World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem ezzel kapcsolatban nem kell meggyõzni, én örülnék neki a legjobban, úgy viszont a német cuccok lennének op-ok .
Valóban kicsit sem reális, hogy a Tiger - KT kettõs, ami a 2. vh BEVETETT csúcskategóriáját képviselte a középmezõnyben foglal helyet, de a játék nem a 2. vh-ról szól, hanem egy kiterjettebb korszakról, aminek a két vége a tech tree alja és teteje .
Sajnos azt el kell fogadni, hogy az a tank, amit mi szeretünk, kedvelünk és a legjobban élvezünk(nénk) sokszor alsó vagy középkategóriát képvisel, ezzel nem lehet mit tenni .
Ez nem Wow, hogy egy adott karaktert fejlesztesz és léped vele a szintet, itt a szintlépés a következõ tankot jelenti, amivel erõsebb vagy, viszont sajnos nem mindig élvezed vele a játékot . Eddig a Tigris - IS párost szerettem a legjobban, viszont a legtöbbször az alsó kategóriát képviseltem vele, így megette a fene az egészet . KT-t szeretem, de ma már az is kicsinek számít, régóta vehetnék VK45-öt, lehet sikeresebb lennék vele, de nem tetszik, tudom hogy nem élvezném vele a játékot .
Szopás, amivel nem lehet mit kezdeni .
Rég gondolkodom egy leszokó kúrán, mert a hard wipe-kor hirtelen abbahagyni elég nehéz lenne, elölrõl kezdeni és újra végig szopni a KV-t meg ilyen szarokat, na azt már nem ..
Valóban kicsit sem reális, hogy a Tiger - KT kettõs, ami a 2. vh BEVETETT csúcskategóriáját képviselte a középmezõnyben foglal helyet, de a játék nem a 2. vh-ról szól, hanem egy kiterjettebb korszakról, aminek a két vége a tech tree alja és teteje .
Sajnos azt el kell fogadni, hogy az a tank, amit mi szeretünk, kedvelünk és a legjobban élvezünk(nénk) sokszor alsó vagy középkategóriát képvisel, ezzel nem lehet mit tenni .
Ez nem Wow, hogy egy adott karaktert fejlesztesz és léped vele a szintet, itt a szintlépés a következõ tankot jelenti, amivel erõsebb vagy, viszont sajnos nem mindig élvezed vele a játékot . Eddig a Tigris - IS párost szerettem a legjobban, viszont a legtöbbször az alsó kategóriát képviseltem vele, így megette a fene az egészet . KT-t szeretem, de ma már az is kicsinek számít, régóta vehetnék VK45-öt, lehet sikeresebb lennék vele, de nem tetszik, tudom hogy nem élvezném vele a játékot .
Szopás, amivel nem lehet mit kezdeni .
Rég gondolkodom egy leszokó kúrán, mert a hard wipe-kor hirtelen abbahagyni elég nehéz lenne, elölrõl kezdeni és újra végig szopni a KV-t meg ilyen szarokat, na azt már nem ..
Tökéletesen igazad van, és oldják meg, hogy ilyen ne is lehessen, ha meg lesz a pénzét mindenkinek kivétel nélkül adják vissza.
Én abban maximálisan egyetértek, hogy ha már az ember fizet érte, mert akar valamit (és nyilván nem 10 USD lesz az, mert az semmire se lesz elég), akkor elvárja, hogy a másik oldalon xy buzigyerek, aki még csak bele se ölt pénzt, csítekkel szétlõje. Az durva lenne, és ha velem bizonyíthatóan ez történne, azonnal visszakövetelném a pénzem. Az õ kötelességük az, hogy ezeket a dolgokat kiszûrjék, és megtalálják a rést.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Tudod az én IS7-esem 3,85 milla de szart se ér, a JP-vel és T-44-el sokkal jobb csatákat vívok, A Mausról meg jobb nem is beszélni, szintén 3,85 milla és egy nagy szar.Alig várom a Hard Wipot, és elindulok a T-54 ágon ha egy évembe is kerül de reszkessenek, nem lesz csak PZIV. JP, T-54,és Light traktorom, és élvezni fogom a játék minden percét, a nagyok meg nyomják ahova akarják.
GW Panther mellé veszek még egy arty-t, és levezetem a mérgemet.
Két lehetõséget tudok elképzelni .
- vagy a véletlenek csúnya összjátéka, és 10-bõl 10-es lepattanási pechszériád volt, vagy
- valóban csalóval találkoztál, régebbi verziókhoz is volt trainer, nem kizárható, hogy már ehhez is van .
Bármelyik is volt, utólag úgyse derül ki, így legjobb ha nem fájdítod a fejed a dolgon . Bosszantó tudom, nem kicsit, sajnos a játéknak számtalan bosszantó dolga van . Ha találok egy másik, értelmes játékot, ami képes úgy lekötni mint a Wot, akkor azonnal abba is hagyom, mert én is unom a hajtépést a hülyeségek miatt .
- vagy a véletlenek csúnya összjátéka, és 10-bõl 10-es lepattanási pechszériád volt, vagy
- valóban csalóval találkoztál, régebbi verziókhoz is volt trainer, nem kizárható, hogy már ehhez is van .
Bármelyik is volt, utólag úgyse derül ki, így legjobb ha nem fájdítod a fejed a dolgon . Bosszantó tudom, nem kicsit, sajnos a játéknak számtalan bosszantó dolga van . Ha találok egy másik, értelmes játékot, ami képes úgy lekötni mint a Wot, akkor azonnal abba is hagyom, mert én is unom a hajtépést a hülyeségek miatt .
Na nekem a tornyon is szép nagy lukak szoktat lenni egy-egy csata végére. Meg ugye t54-nél is alap az ágyú, lõszer, loader lesérülése. Egy találatnál akár többet is.
Tudom melyik tanknál hová kell lõni ezért leirom újra.Kilenc lövést adtam le az oldalára.Még csak felém sem fordult, hogy szembeálljon velem.
Rendben van Tuvok, csak akkor legyen két ág II.világháború és Új kor , és ide osszák fel a járgányokat.Ennyi.
Nekem nem a T-54-el van bajom, az általában 3 lövés.Lõttem már ki sokat.Hanem ezzel az egy csiterrel.
Tuvok! Te értelmes ember vagy! Négyet lõttem a lánctalpába,nem is dingelt!Nem volt messze, és az oldalát mutatta nekem.Meg sem mozdul, csak lõtt.Egyet lõttem a csövébe, a többit hullra mindenhová.Van az IS7-emen lusz rammer, plusz páncél.7,1 millába van. Egy a csövébe, a többi az oldalába ment, mindenhová céloztam.10 lövés 100%-on maradt.Ilyen nincs!
Én sem sokat lõttem ki 5762-õt de ezzel a T-54-el nem tudok mit kezdeni, de megoldom veszek egyet és végetek van hi................
Hát, az valami motorhiba, vagy bug lehet. Néha nekem is el szokott tûnni 1-1 lövésem. Fõleg ha heavy-vel megyek és manuálisan, de külsõ nézetbõl célzok/lövök megállás után. De ez mindenféle tank ellen elõfordul. Ezért inkább rázoomolva szoktam lövöldözni nagy tankokkal. De hogy a T54 nem kilõhetetlen, az is biztos. (bár zárójelben megjegyzem, hogy engem is lõtt már seggbe IS7 olyan 50-100 méterrõl úgy hogy lepattant. Röhögtem is egy jót) Persze lepattanó mindig van. JT-vel, leopárdról, hogy mondjak egy példát.
Megnéznélek egy S-70-es löveggel szerelt IS-4 ellen.Csak össze kellene futnod vele,csakhát spórolnak a userek és 122-est raknak fel.Arról is pattognál szépen.
Nekem az a gyanúm a T-54-gyel kapcsolatban, hogy a "döntött páncél lepattanási faktor" - vagy valami ilyesmi kapcsoló - túlságosan magasra lett állítva .
Gondolom létezik ilyesmi minden tanknál, kíváncsi lennék valami összehasonlításra a tier 9 tankok között .
Egyértelmû, hogy az oroszok maguknak kreáltak egy minden téren tökéletes tankot, viszont a való életbõl kiindulva talán még szerencse is, hogy pl. aranyért nem kumulatív töltetet lehet venni bele, ami - ha áthatol - minden esetben megöli a teljes legénységet, és talán a tank is leég .
Nem a T-54 tudásával, fejlettségével van baj, hanem a többiével hozzá képest, nem egy szinten vannak . A tankok java 40-es évek eleji, a T-54 pedig már hidegháború . Egyszerûen más kategória .
Gondolom létezik ilyesmi minden tanknál, kíváncsi lennék valami összehasonlításra a tier 9 tankok között .
Egyértelmû, hogy az oroszok maguknak kreáltak egy minden téren tökéletes tankot, viszont a való életbõl kiindulva talán még szerencse is, hogy pl. aranyért nem kumulatív töltetet lehet venni bele, ami - ha áthatol - minden esetben megöli a teljes legénységet, és talán a tank is leég .
Nem a T-54 tudásával, fejlettségével van baj, hanem a többiével hozzá képest, nem egy szinten vannak . A tankok java 40-es évek eleji, a T-54 pedig már hidegháború . Egyszerûen más kategória .
Szerintem is csítert fogtál ... Fullos T-54-est szedtem már szét stock T-54-el, és T-44-el is 1 vs 1-ben ...
A T54 lõhetõ, csak szembõl nem érdemes, fõleg közelrõl, mert pattog ...
A T54 lõhetõ, csak szembõl nem érdemes, fõleg közelrõl, mert pattog ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Robbant<#wow1>#wow1> mögötte a házfalon!!!!!
Reggel még direkt HE lõszert is vettem szégyenszemre az IS7-be, poén, hogy átment a lövésem a T-54-en kettõ egymás után.Maradt 100%-on.Mérgemben ki is léptem, otthagytam a szarba a játékot.
4196 tankot lõttem ki eddig.Hidd el tudom hová kell célozni.Az IS,IS3,IS4-et hagyjuk, mert nem ellenfél.Pl. a Maus az ellenfél, vagy T30.De nehogy már sebezni sem tudjak egy retkes T-54-et közelrõl IS7-el?Ha egyszer vagy kétszer lepattanik rendben.Viszont nem az elsõ eset, hogy meg sem karcolom.Mondom tiz lövésbõl egy sem sebzi?Baromság.Nem sirok, csak ideges vagyok!
Mindig a sírás-.- Már leírták páran. Nem a T54-et kell nerfelni, hanem többi mediumot felhozni a szintjére. Gondoljatok már bele, hogy a T54 az IS4 szintjén van és a szuperheavy-medium IS7 szintjétõl is csak 1 tiernyire van. Nem kell meglepõdni, hogy kilõ. Most õszintén, rengetegszer lõttem már szét sima IS-el KT-t vagy, IS3-at, nem kell hozzá olyan nagy tudás.
A sok elkényelmesedett heavy driver meg szokja meg, hogy elmúltak az olyan idõk mikor csak ült a bokorban/ház mögött és 2 lövésbõl ölte a T44-eket. Persze a T54-et simán szét lehet kapni, egész pontosan 3 lövés az IS7-nek és ha szembõl közelrõl meglövöd a frontját simán át fog menni. Annyi hogy nála már nem elég az autoaim és helyezkedni kell és nem árt a csapattársak segítsége.
A sok elkényelmesedett heavy driver meg szokja meg, hogy elmúltak az olyan idõk mikor csak ült a bokorban/ház mögött és 2 lövésbõl ölte a T44-eket. Persze a T54-et simán szét lehet kapni, egész pontosan 3 lövés az IS7-nek és ha szembõl közelrõl meglövöd a frontját simán át fog menni. Annyi hogy nála már nem elég az autoaim és helyezkedni kell és nem árt a csapattársak segítsége.
Szerintem is van valami, sajnos nem tudom bizonyítani, de nem hiszem el, hogy a T-54-et lövöm ezzel a Qba.ott IS7-el, és meg se kottyan neki, ilyen nincs. Valóságban szerintem egy lövés elég lenne neki, de itt csak csiklandozom. Jó lenne egy HC játék is, akit meglõttek annak annyi, ha nem is elsõre a másodikra, vagy legalább is HP függõ lenne a további játéka.
Ezen a pályán volt legutóbb, hogy beszólt egy scout az elején, hogy senki ne mozduljon, amint indul a játék, megy deríteni, majd utána a többi scout egyesével, mi meg sorban löjjük öket.
Eredmény:
vesztettünk 3 felderítöt (közepes cuccok, egyik volt párduc talán)
közben kilöttünk egy IS-3 -at, egy ferdit, egy Tigert és egy amcsi nehéz tankot... lesebeztünk egy ferdit, egy IS-4 -et... meg még pár dologba bele tudtunk ütni nagyokat.
Ezt a kezdeti hátrányt már nem tudta kiheverni az ellen, simán nyertünk.
A házas oldalról indultunk... a másik oldalról szerintem lehetetlen ezt megcsinálni.
Kérdés, hogy lehet ezt kivédeni? Mert ha random csapat van, akkor mindenki a scoutokra vadászik, senkinek nem jut eszébe másik oldalon lévö nagyvadakra visszalöni, vagy fedezékbehuzódni.
Söööt, igazából esély sem nagyon van beérni a fedezékbe.
Eredmény:
vesztettünk 3 felderítöt (közepes cuccok, egyik volt párduc talán)
közben kilöttünk egy IS-3 -at, egy ferdit, egy Tigert és egy amcsi nehéz tankot... lesebeztünk egy ferdit, egy IS-4 -et... meg még pár dologba bele tudtunk ütni nagyokat.
Ezt a kezdeti hátrányt már nem tudta kiheverni az ellen, simán nyertünk.
A házas oldalról indultunk... a másik oldalról szerintem lehetetlen ezt megcsinálni.
Kérdés, hogy lehet ezt kivédeni? Mert ha random csapat van, akkor mindenki a scoutokra vadászik, senkinek nem jut eszébe másik oldalon lévö nagyvadakra visszalöni, vagy fedezékbehuzódni.
Söööt, igazából esély sem nagyon van beérni a fedezékbe.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Ja és ezek után a haverom fullos plusz 15% páncél, stb. IS4-esét egy lövéssel kilõtték.
Na basszák meg nem csak az oroszoknál, itt is megjelentek a csiterek.Nekem ne magyarázza meg senki, hogy nem csalás az, hogy IS7-el tizszer lövök bele egy álló T-54-be közelrõl és még csak meg sem karcolom.Ma már többször volt ilyen.A láctalpát is lõttem oldalról, a hullt, tornyot, mindent, de csak állt ott / el sem mozdult mert nem félt / és szétkapott.Ilyen nincs.Száz százalékról szétkapott.Ismétlem tagnap és ma is többször volt ilyen.A bánatos tököm sem fog fizetni a szájbakúrt csiterek miatt.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ja még egy, ahogy látod a bokor elé ne a bokorba fontos!!!!!!!!
Találtam egy halálbokrot.Malinovka, ha ide beálsz az elsõ 12-20 másodpercbe, alulról jõve takarásban, a melvéd mellõl, senki nem lát és utána sem, mert elõtted és melletted is két bokor van. JP, és T-44-el próbáltam és tökéletesen mûködik.
Próbáljátok ki.
Próbáljátok ki.
"...When clans are activated players will be able to make their own clans for 2500 gold, you can use the free beta gold, or wait until release and pay for the gold... ETc its written above.. "
Ebböl azt olvasom ki, hogy 2500 goldért bárki indíthat klánt.
Ebböl azt olvasom ki, hogy 2500 goldért bárki indíthat klánt.
Amennyiben nagyobb tankokkal is mész (Tier8 +), akkor egészségesebb prémiummal tenni ezt. Különben nem fogod tudni fizetni a javítást meg a löszert.
Open-kor nem vesznek el semmi, csak a végleges indulásakor.
Open-kor nem vesznek el semmi, csak a végleges indulásakor.
Mindenképp vedd meg, ha szeretnél fejlõdni, és újabb tankot kipróbálni. Úgyis elveszik a béta lezárásakor, minek hagynád meg?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Sziasztok!
Holnap tellik le a prémiumom, megint van annyi arany amivel vehetek egy hónapot, szerintetek megvehetem az Open elõtt, vagy inkább hadjam utána, ha elveszlik szerintem így is úgy is mindegy?
Holnap tellik le a prémiumom, megint van annyi arany amivel vehetek egy hónapot, szerintetek megvehetem az Open elõtt, vagy inkább hadjam utána, ha elveszlik szerintem így is úgy is mindegy?
Közben nézem a matchmakinget, inkább tényleg tier3, a tier4 lightot már teszi a nagyok közé. ÉÉsss igen jé-tényleg a marder II és a 7.6 cm PaK 36...
A garázsomban álló JgPzI és Marder II nem fog sokat piheni.
:kezetdörzsölöszmiájli
:kezetdörzsölöszmiájli
Akkor én felcsapok zsoldosnak, lehet jobban is járok vele anyagilag, mint klánban <#idiota>#idiota>
Sirály, jönnek az ingyen fragek! Van egy majdnem maxos Stuart M5-ösöm, a 75 mm hoviCCerrel...<#gonosz1>#gonosz1>
Nagyon ráérsz,... te is rendszergazda vagy? <#falbav>#falbav>
A vicces ebben a listában 1.Tábori Páncéloshadosztály mitõl õk a legnagyobbak? Mitõl õk a legrégebbi klán? Meg mi a rákért választották ki õket? Csak mert így kapásból 2 klán is eszembe jut aki régebbi, aktívabb meg szerintem nagyobb is.
"Az open béta egyböl a hard wipe után jön, ami után mindjárt lesz egy soft wipe is."
Ez konkrétan azt jelenti 😊
Ez konkrétan azt jelenti 😊
Mióta nem én vagyok a lider azóta nem úgy mennek a dolgok 😊 ,már réges régen beadtuk a nevezésünket, én kb 5 napja jeleztem macinak hogy nem vagyunk ott a klánok között és hogy szerintem azért mert se weboldalunk nincs se a Clan recruit-forumban nincs topikunk. Azt mondta utána jár.. hát itt járunk perpill. Annyira nem fogok búsulni mert legalább gõzerõvel koncentrálhatunk a bf1942-liga-ra.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
hasznos info
Open béta Jan 27.én.
* A béta folytatódik mint eddig ment
* Semmilyen wipe nem tervezett, kivéve az élesbe történõ átmenetkor a teljes törlés.
* Erõteljesebben nyomják a reklámot, ezért több új player várható (eddig a 15k-s szerver limit miatt nem forszirozták az opent, most az US szerver egyedül elbir 75k-t)
* Új accounthoz mostmár nem kell kulcs.
* Változtattak a játék szabályzatán (nem olvastam, de lehet érdemes lesz megint megnézni)
* Napi arany 250 lesz.
Ennyi és NEM TÖBB az OPEN béta. Closed Béta embere szemszögébõl kb semmi sem változik, viszont lehet érdemes lesz venni egy kimaxolt Tier3-as tankot irtani az újakat <#nyes>#nyes>
Volt mégy egy fontos megjegyzés: bekapcsolnak vmi auto ban rendszert, ami megnézni hogy egy account létezik e az EU/Us szerveren is, és amelyiken nem használták azon automatice kilövi az accot. Szóval mindenki csak azon a szerveren tolja ahol életben akarja tartani az accot.
Open béta Jan 27.én.
* A béta folytatódik mint eddig ment
* Semmilyen wipe nem tervezett, kivéve az élesbe történõ átmenetkor a teljes törlés.
* Erõteljesebben nyomják a reklámot, ezért több új player várható (eddig a 15k-s szerver limit miatt nem forszirozták az opent, most az US szerver egyedül elbir 75k-t)
* Új accounthoz mostmár nem kell kulcs.
* Változtattak a játék szabályzatán (nem olvastam, de lehet érdemes lesz megint megnézni)
* Napi arany 250 lesz.
Ennyi és NEM TÖBB az OPEN béta. Closed Béta embere szemszögébõl kb semmi sem változik, viszont lehet érdemes lesz venni egy kimaxolt Tier3-as tankot irtani az újakat <#nyes>#nyes>
Volt mégy egy fontos megjegyzés: bekapcsolnak vmi auto ban rendszert, ami megnézni hogy egy account létezik e az EU/Us szerveren is, és amelyiken nem használták azon automatice kilövi az accot. Szóval mindenki csak azon a szerveren tolja ahol életben akarja tartani az accot.
Eredményt felesleges linkelnem😛
A link,amit sokan nem olvastak el....
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/27461-clans-and-clanwars/
és az 50 klán akik bétázni fognak:
Aseveljet
CS Army
Fallen Angels
SILENT SCOPE
Red Tide
Company of Reveran
Team Germany
Beerpanzer
130. Panzer-Lehr-Division
Triple Entente
115th Scwhere Panzer Division KampfGruppe Schwarzen Lanze
A Red Sky
Treasure Trove
Strategy Games Italia Team
Forgotten Hope Alliance
Hellenic Armored Division
116th Panzer Division
Relic Armoured
Iron Wolves
World of Tanks France
7th Armored Cavalry Regiment
1.Tábori Páncéloshadosztály
Britannia
Hearts of Draconia
War Geeks United
Pro-Internet Gaming Society
7th Armored Division
Finnish Tank Clan
Division Wüstenfuchs
Crimson Blade
División Acorazada 250
Die Söhne Guderians
Men of War
Unknown-Warriors
DoubleDutchClan
TankBusters
2nd Armored Division
503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches
Stahlpakt
1ª Cavalaria Blindada ROTA
Survivors Of Chaos
Stug Lyfe
1st Armored Division
Angels of Death
Armoured Assassins
RaGe Balcanians
Terminus Est
Divisione Corazzata Ariete
DarkStar Alliance
3d Armored Cavalry Regiment
1stPolish Armoured Division
Pirates
Kampfgruppe FHW
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/27461-clans-and-clanwars/
és az 50 klán akik bétázni fognak:
Aseveljet
CS Army
Fallen Angels
SILENT SCOPE
Red Tide
Company of Reveran
Team Germany
Beerpanzer
130. Panzer-Lehr-Division
Triple Entente
115th Scwhere Panzer Division KampfGruppe Schwarzen Lanze
A Red Sky
Treasure Trove
Strategy Games Italia Team
Forgotten Hope Alliance
Hellenic Armored Division
116th Panzer Division
Relic Armoured
Iron Wolves
World of Tanks France
7th Armored Cavalry Regiment
1.Tábori Páncéloshadosztály
Britannia
Hearts of Draconia
War Geeks United
Pro-Internet Gaming Society
7th Armored Division
Finnish Tank Clan
Division Wüstenfuchs
Crimson Blade
División Acorazada 250
Die Söhne Guderians
Men of War
Unknown-Warriors
DoubleDutchClan
TankBusters
2nd Armored Division
503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches
Stahlpakt
1ª Cavalaria Blindada ROTA
Survivors Of Chaos
Stug Lyfe
1st Armored Division
Angels of Death
Armoured Assassins
RaGe Balcanians
Terminus Est
Divisione Corazzata Ariete
DarkStar Alliance
3d Armored Cavalry Regiment
1stPolish Armoured Division
Pirates
Kampfgruppe FHW
Én már várom a hardwipe-ot😄 komolyan!

50 klánt szavaztak be,csak a Tábori páncélos megy.Azt ne kérdezzétek mi alapján,mert mi a Hungarian Team se jutott be,pedig mi középdöntõsök is voltunk a ligában....vicc kategória.
Jézusom! 😊
Ez komolyan, már már Benny Hilli magasságokba emelkedett volt...
Leforditom magyarra mit irtál:
A nyilt bétakor mindenedet letörlik, kinullázzák az XP és elveszik az összes tankodat és pénzedet. Ezután ami XP-t és pénzd maradt (0), azt megkapod free XPként.
Szegény Cifu, forog a sirjában....
Ez komolyan, már már Benny Hilli magasságokba emelkedett volt...
Leforditom magyarra mit irtál:
A nyilt bétakor mindenedet letörlik, kinullázzák az XP és elveszik az összes tankodat és pénzedet. Ezután ami XP-t és pénzd maradt (0), azt megkapod free XPként.
Szegény Cifu, forog a sirjában....