World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak arra utaltam, hogy tekintetbe véve a két tank közti mozgékonyság és sebességkülönbséget, nem te mondod meg a Maussal hogy mikor és hol lesz a harc hanem a mozgékonyabb tank gazdája. Feltételezve persze hogy nem agyatlan hülyegyerek - mert mint irtam is lejjebb - hála az égnek abból is akad elég 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Árról tudtok már valamit, hogy mennyibe fog kerülni esetleg elõrendeléssel olcsóbb vagy ilyesmi? korábban olvastam 100 dodós gyûjtõi (extrém) kiadásról, de az még testvérek között is soknak tûnik, remélem óriási fake.
The Matrix has you...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lake villen: T54, P2, Ferdi, T23
szépen tartjuk az egyik utcát ahol kicsináljuk a top tankokat:
1db IS7 2DB IS4 IS3 meg egy KV3
erre a mi topjaink(2IS7 1IS4) meghalnak az emelkedõn mert annyira okosak hogy ott támadnak ahol az arty szétszedi õket pedig csak kb1 lövésre kelletvolna beszállni hogy a harmadik 17% IS4-et kiszedjék
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
tegnap ugyanis elkezdtem a szovjetek TD ágát, az AT-1 kifejezetten tetszett, 5-bõl 4-szer szétlõttem egy csomó mindent és alig sérültem, szedtem vele egy csomó pénzt és lényegében ennyi kör alatt ki is maxoltam, vagyis meglett a következõ szintû TD, az SU-76 😊
The Matrix has you...
Német ágon
Pz38t(T4)--- Hetzer-re(T4)
PzIV.(T5)---Hummel-ra(T5)
Orosz ágon
KV-1(T5)---S-51(T6)
T-70(T3)---SU-76(T3)
T-34(T5)---SU-85(T5)
USA ágon
M3(T3)-------T82(T3)
M3(T4)-------M7(T4)
M4A3E8(T6)---M10(T6)
T18(T2)------M1921(T2)
Light,Medium,Heavy,TD,Arty
Ha a fejlesztést vették figyelembe akkor a német ágon sokkal több lehetne az alvázak miatt, ha meg nem akkor lehetne mindenhol egyforma helyen, de valami más alapján döntöttek 😊)
"Öööö... maximum leoval tudod te szabályozni a távolságot egy T54-tõl 😊"
No igen... Látom téged is megfertõzött a T-54 szindróma.Akiknek van,azok azt hiszik,hogy halhatatlanok.
A látótávolságom határán észrevett T-54-esek közül,nagyon kevés volt ami élve a közelembe került volna.Többnyire észre sem vettek.Én errõl beszéltem.
Természetesen ha már közel van és csak akkor tudnék vele foglalkozni,akkor többnyire kifingat.Bár ha van elég tereptárgy ami miatt nem tud körbeszaladgálni és ügyesen manõverezek,akkor közelharcban is meg lehet ölni.Volt rá példa.
Nem mondom,hogy nem op gép.De azért annyira nem kell fölmagasztalni sem.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
mert a 75-ös KwK L36,5-est nem tudom beazonosítani
illetve most látom csak, hogy milyen karcsú páncélzat került rá, a hivatalos helyet, mondjuk cserébe majdnem kétszer olyan gyors :-)
Persze kinek a pap, kinek a papné. 😊

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Egyidejûleg akár az össszes ágat is tolhatod 😊
40-240 között van az FPS-em fullHD-ban de nem max grafon ami zavaró azt kilövöm, kb médiumnak felel meg. Úgymond belsõ ézetben kb 100 van ott fasza.
Töltési idõ meg vinyó.. 2 installom van egyik egy Raptoron másik egy sima 7200-es vinyón, Raptorral 1-2-3-ik helyen bent vagyon a sima vinyóval meg 15 körül jár a visszaszámlálás😄
Öööö... maximum leoval tudod te szabályozni a távolságot egy T54-tõl 😊
Azután rájöttem nem mûxik az alt+PrntScr, így screenshot nélkül kell leélnem hátralévõ életem!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
akkor ugyebár mint írtam nehezebb és inkább lecsúszik vagy a játék se tudja kiszámítani
Kár,hogy nincs statisztika külön a kilõtt tipusokból.T-54-bõl már lenne pár.😄
Mindig különleges élmény számomra mikor elfüstöl.Csak figyelni,kell a távolságtartásra.Egyébként különösebb problémát nem okoz a kilövése.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
jelenleg nem a legjobb közepes tank, hanem csak simán a legjobb tank, pl 1 vs 1ben mindent kiszed :-)
urban legend meg rengeted született róla pl:sebezhetetlen a tornya
már jópárszor kaptam gunner meg ammoracket toronylövés miatt
+GW Tiger tegnap 2x is kiszedett 1 lövésbõl mert annyira pontatlan
pro játékos kézben nincs ilyen mert egy KV 122-es lövegével is lehet szépen pontosan lõni a HE-t
Eredetileg úgy tudom a cliff mapon is a hegy tetején egy hátuljára állított JT-t tettek, de aztán valamiért mégiscsak egy világítotoronyra cserélték...
Más:
Még hogy a JT világít a csatatéren!! Az elõbb szitává lõttek minket és az ég világon semmit nem láttam a bokrok között, az ellenséges JT nek három killje volt.
+nem álló nem könnyû célpont
volt szerencsém traning battléban f2f-ben 1mause-al játszani majdnem nyertem is de nem fejlesztett ágyúm volt így elfogyott a HE
+szívás közvetlen közelrõl bele ereszteni mert te is sérülsz
Tényleg nagyon hülyének kell lenni benne hogy az embernek ne legyen sikerélménye vele.
Hála az égnek, van is jó sok T-54es "pilóta" aki síkhülye és A-20/Leo módjára mondjuk berongyol EGYEDÜL kb 15 (!!!) másodperccel a csata kezdete után az ellenfél zászlójához, ahol körülbelül 5 másodperc alatt szitává is lövik.
ha meg rólad van szó, már az elején logoutolnék :-)
többieknek: komolyan mondom, multkor Lakeville-en még Chuck Noris is elszaladt elõle, pedig, hát ugye <#vigyor3>#vigyor3>
Azt meghagyom azoknak, akik utánam jönnek, sokkal finomabb egy JT-t vagy egy zojjektet lõni, esetleg meggyalázni a front mögött lebzselõ asszonyo... akarom mondani artykat.
Van is, és harcoltam is már ellene 😄
A T-54-re még senki aki benne ül nem panaszkodott, csak azok akik ellene vannak.
Tény, packban (de már párban is) még durvábban üt, de ez igaz minden tankra.