World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Német TD-t nem húztam, nekem a ruszkik viszont bejönnek.

TVelvet
Szerintem stug
exotermnek igaza van a t5-ös gépekkel, mert bedobál gyakran a kicsik ellen is meg nagyok ellen is, de nem annyira vészes a lose rate, mint high tier gépekkel.

Csak igyekszem szoktatni magam hogy milyen lesz premium nélkül illetve megtudakolni hogy mivel érdemes pénzt farmolni hogy tudjam mit vegyek majd meg hw után mert IS 3-ig szeretnék megint elmenni csak az ugye már nem nagyon nyereséges magában kis pénzgép nélkül.
Lehet énis még HW elõtt kifarmolom KV-val az S-51-et.

Bármelyik tier5-ös gépezet.

Amivel a legjobban megy, mindenki mással játszik, és máshogy. De én 5x rate után banálisan rosszul játszom.
Elkeztdtem az amcsi tree-t m3 Lee-vel öltem 4-et igaz defeat lett és kaptam 200 xp-t...
Grillie-vel is elhitelem a t29-et és társait, ölök 3-at, win, és 600 xp...

Nem azért, de most mire állsz át?
A HW-ig van premium, utána meg nincs. De amit most csinálsz, az nem lesz meg a HW után..

KV és Su8

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Szerintem a KV és a SU-26.

Kissé banális kérdés, de ruszki oldalon mi a legjobb pénztermelõ? A20, esetleg T34? Csak azért kérdezem mert akkor lassan ideje lenne átállni prémium nélküli állapotra ha jön a végleges.
http://www.freedom.hu/IIvh/Fegyverek/Magyar/Magyarpancelosok.htm

Ez is jó ha valakit érdekel nézétek meg.
DummyBoy
Ez nem "egy" bf2 topikos kérdés hanem A bf2-es topikos kérdés 😊

Én kicsit elszontyolodtam, mert azt hittem open betaval jön a wipe is, de ha azt mondjátok, hogy nem akkor jó, akkor megyek és kigrindelem a nagyágyút 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

cikasz
köszi és bocsi. Csak egy nap 150-200 hozzászólás kerekedik és nehéz kihámozni.

http://www.akciofigura.hu

BoneDragon
Terep színû ponyvát, hogy ne vegyék észre 😊

I.C.ram
most volt róla szó pár hszszel lejjebb...

spall liner, távcsõ, rammer.
cikasz
Sziasztok.
Jagdpanther-re mit érdemes felrakni?
köszi

http://www.akciofigura.hu

Me0w
Ez ilyen bf2 topikos kerdes 😛

Together we'll fly someday...

Hát ha codról beszélsz akkor jobb katt. Itt van az arty meg a sima piffpuff, de mindkettõ shift <#hehe>
[NST]Cifu
Te milyen játékkal játszol Meow!? 😊)))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ez azért van, mert a német tankok szürke színûek! <#banplz>

Me0w
Ooo.... sniperrel hogy kell zoomolni?

Together we'll fly someday...

BoneDragon
Köszönöm!<#worship>

I.C.ram
oké, csak mondom, én nem tudtam gép elé kerülni egész héten kb. Ma volt az elsõ napom, amikor tudtam rendesen játszani. Így az 5x szorzó arra volt elég, hogy a JP-t megszerezzem, és felrakjam rá a rövid 88ast + lánctalpat.
BoneDragon
Bele gondszol, nem lett volna jobb a soft wipe, sõt... Így sokkal több tankot ki tudtál próbálni. 😊

ximix
I.C.ram
Hihetetlen ez a JP 😄 Ekkora egy ócska szart 😄 Kilõtték az ágyúmat (szokás szerint), és kb 30 méterrõl nem bírtam eltalálni egy SU-100-ast 😄 Vicc ez az egész...
BoneDragon
Igazából nem sok értelme lett volna kitolni. Aki akarta úgyis kiszedte ami kellett, sõt többet is. Én is kiszedtem is7-et, t32-õt, jpanthert...sorolhatnám. Szóval lazán haladtam 2-3-4 tiereket és úgy, hogy csak esténként játszottam. Mondjuk t-54 is csábító volt, de annyira azért nem kockultam be!

Cifu, már látom a következõ újoncot a topikban...

"Azt szeretném megkérdezni, mi az a hard wipe meg soft wipe ami a banner alatt ki van irva pirossal?"

Oké, ezer köszönet. 😄
I.C.ram
kösz!

lammaer: hát azt hittem, hogy kitolják hétvégére. 😞 Meg úgy voltam vele, hogy egész héten nem tudtam játszani, tegnap meg csak este értem haza, és hulla voltam már... 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

[NST]Cifu
Ha lesz info, kirakjuk azt is a banner alá, ok? 😄

Rohadt köcsög, olvas vissza vazze, szemétláda inkompetens majom, pitypangIQs, hogyképzeledhogybeirszafórumra, idiótanoob...
<#papakacsint>

Komolyra forditva, nincs hivatalos álláspont, hallottam már februárt is (1 hónap open béta után).

[NST]Cifu
@Bonedragon: A legrosszabb értékkel a Szu-14, Sz-51 és a GW Tiger rendelkezik, azoknak mozgás közben 0 az érték, tehát azt mindig abból a távból látják meg, amilyen messzire a view range szól. No persze ilyen kis értékeknél ez már elhanyagolható különbség. 😊

@I.C.ram: Spall liner, Távcsõ mellé rakj rammert, gyorsabb újratöltés.

Le kellett tolnod az 5x idõszak alatt mint én tettem 😊 Sztem ne tegyél rá semmit, vagy csak max olyasmit amit utána le tudsz venni róla amikor felgyújtod <#eplus2>

Amúgy komolyan, tegnap kigyúrtam az orosz ágat 0-ról a SU152-ig, és teljesen szokatlan érzés volt az elõzõ nap Jpantherezése után, hogy egy bokorból vigan lõhettem végre megint mindenkit anélkül, hogy észrevettek volna (kivéve ha a számba másztak).

BoneDragon
<#hehe>

Én már csak félhangosan merem megjegyezni de... A hard wipe mikor is lesz, most komolyan? Vagy a végleges megjelenésérõl még nincsenek infók?
I.C.ram
fasza... akkor mit rakjak fel rá? Ráraktam a spall linert eddig meg a távcsövet, hogy legalább messzirõl tudjak snipeolni vele, ha közelre teljesen alkalmatlan...
BoneDragon
Szegény Maus 😄

[NST]Cifu
Piros az feltûnõbb, megfelel? 😊

És hogy tovább ragozzuk, a Jpanthernek az alap láthatósági együtthatója vetekszik a Nimitz nukleáris repülõgéphordozóéval 😊

[NST]Cifu
Lásd és olvasd.

A táblázatban minél kisebb az oszlop, annál kevesebbet ér a camo net és a camo skill, illetve annál távolabbról vesznek észre...

Forolto
ez need.😊

Forolto
100% akart lenni.😊

Csináld rikitó világoszöldre ha lehet....

Forolto
el foglak keseríteni,jp-n nem mûködik az álcaháló a másik,hogy ha mûködne is csak 1005 skill után.

[NST]Cifu
Beraktam a banner alá, hogy nem lesz soft wipe. Remélem így többen nem kérdezik meg. 😊

Torzonborz
jó is az a legózás <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

I.C.ram
Jó bugos ez a jPanther. 100%os legénység, mindegyiknek 35% álcázás skill + álcaháló, és mégis engem szúrnak ki leghamarabb.