World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én... ugyanmá. Én pakkban harcolok 😊 Írtam is, Maussal nem állok le kötözködni amig van más könnyebben elpusztítható célpont.

Csak arra utaltam, hogy tekintetbe véve a két tank közti mozgékonyság és sebességkülönbséget, nem te mondod meg a Maussal hogy mikor és hol lesz a harc hanem a mozgékonyabb tank gazdája. Feltételezve persze hogy nem agyatlan hülyegyerek - mert mint irtam is lejjebb - hála az égnek abból is akad elég 😊

cserébe a 10,5-es az összes jármûvet sebzi és a kicsiket oneshotolja

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TOMSILENT
Nem...ennek a 7,5-nek nagyobb a pen-je...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

kár, hogy csak így a végére tudtam bétába kerülni, szívesen kipróbáltam volna mindegyik jármûvet, hogy képet kapjak a pro és kontrából.

Árról tudtok már valamit, hogy mennyibe fog kerülni esetleg elõrendeléssel olcsóbb vagy ilyesmi? korábban olvastam 100 dodós gyûjtõi (extrém) kiadásról, de az még testvérek között is soknak tûnik, remélem óriási fake.

The Matrix has you...

Hát igen csak akkor vagy szarban ha õ trekkel mielõtt még meglátnád nálam általában ez szokott lenni.
Fész tu fész ferdi ellen? Hahh! Ugyanazt a módszert kell alkalmazni, mintha t44-el mennél! Trekkeled aztán uccu neki. (szigorúan a 100-as löveggel😛)

Hát én D25T-vel figyeltem több meccsen keresztül kábé 6 7 alkalommal kerültem szembe Ferdivel és elölrõl sosem sikerült átütnöm. Több hellyel is próbálkoztam, elõször a lövegpajzs körül lõttem, majd a felépítmény alsó részét a lánctalpak között, de onnan is lepattant. Ez a probléma megszûnt a BL9-el, ezzel már szinte bárhonnan átütöm.
Nekem a Ferdit át sikerült ütnöm az IS-en lévõ D-2-T-5 ágyúval, persze a lövegpajzs környékén.. Oldalról kapott egyet, lement 60%-ra. Aztán szembefordult velem, 2x eltaláltam a lövegpajzsát (mák) és kipukkant. Még soha nem lõttem ki Ferdit egyedül. De érdekes, amikor én mentem Ferdivel mindig átütöttek szembõl. Meg lassú is volt, végül el is adtam.

Nagy vonalakban szerintem a németek jobbak TD-ben. Az elején fõleg, a végén már azért az object odateszi magát. Az elején persze hogy mészárolsz, de ezt panzerjäger I-el is tennéd hidd el. Nagyobb tierben én úgy vettem észre hogy a ruszki TD-k nagyobbat ütnek, de a németeket nehezebb kilõni. Így például egy ISU hatalmasat harap de simán szét lehet kapni még elölrõl is míg egy JT-tõl én mindig hátrálni kezdtem mert a frontját sosem tudtam átütni. Így a "minden átviszi a Ferdit" sem értem, nekem a BL9 megszerzéséig soha nem sikerült elölrõl átütni, még a felépítmény alját se, pedig nem egyszer kerültem szembe velük.
ilyenkor azért tedd hozzá, hogy láthatatlan 300mmis frontpáncélú 4,4*750-et sebzõ obj704esrõl beszélsz...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

noname23
de rossz mikor már azt gondolnám jól játszunk nyerünk mert 250%ig teljesítek akkor kiderül nem mert veszítünk ááh<#kocsog>game

Lake villen: T54, P2, Ferdi, T23
szépen tartjuk az egyik utcát ahol kicsináljuk a top tankokat:
1db IS7 2DB IS4 IS3 meg egy KV3
erre a mi topjaink(2IS7 1IS4) meghalnak az emelkedõn mert annyira okosak hogy ott támadnak ahol az arty szétszedi õket pedig csak kb1 lövésre kelletvolna beszállni hogy a harmadik 17% IS4-et kiszedjék

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Jól értem, hogy a szovjetek tankokban erõsebbek, TD-ben viszont a németek viszik a primet? vagy ezt most benéztem és urban legendeket olvasok?
tegnap ugyanis elkezdtem a szovjetek TD ágát, az AT-1 kifejezetten tetszett, 5-bõl 4-szer szétlõttem egy csomó mindent és alig sérültem, szedtem vele egy csomó pénzt és lényegében ennyi kör alatt ki is maxoltam, vagyis meglett a következõ szintû TD, az SU-76 😊

The Matrix has you...

ximix
A tech tree is érdekes olyan szempontból, hogy hol lehet átmenni egy másik ágra
Német ágon
Pz38t(T4)--- Hetzer-re(T4)
PzIV.(T5)---Hummel-ra(T5)
Orosz ágon
KV-1(T5)---S-51(T6)
T-70(T3)---SU-76(T3)
T-34(T5)---SU-85(T5)
USA ágon
M3(T3)-------T82(T3)
M3(T4)-------M7(T4)
M4A3E8(T6)---M10(T6)
T18(T2)------M1921(T2)

Light,Medium,Heavy,TD,Arty

Ha a fejlesztést vették figyelembe akkor a német ágon sokkal több lehetne az alvázak miatt, ha meg nem akkor lehetne mindenhol egyforma helyen, de valami más alapján döntöttek 😊)
"Csak figyelni,kell a távolságtartásra."

"Öööö... maximum leoval tudod te szabályozni a távolságot egy T54-tõl 😊"

No igen... Látom téged is megfertõzött a T-54 szindróma.Akiknek van,azok azt hiszik,hogy halhatatlanok.
A látótávolságom határán észrevett T-54-esek közül,nagyon kevés volt ami élve a közelembe került volna.Többnyire észre sem vettek.Én errõl beszéltem.
Természetesen ha már közel van és csak akkor tudnék vele foglalkozni,akkor többnyire kifingat.Bár ha van elég tereptárgy ami miatt nem tud körbeszaladgálni és ügyesen manõverezek,akkor közelharcban is meg lehet ölni.Volt rá példa.
Nem mondom,hogy nem op gép.De azért annyira nem kell fölmagasztalni sem.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

erdos
Nem a 10,5-ös ágyút használod?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Nem tudjátok melyik 75-ös lesz belehegesztve az egérbébe?
mert a 75-ös KwK L36,5-est nem tudom beazonosítani
illetve most látom csak, hogy milyen karcsú páncélzat került rá, a hivatalos helyet, mondjuk cserébe majdnem kétszer olyan gyors :-)

Nekem álcaháló, stabilizátor és rammer van rajta.
Persze kinek a pap, kinek a papné. 😊

Achmed927
T - 29 tulajokat kérdem : ilyen extra dolgokból mit rakjak rá ? Nem akarok már T32-õt (nincs is rá idõm) és ezért a T 29-et akarom kifullozni és használhatóvá tenni. Thx.

nekem még van 20 nap prémium, 10 napi aranyból xp-t konvertálok, az utolsó tizböl meg akkor is prémiumot veszek, ha a jó Isten mondja, hogy márc 1.-én megjelenik, mert ezeknél a fura fejlesztõknél semmi sem biztos

TOMSILENT
Nagyon fasza.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Achmed927
Az aranyat szerintetek költsem el ? Van pár ezer, de most nemtom hogy egyáltalán mi várható a játékban.

Czdano
Ok megoldódott..asszem félrenéztem valamit 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ennyire ne legyünk sötétek..., egy hozzászólást kéne még visszaolvasni, s ott a válasz.

Sehogy.

tenkenorman
szerintem sehogy. de mi értelme lenne? más irányba akarsz menni?

http://www.tenke.hu

Czdano
És pl az USSR ágat hogy tudom resetelni?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kezdhetsz másikat, de az adott ágba belerakott XPt nem tudod visszaszerezni.

Egyidejûleg akár az össszes ágat is tolhatod 😊

ha arra gondolsz, hogy az ott összeszedett xp-t átviheted-e másik ágra, akkor a válasz: nem

Czdano
Hali! Ha már elkezdtem egy ágat tech tree-n onnantól kezdve muszáj azt követnem vagy valahogy ki lehet nullázni az egészet?

30 fps az pff😊 40 körül már röcög oldalra forgásnál, nem vagyok 12 éves pistike akinek apu rakta össze a gépét😊 csak szolok mielõtt valaki vauu vauu😛
40-240 között van az FPS-em fullHD-ban de nem max grafon ami zavaró azt kilövöm, kb médiumnak felel meg. Úgymond belsõ ézetben kb 100 van ott fasza.

Töltési idõ meg vinyó.. 2 installom van egyik egy Raptoron másik egy sima 7200-es vinyón, Raptorral 1-2-3-ik helyen bent vagyon a sima vinyóval meg 15 körül jár a visszaszámlálás😄

Ez undorítóóóóóó 😄

"Csak figyelni,kell a távolságtartásra."

Öööö... maximum leoval tudod te szabályozni a távolságot egy T54-tõl 😊

ximix
A sima PrntScr mûködik a játék könyvtárába gyûjti õket 😊
maniac78
Zsinórban 6* dobott be Himmelsdorfba, pedig már átültem a TD-bõl VK3601-be, nem segített. Gondoltam akkor még 1-et és otthagyom egy darabig. Jól tettem, 8-at sikerült kilõnöm.

Azután rájöttem nem mûxik az alt+PrntScr, így screenshot nélkül kell leélnem hátralévõ életem!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

jaj már, obj704be én is rózsásabban látnám a világot <#vigyor2>

noname23
megtud lõni a mause ha pont középen talál el a tornyon de hát ha mozog
akkor ugyebár mint írtam nehezebb és inkább lecsúszik vagy a játék se tudja kiszámítani

Mióta megjött a T-54,azóta mikor meglátom mindig azt lövöm elsõnek.
Kár,hogy nincs statisztika külön a kilõtt tipusokból.T-54-bõl már lenne pár.😄
Mindig különleges élmény számomra mikor elfüstöl.Csak figyelni,kell a távolságtartásra.Egyébként különösebb problémát nem okoz a kilövése.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Öhm. Múltkor megtapasztaltam, hogy ez nem így van. Oldalt álltunk egymásnak, sikáltam az oldalát és meg tudott lõni az egérke.

erdos
Semmi, tegnap még engem is meglepett pedig tudom hogy jó. Leonidékkal mentünk platoonban. Van az a pálya ahol középen van egy nagy völgy és a két gerincen állnak szemben a csapatok. Hárman megindultunk keríteni, én a t54 meg két t44. Mentem elõre felfelé és a következõk lõttek rám: 2 ferdi, 1 JP, 1 JT, 1 KT és egy PantherII. Ebbõl csak a JP-t nem én lõttem ki, az összet többit igen. Kb 40% maradt mire átmentem rajtuk, istentelen sok lepattanóval rólam. Valami 2000 feletti xp meg 71000 kredit jött érte. Na azt hiszem tegnaptól én is azt mondom hogy tényleg túl van tápolva....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

no offence, de ezt szerintem ne ebben a fórumban :-)
jelenleg nem a legjobb közepes tank, hanem csak simán a legjobb tank, pl 1 vs 1ben mindent kiszed :-)

noname23
*KV 152mm-es

noname23
azért hibátlannak nem mondanám igen a legjobb közepes tank a játékban
urban legend meg rengeted született róla pl:sebezhetetlen a tornya
már jópárszor kaptam gunner meg ammoracket toronylövés miatt
+GW Tiger tegnap 2x is kiszedett 1 lövésbõl mert annyira pontatlan
pro játékos kézben nincs ilyen mert egy KV 122-es lövegével is lehet szépen pontosan lõni a HE-t

Egyetértek. De akkor visszatérve az eredeti kérdésre: ezek után mi urban legend azon, hogy a T-54 egy hibátlan "nem fos" tank?

Mint tudjuk, ebben a játékban minden bugos. A láthatósági adatokból nyilvánvaló, hogy szergejék világitótoronynak tervezték a JT-t, csak sajnos néha még EZ SEM mûködik megbizhatóan.

Eredetileg úgy tudom a cliff mapon is a hegy tetején egy hátuljára állított JT-t tettek, de aztán valamiért mégiscsak egy világítotoronyra cserélték...

Brilliáns összefoglaló az egyes harckocsi fák fõ tulajdonságairól! 😊))

Más:
Még hogy a JT világít a csatatéren!! Az elõbb szitává lõttek minket és az ég világon semmit nem láttam a bokrok között, az ellenséges JT nek három killje volt.
noname23
egyszerû amit legtöbben látnak az hogy jön nem ilyed be és mivel általában nem egyedül így érvényesül a csapatmunka az össztûz+detect-ál és ha van arty akkor pff
+nem álló nem könnyû célpont

volt szerencsém traning battléban f2f-ben 1mause-al játszani majdnem nyertem is de nem fejlesztett ágyúm volt így elfogyott a HE
+szívás közvetlen közelrõl bele ereszteni mert te is sérülsz

Óh, igazán kedves <#smile>, de inkább a T-54 érdeme, mint az enyém.

Tényleg nagyon hülyének kell lenni benne hogy az embernek ne legyen sikerélménye vele.
Hála az égnek, van is jó sok T-54es "pilóta" aki síkhülye és A-20/Leo módjára mondjuk berongyol EGYEDÜL kb 15 (!!!) másodperccel a csata kezdete után az ellenfél zászlójához, ahol körülbelül 5 másodperc alatt szitává is lövik.

sajnos egyre többen tudják, hogy közvetlenül mellé állva az egér nem tud visszalõni és ugye, elég nehéz kitáncolni mellõle :-)

ha meg rólad van szó, már az elején logoutolnék :-)

többieknek: komolyan mondom, multkor Lakeville-en még Chuck Noris is elszaladt elõle, pedig, hát ugye <#vigyor3>

Egyébként furcsa, én T-54ben el szoktam kerülni az egeret vagy legalábbis avégére hagyom (nem nehéz, tekintve a sebességkülönbséget 😊 ), mert a legjobb T-54-es ágyú is nagyon pattog róla.

Azt meghagyom azoknak, akik utánam jönnek, sokkal finomabb egy JT-t vagy egy zojjektet lõni, esetleg meggyalázni a front mögött lebzselõ asszonyo... akarom mondani artykat.

Tapaszalat 😊

Van is, és harcoltam is már ellene 😄
A T-54-re még senki aki benne ül nem panaszkodott, csak azok akik ellene vannak.
Tény, packban (de már párban is) még durvábban üt, de ez igaz minden tankra.