World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Jaja. 16 tankom van. Izé, vártam a soft wipeot, aztán nem jött. Ezért. 😊

A medve nem játék.

Van egy pár kredited, meg egy pár tankod is ja jól látom

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

a.carkey

Piros nyíllal jelöltem amit kell. Érdekes neveket lehet összehozni. <#idiota>

(Megj. sosem használtam, felesleges ilyen baromságokra goldot költeni.)

A medve nem játék.

Ja, egy fullnéger legénység nem tudna elrejtõzni, mert:

-füstöl a bokor
-üvölt a Bob Marley

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ximix
Nézd a jó oldalát bent szól a reggae ezerrel és minden lövés elõtt elszívnak egy spanglit
-He he Tigris
-TÛZ
-Kösz, adjak neked is ?
-Aha, de löhetnék is
-Ja az elõbb azz volt ?!
-Bumm
-Mellé he he mekkorát durrant.
-TÖLTS
-Sodorsz most te ?
byzhouse
3társam kempel kezdõn,de ellenfél 1maga elfoglalja a bázisunkat -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

ximix
A képek nem hazudnak 6-7 s egy negyed fordulat az 24-28 s/ford az jobb mint az 50 szerintem akkor a wikin benézték mert 180'-ra írták a 25-öt alapjáratra a 60-at
Ezek szerint 15'-12'5 fok/s lehetett kb.

""A motoros forgatás lassú volt, a harckocsi motorjának fordulatszámától függõen 25–60 másodperc alatt fordította el 180°-ban a tornyot, alapjárati fordulatszámon 6°/s sebességgel.""

Wiki-vel alapból is voltak fenntartásaim mármint akárki szerkesztheti és ez kezd egyre jobban beigazolódni hiába praktikus.
noname23
hát erre mondom én nehogy azt gondold hogy az álomtank 54-el nem történik semmi van mikor egynap 3x is felrobbansz recordom 4 de ezeket csak a nagy pennel rendelkezõ gépek váltják ki általában és leginkább: a mennyi30 és Zoobject

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ja tudom, csak a tornyukat gyakrabban és gyorsabban fordítják. De imádom lõni az oldalukat is, ha éppen azt mutatják 😊

Kismausnak meg KT-nak szimplán az oldala is jó, olyan papír hogy már fáj. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Néha azé megdöbbenek hogy - számomra - tök lényegtelen (néger crew member, vörös csillag az orosz tankokon, úristen lehet TIgrisem!) dolgok mások számára mennyire kardinális kérdést jelentenek....

Tényleg ennyire különbözõek vagyunk...

hehe: nekem csak a melósok (loader) feketék az amerikai tankjaimban. A T29 pedig csupa árja, biztos azért volt olyan jó tank.

Nekem ilyen elsõ reakcióim szoktak lenni ha találkozom Tier7+ tankban a többiekkel:

- T-54: segítsééég, hol vannak a többiek?
- T-44: jobb klikk (autoaim), na hadd lássam milyen az ammo rackod...
- T-43: hopp, kilövöm és máris lesz egy frankó fedezékem.

- IS7: a lánctalpát talán le tudom lõni
- IS4: no mutasd csak hol kukkol a sofõr?
- IS3: szembõl úgyis lepattanok, de ha meglövöm a lánctalpad akkorát forogsz hogy lõhetem az oldalad

- Maus: Mi az hogy az IS7 ágyú nem viszi át oldalról???
- VK45: nézz jobbra, nézz jobbra, ott is van egy ellenség! (szaftos a torony oldalát lõni 😊 )
- KT: nézz rám, nézz rám, hadd lõjem a tornyod elejét.
- Tigris: jé, ez egy heavy volt? Azt hittem med....

- Panther II: de jó, egy lufitank! Jó sok XPm lesz, lehet sebezni rajta sokat
- Panther I: medium, csak sebesség nélkül. Gyere, csiki-csukizzunk.
- VK3002DB : megint egy csomó kidobott lóvé a lõszerre, úgyis ding lesz.

-T30: a tested mint a papír, csak légyszi lõdd a Maust mellettem.
-T34: Nahát, egy nagyra nõtt T29! Load HE
-T32: Vazze, azt mondták hogy T-32 van abban a bokorban... azé remélem nincs meg a fejlesztett torony.
-T29: Mutasd csak a fülecskéid!

- Pershing: Remélem nem Hellgirl ül benne!
- T23/T20: Harapós Free food!
- M4E8 sherman: nyehehe, egy scout

- Bármilyen arty: hogy rohadnátok meg!

Hát csak nekem lehet ilyen szerencsém még ebben is 😞(

kép
Rasszista gém...<#banplz><#banplz><#banplz>
(csak 50 gold, már rakom is ki õket)

hehe, újra értelmezitek, a nekem volt néger barátom, de apu eladta viccet?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Huh... van ilyen funkció? 😊

a.carkey
50 gold átteni fehérre, ha van fehér a legénységben.

A medve nem játék.

a.carkey
Na hallod. Valamit javítanak, a maradékot meg viszik a MÉHbe. 😊

A medve nem játék.

Lánctalp felrakásban egyik heavy sem jeleskedik, az a top tier orosz medek sajátossága hogy 3 sec alatt feldobják a talpat 😊

A feka fõnökrõl meg annyit, hogy ha nagyon zavar dobd ki azt kérjél újat...

cserébe még mndig leég, ha meglövik szembõl :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

RatBaG
néger legénység... hmm errõl tudnék mesélni. röviden. 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

én ezt az utat végig jártam:
PzIV -> VK3601
PzIV -> VK3001H -> VK3001P

Elég keserves volt végig menni a második útvonalon, fõleg premi nélkül. A 3001H ra semmit nem költöttem stock volt végig, meg is utáltam egy életre az L/48 at.
Persze nem rossz a T29, néha fantasztikus mi minden lepattan róla, engem ami zavar benne az a hatalmas teste. Meg nekem feka benne a fönök és komolyan mondom 3x annyi ideig tart mire felrakják rá a talpat mint más gépekben.
Tegnap lefutottam 1-2kört T-54-gyel, egyedül kinyírtam a fél csapatot (többek között SU-152, IS-4, Maus stb.), s ezért valami irdatlanul jól fizetett, átlag 1800exp és 60-70K credit volt a jutalom.
Nyilván, nerfelni kell, de azért remélem, nem szalad el velük a ló és továbbra is használható marad.

Tegnap figyeltem egy T-44 et közelharc közben, elég rohadék dolog ahogy pörög körbe a tornya 56 deg/sec el! 😞((
Fõleg az orosz szerveren vagyok mostanában, itt tier VI felett szinte nincs is német med.
"Pedig kíváncsi vagyok már a tigrisre is annyira sokszor emlegetitek hogy a saját tier-be milyen jó."

Ha még a T29 se nyûgözött le -ami kétségkivül a legfrankóbb Tier7-es heavy - a Tigris végképp nem fog 😊
Konkrétan nem emlékszem vissza egyetlen csatámra se (még ahol a Tigris Top is volt) ahol egy Tigris kiemelkedett volna a nagy átlagból.
Minden tekintetben olyan Átlagos János az a tank, de legalább már nem gyullad ki lépten nyomon.

Speciel egy IS-t sokkal veszélyesebbnek tartok, egyrészt arról gyakrabban pattogok, másrészt a 390 damage (+-20%) az 390 damage.

hopp, valakit kilöktem

azt még sem írhatom, hogy a német tankok elõnye mindösszesen annyi, hogy ilyen nevû és formájú agyaggalombok is szerepelnek a játékban :-)

Jeffjohnson
Video lemaradt LINK

Sniper rifle.. ugyanmá.. amikor átlagban 2-400 méterekrõl lõjük egymást, és 100 méterenként sokszor mindössze 2-3 cm különbség van a német és orosz ágyúk pontosságában, akkor miféle német elõnyrõl beszélünk? 😊

Hát a P-hez a H-n át kell vergõdnöm, viszont a 3601H kiesik, mert az már a Tiger vonalon van én meg a Pantherek felé szeretnék menni elsõsorban, ha az kész, akkor majd jöhet.

Jeffjohnson
A Tigris I akár 15sec alatt is meg tudta fordítani a tornyát 120 sec baromság mert motor fordulatszám függõ volt a torony forgatási sebessége kivéve az elsõ tigriseket de azok is megforgatták a tornyukat 60 sec alatt.
Video:

Azért a maus HPja mellett a páncélzata sem piskóta, még ha a nevezetes pontokat lövöd is rajta. Tegnap zsinórban 5x pattogtam IS7 ágyúval a Maus oldaláról, 2x a sárnyányórol is 😊 EEEEEKKKKKOOORA volt a fejem.

Csak tetszik tudni, a kiadás, dátumok és egyéb üzleti döntések NEM a fejlesztõk hatáskörébe tartoznak hanem a managementébe.

Ne keverjük a szezont a faszommal 😊

akkor szovjet, indok:

jobban rejtõzik, relatív közelrõl fogsz harcolni, ezért nem kell a sniper rifle, jól gyorsul (ha baj van könnyen vissza tudsz húzodni), + sok lepattanó, jól kanyarodik (mezõn is meglephetsz egy hvyt így)

a 3001H-t felejtsd el, vagy P, vagy 3601H

Eagle16
Még jó hogy senki sem talált el, mert akkor lehet hogy nem lett volna ilyen jó vége 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintetek hogy csináljam? Fejlesszem végig fullra a Pz IV-et vagy inkább ugorjak át VK 3001H-ra? A pénz nem akadály, XP meg nagyjából annyi van hátra a fullos PZ IV-ig, mint egy majdnem alap VK 3011H-ig.

Alapvetõen gané sunyi játékos vagyok. Ha olyan a pálya pár perc helyezkedés után megpróbálok az egymásnak akaszkodott heavy-k oldalába vagy hátába kerülni. Fõleg városi pályákon mûködik ez mivel a játékosok jó része annyira belemerül a csiki csukiba hogy sokszor azt sem veszi észre hogy hátulról is kap.
Mindkettõ csak fejlesztve jó, alapból egy 0 (tierjéhez képest).

Miután kimaxoltad:

DB: gyors támadó tank, jó ágyúval, ha figyelsz a beesési szögekre akor sok lepattanót gyûjthetsz vele

Tigris: nagyon kevés lepattanód lesz (azért lehet trükközni), viszont sok HP, középtávból harcolva nagyon erõs (persze támadni is lehet vele), még pont elégséges motor erõ van benne, hogy esélyed legyen egy erõs TD ellen (lánctalp lelõ, rááll)

a micromaus (H735) az igazi relaxációs tank :-)

a tigrishez nagy rutin kell, meg türelem, mint a többi német tankhoz, mert ugye:

alap tigris (hát ez valami gagyi prototipus) ellenfele az ISI
ha meg szépen felfejleszted Tigrisre, akkor már az ellenfele az IS2, kis kópék :-)

ha meg van a fullos, akkor olyan mint a háborúban, értõ kezekben borzasztó dolgokat mûvel

Ma lesz meg a Tigris-re és a VK3002 is szinte egyszerre az xp viszont pénz csak az egyikre van, a VK jobban birizgálja az agyamat. Pedig kíváncsi vagyok már a tigrisre is annyira sokszor emlegetitek hogy a saját tier-be milyen jó. Meg van az IS is és a T29 de egyik sem nyûgözött le azért kezdtem inkább a med eket húzni nekem valahogy az jobban bejön.

Azt hiszem hw után a tudomány mai állása szerint német med, orosz med, német heavy tigrisig, német td.
szabii98
ahha

I met God. She's black

a.carkey
Jó tank a Tigris.

Én azt mondom, hogy a következõ német tankok jók kiemelkedõen (TDt, SPGt most hagyom):

H735
PZ35
PZIV
Tiger
VK3002 Daimler Benz
-------------------
A többi esetében már balancetól függ az ember.

a PZIII/IVet ha KV ellen teszi be, az KO.
a VK3601 meghal a KV-3 ellen, szerintem nem ua kategória a két tank.
a KT szerintem picit gyengébb az IS-3nál, de talán ennél az egynél mondanám azt, hogy jó technika, de a T32nél szarabb, különösen, ha azon fejlesztett torony van.

A Tier VIIIas Panther és T-23 szarabb, mint a T-44, a P2/T-26 vs T-54 párról már szólni se szólnék.

Tier IXes VK4502P szerintem gyengébb, mint az IS-4, szinte mindenben, de talán a T-34et, a lassú ágyúja miatt veri.

Tier Xben a Maus brutál, de csak HPileg. Minden másban szerintem az IS-7 és a T30 is jobb nála.

A medve nem játék.

byzhouse
az normális,ha sturmpanzer 1bison 1lövéssel kilövi a T46 tankomat? <#bdead>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

a vége felé már dominál az optimális taktika használata, és ha össze kerül 15 rutinos ember, 15 rutintalannnal akkor bizony kijönnek vicces számok, ezen tovább ront, ha a rutinosok között sok a t-54 és a rutintalanok között pedig a stock tank, ha mindez együtt van, akkor garantált a 15:0, akkor is ha a rutinosok fele afk

touche 😉

aláírom, pont tegnap vettem egyet újra, és minden hibája ellenére nagyon jó vele játszani, fõleg, hogy már az embernek van annyi rutinja, hogy tudja hol bántsa az IS-t, valószínüleg majd hw után is állandó helye lesz a garázsban

a.carkey
Õk mondták, hogy lesz soft wipe és hogy márciusban live.

A medve nem játék.

ximix
Erre írtam egyszer, hogy majd jó lesz nézni ahogy a sok szovjet masina lövi egymást 😊

""...vót amikor, te! Egyik marcista lõtte a másik marcistát. Gyerekek! Pedig annyira nem ó\'csó a lõszer! Gyerekek! Hogy egyik marcista lövi a másik marcistát? Hát... dögõ\'jek meg, ha értem! Anyósom, az igen! Az tudja is. A mama, az tudja is. Mondom: Mama! Hogy van az, hogy egyik marcista lövi a másik marcistát?\"
\"Tudod Géza, lakva ismeri meg az ember a másikat.\""(Hofi: Anyósom az tudja)

Csak mivel ebbe a játékba nem lehet beilleszteni azt, hogy ha én német tankba ülök az ellent szovjetnek lássam mert nem stimmel a találati rendszer és elõbb utóbb majd szólnak fentrõl, hogy ez így nem mehet fiúk egyik szovjet lövi a másik szovjetet 😊vagy a történelmi csatára gyúrnak mert akkor ott persze õk lesznek a überek