World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Together we'll fly someday...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ezt meg most láttam, egy lengyel csinálta, lengyel-magyar fának jó lenne 😄
KÉP
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Itt a teljes riport: link
A teljes fa is érdekes lesz, alacsonyabb tierekben lassúak lesznek, viszonylag gyenge tûzerõvel, de erõs páncélzattal, míg a magasabb tierûek gyorsak lesznek, nagy tûzerejûek, de gyenge páncélzatúak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"rikosé, rikosé, bánszdof, rikosé, didünt penetré..." és egy csilingelés az utolsó találtra, ami természetesen 0% damage és még csak Rosemary fényképe sem esett le, amit rágóval ragasztottak a müszerfalra.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Nem mondom, hogy mindig nyertünk... de asszem ez a pár nap inkább arról szólt, hogy minél több tankot ki tudjunk próbálni az éles elött.
És hogy a fejlesztök lássák, mit bír a szerverük.
"The main peculiarity of the top level tanks will be their high fire rate: player will be able to use automatic loading device (it will use revolver-type cylinder with 6 shells, which should be reloaded after emptying)"
Tehát 6-ot lõhetsz egymás után gyorsan, aztán lesz egy viszonylag hosszú idõ amíg betöltöd a következõ 6-ot. Érdekes.
Most már lehet megint játszani nem az XP/credit lebeg a szem elõtt😊 nem mondom hogy rosszul jött, tegnap még kellett volna pici de inkább elmentem aludni😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Szóval szembõl kb. 16-17%-ot tud lekapni.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Na este jövök a hírlevélért

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha van bõven pénzed, maradhat a 105-ös. 😉
Én azért mentem a 88-assal, mert gyûjtögettem a pénzt.
. Akkor is számít a venti, ha már 100%-os a legénység?
Igen.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Köszönöm szépen, ez olyan részletes leírás amit sztem igorék sem tudnak még a Ferdirõl 😊))
Akkor gyors visszarakom majd a 88-ast, mert a 105-ös van fenn. Már csak a második motor van, és a 128-as ágyú, azok igen kemény diók lesznek. Fõleg így, hogy már vége az 5x-ös bulinak.
Ahogy írtad, a 88-assal próbáltam sniperkedni, hisz inkább az az asztalom, de lánctalp és motor hiányában elég nehéz volt az elején.
Rammer már van rajta, ventit lehet veszek rá. Akkor is számít a venti, ha már 100%-os a legénység?
Binoculart használtam, így már tuti hogy megvan az 500m view range 😊
A JP nekem nagyon bejött, pont az lett amit vártam tõle. Igaz bánt, hogy hamar észreveszik, de nem szoktam vele elõrerohanni. Nem valószínû, hogy a HW után újra nekiesek, fõleg nem a Ferdinek, mert prémium nélkül halál lesz kigrindelni. Sokkal jobban fognak érdekelni az amcsi TD-k.
És felkészítetted, hogy a beírt szidalmazásokat/lámázásokat ne vegye figyelembe?
Itt azért is lehurrognak, ha rosszul pislogsz...<#hehe>#hehe>
De tényleg ez mekkora, de kíváncsi vagyok, hogy "tetszett" neki!
Mondott valamit utána? Milyen vót?
(A StuG-al is valami hasonló taktikkám volt a hosszú 7,5 -el)
A VK3002 és a T-43 nem rendelkezik akkora ágyuval, mint a JP, viszont mozgékonyabbak. Sose használnám ugyanarra a célra öket 😮
TD -vel a sürübe menni csak akkor szoktam, ha már kevesebb ellenfél van, és nem áll fenn a veszélye, hogy bekerítenek.
Pl. tegnap este Murovankán kergettem Ferdivel egy IS-3 -at a házak között... elég nagy kabaré volt 😄
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Az álcaháló akkor fog bónuszt adni, ha megállsz, és egy bokor mögött vagy. A tornyot lehet forgatni, az nem töri meg a bónuszt.
Ezt vesd össze a láthatósági / álcázási rendszer magyarázatában olvasottakkal...
Vagy keresd meg a hivatalos fórumban a Visibility test topicomat. 😊
IS3 full, ISU-ba 10k xp kell a BL10-hez, sajnos a T54-be még 50k xp a nagy ágyú, ha nem a felfüggesztést és a mocit vettem volna meg elõször, akkor meglenne az is ...
Kár, hogy nem hétvégéig tartott a móka, bár akkor az lett volna a gond, hogy mi legyen a következõ: Is-4 vagy object, vagy T29 ...
Haverommal mi is csináltunk magunknak mini - camoteszet .. amint meglett egy új tank - training battle és lássuk mi a különbség ... meglepõ volt néha hogy 10 métert jelentett +-ban a camonet ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
BTW csak olyan jármûre érdemes rárakni, aminek jó a "láthatósági" értéke. Az olyanokra, mint Panther, Tigris, JagdPanther, Ferdinand, stb. nem érdemes...
minden ember számára más-más egy tank. Különbözö módon közelíti meg, különbözö ügyességgel, más taktikával, játékstílussal... és nyilván más sikerélménnyel is.
Ehhez jön még hozzá a szubjektívitás, pl. hogy mennyire tetszik valakinek egy tank alapból. Volt aki azért nem akart IS-4 -et, mert ronda.
Sokan szidják a KV-t, mások imádják. Vagy a hetzer, vagy a tigris, stb.
Itt most olvastam, hogy a JP mekkora csalódás, meg "szerencsétlen féltestvér"... hát, nekem pont az ellenkezöje 😊
Imádtam a Tigrist, a kedvencem volt. Amíg meg nem lett a fullos JP.
Most az az abszolút kedvenc. Lehet ezzel is csak mákom volt, de folyamatosan olyan csatákba kerültem, ahol böven tudtam sebezni.
Természetesen jó szokásomhoz híven freeXP-böl felraktam rá mindent, ami kell... aztán jöt a csatánkénti 2-4 kill, vagy több is.
(+ a confederate, sniper, top gun medállok)
Lényeg, hogy sokat kell mozogni, de sohase túl közel az ellenséghez.
El kell kapni a pillanatot, mikor lehet támadni, mikor visszavonulni.
Valahogy érezni kell a ritmusát 😊
Ez még nem Ferdi, de már nem is StugIII. Viszont nagyon jól érzékelteti az átmenetet a kettö között.
A JgPzIV inkább a vakvágány szerintem, de biztos vagyok benne, hogy volt aki pl. azt imádja.
Közben meglett a Ferdi is, ami szintén nagyon bejött, de ég és föld a JP-hez képest a játékmódom vele. Itt nem nagyon van tánc, ez már kemény kiállok, és lövök tank, ahol már az elején ha jó helyre állsz be, nyerö vagy, viszont ha az elején elcseszed... nehezen korrigálsz, és csak abban bízhatsz, hogy van elég hely mögötted visszavonulni és hogy szemböl a legtöbb lövedék lepattan. Na meg hogy az artynak is éppen a rossz számot dobta a gép arra a lövésre.
Aztán mikor végre visszaérsz a biztonságba a megmaradt 20-30% HP -vel, sárga lánctalppal és ágyuval, halott töltövel... onnan már nehéz lesz abban a csatában bármit is csinálni.
JagdTiger is megvan, de arról még nem tudok nyilatkozni, mert hajnalban éppen megvettem, mentem egy kört és bezuhantam az ágyba 😊
Igaz abban az elsö csatába lett vagy 3-4 kill... imádni fogom szerintem.
Az viszont már most eldölt, hogy nálam a végleges játékban a német TD lesz a fovorít... sokaknak nem jön be, de nekem ez fekszik.
Ettöl szép a WoT 😊
Az állcahálót magátol rakja fel a tankra vagy nekem kell?Mert megvettem de semmi különbséget nem látok sose.
Amúgy októberben és novemberben teszteltük, azóta a láthatósági rendszer nem változott.
Szerk: Attól, hogy lapulsz a bokorban, van egy mûködõ álcád. Az álcaháló erre ad bónuszt! Pontosabban a JP esetében olyan minimálisat ad, hogy szinte észrevehetetlen!
A medve nem játék.