418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #387104 Úristen, megint átestek a ló túloldalára. T110e5, Grille nerf, most mindenki toljahja majd a japó 10-essel. Bazzeg de beteg ez a HE ágyú rajta, meg a páncél buff. A prém lőszert elvenném ettől a tanktól 1400-at sebző HE nagyon meredek...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.02.06. 09:29:47 -
Ismerős, a másik hogy ezekkel a gyors TD-kel a legapróbb kődarab is föld körüli pályára állít ha gyorsan mész rá. Nemezisem a sand riveren lévő pici szikla F5-nél, van mellette 2 nagyobb is, azokra figyelsz hogy takarjanak ha középről valaki felnéz, igen ám, de akkor otterem ez a kis rohadék és már vagy az oldaladon vagy vagy repülsz ki az ellenség elé akik a hegyről szétkapnak.Fujj de utálom azt a sziklát. -
yossarianHUN #387102 Az Emil ugyanez. Minden második meccsen habzik a szám, mert rögtön az elején megelőz, keresztbe fordít, aztán több tíz méteren tol maga előtt valami idióta. Jobbak utána le is nooboznak.
De azért is rajongok, mikor valami heavy chokepointon megy az adok-kapok, és egy leleményesebb csapattárs rájön, hogy remek élő pajzs lennék, úgyhogy kitol maga előtt a fedezékből. Az Emil meg olyan pehelysúlyú, hogy semmit nem tudsz tenni ellene. Na ilyenkor szoktam nem látni a pipától. -
Plata #387101 Az az érzés amikor egy idióta light tank megpróbál rammolni és rábaszik állati.
SPIC full gázzal szemből akarta rammolni SP-t.Nem tudom hogy simán hülye volt-e vagy vak,esetleg sokat szívott,de nagyon rábaszott. -
Az az érzés mikor top tier vagy, haladsz át a hídon erlenbergen és a bottom tier faszkalap KV85-el belök a vízbe, az úgy megfizethetetlen. Oké hogy a UDES könnyű mint a fene na de azért na, egy light tank simán kitúr a helyemről és nem tudsz semmit tenni mert annyira könnyű ez a szar. -
Plata #387099 Ennyit számít az álca skill a legénységnek,M103 csak bambult.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #387098 Nekem kőkemény nulla,vagy heten pufogtattak rám,láncot lőtték el de más bajom nem esett.Meg arty egyszer közelembe tudott lőni,az is valami lófing 128 sebzés volt.De ha kidugtam nózim a likon hogy lőjek csak úgy pattogtak a lövések. 
De aztán az arty közéjük csapott úgy rendesen. -
asolyom #387097 Nekem a KV-5-tel volt ilyesmi, hogy 1 k körül sebeztem csak, de 4k spot sebzésem lett a végére.
-
asolyom #387096 Eh...a 9-es közepeseink kellőképpen hurkák voltak. Pedig a CDC-nek, és a Centurion 7/1-nek is lőszerrekeszt lőttem. Az a rohadék Revalorisé meg olyan snapshotot tolt belém közel 300 méterről, hogy csak lestem. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #387095 Basszus,SP-vel felderítő lettem,de nulla sebzés. 
Olyan helyre mentem be ahonnan láttam az ellenséget,lőni nem tudtam rájuk de spotoltam őket.Az arty meg adott,igaz az ellenséges arty engem is meg akart ölni,de öszvissz 128 sebzést kaptam be,tuti helyre álltam be,kilőni nem tudtak de én sem rájuk.
Jah azt nem mondtam hogy előre mentem be az ellenség felé,mert a többiek megint kempelőset akartak játszani.Arra meg nem volt kedvem,inkább a halál,de mégse haltam meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.05. 15:47:18 -
Lokker #387094 Akkor már tudom miért vagy te is ott.
-
Gyuszopapa #387093 Az a legnagyobb gond hogy az ilyen csapatrautalt tankokkal lehet a legjobban szopni.Főleg hogy egy 5-ös tank is bever símán nemhogy egy 9-es.A csapat meg sokszor nagyon sokszor olyan hogy nem vagyunk 5-6-nál többen mert a többiek csak azért vannak hogy ki legyen a létszám. -
Bármennyire is utálok, de ezzel,meg még van pár tank amivel igenis arra vagy kényszerítve hogy úgy helyezkedj hogy elsősorban ne rád figyeljenek és kihasználd a csapatod látótávját (tudom tier9-ben ez is kevés ahhoz hogy tényleg eredményes legyél vele). Nem egyszerű vele játszani, bár engem rendkívül szórakoztat az ágyúja így szívesen veszem elő:) -
ez régebben még ment,de a bokor nélküli csőpályákon sok szerencsét ehhez a taktikához... -
ilovearty #387090 15 csatából ma 2 győzelem. Ez az fv td kiakaszt. 44%-os vagyok vele. Ha hülyékkel , ha lilákkal vagyok, ezzel csak veszíteni lehet. Ez egy retardmágnes. 1 lövés/ csata, ha szerencsém van. A lightok nem spotolnak, a heavyk hegyet másznak, a medek kempelnek. Ehhez még hozzájön , hogy folyamatosan arra a nyomorult tundrára tesz be, amit egyébként is utálok. Már az agyvérzés kerülget baz@meg olyan ideges vagyok.
-
196.470xp -
R3nton #387088 Mennyi xp kell a 9-es VK-ra a 10-eshez?
Köszi! -
yossarianHUN #387087 Jó kérdés. -
bekescsaba #387086 Hol kell szemből lőni ezt a kurva tier 10-es svédet TD-t? Megint leszopatott, tracken voltam az e50 m-el, két lövés a hasába, és semmi.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.02.04. 22:54:40 -
robogo81 #387085 Azokkal vigyázni kell akinek a nevében van hogy "jó játékos"(bármilyen nyelven)....

-
Plata #387084 Látod azt a négy 0-t sebző tankot akik platoonban voltak?Azok egymást ölték meg. -
Jo neked,hogy az ellen volt agyhalott 
-
tutyimutyi2 #387082 Meddig tart kb a teszt szerver?
-
Plata #387081 Srácok milyen csatába keveredtem,full agyhalott ellenség.
Nem azért de a mieink sem voltak túl jók,annyit spotoltam mint állat és mégis keveset sebeztek belőle.Medek bokorban dekkoltak és csak néztek. -
Eddig a 16 csatából 5x nulláztam
Mondjuk amikor igy kezdem a csatát,akkor nincs is min csodálkozzak
Majd 2 perc után kisegített egy csapattárs,de sikerült még kreténebbre venni a figurát
-
bekescsaba #387079 19 meccs a 6-so svéddel 2 tier 2 tier 6 a többi tier 8....wow -
Padavane #387078 Divat az, ha a többség egy profi játékos utánzásából használ egy tankot, vagy játékstílust.
Miközben neki se tapasztalata, se tudása nincs meg hozzá. Sőt, a metát követve teszem azt light-al yolozik, amúgy meg hevyvel lenne sokkal eredményesebb. Divat unicum stattal villogni, ami az ő és más játékát is tönkreteszi, mert hót ideg, ha csak ződ a statja.
Erre gondoltam. -
Lehet hogy én vagyok agyilag elcseszve, de a garázsomban örök darab, na ez a med megtanít hogy ne szemből akarj szétszedni mindent, én nagyon szeretem, csak sajna jelenleg elég szar a legénység benne :D -
Userx2 #387076 Gratula. -
yossarianHUN #387075 De akkor jól értem, hogy még stock? Mert az alapján nem hiszem, hogy érdemes lenne megítélni :) -
TiborTamas #387074 Most mentem a 6-ossal, második csatára, teljesen stock-on (csak a 2. rádió volt rajta az 5-ösről)... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sempike #387073 Igaz csak pár kört mentem vele de nagyon pontatlan volt.
A végsebessége nem lenne rossz de a mozgékonysága vagyis inkább annak hiánya ami megöli a tankot. Nem néztem a power to weight arányt de elképesztően rossz lehet.
Egy biztos én messzire elkerülöm.
Nah, megnéztem a wikit:
A pros-ban benne van amit mondtál: "Very accurate gun with short aim time and good dispersion values". Lehet hogy csak engem szivatott vagy valami nerf tett be neki. -
yossarianHUN #387072 Oké, hogy az alfája nevetséges, de gyors egymásutánban lő hármat, ergo ha minden lövésed betalál, gyakorlatilag 390-es alfád van, 8 másodperces töltéssel. Ezt azért nem sok T7 med mondhatja el magáról (de még T10 se mind). Az oké, hogy nagy és papír, meg az átütése se túlzottan acélos, de az ágyújáról én úgy emlékszem, hogy kifejezetten pontos volt, és gyorsan szűkült. Na meg oké, hogy nem lightos a mozgékonysága, na de azért heavykkel egy lapon emlegetni szerintem erős túlzás. -
yossarianHUN #387071 Azt, hogy valaki a legütőképesebb felállásban próbál játszani egy kompetitív online játékban, nem nevezném divatnak, de rendben. Ennyi erővel a profi focicsapatoknál is divatnak minősülnek az alakzatok és taktikák, de jó, ne hasogassunk szőrszálat. -
sempike #387070 Jókor jött a tesztszerver. Azon a ponton voltam hogy megvegyem a Chi-Rit és elkezdjem kitolni. Csak hát ugye mindenhol csak rosszat olvas róla az ember. Igazából még rosszabb mint vártam:
1 másodpercenként lősz 3-at majd 8 mp újratöltés. Ez szuper lenne, na de átütése az nincs és az alfája nevetséges.
Valami irgalmatlan lassú a lövedék sebessége és a löveg nagyon pontatlan. Ez így együtt rengeteg mókát ígér...
Maga a tank Heavy-ket megszégyenítően lassú.
Mondtam már hogy akkor mint egy O-Ni és papírból van?
Van ember aki ezt kihúzta free XP nélkül és nem dilizett bele? A 110 sem volt egyszerű, de ez még elrettentőbb ... -
Userx2 #387069 A svéd 5 az egy gold fun tank. Alig drágább a prém lőszere, mint a fele annyi sebzéssel bíró M7-nek. Mivel már nem költök a játékra, de rászoktam a goldra, nekem ez is szempont. A 6-nak semmi keresnivalója tier 8-ban, így el is adtam. -
Az oroszoknál próbaképpen bevezették egy időre pár tankra, ha jók a visszajelzések (ami nem volt annyira az a játé?osoknál tekintve a lehúzós 50% os visszavásárlást amit sokallottak) akkor egyre több prémre fogják kiterjeszteni és minden szerón elérhető lesz, nem tudni mikor. -
bekescsaba #387067 megjött a9-ik vereség, még mindig nincsen letriplázva..jelzem a 9-ből csak egy 6-os meccs volt, a többi mind 8-as. -
bekescsaba #387066 8 vereség zsinórban a hatos svéd közepessel. A száraz adatai alapján azt hittem, hogy örökké a garázsban marad, de nem. Az 5-ös az nagyon jó, de a hatos....a 200-as prémlöszere sem üt át szinte semmit. -
Padavane #387065 Akkor ramondhatjuk, hogy divat.
Ami sajnálatos, hogy mar egy jatekban is divatoznak.