World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"elk..tam és az eu ra nyomtam"- ebbõl derül ki , hogy õ az amerikain akart maradni (lehet amerikai, de akkor valamilyen szinten nyomná az amerikai vakert, ha nem akkor hasonló lehet ahhoz aki csak éjjel tudott játszani és éjjel csak ott vannak sokan, passz)
Most minek akarsz az US szerveren játszani? (kivéve ha ámerikában élsz....)
"Átrakjuk az accountodat, de kérünk vedd figyelembe, hogy lehetetlen lesz még egyszer megtenni, ahogy az is, hogy kompenzáljuk számodra a tankokat és alapanyagokat amiket a váltás elõtt megszereztél. Légyszíves dönts és írj vissza amilyen hamar csak lehet"
Szerintem eddig az egy maradék hónapig maradj ott, aztán úgyis hard wipe majd akkor átjössz EU-ra.
tehát a szituáció: rossz szerveren vagyok regisztrálva írtam a supportnak h rakjanak át erre ezt írták :
We will switch your account, but please bare in mind that it will be impossible to do it again, as well as to compensate you the resources and tanks you earned before this switch. Please decide and write us back ASAP.
ha jól értem ezt jelentené h az összes eddigi dolgomnak búcsú ? és csak úgy fognak átrakni :S ? Segítséget elõre is köszönöm 😊
Pedig Leot is érdekelné. Kéne akkor megint link vagy a játék neve
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Olyan adatunk van, hogy mekkora a pályák mérete, mármint méterben?
Amik oldalt vannak navigációra koordináta számok, betûk, azok jelentenek egységnyi távolságot vagy minden pálya más?
The Matrix has you...
Egyszerûen annyi random faktor van a játékban, hogy elképesztõ, ezért tûnik úgy mintha folyamatosan változtatnának egyes értékeken.
Pl. ott van a szórás az átütéssel.
160-240mm. Ennyit üthet át a 88-as L/71-es. Szóval vagy lepattansz egy KT orráról, vagy átütsz egy Is-7-est szembõl. Ez szerintem vicc.
Ez még semmit, minden ágyúnak van egy lövedék normalizációs értéke is, 5-10%. Ez azt jelenti hogy ha a páncélzat amire lõsz, 45 fokban döntött 120mm, akkor az ágyútól függõen ez mérséklõdik 35-40 fokra, ez is jelenthet akár 20-40mm-nyi különbséget is...így a KT frontja sem effektív 233mm, hanem inkább 200...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
milyen néven futsz?
én ugye Peter_Waffen
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
páran már kifejtették, ha csak állunk és nézegetjük egyást, akkor a ferdi nyer, ha bénán rontok rád, akkor is, ha közel jutok, akkor meg a stug :-)
1 vs 1-ben szívesen tesztelnék egy egér vs IS7et, hogy jelenlegi beállításokkal mi jönne ki
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
(Halkan jegyzem meg a 88-as AP-je 203,tehát a ferdit szembõl is átlõheti,de pszt.<#hawaii>#hawaii> )
Jó eséllyel sebez, igen, ha egy tapasztalt játékos ül benne, aki csak azért tolja StuG-al mert élvezi, és bár van JagdTiger-e is, szereti szívatni a nagyokat kis tankkal.
Nekem is van Marder II-esem (direkt ezért, szívatni a nagyokat) és lõttem már ki vele KV-3-ast is, de aki akkor kapja meg elõször a Marder-t az annak is örül ha eltalál valamit. Átlag StuG játékos sem fog tudni semmit ezekrõl a gyenge pontokról, nem fog fölmenni a fórumra és megkérdezni hogy hol kell lõni a KT-t hogy az L/70-essel szembõl kilõhesse.
Szóval örülök hogy te már tapasztalt játékos vagy meg minden, de úgy nagy átlagban azért nem veszélyesek a nagyokra a kicsik, szóval nem ,nem kell számolni vele. Max. meg lehet lepõdni ha minden lövésével lekap pár %-ot, én ilyenkor tudni szoktam hogy az illetõ tudja hogy hova kell lõni, olyankor általában õt lövöm ki elsõnek.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
természetesen a stug, este teszteljük kampinyovkán? :-)
mondjuk bajban leszek, hoa ügyes vagy, mert akkor elkened a szám dúrván, na de a magabiztosságot már rég kimaxoltam :-)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Visszanyalna a fagyi.😊
Ki a francnak kellene akkor Tier 8-10-es tank,mikor egy stug kilöheti,szembõõõõl?
Ugyanmár.Sebezte a másikat.Ez történt.
sehol nem írtam, hogy õk fognak állandóan kilõni, annyit írtam, hogy jó eséllyel sebez és számolni kell vele, természetesen, ha kell a komplett mezõnynek hátat fordítom az egérkét, hogy megfelelõ szögbe maradjak egy nagy tierü ellenféllel szemben.
Egy-egy mondatot ki lehet ragadni egy érvrendszerbõl és természetesen támadható lesz az a mondat (retorika ovi nagy csoport), tessék az egészet megcáfolni.
Már párszor leírtam, mivel német tankokkal nyomulok (az az egy szem t-44, ugye a nyugtató) ezért vettem a fáradtságot és utánanéztem a dolgoknak, teszteltem és így született meg a gondolat: "mi ez a szar?" :-)
Ez ugye az én döntésem, puffogok rajta, így jártam. Na, de ha jön valaki és közli, hogy az adott német top tank nem gyenge mezõnyébe, azért mert csak, azzal nem igazán tudok mit kezdeni.
nem rád vonatkozik, figyelembevéve, hogy mindig igyekszel kultúráltan nyugtatgatni :-)
A többi német tankon is kb. hasonlók, mindegyiknél a lövegpajzs, amelyiken van géppuska ott a géppuskabölcsõ, a test alsó része (100mm a JT és a KT-n), periszkópok, Mausnál a még jelenleg bugos sárvédõ (100mm).
Na szóval én elhiszem hogy itt lehet õket sebezni, csak sokat nem ér el vele az ember.
Eagle irta le jól.A loltraki is SEBEZ a t-54-be,de ne keverjük a kettõt.
Az,hogy a játék HP alapú és a sebzésre hp-t csökkent egy nagy baromság,de egy ilyen árkád játéknál mást nem lehet kitalálni.
S mielõtt válaszolsz,nézd át jobban,mit írtam.Csak arra válaszoltam,amit írtál.ÁTLÖVÖM-SZEMBÕL-MINDEN NÉMET NEHÉZJÁRMÛVET
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az hogy mi van leírva az egy dolog. Az meg hogy a játékban mi van az a másik. Számtalan példa van erre.
De most komolyan, KT-ben kb. leszarom a Stugot, fõleg ha 75mm-es ágyúval kopogtat, az egy dolog hogy ha halálpontosan céloz és tudja hova kell lõni, akkor talán sebezhet 4-8%-ot mielõtt egy lövésbõl kilövik, de ahhoz közelrõl kell lõnie.
Volt egy kép arról is, hogy a Panzerjager sebezte szembõl a T29-est...és?? Ilyen beállított helyzetekben szerintem az MS-1 is sebzi az IS-7-est...valódi csatában meg ugye tudjuk hogy hogy végzõdne ez az egész.
Nos,picit utánanézve a dolgoknak a Stug 7,5cm-es ágyunak az AP-ja 138.
A Ferdi front armorja 200mm.Ha verejtékeset izzadsz se viszed át...
Elsõ német nehézpáncélos Tigris I front armorja 100mm,tehát ezt átviszed szembõl,a Tiger II 150mm,tehát ezt is inkább hagyd a nagyokra...
Tehát Renegade a mint minden német nehézjármûvet kicsit félrehord.
Járj utána mielött írsz valamit,nehogy valaki megelõzzön.
Természetesen ez mind arra vonatkozik,amit írtál.
de akkor máshogy fogalmazok:
tier5ös német, vagy ter4es szovjet ágyú szükséges és elégséges pennel rendelkezik ahhoz, hogy az ÖSSZES a játékban jelenleg szereplõ német tankot AP lõszerrel átlõje szembõl.
Játéktechnikailag: az adott csatába, a match making által besorolt öszes ellenfél veszélyt jelent rád nézve, akár szembõl is. Ezért cserébe, adott tierek eseten neked lesz a legmagasabb láthatóságod, legkisebb pened és sebzésed, legkevésbé gyors és fordulékony, a 0-hoz közelítõ lepattanó eséllyel
valaki frapánsan megfogalmazta:
szovjet ág: easy
ami: normal
német: hard
amivel megint csak nem lenne baj, ha ezt játék indításakor közölné a program, hogy más mmo-kal ellentétben itt vannak nehézségi fokozatok, és amíg egy wowban csak akkor kerülsz bajba, ha pvp szerveren direkt megöleted magad a nagyokkal, vagy EVE-nél direkt olyan helyen kóricálsz, ahol nincsenek Concorde-ok, addik itt minden magas tierü csatában hátrányba indulsz.
így már kerek, egész? :-)