World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Piros nyíllal jelöltem amit kell. Érdekes neveket lehet összehozni. <#idiota>#idiota>
(Megj. sosem használtam, felesleges ilyen baromságokra goldot költeni.)
A medve nem játék.
-füstöl a bokor
-üvölt a Bob Marley
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
-He he Tigris
-TÛZ
-Kösz, adjak neked is ?
-Aha, de löhetnék is
-Ja az elõbb azz volt ?!
-Bumm
-Mellé he he mekkorát durrant.
-TÖLTS
-Sodorsz most te ?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ezek szerint 15'-12'5 fok/s lehetett kb.
""A motoros forgatás lassú volt, a harckocsi motorjának fordulatszámától függõen 25–60 másodperc alatt fordította el 180°-ban a tornyot, alapjárati fordulatszámon 6°/s sebességgel.""
Wiki-vel alapból is voltak fenntartásaim mármint akárki szerkesztheti és ez kezd egyre jobban beigazolódni hiába praktikus.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Tényleg ennyire különbözõek vagyunk...
hehe: nekem csak a melósok (loader) feketék az amerikai tankjaimban. A T29 pedig csupa árja, biztos azért volt olyan jó tank.
- T-54: segítsééég, hol vannak a többiek?
- T-44: jobb klikk (autoaim), na hadd lássam milyen az ammo rackod...
- T-43: hopp, kilövöm és máris lesz egy frankó fedezékem.
- IS7: a lánctalpát talán le tudom lõni
- IS4: no mutasd csak hol kukkol a sofõr?
- IS3: szembõl úgyis lepattanok, de ha meglövöm a lánctalpad akkorát forogsz hogy lõhetem az oldalad
- Maus: Mi az hogy az IS7 ágyú nem viszi át oldalról???
- VK45: nézz jobbra, nézz jobbra, ott is van egy ellenség! (szaftos a torony oldalát lõni 😊 )
- KT: nézz rám, nézz rám, hadd lõjem a tornyod elejét.
- Tigris: jé, ez egy heavy volt? Azt hittem med....
- Panther II: de jó, egy lufitank! Jó sok XPm lesz, lehet sebezni rajta sokat
- Panther I: medium, csak sebesség nélkül. Gyere, csiki-csukizzunk.
- VK3002DB : megint egy csomó kidobott lóvé a lõszerre, úgyis ding lesz.
-T30: a tested mint a papír, csak légyszi lõdd a Maust mellettem.
-T34: Nahát, egy nagyra nõtt T29! Load HE
-T32: Vazze, azt mondták hogy T-32 van abban a bokorban... azé remélem nincs meg a fejlesztett torony.
-T29: Mutasd csak a fülecskéid!
- Pershing: Remélem nem Hellgirl ül benne!
- T23/T20: Harapós Free food!
- M4E8 sherman: nyehehe, egy scout
- Bármilyen arty: hogy rohadnátok meg!
(csak 50 gold, már rakom is ki õket)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A feka fõnökrõl meg annyit, hogy ha nagyon zavar dobd ki azt kérjél újat...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
PzIV -> VK3601
PzIV -> VK3001H -> VK3001P
Elég keserves volt végig menni a második útvonalon, fõleg premi nélkül. A 3001H ra semmit nem költöttem stock volt végig, meg is utáltam egy életre az L/48 at.
Nyilván, nerfelni kell, de azért remélem, nem szalad el velük a ló és továbbra is használható marad.
Fõleg az orosz szerveren vagyok mostanában, itt tier VI felett szinte nincs is német med.
Ha még a T29 se nyûgözött le -ami kétségkivül a legfrankóbb Tier7-es heavy - a Tigris végképp nem fog 😊
Konkrétan nem emlékszem vissza egyetlen csatámra se (még ahol a Tigris Top is volt) ahol egy Tigris kiemelkedett volna a nagy átlagból.
Minden tekintetben olyan Átlagos János az a tank, de legalább már nem gyullad ki lépten nyomon.
Speciel egy IS-t sokkal veszélyesebbnek tartok, egyrészt arról gyakrabban pattogok, másrészt a 390 damage (+-20%) az 390 damage.
Video:
Ne keverjük a szezont a faszommal 😊
jobban rejtõzik, relatív közelrõl fogsz harcolni, ezért nem kell a sniper rifle, jól gyorsul (ha baj van könnyen vissza tudsz húzodni), + sok lepattanó, jól kanyarodik (mezõn is meglephetsz egy hvyt így)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Miután kimaxoltad:
DB: gyors támadó tank, jó ágyúval, ha figyelsz a beesési szögekre akor sok lepattanót gyûjthetsz vele
Tigris: nagyon kevés lepattanód lesz (azért lehet trükközni), viszont sok HP, középtávból harcolva nagyon erõs (persze támadni is lehet vele), még pont elégséges motor erõ van benne, hogy esélyed legyen egy erõs TD ellen (lánctalp lelõ, rááll)
a tigrishez nagy rutin kell, meg türelem, mint a többi német tankhoz, mert ugye:
alap tigris (hát ez valami gagyi prototipus) ellenfele az ISI
ha meg szépen felfejleszted Tigrisre, akkor már az ellenfele az IS2, kis kópék :-)
ha meg van a fullos, akkor olyan mint a háborúban, értõ kezekben borzasztó dolgokat mûvel

Azt hiszem hw után a tudomány mai állása szerint német med, orosz med, német heavy tigrisig, német td.
Én azt mondom, hogy a következõ német tankok jók kiemelkedõen (TDt, SPGt most hagyom):
H735
PZ35
PZIV
Tiger
VK3002 Daimler Benz
-------------------
A többi esetében már balancetól függ az ember.
a PZIII/IVet ha KV ellen teszi be, az KO.
a VK3601 meghal a KV-3 ellen, szerintem nem ua kategória a két tank.
a KT szerintem picit gyengébb az IS-3nál, de talán ennél az egynél mondanám azt, hogy jó technika, de a T32nél szarabb, különösen, ha azon fejlesztett torony van.
A Tier VIIIas Panther és T-23 szarabb, mint a T-44, a P2/T-26 vs T-54 párról már szólni se szólnék.
Tier IXes VK4502P szerintem gyengébb, mint az IS-4, szinte mindenben, de talán a T-34et, a lassú ágyúja miatt veri.
Tier Xben a Maus brutál, de csak HPileg. Minden másban szerintem az IS-7 és a T30 is jobb nála.
A medve nem játék.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
""...vót amikor, te! Egyik marcista lõtte a másik marcistát. Gyerekek! Pedig annyira nem ó\'csó a lõszer! Gyerekek! Hogy egyik marcista lövi a másik marcistát? Hát... dögõ\'jek meg, ha értem! Anyósom, az igen! Az tudja is. A mama, az tudja is. Mondom: Mama! Hogy van az, hogy egyik marcista lövi a másik marcistát?\"
\"Tudod Géza, lakva ismeri meg az ember a másikat.\""(Hofi: Anyósom az tudja)
Csak mivel ebbe a játékba nem lehet beilleszteni azt, hogy ha én német tankba ülök az ellent szovjetnek lássam mert nem stimmel a találati rendszer és elõbb utóbb majd szólnak fentrõl, hogy ez így nem mehet fiúk egyik szovjet lövi a másik szovjetet 😊vagy a történelmi csatára gyúrnak mert akkor ott persze õk lesznek a überek