World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Te nagyon pro vagy akkor, kérd meg külön a matchmaking rendszert hogy ne alázzon meg azzal, hogy Tier 5-6-osokhoz rak be Stug-al, rakjon inkább Tier 8-10-be, mivel te úgy is mindent átlõsz mindennel 😊

Loltraktorral is átlõhetõ a T-54, csak ahhoz a T-54-esnek 2m-re kell lennie és nem szabad megmozdulnia...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mi történt már megint? Nem enged fel.

I.C.ram
Max az alvázát, ami a test kb 20%-a szembõl, és azt is csak közelrõl. 1 stug viszont 1 lövés minden irányból.
ja, amikor a stugot írom, akkor a 75-ös ágyújára gondolok, nem a 10,5-esre :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

mint minden német "nehézjármûvet", a ferdit is átlövöm szembõl stuggal

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

maxos Jpanther volt amit eladtam és nem ültem többet TD-be (idõnként megyek egy kört stuggal, ha a platoon társam azt szeretné)

Forolto
No persze Baine,Mod és mi se játszunk már.😊

Készüljünk fel, egy hét múlva már Pz IV meg T-34-gyel jönnek, esetleg újítanak egy M4 Sherman-nel. 😊

Szvsz a rövidcsövû 128-as elég nudli tier9-10-es csatákban. Nem véletlenül kapott a JT egy hosszúcsövû verzát.
És ja, a TD legfontosabb eleme az ágyú.

Forolto
Van már valami új hír,vagy még felejtsem el 1 hétre a WoT-ot?😊

Mi legalább jól elvagyunk.Átmentünk a PotBS-re,jókat szórakozunk,vagyis csak õk én nem annyira.
majd ha lesz valami klános ereszd el a hajamat,akkor visszatérünk!

LSSAHPAUL
Tegnap dúrva kompanikat toltunk 😊 zsinorban kb 10-et nyertünk ezeknek több mint felén tankot se vesztettünk 😊 Volt egy csapat akit egymás után 2x kaptunk és a 2 meccs alatt 1 jármûvet vesztettünk, egy pillanatra belegondoltam hogy ezek most játszanak tovább és azt mondják maguknak hogy "fel a fejjel majd legközelebb elkapjuk õket!" -vagy altF4et nyomtak és egy hétig nem kompaniznak.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

erdos
igen

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
A hetzer nagyon jó, méterekrõl is alig látnak meg ha nem ficánkolok. A köv peccsben mi lesz vele? Mintha kapna egy erõsebb motort, nem? Mert akkor aztán igen finom kis gép lesz :-)

Husimoto
ÜDv, most még prémium accot csak aranyra lehet venni?

a.carkey
A Jpanthernél még maxos legénységgel, maxos álcával megvan a lopakodás, de a Ferdinél ez tényleg eltûnik. Sajnos. Egy biztos, két olyan német tédé van amit nehezen szúrsz ki: a Hetzer és a JPZIV. Ráadásul mindkettõrõl elit legénységgel sûrûn pattannak le lövések. A kettõ közötti különbség annyi, hogy a Hetzer 10,5ese nem sniper ágyú, így kiszúrhatnak (7,5ese szar), a JPZIV 88asa viszont már kemény dió. Nem sebez sokat, de sebez, és nem látnak meg, különösen ha erdõs tereprõl tüzelsz. Ja, és mindkettõ iszonyat gyorsan forog - a Hetzer csak a következõ patchig -, így simán lehet velük 1vs1et nyomni náluknál erõsebbnek kikiáltott tank ellen is.

A medve nem játék.

Jaja.

A német TD ágon óriási stilusváltás van a JPZIV -> Jpanther átmenetkor.

JPZIV-ig lehet rendesen TDt játszani, bújkálva-lopakodva, még a manõverezõképesség is megvan mert a stug/JPZIV elég agilis jószágok. Szóval lehet velük TD-t játszani.

Jpanthertõl kezdve a lopakodás megszûnik - köszönhetõen a WOT devek által megkomponált csodálatos láthatósági értéknek. Innentõl fogva camo net, bokrok, álcázásra kiképzett legénység szerepe megszûnik. JP-Ferdy-JT mind látható még a másik galaxisból is, önálló tevékenységre és védelemre tökéletesen alkalmatlanok.

Ergó én úgy használom õket, hogy kikeresek valami velem egy szintû vagy nagyobb heavys csapattársat, és õt kezdem követni, 100-200 méterrel lemaradva. Lehetõség szerint nem orosz jármûvet hanem inkább németet, mert már láttam olyat, hogy az ellenséges IS3 jött elöl, mégis a mögötte lévõ Jpanthert vettem észre (és lõttem szét) elõbb 😊

Szóval, Jpantherrtõl kezdve mindig gondoskodni kell arról, hogy legyen vki elõttünk akire lõhet az ellen.

erdos
A JP ferdi JT triót azonnal kiszúrom, méterekkel elõbb mint a többieket. Tudni kell velük játszani mert a legnagyobb bajuk hogy olyanok mint a fény az éjszakában.

I.C.ram
Azért a 200 mm-es homlokpáncél se rossz... 5 lövésbõl 2 tuti nem viszi át. Szerintem meg egy TDnek igenis az ágyúja a legfontosabb tulajdonsága.
a.carkey
De nem a Ferdi gyilkol, hanem a 128mm-es ágyúja. Egyébként egy jó tulajdonsága nincs neki a JPantherhez képest sem.

Szerintem, egy jó TD nem az ágyúja miatt kellene, hogy jó legyen. Szerintem. (Ezért is mondom azt, hogy a JPZIV még nem az ágyúja miatt volt nagyon jó, hanem maga a szerkezet miatt! Nála jobban felépített "igazi" TD nincs a játékban. Rejtõzködés, megfelelõ, de mégsem brutál tûzerõ, mozgékonyság, méret, tûzsebesség, a páncélzat kialakítása mind szuper nála. Ha nem kellett volna a hely a garázsban, még meg lenne nálam is, a legénysége minden esetre még megvan, a többi meg pill. alatt visszaállítható.)

A medve nem játék.

I.C.ram
Pontosan! Nagyon megdöbbentem, mikor láttam, hogy milyen brutális gyilkológép a fullos Ferdi.
a.carkey
Elõtte is van. A Jpanther még fun, a Ferdi meg a 128tól fun. Addig is lehet jó köröket menni vele, csak ritkább.

A medve nem játék.

a.carkey
Open béta van.

Beírod a googleba, hogy World of Tanks, rámész a honlapra, regisztrálsz, és máris játszhatsz.

A medve nem játék.

Achmed927
Meddig vitted a német TD ágat ?

Csak mert hülyeség amit írtál sztem. A JagdPanther-tõl kezdve van értelme ennek az ágnak. Eszmélet, hogy miket lehet velük alkotni. (fõleg JT-vel) De mint minden más, csapatfüggõ. (szokásos)

Creator
Az EU szerverre már nem lehet kulcsot igényelni? Tudtok a shatteredcrystal-on kivül más helyet, ahol lehet igényelni?
I.C.ram
Ez hulyeseg... Ferdi Iszonyat durva. Kb nincs meccs, mikor ne lonek ki legalabb 1-2 tankot vele, de a 3-4 se ritka. Is4eket eszek vele reggelire szinte. Persze ez csak kimaxolva igaz. 128as agyu nelkul kalap szar.
szabii98
Mi lenne ha utolsó OB napkor készítenénk egy képet a Tech fáinkról?😄

I met God. She's black

az már felejtõs, az utolsó használható német td (a mezõnyt figyelembe véve) a rambó bogár (JPZIV)

ximix
Az oroszon szerveren a TD ágat kezdtem ott most van meg a JagedPancser így elsõre katasztrófa, a Cliff-en felállunk (kuker,háló repair) közelemben 4 másik tank kikapja az elsõ skulót?
A másik ágon PzIV. van kifejlesztve
köszönöm.

The Matrix has you...

ha prémium az accod, akkor mehetsz combikkel közösen (2-3 fõ lehet)

ez nekem nem sokat mond, csak egy filmcimet és amit jelent angolul 😊

The Matrix has you...

platoon
Eagle16
Jó lenne ez a BT, csak úgy kanyarodik mint egy kamion.

Orosz szerveren elvittem most a KV-ig prémium nélkül, már a 152-es ágyú is megvan, illetve van egy A-20-as, de az se sokkal jobb, persze 72-vel megy, de nem éri meg Leo helyett, egyszerûen borzalmasan fordul.

Kredit gyûjtögetésre persze jó, de arra a KV is 😊

mi a neved elõtt az az egyes?

The Matrix has you...

😄
felesleges

Cukii
Akkor már spórolni hozzá kicsit és venni egy Lövét....

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

vagyaz.

inkább 250K free xp :-)

10k gold... az további 4 hónap prémes 😊

$100.00 gets you:
- a premium tank or 2
- 1 year premium account
- and say 10,000 gold
az éves elõfizetésért 2 tank is jár ha jól olvastam ???
HappyHunter
Szerintem a dobozos WoT lesz elõrendelhetõ. 😄

Tök jó lenne egy collectors edition. Járna mellé egy méretarányos T-54 modell felszerelhetõ extrákkal, és felragasztható OP matricákkal több színben. Valamint egy tankos naptárat amin a hónapok pár hónapos eltolódással szerepelnek csak, és ilyen bölcsességeket hirdet mint például: "Amit ma megtehetsz, megteheted három hónap múlva." A csomag tartalma továbbá egy 5000 goldra jogosító kupon, és digitális extraként felbuffolhatsz egy általad választott német harckocsit. A csomag árában benne van a házhozszállítás is, stílszerûen a szállítást egy IS7-el végzik, mivel bármilyen más jármûvet könnyen maga mögé utasít.

Ennyi lenne a World of Tanks Collectors Edition.

Be happy. :) Running!

szabii98
Kajak nem vagyok képben xD

I met God. She's black

Fene, pedig már teljesen ráizgultam...

HappyHunter
Arról épp ma gondolkodtam hogy meg kéne rendelni 😄 Fasza kis hátizsákot adnak hozzá,keress rá 😄

Be happy. :) Running!

Eagle16
Szerinted? 😄 Segítek, nem a legújabb Crysis.

A vicc az, hogy BT-2-vel egész sok xp-t lehet farmolni. Abban a tierben kb 5 percesek max a meccsek, és xp is jön bõven. Valamelyik nap kaptam vele 2100 xp-t 😄 (igaz, dupla volt de akkor is)
szabii98
Mi lesz elõrendelhetõ? Sry de nem figyeltem

I met God. She's black

õõõ mivan? sturer emil, ott van a tech treeben, mit nem értesz töki?