World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adalék az XP számoló rendszerhez:
Victory!
Battle: Erlenberg Monday, January 24, 2011 8:48:37 PM
Vehicle: SU-152
Received Experience: 1,316 (doubled for the first battle each day), credits: 17,737
A szépsége, hogy összesen 4 lövést adtam le. Ebbõl három egy távoli KV1S-re ment, mivel alapágyú, egyik sem talált.
A 4. lövéssel viszont pont telibevertem egy elõttem átrobogó baráti Vk3001-et, ami igy el is füstölt (lammaer -1 pont), ezután meg is haltam az ellenséges össztûztõl.
Victory!
Battle: Erlenberg Monday, January 24, 2011 8:48:37 PM
Vehicle: SU-152
Received Experience: 1,316 (doubled for the first battle each day), credits: 17,737
A szépsége, hogy összesen 4 lövést adtam le. Ebbõl három egy távoli KV1S-re ment, mivel alapágyú, egyik sem talált.
A 4. lövéssel viszont pont telibevertem egy elõttem átrobogó baráti Vk3001-et, ami igy el is füstölt (lammaer -1 pont), ezután meg is haltam az ellenséges össztûztõl.
Elkúrtad 😄
A játék nem igyekszik ott tartani, egyszerûen csak a nagy számok törvénye alapján igy mûködik.
Jó hogy nem 1 csata után bevágod hogy te mekkora pró vagy, mert 100% victory rátád van 😄
Jó hogy nem 1 csata után bevágod hogy te mekkora pró vagy, mert 100% victory rátád van 😄
Szóval srácok, hogy is volt azzal, hogy a játék igyekszik 50% közelében tartani a Win / Lose arányt? Mert nálam a KT-nál valahogy nagyon bénán mûködik ez a rendszer. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A nap legfontosabb hire:
Két hónap alatt összeomlottak a villalakók
Totális háborút indítottak egymás ellen a játékosok. A sírógörcsöt kapott Szandikát négyen fogták le. Laci pszichésen, Alekosz kreatívan támad.
Valamint:
Elton John imádja a használt pelenka szagát
Két hónap alatt összeomlottak a villalakók
Totális háborút indítottak egymás ellen a játékosok. A sírógörcsöt kapott Szandikát négyen fogták le. Laci pszichésen, Alekosz kreatívan támad.
Valamint:
Elton John imádja a használt pelenka szagát
Cifu, sztem adjuk fel, szedd le az összes infót a bannerbõl és menjünk el az orosz szerverre loltraktor platoonban tolni.
Amúgy igen, de ha elkezdek valakit ne lõje már ki:/
idegesítõ volt és kész 😊
idegesítõ volt és kész 😊
I met God. She's black
Vagyis te kaptad a több XP-t és pénzt érte, viszont az õ neve mellett/statjában jelent meg a 3 kill. Hol a probléma?
Régen rossz, ha az ember a killre megy.
Régen rossz, ha az ember a killre megy.
Öcsém-.-
3 PzIVet leviszek 10%ra, erre jön a kis sörman és kilövi mind a 3at omg -.-
3 PzIVet leviszek 10%ra, erre jön a kis sörman és kilövi mind a 3at omg -.-
I met God. She's black
Megj. én arra tippelek, hogy open beta utolsó hetében ismét 5xös szorzó lesz, szóval mindenki letesztelhet mindent amit akart.
A PotBSból kiindulva ott lazán ehhez hasonlót csináltak egy-egy hard wipe elõtt, és mindeki kipróbálhatta a 100+ ágyúsokat.
Szóval, szvsz itt is lesz hasonló, pont azért, hogy aki csak open bétázik az is megtapasztalhassa a nagyokat, és befizessen több körre prémiumot.
A PotBSból kiindulva ott lazán ehhez hasonlót csináltak egy-egy hard wipe elõtt, és mindeki kipróbálhatta a 100+ ágyúsokat.
Szóval, szvsz itt is lesz hasonló, pont azért, hogy aki csak open bétázik az is megtapasztalhassa a nagyokat, és befizessen több körre prémiumot.
A medve nem játék.
Bocs, de ezt muszáj volt😄
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy mikor lesz soft wipe? Köszi.
Meg tudná valaki mondani, hogy mikor lesz soft wipe? Köszi.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Sziasztok
A WOT-hoz honnan lehet magyaritást leszedni?
A WOT-hoz honnan lehet magyaritást leszedni?
Mellesleg a faszom kivan már Himmelsdorffal nincs csata hogy ne akadnék be valami rohadt törmelékbe aztán csoda ha széttépnek.
az öt T54-est
Már megint egy ilyen <#mf1>#mf1>
link
link
Jan 27. OB.*
Nem vetted a poént? 😊
Tehát, Jan 27. OP, február végén HW. Igazából csak ennyit kellene felfogni.
Tehát, Jan 27. OP, február végén HW. Igazából csak ennyit kellene felfogni.
Két hozzászólással felette...
Vagy rákattintasz a FAQ! feliratra, és elolvasod az ottan írtakat...
Vagy rákattintasz a FAQ! feliratra, és elolvasod az ottan írtakat...
Tök jó, hogy ki volt írva négy napig, hogy nem lesz soft wipe, de azért pár emberben még mindig kétségek merülnek fel, hogy hát mi lesz, ha mégis?
Én feladom...
Én feladom...
Bazd most lesz vagy nem lesz?!
Akkor legyen hard wipe, nem vagyok kínai farmer <#smile>#smile>
Ez nem pletyka kérdése.Ilyenek voltak eredetileg is.Hogy ezt majd,hogyan adják át a játékban a fejlesztõk,majd kiderül.
más.
Ésha lesszmostan jezza a szoft wájp,akkor igaze,hoggy mekkapjuk azösszes péézt?<#zavart2>#zavart2>
más.
Ésha lesszmostan jezza a szoft wájp,akkor igaze,hoggy mekkapjuk azösszes péézt?<#zavart2>#zavart2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Javítsatok ki ha tévednék 😊
Te is? 😄 mondom hogy nem én vagyok különösen sötét. Komolyra fordítva a szót pillanatnyilag úgy tûnik hogy hard már csak a véglegesnél lesz soft valszleg lesz még addig de az úgysem sok vizet zavar.
Na már én is össze zavarotam softwipe vagy hard wipe lesz? 😊Egyszer azt máskor amazt írjátok. 😄
Az angol wikipédián egész részletes infót lehet róla találni ott mindenhol a 105 miliméteres T5E1 ágyút írják hozzá.
Ez persze nem zárja ki hogy rá lehet majd tenni a 155 miliset.
The T-95 had 300mm of armor, was 11m long,4.4 m wide, held 8 crew, and used a 105mm high velocity gun.
Eltérve a témától; egyesek azt terjesztik, hogy tier 3-7 között az amcsi TD-k forgatható tornyot kapnak, viszont tier 8-tól elvesztik ezt az elõnyüket. Továbbá a T95 300mm fronttal és 155mm ágyúval fog szaladgálni. (magyarán JT BL-10-zel)
Aztán tökrészegre isszuk magunkat és csoportosan trágár komikat írunk a WOT official forumra.
Jaja ülünk szomorú arccal és siratjuk az elveszett KT-kat, egérkéket, JT-ket 😄
És közösen elénekeljük a "Gyere sírj a vállamon.. " 😊)
<#rinya>#rinya>brr hü hü emlékszel amikor a Tigris hosszú csövén meg csillant a Kareliai napfény áááá és és finoman lecsúszott a camuoflage a tornyáról brü hü hü jáááj <#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>brr hü hü emlékszel amikor a Tigris hosszú csövén meg csillant a Kareliai napfény áááá és és finoman lecsúszott a camuoflage a tornyáról brü hü hü jáááj <#rinya>#rinya>
Majd szervezünk anonim csoportterápiát a hard wipe miatt kiégett WoT játékosoknak... 😄
Ebben már nem tudunk segíteni.
De nee nem tudok beletörõdni a hard wipe gondolatába nem lesz már erõm újrakezdeni a nulláról <#shakehead>#shakehead>
Elnézés hozzá teném ez orosz serveren volt 😊
Egy wipe lesz. Kemény és kíméletlen... A játék megjelenése elõtt, a béta végekor... 😊
Ahogy olvasgatom a forum, mondjátok hogy prémiumon fogtok eleinte jáccani😊 mutatom a vestes rekordomat , Igaz sebeztem egy T34 is, plusz hozzá teszem nem piknikeztem, mentem lõtem, megáltam lõtem 😄 utoljára én meg egy hummel su 14, panther, t29 marad álva, nagy nehezen lefaragtam a su 14-ig és a hummelig, de hummelünk ki is ütött😊

Folyton összezavartok minden nap mást hall az ember<#circling>#circling>