World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt azért nehéz feldolgozni, hogy 1 másodperc alatt beparkol az egér mellé, te nem tudod lõni, neki meg mind át megy, továbbá kell két ügyes p2, hogy ki tudjon szedni egy ügyes UFO-t :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát így tipre így kéne játszani:

szovjetekkel: megyek mint a hülye, lehetõleg mindenkire ráállok, mert a testre nõt pattanásról sok minden megijed és lepattan, bar lassan fokuszál Iván a sok vodkától, de kit érdekel, ha belemászok a másik szájába?
ami: körbe rakom magam hullákkal és én vagyok a kilõhetetlen bunker, megfontolt kempereknek és családapáknak javasolt
német: látótáv határán, a testet 45%-ba beforgatva sniperkedek + sokat mozgok, általában hátrafelé

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

noname23
persze megint a városi legenda
ez onnan jön hogy általában képesek csapatban támadni

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

de az régen volt nem? (talán javítva lett)

most a sláger (mause-t, minit leszámítva) a p2-jp felgyújtása szembõl

noname23
szerintem egyértelmû nincs olyan tank ami 1lövésbõl eltudna intézni egy tier9-es médiumot vagy tier8-as heavy-t csak az arty kell ennél több+
mindezt úgy teheti hogy te nem is látod nem is tudsz mire visszalõni

Hogyne lenne... a T-54 😊

Tono34
Nekem a tigrisemben lõtték ki folyamatosan szembõl a motort. KT-n is volt már rá példa.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Úgy látom teljesen értelmetlen arról beszélni hogy melyik tank a jobb, egyszerûen mindenkinek más a stílusa és mást érez fontosnak. Jobban érzem magam a KV-3 ban a D10 es ágyúval a kb 95% os legénységgel, mint a fullos T29 ben amiben 105 ös ágyú van és 175% os legénység. Valamiért az én játék stílusomhoz ez jobban tetszik. Ebbõl következik hogy kénytelen leszek mind a három ágon kipróbálni mindegyik heavy gépet hogy magam eltudjam dönteni nekem mi a jó és nem arra figyelni hogy a fórumon éppen ki melyiket szidja.
noname23
amikor átültem IS-bõl IS3ba legtöbbször szinte ugyan azokba a csatákba pakolt be a balnce mint simsa IS-el
IS3-al legalább jobb front meg torony járt nekem anno ez volt a tapasztalatom
hát érdekes lehet még nem maxoltad ki aztán ezért mondod

ximix:a logoutos cikk egy kóklerség semmi szaktudással de nem akarok itt vitázni offolni aki hiszi higgye

ebben a játékban mindenkép, jp, p2 bizony lángrakap szembõl (szembõl nézve a bal elejét kell lõni, vagy oldalról az 1-3 görgõ közé), ez is csak egy feature, hogy op tankból még élvezetesebb legyen kevésbé op tankra vadászni 😉

ximix
Hmm a Jagedpanthernál most lövik ki másodszor a motort szembõl vagy a motor ikonban benne foglaltatik a váltómû is ?
Értem ezalatt ezt(bár ez egy Tiger,de hasonló elrendezés a Pantherban is)
ximix
Itt van két jó cikk a CPUés VGA dologról ahol kiderül, hogy a játék fejlesztõk általában ludasak a dologban.
http://androbit.org/readarticle.php?article_id=47

http://logout.hu/cikk/cpu-limit_a_nagy_tevedes/teljes.html
<#idiota>

erdos
Szerintem meg a német heavy ág az op és kész <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Tono34
KT és T32 kimondottam jó játékélményt nyújt számomra, van néhány hiba, de miben nincs.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Az IS legénysége van rajta. Jelenleg 93%. Nincsen teljesen kifejlesztve, amit az IS-el ki lehetett az ki van.

Nem akarom abbahagyni, mert a végleges elõtt amit lehet azt szeretnék kipróbálni, hogy a végleges játékban tudjam mit is szeretnék.

Még kell 4k xp az új futómûhöz utána jöhet a torony + ágyú. Csak kicsit bosszantó ez a 150-500 xp / kör arány, néha nyerünk akkor egy kicsit több is.

Egyáltalán teljesen ki van fejlesztve az IS-3-asod és 100%-os a legénység? Mert, ha ezek nincsenek meg akkor jelentõsen kisebb a harcértéke. A 122 mm BL-9-ig jó átütõ képességû ágyúja nincs, ráadásul pontatlanabbak is mint a BL-9. Ha számodra jobban használhatóak a felsorolt gépek akkor azokkal játsz. Felesleges szenvedni olyannal amit nem szeretsz és nem tudod olyan jól használni. (Én is abbahagyom a szovjet TD-ket, mert nem nekemvalóak a TD-k.)
Ha IS-4-re vagy IS-7-re hajtasz akkor muszáj lesz erõltetni az IS-3-ast. Az IS-4 nagy ugrás lesz a 3-ashoz képest. De annál is az elsõ 25-30 csata nagyon lestrapálja az mert, mert még nincs meg a fejlesztett futómû.
Met
Az M2 Medium nekem kifejezetten tetszik és az PzIV-is.
A többi mind fos<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tono34
KT és T29, T32 sokkal jobban használható számomra mint az IS-3. Úgy érzem magam az IS-3-ban mint anno PzIII-al mikor berakott a nagyok közé, megyek 20m majd kilõnek. Elenyészõ számban nyerek csak IS-3-al. Az IS után azt gondolná az ember, hogy na majd most még jobb lesz, de én csak visszalépésnek érzem ezt.

A homlokpáncélja lehetne erõsebb is, ezt leszámítva jó gép. A KT-hez képest elég rossz a célzási ideje és a pontossága, de ebben a T32 se sokkal jobb mint az IS-3. Nekem a KT-vel jobban ment a játék.

Én is furcsálltam az elején, de a KT-vel sokkal jobb a statisztikám mint az IS-3-al. Azt vártam hogy majd az IS-3-al minden téren jobb leszek mint KT-vel. Majd dupla annyi csatám van a Királytigrissel, ha az IS-3-nál lévõ stastisztikát megdupláznám akkor nagyon elmaradna a KT-tõl (triplázni kéne, hogy jobb legyen).
Mindkét harckocsinak megvannak a gyenge pontjai. Nekem a KT hiányosságai kevésbé zavaróak. A 100 mm-es lövegpajzsa, esetemben nem nagyon számít mert nem ott találják el. Auto célzást nem nagyon használnak az ellenfelek. 30 csatából jó ha egyszer ütik át. Amúgy is vagy nagy gépek közé kerülök, akik ellen mindegy hogy a tornyon 100 mm-es vagy a 180 mm-es részét találják el, mert a 150 mm-es homlokpáncélt is átütik. Vagy kicsik közé kerülök ahol pedig nem nagyon számít az a 100-200 HP amit a lövegpajzson nyelek be. Másokkal ellentétben nekem nem szokott kigyulladni a KT. 690 csata alatt kb 5-ször gyulladt ki abból 2-szer égett ki teljesen. Ami nagyon zavar a KT-nél hogy a torony oldaláról akkor se pattanle a lövedék ha szembõl érkezik. Pedig az 20-25°-nak megfelelõ íveltségû.
Az IS-3-nál valóban zavaró a kisebb HP. Nagyok közt eggyel kevesebb találatot bír mint a KT. De fõleg kicsiknél jönne jól az a +200 HP. De ettõl még messze nem használhatatlan. Szerintem elég jól ki vannak egyensúlyozva a tier 8-as nehéz tankok.
szerintem arra érdemes figyelni, hogy ha -konfigod tudását figyelembe véve- indokolatlan teljesítmény vesztés történik.
Pl: elsõ betöltés aránytalanul lassú, más hasonló játék stabilan fut 60-al, ez meg csak 20-al, vagy amit exoterm írt, hogy bizonyos efektek már meghaladják az adott kártya képességeit (nálam a füst az lowra van véve)
És persze nem kizárt, hogy az event viewer-ban ott lesz jó pár warning, teszam azt egy bagatel irq akadással, ami lasítja a rendszert

Fos a KT,fos a IS-3,fos a T-32,fos az arty,fosok a TD-k,fos még a fos is!
Mást se olvasok oldalakon keresztül!
Van olyan tank ebben a játékban ami jó??

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

noname23
akkor vmit gyorsan kezdek ezzel thx

Nekem a füsteffekt miatt szokott szaggatni amikor be vagyok zúmolva sznájper nézetbe, de amúgy frankó a dolog (8600gts <#beka3>)

Tono34
Döbbenet, hogy ez az IS-3 mennyire egy semmirevaló tank, jóformán akkor veszít HP-t ha rászáll egy légy.
Érdemi harcot nem tudok vele folytatni mert a 3. találatba már belehalok.

figyelembe véve, hogy 50 fölé nem megy, ilyen problémám nincs :-)

nálam amit nem bír, ha tempóból átmegyek a vájogházakon a sivatagos pályákon, ot már nagyon kijön, hogy öreg a konfig :-)

noname23
nincs olyan problem-ed hogy néha 1-1 lövésnél leesik az fps-ed a béka feneke alá? pl:nekem minden lövés felezi 110bõl csinál 60-at egypillantra

Hát srácok nézzétek át az Event Viewert, mert valami nálatok nem gömbölyû, nekem elég öregecske konfigom van (2,5 Dual Pentium, 2 csiga ram, 8600 GTS) és med+pár high elem beállításokkal teljesen jól játszható, nem szivat elsõ betöltésnél sem

20-30ra beáll és ottmarad, ami botrányos az a betöltési idõ. Nem egyszer 10-15 mp-vel a meccs indulása után érkezek be.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

noname23
persze stabil még én sem merem ezt állítani pedig jobb gépem van
ebbe a játékban nem létezik hogy stabil
110fps-m bõl is könnyedén csinál 20-at olyan szaggatásokat tud produkálni

'the****? 3,5 éves AMD kétmagosom van, stabilan 30 fps, ingadozás nélkül. A legszebb, hogy ezt az akadást arty nézetben sem vettem észre.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Tuvok
Videókártya driver finomhangolása megvolt ? Wot beállításainak igazítása megvolt ?

Én nem tudom mi kell ennek a gaménak gépügyileg de akkorákat zuhan az FPS mint az állat... arty nézet váltáskor nekem mondjuk nem hanem egyébként.. van amikor 240fps aztán lezuhat 30-ra lol, ugy hogy a látótávolság medium😞 PhenomII 955 BE 4.0ghz-en pfff...

Me0w
Ahogy lent irtak, analogia. Magyaran hasonlo ati kartya.

Together we'll fly someday...

LSSAHPAUL
Nah, mióta új videó karim van azóta sajnos!!! már nem 10-20 az fps-em hanem vagy 0-4 vagy 100+. Ha nem döglik be a jó öreg 7300GT-ém akkor még vagy 3 évet lehúztam volna vele.. nagyon jó kis kártya volt.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tuvok
Pedig te mondtad 😛

Márpedig egy fos😄 IS3 meg a T32-hez képest feltétlenül..

Nem lehet, hogy analógiára gondoltak, mint a GF kártya Radeon megfelelõjére?
(vagy csak korán van és én nem értem a poént. 😊 )
I.C.ram
Dehogy szar az. Legjobb koreimet azzal toltam. Koztuk egy 9 killes Wittmann, Sniper, Steel wall stb medalos kort is.
Torzonborz
jahm igazad lehet az analog-al valószínûleg dsub-ra gondoltak bár ezen van dvi kimenet is.

azért érdekes "típus" jelzést használnak 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"nos az ATI analog nem tudom mit akar jelenteni náluk."

Arra tippelnék, hogy azon a videókártyán még d-sub (analóg) videókimenet van csak (kék, 3 sorban elhelyezett tüskék), nincs rajta digitális (DVI) kimenet.

LSSAHPAUL
Látszik hogy nem artiztál még egy percet se! Épp hogy az artizáshoz kell gép, amikor a pálya egyik pontjából a másikba váltol akkor kiderül mit bír a géped. (ha tankban játszok akkor 100fölötti az fps-em, ha ágyúban nézõpontot váltok akkor 0-4fps kb 10 másodpercig)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tuvok
Paulnak, azért artizik mindig, mert egy KV sebességét se bírja el a gépe 😄

Tuvok
Csak sajnos mindig õt szedték ki elõször <#idiota>

AirborneRanger

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Torzonborz
minimum :
blabla
Video: GeForce 6600GT (128 M😎 / ATI analog
blabla

nos az ATI analog nem tudom mit akar jelenteni náluk.
melóhelyen néha ha idõm engedi megyek 1-2 kört. ottani gépben ATI Radeon Xpress 1150 IGP van s ezen fut a "drága" 1024*768as felbontásban , mindent kikapcsolva/minimumra véve.
fps 8-10 között mozog szóval még úgy ahogy játszható.
akkor van gond ha van pár füstölgõ roncs és ippeg kukkerbõl skubizom a célpontot . no ilyenkor 1-2 másodperces akadás bejátszik de ez is csak idõleges.

egyszer érdemes megnéznie mindenkinek hogy is néz ki így a játék.
elég khmm érdekes 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Továbbra is a KT a játék legnagyobb csalódása😊 egy raklap szar😄

Akkor jó, már azt hittem ennyire rosszul csinálok valamit 😊 Már lejárt a premium, akkor kicsit jobb volt, de ugye csak 50%-al.

Kell küzdeni benne és tényleg katarzis mikor egy-két nagyobb tankot kilõ az ember 😊

The Matrix has you...

Még elindítani sem sikerül. 😄