World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Loltraktorral is átlõhetõ a T-54, csak ahhoz a T-54-esnek 2m-re kell lennie és nem szabad megmozdulnia...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
És ja, a TD legfontosabb eleme az ágyú.
Mi legalább jól elvagyunk.Átmentünk a PotBS-re,jókat szórakozunk,vagyis csak õk én nem annyira.
majd ha lesz valami klános ereszd el a hajamat,akkor visszatérünk!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A medve nem játék.
A német TD ágon óriási stilusváltás van a JPZIV -> Jpanther átmenetkor.
JPZIV-ig lehet rendesen TDt játszani, bújkálva-lopakodva, még a manõverezõképesség is megvan mert a stug/JPZIV elég agilis jószágok. Szóval lehet velük TD-t játszani.
Jpanthertõl kezdve a lopakodás megszûnik - köszönhetõen a WOT devek által megkomponált csodálatos láthatósági értéknek. Innentõl fogva camo net, bokrok, álcázásra kiképzett legénység szerepe megszûnik. JP-Ferdy-JT mind látható még a másik galaxisból is, önálló tevékenységre és védelemre tökéletesen alkalmatlanok.
Ergó én úgy használom õket, hogy kikeresek valami velem egy szintû vagy nagyobb heavys csapattársat, és õt kezdem követni, 100-200 méterrel lemaradva. Lehetõség szerint nem orosz jármûvet hanem inkább németet, mert már láttam olyat, hogy az ellenséges IS3 jött elöl, mégis a mögötte lévõ Jpanthert vettem észre (és lõttem szét) elõbb 😊
Szóval, Jpantherrtõl kezdve mindig gondoskodni kell arról, hogy legyen vki elõttünk akire lõhet az ellen.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Szerintem, egy jó TD nem az ágyúja miatt kellene, hogy jó legyen. Szerintem. (Ezért is mondom azt, hogy a JPZIV még nem az ágyúja miatt volt nagyon jó, hanem maga a szerkezet miatt! Nála jobban felépített "igazi" TD nincs a játékban. Rejtõzködés, megfelelõ, de mégsem brutál tûzerõ, mozgékonyság, méret, tûzsebesség, a páncélzat kialakítása mind szuper nála. Ha nem kellett volna a hely a garázsban, még meg lenne nálam is, a legénysége minden esetre még megvan, a többi meg pill. alatt visszaállítható.)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Beírod a googleba, hogy World of Tanks, rámész a honlapra, regisztrálsz, és máris játszhatsz.
A medve nem játék.
Csak mert hülyeség amit írtál sztem. A JagdPanther-tõl kezdve van értelme ennek az ágnak. Eszmélet, hogy miket lehet velük alkotni. (fõleg JT-vel) De mint minden más, csapatfüggõ. (szokásos)
A másik ágon PzIV. van kifejlesztve
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Orosz szerveren elvittem most a KV-ig prémium nélkül, már a 152-es ágyú is megvan, illetve van egy A-20-as, de az se sokkal jobb, persze 72-vel megy, de nem éri meg Leo helyett, egyszerûen borzalmasan fordul.
Kredit gyûjtögetésre persze jó, de arra a KV is 😊
The Matrix has you...
😄
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
- a premium tank or 2
- 1 year premium account
- and say 10,000 gold
Tök jó lenne egy collectors edition. Járna mellé egy méretarányos T-54 modell felszerelhetõ extrákkal, és felragasztható OP matricákkal több színben. Valamint egy tankos naptárat amin a hónapok pár hónapos eltolódással szerepelnek csak, és ilyen bölcsességeket hirdet mint például: "Amit ma megtehetsz, megteheted három hónap múlva." A csomag tartalma továbbá egy 5000 goldra jogosító kupon, és digitális extraként felbuffolhatsz egy általad választott német harckocsit. A csomag árában benne van a házhozszállítás is, stílszerûen a szállítást egy IS7-el végzik, mivel bármilyen más jármûvet könnyen maga mögé utasít.
Ennyi lenne a World of Tanks Collectors Edition.
Be happy. :) Running!
Be happy. :) Running!