World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen, akkor milyen kártyával és mekkora felbontáson?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nekem olyan lassan jönnek a cuccok és majdnem mindegy, hogy az elején kinyiffanok vagy azért kilövök 1-2 tankot, felderítek egyebek. olyan 2-500 pont körül kapok csak, ha marha sokat dolgozok és szerencsém is van, akkor majdnem ezer, de ez rendkívül ritka. Ennyire béna vagyok és tanuljak taktikát még vagy ez normális?
The Matrix has you...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
szerintem akkor verseny óutózzatok ott a lényeg hogy ki ér be elõbb a célba
fejlesztõk megcsinálhatták volna hogy csak egyik oldalnak kelljen cappelnie a másiknak védekeznie akkor nem lenne gond a camp se
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Õ dolga eldönteni, hogy mit csinál és nem a tiéd vagy másé, innentõl kezdve jogosan mérges ha kilövik cappelés közben.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
8:1 mert egy hülye mindig akad
De a kivétel erõsíti a szabályt: ha mi indulunk meg az összes tankkal zászlót foglalni, ekkor valóban nincs szükség kommanderre, max aki leghátul megy azt kilehet nevezni politikai tisztnek aki rászól arra aki megállna a kör elõtt harcolni.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az nagyon perverz dolog ha nekem tetszik a KV-3??? Komolyan mondom szívesebben megyek vele mint a T29 el, azt jó ha naponta 2-3 körre viszem el! :-)
Nem fog 30 mp alatt újratöltõdni, ebben biztos vagyok.
Ha nagyon kempel a másik csapat, vagy erõsen támadnak, akkor kell majd bevetni, de ez szerintem nem ilyen lesz ahogy te leírtad.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem tudom hogy oldják meg, lehet hogy a piros pöttyökre tud majd támadást kérni a minimap-en, de lehet hogy csak közvetlen rálátással az ellenségre.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
fura, de engem még sosem hagytak életben, sõt szinte látom, ahogy csõlátás be, fityet hányva a mellettem vergõdõ 3%-os egérkére, habzó ágyúcsõvel elindul felém.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Vastagon leszarom én is hogy "no cap".
most is volt hasonló zobject kinyírt 6 társam és túlélhette mert vmi baromnak nagyon hiányzott a plecsni
Commander's tank:
- will be purchased for gold
- will have better radio
- can only be one per team
- will have better view range
- will have worse armament
- can be used only in clan wars and company battles
- will be available for certian tiers (approx 3-7,8)
- will provide its owner with special commander's chart for giving orders
- will enable its owner to use special consumables like (like calling airstrike)
Na mi a helyzet veletek?; én Eagle múltkori linkje óta nem toltam. (ahol írták a 4-7 éveseket, meg a "debilnek T-54" szöveget)
Az alap elejének a páncélzata nem egyezik az adatlapon lévõ 220 mm-el. Az alap torony alsó negyede 220 mm vastag, ez végig igaz a torony kerületén, kivéve a lövegpajzsot. De felfelé haladva a torony vonalán folyamatosan vékonyodik a páncélzat egészen 110 mm-ig. A torony felületének több mint 3/4-e 110 mm vastag.
Valószínûleg a T-10 torony esetén is hasonló a helyzet (errõl a toronyról nincs metszeti képem), ott az alsó perem 201 mm vastag lehet és az vékonyodhat el 148 mm-re. A két torony páncélzatában a nagy külömbség, hogy a fejleszett torony lövegpajzsa a torony felületébõl nagyobb részt takar ki. Az alap toronynál van egy olyan rész a torony elején ami valószínûleg 110 mm vastag (számomra nem teljesen egyértlmû a rajzból mennyi is) és nem is különösen ívelt --> nem nehéz átütni. De ez nem nagy terület. Mindkét torony löbegpajzsa 250 mm vastag.
Összességében a fejlesztett T-10 típúsú torony alsó pereme vékonyabb 19 mm-el, de a torony felületének a nagy része (kb 70-80%-a) vastagabb, egyes területeken 38 mm-el. Nincs gyenge pontja a torony elejének, gyorsabban fordul és +90 HP-t ad. Annak ellenére hogy kevésbé döntött a fejleszett torony, ennél a toronynál több a lepattanó. Bár ezt nem tapasztaltam mert nem használom ezt a T-10 jelû tornyot.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
csak hát te véresen komolyan vetted enye
és ilyen egy szovjet:
mindkettõt tudni kell, helyén kezelni és értékelni :-)