418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Still_I_Rise #387144 Valóban, totál inkompatibilisek. -
Musztafakebab #387143 Ha csak ennyi a baj akkor nem gáz mert olyan legénységbe szánnám ahol T5tőlT10 csak a T7-be kell másik legénység mondjuk +1 rádiós akkor maximum annál a tanknál elvesztem a BIA-t de utána megint jön majd T8ban. -
Nyílván nem azonnalra értettem, gondolom ha annyira op 1-2-akármennyi hónap alatt kihúzzák, megvárhatjuk nem sietek sehova... -
Na, és egy teljesen szubjektív dolog, csak én érzem úgy vagy az FCM50 egy használhatatlan trágyadomb lett? Fél csata azzal telik hogy keresem a helyem hol nem szopat ki nyilvánvalóan egy ugyanolyan szintű tank, hol páncéllal hol alfa dmg-el hol roffal vagy ép pontossággal, heavynek papír, mednek baszott nagy, az ágyúja rossz értelemben franciás(bár azok között még egész jónak számít), valaki tanítson már meg játszani vele, mert elsírom magam ha elő kell vennem:D Még nem annyira mint a wz111 de már ettől is görcsbe rándul a gyomrom a csata előtt:D -
yossarianHUN #387140 Senki, mivel senkinek nincs kihúzva. De az a néhány is épp elég idegesítő lesz. Támogatom a japó heavyk buffolását, de ne ilyen RNGeesus szutykok behozásával. -
Ok, szerintem a gyakorlat eldönti hogy mennyire op, kíváncsi leszek hogy bevezetés után mikor fog mindenki japán buffolt tier 10 heavyvel a topban nyomulni mert az milyen easy gameplay, térjünk vissza akkor rá...
-
Na, erről beszélek:) -
yossarianHUN #387137 Na ja, csak a másik heavynek céloznia kell ahhoz, hogy 3-500 körül sebezzen, ez meg csak durr neki a vakvilágba. A modulsebzésekről nem is beszélve. Nekem se tetszik a dolog, pont még több RNG-gun nem hiányzik ebbe a játékba.
Nagy öröm lesz, mikor majd faszán beforgatod a heavydet, és egyedül megtartasz egy oldalt, aztán jön egy ilyen, és puff, célzás nélkül kicsap.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.06. 20:50:06 -
sempike #387136 Valaki emlegette itt az SP IC-t tegnap. Gondoltam leporolom és megyek egy próbakört vele. És milyen jól tettem 
Persze a világon senki nem lőtte a spotolt tankokat csak a tiszta damage meg a "szégyen a futás de hasznos" maradt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ha másik heavyt lő pofán akkor 3-500 körül fog sebezni, a töltésideje, kajlasága mellett ez szerintem normális, most tesztelik a többször felhasználható fogyócikkeket, szvsz a kiütött legénységet és modulokat meg lehet gyógyítgatni 40-90 sec-enként akár többször is mint a hajós játékban, részemről ez szépen összeáll... -
Rendben, de még a Maus is tud lepattanót lőni,vagy láncot, ez meg csak belemászik a képedbe és bumm. -
PL. golddal belövöd, láttam lfp-t lőtték simán szemből, szerintem a Maust sokkal többen fogják szidni a buff után a páncélja meg a lövege miatt... -
Igaz, kell az tier 10-be hogy tényleg esélyed se legyen forgatva vagy hulldownba pattintani bármit is ezektől, szépen lassan apránként lebontanak míg te randomra vagy belövöd vagy nem. -
Nem jó keverni mert a srácok bia perkje nem fog működni a lányokkal és viszont. -
Musztafakebab #387130 Sziasztok!
Kb 3 év játék után térnék vissza játszogatni. Pár napja csinálom már az ipart és olyasmi kérdésem lenne főleg a küldetéses részhez, hogy a női legénységet amit kapunk lehet más férfi személyzettel is együtt használni? Gondolok itt arra hogy t7ben 1 tank erejéig kell +1 rádiós azt helyettesíthetem férfivel mivel T6-T8-T10ben nem kell. A másik kérdés pedig mit javasoltok, ki hová osztotta be az acél amazonjait, hová érdemes.
Előre is köszönöm a válaszokat. -

-
asolyom #387128 Végre összejött az első Tank Ász egy svéd tankkal.
Lehetett volna 3k fölé is menni, de sajnos befoglaltuk. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.02.06. 19:57:58 -
A japánokkal senki sem játszott, a 9 es csak löveg, a top heavy meg kapott egy páncél-löveg buffot ami bőven kijárt nekik, ettől még nem lesz op egyik sem, a drabális méretek, dinamika miatt ugyanúgy büntetni fogja az arty, meg a kis szarok ha melléparkolnak, egyébként meg be lett ígérve hogy játszhatóvá teszik a népszerűtlen tankágakat, (angol még hátravan) a top-ban a tank játékmód differenciálásnak is jót tesz ennek a hajólövegtípusnak a bevezetése, semmi rosszat nem látok ebben, sőt... -
XDD -
Lokker #387125 Felesleges egy agyhalottal foglalkozni. :D -
Lokker #387124 Maradjunk csak ott hogy időbe telik. :) win-win -
Plata #387123 Nono,a japó T10 tank nem ingyen kifejleszthető. 
Kell hozzá sok sok xp meg pénz.
-
Làtom téged nagyon zavar,hogy vannak akik költenek erre a jàtékra.:-/Ez az agyhalottazàs,meg màr felettébb unalmas.Neked mindenki az,a csapattàrsak,az ellenfél,a piroskàk,a lilàk,és nem utolsó sorban a fizetősök különböző fajtài:-/
De most lukra futottàl mert a japó arty az ingyé kifejleszthető-:)
-
Gyuszopapa #387121 A fizetős agyhalottaknak is kell valami op tank amiben van sikerélményük.Csak az a gond hogy ezek a dolgok viszik a játékegyensúlyt a kiegyensúlyozottság felé. -
Sziasztok,
A Sandbox szerverhez hogy lehet csatlakozni? Az a sima teszt szerver? -
Most nézem a Type 5 Heavy egy agyonpáncélozott close combat arty lesz?! Már csak épp ez hiányzott, vérpistikék kedvenc tankja, az oldalsó weakpoint is eltűnt, a kupola is erősebb lett ,miafasz? Értem én hogy buffolni kellett, de nem kéne egy újabb T110E5, ráadásul derpgunnal a játékba, ezek a marhák sosem tudják az ararny középutat belőni, valamit mindig túl kell tolniuk...
Tudom-tudom , csak teszt szerver, de akkoris.. -
Jah, ez mindig így volt, egyébként gyakorlóba be lehet hívni x embert konkrét tankokkal... -
asolyom #387117 Persze az nem elég, hogy T10 csata, hanem mindkét oldalon 2-2 T8 az összes többi T10, és 90% HT. Így aztán T8 tankot nem nagyon lehet kipróbálni az teszt szerót.
-
asolyom #387116 Próbálgattam a TS-en az Emilt, de igazából nem sok értelme van. 90%-ban T10, és tele Type 5 HT, Maus, E100 amit majdnem még oldalról sem lehet beütni arannyal sem. Így fingot nem ér a teszt szerver. -
Annyira nem vészes a nerf állítólag, ettől még nem lett rosszabb mint a többi, sőt még ezzel együtt is OP és a legjobb top TD.... -
azért a grillét ennyire nerfelni totál idiótaság,mindenki húzta top of the tree-ben feleslegesen... -
Plata #387113 Bakker szerintem Fv4202 ágyúját buffolták,atom pontos lett.Udes? t32 Panther 2 meg TVP VTU-val harcoltam,tuti kis fedezékből puttyogtattam rájuk olyan 300-400 méterről,panthert kilőttem TVP-t beállt a roncsa mögé onnan próbál lőni,én meg a panther hasa alatt átlőve kilőttem őt is,először csak láncoltam utána meg sikerült láncolni és sebezni is.De szerintem piszkos ideges lehetett,nem tudott sebezni mert pattogott rólam,én meg a halál faszából pár centit láttam belőle egy roncs hasa alatt és sebeztem majd kilőttem.t32 és udes is kapott,de sajna oda jött két skorpio és lelőtték őket,pedig olyan faszán lesebeztem őket is. -
opati #387112 Legénység és modul pusztításra abszolút alkalmas, mert valóban minden lövés visz valamit, még ha nem is sebez olyan óriásit. Azért teszteltem, mert kíváncsi voltam, hogy a HT-15-re mennyire lenne használható ezzel az ágyúval. 1400-as átlagsebzés mellett elég hamar össze lehetne hozni a 14k-t, de ha ezzel a tankkal fogom végül megcsinálni az nem a sebzés, hanem a kellően buffolt páncél miatt lesz, az eredeti ágyújával, ami azért jó eséllyel hozza a 600-as átlagot. 5k sebzés + garázsmenet mellé pedig csak 7k-t kell pattintani, az meg nem lesz olyan nagy ördöngösség, ha kikap az ember egy kellően idióta ellenfelet. (Az meg azért 100 csatából egyszer elő szokott fordulni.) -
Plata #387111 Svédek már most szarrá esnek egy jó HE találattól.Oldalról ne adj isten hátulról meg küldesz egy svédet ha szerencséd van 5-6 modul legénység elszáll.Emil 2-t hátulról fejbe lövöd He-vel akkor tuti elkezd menekülni,mert valszeg torony ágyú lőszer rekesz sérül. -
Jah, néztem hogy heavyk ellen 350-450 eket puttyogtat, de nem kell hozzá célozgatni nagyon (monjuk azzal a böszme 4,5 körüli pontossággal, szűküléssel nem is lehet), megjósotam hogy kényelmes kis bontógép lesz, igazán a papír szarokra elég veszélyes, azokat 1 lövésből kiemeli, meg a kranvagen is szopni fog ha egy ilyen betalál, kb összes legénység modul repül 1 tanktest találattal...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.06. 11:12:39 -
Lokker #387109 akkor a vörös wn8-am mellé dukálna az a 10-es hevi -
Az biztos,hogy új ödönke wàgen született:-)
Kifelejtetted a papír medeket,és a lightokat,azok is mennek a levesbe,amint az àgyuja elê kerülnek.
-
Goldért képezel újat.. talán erre számítanak. -
opati #387106 Az 1400-at sebző HE csak egy legenda. Mentem vele vagy 25 kört a hétvégén. Páncélozott tankokba 700-nál nem sebeztem nagyobbat, de inkább csak 500 alatt. Grille-t, WT Pz-t egy lövéssel vitte, de egy átlagos csatában nem feltétlenül ezek ellen harcolsz, hanem más X-es heavyk ellen. Ott meg csak az RNG-től függ, hogy beadja-e (ha egyáltalán valaha beadja) az átlagos sebzést... Vérpistik gun-ja lesz ez, nem más. Különösebben céloznod sem kell és mindig sebez valamennyit, de azért egy E100-ban ülve nem kell magad összetojnod, ha egy ilyen jön szembe. -
tutyimutyi2 #387105 Gondolom ha megvan valakinek a maus akkor update-kor még véletlen se kapna bele vagy mellé még egy tankra való skilles vagy legalább 100%-os legénységet.
Vajon mit gondol a wg hogy az emberek honnét fognak előhúzni még egy 10-es tankra való legénységet?