World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hujujuj

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

noname23
PAGONY<#violent>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

nagy távolságról A-ból a másik bézisra, "vakon". Vagy a zászlóban állt az "áldozat", vagy egy pici lerombolt fészer helyén. kellett pár lövés, mert jó nagy volt a célkör, de így legalább a splashdamage-t is teszteltük. Azt tudom, hogy, ha oldalról kapom el, akkor 70%+ a sebzés. A mausnak itt jön ki az elõnye, mert HE védelemmel oldalról volt rá példa, hogy csak 20%-ot sebeztem bele.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

zalkad
Így van, de tegnap a mocsaras pályán nekünk egy arty volt, nekik meg 3db (2 object + 1 gw tiger talán).
Mire kinyitottuk a szemünket szrrá szedtek minket.
Gondolom Ensken azért kicsit másképpen alakult volna... de kell legalább két arty pont az ilyen esetekre.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Ulvar
Hm..mibõl szûrted le hogy az arty semmit nem csinált? Hogy 98%ban befoglalta a bázist? Hm...okos...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

erdos
Küldök privit, hátha segít 😉

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Ma este jövök az egérkével és nyomunk egy jót :-)
Mondjuk pont ott voltál amikor erre rácáfoltunk és úgy mentünk át a tier 10-es csapaton mint a pinty 😉

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

zalkad
Tegnapi company a következö fájdalmas tapasztalatot adta:
kell legalább 2 normális (tier 7) arty a csapatba, a többi meg szigorúan tier X.
És továbbra is alap a TS, vagy más hangkommunikációs eszköz minden company tagnak.

Eagle16
Február 3-10. között jön a patch.

Renegade: és ezt hogy teszteltétek? Közvetlen irányzással? Mert akkor persze hogy csak 700 HP, mivel nem a tank tetejét találod el ilyenkor...
Próbáljátok meg 700-800m-rõl, tuti hogy többet fog levenni 700-nál, akár 1500-at vagy még többet is. HA meg hátulról találja el a 90mm-es részt, akkor lehet hogy egy lövésbõl is meglesz 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

zalkad
Hát... mindenféle személyeskedés nélkül mondom, hogy remélem hogy megkapod a 3 napos bannolást.

Nem, a két embert átlagolja. A két loader semmilyen elõnyt nem jelent, inkább hátrány ha pl azt nézed, 2x kell fizetni a tréningért.
5% az a 5%, mindkét ember megkapja, de átlagolódnak.

Vannak olyan gépek amiknél két lövegtöltõ emberke van, például a KV-3, IS-7, Jagdtiger. Ezeknél a gépeknél gondolom akkor teljesíti a gép az adatlapon jelzett tûzgyorsaságot ha mind a kettõ 100%-os. De ha veszek rá rammert akkor az +2x10%-t ad a tûzgyorsaságra? Ugyanígy a ventillátornál 2x5%?
Lehet kérdezték már, elõre bocsánat, szóval patch úgy volt hogy a héten, jön, ez csúszik hétvégére, vagy melyik napra ígérték?

Na, közben DavidB-vel teszteltünk picit, én lényegesen okosabb lettem, sõt, még arra is rájöttünk, hogy GWtiger nagy ágyúval telitalálálat esetén 700HP-t sebez az IS7-be (plusz pár elvtárs). Ez borzasztó kicsi, figyelembevéve a 2k sebzési lehetõséget, tehát valószínüleg a front páncél legerõsebb pontját veszi alapul, a sebzés kiszámításánál. Oldalról jobb szokott lenni a helyzet. Viszont ha mellé lövök, akkor is jól sebzõdik (400+).

Demostmé? 😊

<#boxer>

a.carkey
Gmail azért jó, mert a spamszûrõd alapból semmit sem szûr meg, amit meg mégis, azt is megtalálod.

A medve nem játék.

a.carkey
Ne várj. Írj. Azonnal automatikusan jön a levél. A haver is várt, szopott pár napot. Írj nekik, más mailt adj meg, egy gmailt, és pár óra alatt megkapod az accod. Komolyan mondom, tesztelve.

A medve nem játék.

a.carkey
Ma egy arc IS4el beszól kampinovkán: rush. (Nálunk csa TDk.) Erre õ: Ha nem jöttök, mind meghaltok, bla,bla. Senki sem ment, erre a gyerek az ellen térfelén szépen beleakadt egy házba vagy akadályba és még lövést se adott le, úgy ölték meg. Röhögtem. 😊

Nem tudom, hogy, de a végén nyertünk. Pedig amit a csaptunk mûvelt, na azt nem tanítják, vagy fogják tanítani West Pointban, mint Görgei tavaszi hadjáratát ...

A medve nem játék.

összefutottam egy IS7-el, sajna csak pletyka az Achilles sarok :-(

:-)

már csak azért is jó lenne, mert csiripelték a madarak, hogy az IS7-nek van egy nagyon durva Achilles sarka (minden irányból), és tesztelni akarom

Szerintem bõszen írja a túlélési kézikönyvét... 😊

ha valakinek van IS7-e és van kedve tesztelszi, az szóljon legyen olyan jó (legalább én is megtudom, hogy hol kell lõni), bár exoterm beigérte, de még nem került elõ :-(

ximix
Csalóka mert ma kerestem vele 7 csatával
bruttó:..........76.781 credit
javítás/lõszer:.-21.756 credit
nettó:...........55.025 credit ami nem sok, de PzIII. is futott egy kört így meglett a maradék 3 legénység 75%-os kiképzése a JagedPanCSer ben
BoneDragon
Azzal szivatott, hogy skilles a csávó?

Azért szabad nem egyetérteni veled, igaz? 😊

Ennyi eke arty-s nincs is.Volt az ellenségnél egy GW Tiger, szarrá szivatott minket, volt 6 killje.Levertük õket, csak az arty-juk maradt.Négyen nekiálltunk habzó szájjal keresni, erre a mi arty-nk aki gyakorlatilag szart sem csinált nekiállt foglalni.A nagy hõs! Mondtuk neki felejtse el a foglalást, megkeressük az ellen arty-ját mert nem kicsit felba.... az agyunkat.Erre a köcsög visszairta, hogy nem érdekli.98%-nál járt a foglalásnál erre kilõttem is7-el.Persze õ volt megsértõdve, a többiek meg vihogtak.Nekem megér 3 nap bann-t. Ha kapok.

Sajnos nem engedi már ugyanazt a felhasználónevet és jelszót regisztrálni. Ebbõl gondolom, hogy a rendszerben bent van.
Esetleg próbálj meg regisztrálni még egyszer.

Eagle16
Jah általában én is ilyen gazdag vagyok az orosz szerveren 😄

Most vettem Marder II-t, elmegyek vele a StuG-ig, mert tényleg jól hozhatja a kreditet. De a JgPz már nem kell feltétlenül, esetleg akkor ha lesz elég kreditem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De, de azt írja nem megfelelõ az emailcím/jelszó páros.

@a.carkey: várok még 1 napot, aztán ez lesz.
És kiváncsiságból nem próbáltál meg vele belépni?

a.carkey
Egy haveromnak is hasonló volt. Írtam a supportnak, és aktiválták az accját. Te is tudsz írni: add meg egy másik (gmailes pl.) emailed, és fél nap múlva aktiválják az accod, ha megkaptad a levelet (spam), ha nem.

A medve nem játék.

ximix
Mivel a StuGIII. lett a fõ pénztermelõ egység kapott becenevet<#vigyor5>
Regisztráltam, de nem jött a megerõsítõ email (akkor nem kulcs, bár erre vártam). Erre várok már 5 napja, spam-ben, szemétben nincs.
Vegyél még 1 hónap prémest, hátha az oroszok tovább csúsznak, a többit meg forditsd free XPre, és fejlessz ki belõle vmi tankot ami még nem volt meg.

Tuvok
Open beta = nem kell kulcs .

ximix
Nya az Open Beta az Nyílt Béta
- mindenki számára nyitott tehát nem kell hozzá kulcs
- regisztrálsz és játszol ennyi
http://game.worldoftanks.eu/registration/
BoneDragon
Nincs a spamek között?

Ezzel azért vitatkoznék. Péntek óta nem jött semmi reakció az openbéta kulcs igénylésre. Az emailcím és felhasználónév a rendszerben van mert nem enged újraregelni, de kulcs az csak nem jön.
Lehet, hogy egyéni szocproblem és így jártam. Ha nem, akkor már érdekesebb a dolog.
Igaz, itt sokan nem reklamáltak emiatt...
folyamatban van már a support át is pakolt az EU ra már csak lekell tölteni és megy is a játék
ximix
Na ha 1 hónapja regisztráltál az US/EU bétára (mert az volt a közös szerver Amerikában ahol az Európaiak is játszottak )
- akkor jött egy patch (2011.Január.17.) amikor el lehetett dönteni ,hogy melyik szerveren akarsz tovább játszani #19237.
- az Amerikain (US) vagy az Európain (EU)
- te az EU-t választottad így õk átpakoltak minden cucodat az EU-ra
- de mivel nem tudsz belépni ezért rossz lehet a launchered mert gondolom az amerikaira akar bejelentkezni és nem enged
- töltsd le az EU-ról a játékot ahogy lammaer ajánlotta elvileg ott van minden cuccod

Szerintem lõdd el, minek garasoskodsz, mindjárt vége úgyis. Esetleg mégegy havi prémiumot vegyél, hátha átcsúszunk áprilisba.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Achmed927
Gyors kérdés:

A wipe-ig elhasználjam az aranyam vagy mi legyen ? Van 8 k-m. Illetve vegyek még prémiumot ? 26 napra van még prémem.

így történt, de az us-t már rég kiválasztottam kb 1 hónapja játszok csak most v mi frissítés miatt rákérdezett megint erre én hülye az eu-t nyomtam de az acc meg az us en volt és így nem engedett be :S
Felmentél a honlapra, majd megkérdezte, hogy EU vagy US. Te az US-t választottad. Majd letöltötted a játékot, ott is rákérdezett, s ugyanazt a választ adtad. Ezután valamilyen különös okból kifolyólag következõre az EU szervert választottad, s most azért vered magad, mert ezek után nem enged belépni EU-ra? 😊

mert az accountom eredetileg az usa-n volt regisztrálva a játékban pedig az eu-t jelöltem meg igen véletlenül de eredetileg sem az usa-n akartam játszani mert ott magasabb a ping már az elején elrontottam na 😄
Ez tökéletesen ellentétes azzal amit eredetileg irtál....

Eddig azt magyaráztad hogy EU-t nyomtál, és USre akarsz menni. Azt is forditottam le neked a levélben...

21730

tehát Magyarországon élek is magyar is vagyok 😄 Eredetileg az amerikai szerverre regisztráltam majd a játékban a frissítéskor ki kellet választani h melyik szerveren játsszak, én meg nem figyeltem h mit nyomok mert már ideges voltam h nem megy a játék, majd írtam 1 levelet h rakják át az acc.-at az E.U ra így már világos ?
üdv.
BoneDragon
2 hét után ismét toltam egy mérkõzést is-7el. El nem tudom képzelni, miért játszottam ezzel a játékkal hónapokig. O.o