418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ez pont abból következik, amit leírtunk.
  • Plata
    LoL-ban megszoktam hogy a meta mindig az ami épp a versenyeken a legnépszerűbb.
  • TiborTamas
    Plata-t kicsit kisegítve: Egy játék leghatásosabban használható játékstílusát jelenti, ami ebből kifolyólag általában a legnépszerűbb is.

(yoss épp megelőztél. :P)
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.02.04. 12:36:41
  • yossarianHUN
    Erősen pontatlan. A meta egy játék épp aktuális viszonyai között nyerő/ideáis felállás/taktika/stratégia. WoT esetében értelemszerűen a manapság leghasználhatóbb tankok, illetve játékstílus. Pl. a bujkálós TD-k, vagy a lassú heavyk eléggé kívül kívül vannak a jelenlegi metán.
  • Plata
    LoL-ban megszoktam már a meta-t,az aktuális versenyeken a legjobb versenyzők akivel játszanak az lesz a divat mindenkinek,ez a meta.
    Ami azért jó mert sok idióta azzal játszik ami épp a meta és könnyedén szarrá vered őket.Mert 90% eséllyel nem értenek hozzá de az a meta ezért azt tolják.
  • TiborTamas
    Az első kiemelt igaz, a második nem. Elég egy lövésznek ismernie, és nem adódik össze a hatása, ha mindkettő ismeri.
  • bekescsaba
    Azért mindig tanul az ember. Ezt a két dolgot nem is tudtam:

Ha az ágyú már be van töltve, 17% eséllyel azonnal újra betölt, amikor másik típusú lőszerre váltunk. A készség csak akkor működik, ha az ágyú teljesen be van töltve. Több töltőnél a hatás összeadódik.

A célkereszt irányának ± 10 fokos tartományában 2 másodperccel tovább látszik a már észlelt ellenséges célpont. Ha több Lövész is van a járműben, mindkettőnek ismernie kell ezt a készséget. SPG felülnézeti módban nem működik.
  • bekescsaba
    Azért ez komplexebb.,......

MIkor jön be a prém tank beváltás?
  • Plata
    Meta-nak azt nevezik amikor valami gyökeret sok hülye majmol.
    Például valamelyik versenyen valaki valamivel nagyon jól játszik,akkor a sok agyhalott úgy gondolja az tuti OP és ő is azzal nyomul,ez a Meta.
  • endrodiz
    De mi a turo az a Meta?
  • WR104
    EZEN az oldalon minden ossze van szedve.
  • Sherman0070
    Nem az hogy zavar, csak már olyan régóta ugranak rám ezzel, hogy ki kellett ide írnom. :D
  • DzsekkDenielsz
    Jó is az néha!
  • DzsekkDenielsz
  • Plata
    Álca skill a legénységnek szerintem nagyon jó,nekem scout tankon is van egész jó hatékonysággal.Van hogy 200+ méterről ha tüzet nyitok nem vesznek észre.
  • yossarianHUN
    Nem tesz semmit, ha lesz még kérdés, ne fogd vissza magad.
  • DzsekkDenielsz
    Köszönöm szépen barátom pontosan erre voltam kíváncsi!
  • yossarianHUN
    Ha egy emberen fejleszted ki, akkor is van valami minimális hatása, de ha azt akarod, hogy érjen is valamit, akkor mindegyiken érdemes (mivel összeadódnak). Ugyanez áll a javítás, tűzoltás képességekre is. Egyébként az álca képesség nem összekeverendő az álcahálóval, azt felszerelésként tudod megvenni, és az egy helyben álló jármű álcázását javítja 25%-kal.
  • DzsekkDenielsz
    Sziasztok! Még kezdő vagyok, kéne egy kis segítség! Szóval hogy van ez az álcázás skill a legénységen? Többek között elkezdtem a ruszki páncélvadász ágat és az lenne a kérdés hogy ha álca hálót akarok fejleszteni a legénységen mindenkinek ki kell fejleszteni, vagy csak egy bizonyos emberen hogy hatékonyan működjön a dolog??
    Megköszönném ha valami hozzáértő úriember röviden felhomályosítana engem erről a dologról!
    KÖSZI!!!
  • suba53
    Aztán ez miért zavar téged?

Nem hót mindegy, hogy miket írogatnak szánalmas, kisebbségi komplexusos megmondó emberkék?
  • joe662
    És a tetejébe még Fail is
  • Sherman0070
    Nem vagyok reroll. 2012 óta használom az accountot kihagyásokkal.
    De mivel 1-2 tankot használtam csak mindenki "reroll"-al vádol.
  • Angelus1991ster
    Legalább ha reroll is vagy vagy nem , akkor sem vagy egy tajparaszt szarláda mint egyes unikumok. Azokat úgy képzelem mint akik egyazon alienanyakirálynőről szakadtak le. Ezek klónok egytől egyig.
  • Megamax
    Sandbox server baromkodasai soha nem fognak a jatekba bekerulni.
  • xotyi
    Prémet ne nerfeljenek nekem:D De ha a Type 64-em megkapná a +2-es MM-et annak azért örülnék:)
  • Angelus1991ster
    Amennyi hp-juk van kijár azoknak a tankoknak, hogy a többi stacc úgy maradjon.
  • yossarianHUN
    Az még nyitott kérdés, hogy mi lesz a prém lightokkal. Én arra tippelek, hogy nerfelés nélkül megkapják a 2 tieres MM-et, de majd meglátjuk, a WG hogy oldja ezt meg.
  • Zoli105
    Az igen :O amúgy mivan a Type 62 ? az ugye prémium tank és egyben light is ! na már most őt is szét fogják baszkurálni vagy mi ? :O
  • Plata
    Én örülök neki,végre lesz T10 light is.
  • yossarianHUN
    Kapnak is. Ezeket a változtatásokat úgy nézzétek, hogy innentől max +2 tierbe fognak menni az LT-k is, mint a többi tank.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.03. 19:54:42
  • joe662
    Sandboxon nem jàtszottàl?
    Ott lett volna àm Eódöm bodotáà,nincs goldlöszer:-))
    Ciff is olyan bot köröket ment,hogy öröm volt nézni:-)
  • Sherman0070
    Miért kell szétkúrni a jelenlegi light-okat?
    Kapnának normális mm-et. Erre elbasszák kb. az összeset...
  • Tessellia
    T6 light statok supertesten

Szomorú nap ez a Vk.28.01-nek.
  • Megamax
    Type 4 heavy nem kapta meg a teszt szerverenn az ARMOR buffot csak az ágyut, ugyan ugy szarrá goldozzák, Type 5 heavy 280 as torony frontja van 270 es hull armor mindenhol elol ami érezheto is, E100 as heat csak ugy pattog róla ha forgatod kicsit (kupola még mindig gyenge pont) De ugyan olyan lassúak szoval nem érnek semmit a mostani játékban. Maus nem kaptam meg a 250 es hull armort frontból csak a torony buffot kapta meg 260 mm elég durva . Az uj tier X es német heavy tank nem alkalmas sidescrapelésre mert az oldalánn belovik a torony alatti részt (goldal a frontját is szarrálovik és garantált a motor sebzés) Torony szintén brutális. a 9 es VKB-t elszarták az LFP nerfeléssel mostmárt goldal is szarrálovik . Még mindig nincs érteleme heavy tankal játszani , túl gyors a játékmenet.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.02.03. 19:26:44
  • Plata
    Hát igen ha a csapat nem lenne agyhalott.
    Fv4202 csodák csodájára T8 csatába került,heavy meg med tankokkal veszekedtem egész faszán mert pattogtak,de az a kurva g.w. panther csapattárs szép lazán telibe nyomott.Ennyi volt a top tier tank pályafutásom erre a csatára.
  • Gyuszopapa
    Top tier tanként szinte bármelyik tank jó.Főleg ha még a csapat sem tiszta agyhalott és nem vagy magadra utalva.
    De sajnos az én metámban ha top tier vagyok mindig 8-10 tank ellen kell harcolnom mert nem szeret a játék és elhalmoz életképtelen csapattársakkal.Ha van prémiumom ha nincs erre vagyok bekategorizálva.Mondjuk azon sem szoktam meglepődni hogy ha 2 tierrel lejjebb vagyok akkor is ez van többnyire.
  • joe662
    Nagy ötlet pàncélozott artykokat csinàlni a hevi tankokből.Ha ezt így berakjàk, akkor kb annyi a jätéknak.
    A krankenwagen tornyàba is simàn lövik a 4-500akat:-(
    Be is fejezem az Emilt:-/
    A kicsikbe meg repkednek az 1k+
  • yossarianHUN
    Sebaj, ez is megfelelő válasz. Úgy látom nem csak nekem nem jár a dupla XP.
  • asolyom
    No, top tier tankként lassan kezdünk barátkozni, de arra még rá kellene jönni, hogy T9-ben mihez lehet kezdeni ezzel az Oroszlionnal.
  • yossarianHUN
    Volt egy "Swedish Tanks" nevezetű event a Missions fül alatt (szerintem még mindig ott van), ami szerint svéd tankokkal 7-éig minden győzelem esetén aminél bent vagy a top 10-ben a csapatból, dupla XP jár. Tegnap délutánig adta is rendesen, de azóta csak szimplát ad.

Esküdni mernék, hogy a hivatalos oldalon is volt erről valami hír, de nem találom. Vagy rosszul emlékszem, vagy levették.
    A játékban meg ez látszik: