World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megvettem helyette a stock t54 lightot 95%-os legénységgel úgy hogy még semmilyen skill nincs rajtuk, ugyan azt tudja.....2k dmg ezzel meg tudom lőni
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.27. 00:27:19
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tényleg nincs messze, de ha letolsz huszonpárezer csatát egy kiosztással és egyik napról a másikra nem használhatod ugyanabban a játékban az elég kellemetlen :/ Egyértelműen lehúzás szaga van, mivel a nagy cuccok ugyanúgy működnek még mindig egérről...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.27. 00:18:15
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.26. 23:18:51
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mire meglett a küldi, nyugtatásképp mentem egy kört a T-54-gyel, rögtön 3500 spotdamage...
cyka blyat
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A UFP 332 az LFP 311 pent kért, hát nem csodálom, hogy az IS4 aranyat rántott. Szemből a béla szinte elpusztíthatatlan, bár a nagy kaliber HE-t nem szereti, meg ugye az oldalát ne lássa az ellenfél, mert akkor szétszedik.
cyka blyat
(ezt a BF1-re gondoltam, nem rád.)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.26. 18:57:22
Látványos játék, talán jó is, de 40e??? Eddig összesen költöttem az xbox one játékokra 100e-t, de ebben rengeteg játék volt akciósan meg EA+gold elöfizetés 1 évre. A 40e már elég durva, bár ha azt nézem, hogy sokan a wot-ra elköltenek ennyit vagy még többet...
Ez két napja volt, pedig anyáztam erősen a másik E100-ra, mert csak az aranyat ismerte, de aztán idegállapotba' kerültem, gomdoltam nekem is van gold az E100-ban, load heat, szarok rá, 6m+-ban vagyok a játékban így is.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.08.26. 18:50:22
cyka blyat
De látom, még 28 ojró, akkor hagyom. Maximum virágboltit kipróbálom demóként.
cyka blyat
Nekem a spottolós még folyamatban van, de a CDC és az FCM elég jól teljesít itt is.
Alternatívák: E3, obj263, E5 meg persze az OI ha max tier7-t kap. Az E3 nekem ma 5e-t pattintott, ugatott a jpze100, hogy arannyal lepattant. Ez van.
Frag gyűjtésre meg tárasokat esetleg kisebb tier-t kell vinni, attól függ, hogy hol lesz a tier határ a küldetéshez.
A spotolós volt a legszemetebb küldetés mind közül.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.26. 17:49:03
megnéztem NA-n kifér az 5 hét... úgyhogy valszeg ez lesz itt is -,-" az bazdmeg 50k blokkolt dmg... és akinek nincs mausa? 😄
az ölj meg 50 járművet, meg sebezz meg 150-et elég egyszerűnek tűnik.
csak az a gáz, hogy ennél a kettőnél én már nem tudom, hogy fogok géphez kerülni, valszeg sehogy.De az 5. hét végén csak lesz valami meglepi, amiről nem írnak...........amivel kiszúrják a szemünket, aztán mehet a sírás. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.26. 17:42:59
ergo azért csak megy a tehénfejés...ez csak azért böki a csőröm, mert úgy tűnik, hogy nem igazán forgatják bele vissza a casht... olyan, mintha lefölöznék a profitot, és eltengenének ebben a néha már-már híg fosban... és csak ígérgetnek...
kijönnek a svédek, egy fél évig megint nem lesz problémájuk, hogy számon kérjék őket, még is mit fejlesztenek... szépen elhalkulnak a hangok, a pénztárcák meg megnyílnak... már ahol, ugye...
Végre meglett az 50e spot, vért izzadtam vele, igaz nem változtattam a stílusomon, tehát a könnyű tankkal lőttem is nem csak spotra mentem, de még így is nagyon durva dolog ez.
Ha visszagondolok kb 2 éve naponta kellett 12e-t spotolni és meg tudtam csinálni még úgy is, hogy mellette még a medes küldetést is megcsináltam. Azaz kb 4 naponta meg kellett csinálni az 50e spotot úgy, hogy mellette a meddel is haladni kellet bár az kicsit könnyebb volt, ott nem volt gond pár napot kihagyni, de az a lényeg, hogy nem csak a spotost kellett csinálni. Ehhez a mostani 50e spothoz meg vért kellett h.gyozni és kb 2x annyi csata is kellett hozzá úgy érzésre, lehet, hogy több. Hát csak ennyit változott a játék 2 év alatt, legalábbis a könnyű tankok és a spotolás szempontjából <#confused>#confused> Persze az IM-nél még mindig a 2 évvel ezelőtti szinteket várják el, de az már egy más történet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.26. 17:22:21
Nagyon nem szeretem amikor a koruk miatt vegzálják az embereket... nagyon elterjedt ez itt a topikban, hogy mindenért az iskolások hibásak...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.08.26. 14:01:20