World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Clan war-ból meg mindenki kimarad,kivéve a táboriakat.
A klán mód is bejön még open elött, de egyböl hard wipe-olják, és ki is veszik, tehát nem fogunk látni belöle semmit.
Aztán ha már élesbe megy, akkor mindjárt hard wipe -al indul a dolog, ami után jön egy soft wipe, hogy ha még valakinek maradt tankja, akkor azt is elvegyék. És ezután még egy hard wipe, hogy a soft wipe -ból megmaradt freeXP -t és credited is elvegyék.
Ekkor törlik a klán meccs eredményeit is, ami után rögtön jön egy soft wipe is.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Victory!
Battle: Sand River 2011. január 25. 9:40:03
Vehicle: IS-7
Received Experience: 3 396 (doubled for the first battle each day), credits: 81 574
Top Gun
Én pont azt veszem észre, hogy legtöbbet P2-rõl pattogok meg didöntgótrú-zok.
Mondjuk ez az op-nemop dolog is érdekes ... Gyakorlatilag eddig majd minden tankkal sikerült majd minden tankot kilõnöm ... Valamint lõttek ki engem is majd minden tankkal ... Inkább függ a júzertõl szvsz ...
Mellesleg a német tankok szerintem jók, 1 gondjuk van csak ... akkorák mint egy fél kuznyecov ... KT, Panther, P2, mind legalább dupla akkora mint az orosz párja ... Sõt ... még az amcsiknál is lényegesen nagyobb ...
Nehezebb mellélõni ... Mondjuk az én mellélövési statisztikámat eddig a Maus vezeti ... 5-bõl 5-ször lõttem mellé a múltkor ... majdnem dismisseltem a gunnert ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A klán modul (ha ezt érted map mód alatt) a béta alatt valószinüleg nem lesz meg, csak majd valamikor élesbe menetel után.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Mondjuk ettõl függetlenül, a P2 szerintem nem OP. Persze 1v1-be nyilván megrakja az alacsonyabb tierõt, viszont én még Tier7-es mediumban meg SU100-ban is dörzsölgetni szoktam a kezem ha bejön egy a célkeresztbe, mert szinte mindennel lehet sebezni.
Nyilván ha rámlõ meghalok, de addig is ha belelövök 2-3-at, az szinte biztosan sebzi, az pedig nekem zsé 😊
Ugyanez igaz a Pershingre is, az se nagyon szokott lövéseket pattogtatni - ez csak a T-54 sajátja 😊
Nos érdekes ágyú volt rajta ... Tegnap haverral csapatunk (Õ Pershing, én T54) ... meglátjuk a P2-est ... erre 2!!! koppanás (Bár erre nem adnék sokat ...) ... 1: P2 kilõtte a trackemet ... 2: P2 kilõtte az Ammo Racket ... o.O
Fel sem ocsúdok a meglepetébõl, hallom a vojszcseten: "Bakker ... ez a P2 2-t lõ vagy mivan? 2 lövést kaptam tõle kapásból ..."
Nembaj, hálistennek buffolják, T54-et meg nerfelik ...
Mindegy, márciusig még kibírom ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Aztán a többi meg a célpontra kiéhezve szétszed egy pillanat alatt.
Iszonyat megalázó, ezért is idegesít engem is ennyire.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
dunnyezó: Mindenható, a régebben használatos Gyehenna mai változata: “Hunnan a dunnyezóbúl tuggyam, melyik a gázcsû?”
Szerintem a T-54 nem OP, tök rendben van, sõt egy kis erõsítés is ráférne, noobok vagytok azért nem tudjátok kilõni, játsszatok keményebben. Amúgyis csak irigyek vagytok, bár ha ez a helyzet szerezzétek meg, fél nap alatt megvan, ha úgy játszotok mint én mert nekem már MS-1-el is 1000 fölött volt a minimum xp prémium nélkül.
(A fentieket kéretik nem komolyan venni)
A mai világ tipikus terméke sajnos.tizen egynehány évesen,olyan vékony,hogy magába beszél és kihallatszik belõle.Zuhanyozni is csak tárt karokkal mer,nehogy leszívja a lefolyó.Ez megpróbálja 3/4-es bõrkabáttal és aknalépõ bakancsal kompenzálni.Viszont ezek viselése rettenetes erõfeszítésbe kerül.Ezért teste kissé görnyedt.A bakancs 2-3 számmal nagyobb és soha nem veszi le,hiszen a lábai is olyan vékonyak,hogy puhább talajba beleállna.Az arcán látható erõfeszítést,amit ezen ruhák viselése okoz,befésült zsíros egyenes szálú hajjal takarja.Így gyakorlatilag fél szemére vak,de legalább a célzást elõsegíti.Feltéve,ha találnak olyan fegyvert amit 3 másodpercnél tovább célra tud tartani.Viselkedése távolság függõ!
A távolság növekedésével egyenes arányban nõ a bátorsága.
Tudat alatt persze tisztában van nyomorult lényével,ezért hol depresszív,hol pedig arrogáns viselkedési jeleket mutat.Ez utóbbit természetesen a távolság függvényében.Bandába verõdve,hasonszõrû társaival egyfajta közösséget alkot.Kommunikációjuk és közösségi magatartásuk az egysejtûekre hajaz.
Na inkább nem fojtatom...
Bocsi Tomi,nem pont neked szántam.Ez ilyen álltalános ismeret terjesztõ anyag.<#whatever>#whatever>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Cifu nem akarsz egy házigazdát kijelölni? Lamm kezd elszállni <#idiota>#idiota>
I met God. She's black
Hülye Cifu, hülye cifu, hülye cifu... bibibibibiiiiiii.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én nem ismerem, de itten már alakul a fanklubbja 😄
Ne akadj ki Eagle..tudom hogy lesz... xDDD...még hozzá február 30.!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Úgy hogy nem kell a parasztvakítás!😄
Jut eszembe! Szoft vájp??<#eplus2>#eplus2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...