World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkeztdtem az amcsi tree-t m3 Lee-vel öltem 4-et igaz defeat lett és kaptam 200 xp-t...
Grillie-vel is elhitelem a t29-et és társait, ölök 3-at, win, és 600 xp...
A HW-ig van premium, utána meg nincs. De amit most csinálsz, az nem lesz meg a HW után..
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ez is jó ha valakit érdekel nézétek meg.
Én kicsit elszontyolodtam, mert azt hittem open betaval jön a wipe is, de ha azt mondjátok, hogy nem akkor jó, akkor megyek és kigrindelem a nagyágyút 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
http://www.akciofigura.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Azt szeretném megkérdezni, mi az a hard wipe meg soft wipe ami a banner alatt ki van irva pirossal?"
lammaer: hát azt hittem, hogy kitolják hétvégére. 😞 Meg úgy voltam vele, hogy egész héten nem tudtam játszani, tegnap meg csak este értem haza, és hulla voltam már... 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
<#papakacsint>#papakacsint>
Komolyra forditva, nincs hivatalos álláspont, hallottam már februárt is (1 hónap open béta után).
@I.C.ram: Spall liner, Távcsõ mellé rakj rammert, gyorsabb újratöltés.
Amúgy komolyan, tegnap kigyúrtam az orosz ágat 0-ról a SU152-ig, és teljesen szokatlan érzés volt az elõzõ nap Jpantherezése után, hogy egy bokorból vigan lõhettem végre megint mindenkit anélkül, hogy észrevettek volna (kivéve ha a számba másztak).
A táblázatban minél kisebb az oszlop, annál kevesebbet ér a camo net és a camo skill, illetve annál távolabbról vesznek észre...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/