World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdés, érdemes lecserélni a vk45-öt Maus-ra? Nem soká itt a hard wipe, addig még a Maus-t is kiakarom próbálni, csak nem tudom megéri-e elcseszni rá egy csomó creditet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Ez igaz, már a KV-n se nyomtam el ha nem volt nagyon fontos, 3k az 3k...ott már számít minden ezres.

pett3rson: pipáld be, hogy automatikusan megvegye és akkor nem felejted el

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

na ez az ami nekem nagy gond néha, mert sokszor pénzkidobásnak tûnik, de aztán meg mikor kéne akkor pont nincs bent, mert elfelejtettem venni. nekem úgy tûnik, hogy bugos is, mert kétszer annyi pénzt von le, mint kellene, párszor láttam már ilyet.

The Matrix has you...

Valóban, érdemes megvenni, azonban kissé redukálódik használatuk gyakorisága. Nem fogod elnyomni annyira sokszor és lazán, mint most, az 5x szorzó utáni napokban.

Szinte csak akkor fog a legtöbb játékos élni a lehetõséggel, ha egyébként már nem úszná meg az adott szituációt.

Jaja, ammo rack és medpakk életmentõ.

Ha meg arra gondolsz hogy a HW után azért nem fogják az emberek használni mert pénzbe kerül... nyugi, sokan meg fogják venni a prémiumot. Nem drága, és rengeteget számít a grindben.

:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Miért? Az orosz szerveren mindig szegény vagyok, de erre azért megéri költeni, mondjuk kb. Tier V-tõl 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

HW után a legtöbben alig fogják használni õket.

Te nem szoktál javító, gyógyító cuccokat berakni?

The Matrix has you...

ez az elsõdleges jele?? csak ennyi? akkor meg ezért nincsen, nekem eddig jó volt ahogy adta, olyan sok tankom nincsen 😊

The Matrix has you...

Met
Én sokszor azt látom, hogy valamelyik azért kezdi el lõni a másikat mert az nekiment.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jobb gomb elsõdlegesnek beállít és lesz csíkod haha.
Ha jól értem, akkor egy már maxon van, azaz 100%-on és utána tudsz neki másikat is felvenni? nekem még féltávnál járnak a PzIV-nél a srácok, de erre kíváncsi voltam, hogy ha kimaxolom, akkor vajon tudok-e nekik adni a többi extrából is? ezek szerint igen. nem figyeltem különösebben, de nekem szerintem még nem volt ilyen csíkom, a koszorú az igen, azt ismerem már.

The Matrix has you...

😄DD

The Matrix has you...

Tegnap két csapattárs ugatott nekem mert T1-el bázis közelében egy domboldalon bebújtam nagy bokrok közé és kilõttem 5 tankot úgy hogy azok észre se vettek.

Ez normális cégnél nem nagyon mûködne. A WOTban csak azért megy, mert õk is google forditót használnak arra, hogy angolról leforditsák tadzsikra hogy mi a rossebet is akar ez a dekadens európai 😄

a.carkey
Hogy éppen milyen másod/harmad/negyedleges tulajdonságát fejlesztem. Amit látsz az speckó a repair.

A medve nem játék.

odaraktad ui-ba, hogy sorry, i'm a google translater user? 😄

The Matrix has you...

Achmed927
Használ : google fordító.

Én az összes eddigi levelemet a supportnak azzal készítettem és kaptam is rá normális választ. Ennyit az emberi találékonyságról. 😉

AMúgy én meg azt nem szeretem, hogy csapattárs csak azért lõ téged meccs végén mert neki nincs killje, neked meg van jó pár. Utálom az ilyen hisztis tagokat.

Ez nagyon jó ötlet.

akkor itt mindjárt segit valaki aki ért hozzá annyira és összedob egy ilyen levelet. akár mehetne FAQ-ba, mert mások is tudnák használni. Velem ilyen még nem volt szerencsére, de jó felkészülni.

The Matrix has you...

noname23
abban a pillanatban nyomsz egy screenshotot elküldöd a .eu supportnak és kap egy bannt +lehet hogy csinál egy új accot de az fárasztó lesz neki állandóan

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Csupán 1 gondom van vele,nem tudok angolul.

már mondták, hogy jelentsd supportnak, talán ki is rúgják idõvel ha sokat kapnak róla.

The Matrix has you...

Mit csináljak?T1-el mentem egy kört erre T28-al seggbe lõtt csapattárs most is,felé fordítottam az ágyúm mire elhúzta a belét.De marhajó úgy kezdeni hogy seggbe lõnek.

nem, a jobb alsó sarokban van, olyan mintha elõléptetésben lenne a tankod, legalábbis a legénységnél látni hasonlót, de ez most mit jelent? már mindenféle extrát tudnak a katonáid? oltás, javitás, álcázás?

The Matrix has you...

Barrett 50 Cal
Am akkor most lesz megint 5ös szorzó v csak fake az egész<#kerdes>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

noname23
áh reportáljál ne lõdözz hatásosabb elõbb megtanulja az fárasztóbb lesz neki

a.carkey
A koszorúben lévõ tank emblémára gondolsz? Az szerintem neked is van. Ha fullrafejlesztett egy tank, az kap ilyet. Innentõl lehet konvertálni a megszerzett xpt gold segítségével free xpbe.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor annyi a kiképzésnek is. Nem jó. A gépi módszerrel nevet, képet lehet cserélni.

A medve nem játék.

vannak olyan tankjaid akiknek ilyen szalagjuk vagy milyük van. az mi?

The Matrix has you...

Hja, az a rövid 75-ös tényleg egy fika, közvetlen közelrõl Tier 3-4 tankokra tök jó, meg SPG-kre, másról lepattan.

Hja, vannak érdekes játékosok, egytõl én is megkaptam a noobozást, mikor ketten maradtunk hátra a pályán, én egy Pz III-ban akkor még a kisebbik 50mm-es ágyúval, az ellenfél meg egy Tiger volt és persze nem tudtam megsebezni sem.

beugrani tényleg hülyeség, de Én is szoktam lopkodni nagytankokat másoktól 😊 nem szép dolog, de inkább holtan legyen, mint egy esetleges uccsó lövéssel még lesebez valakit vagy netán ki is nyír (kis szerencsével azért lehet rajtuk sebezni, persze inkább HE-vel, ha már akkora a különbség. a noob Õ volt, nem ugrálunk nagy tankok közé, Én legalábbis a nagyok mögül szoktam kandikálni és úgy lõni 😊

The Matrix has you...

Arty ra vadásszál vele, arra tök jó!
Rosszul látod!!! Biztos azért ugrott eléd hogy felfogja a lövést amit rád adtak le, erre te meg szépen hátha durrantod a megmentõdet! 😊
Én is öltem ma csapattársat,utálatos hegyi pályán nem tudom mi a neve fejbõl,elindultam Luchs tankommal hogy beugorjak az ellenséges bázisra ,erre hátulról egy csapattárs BT-7 tankjával engem lõ,elõször azt hittem véletlen de aztán,egybõl jött még 2 találat,mire lefékeztem magam elé engedtem és kilõttem,nem sok hp-m maradt.Nem tudom mire volt ez jó,épp csak elkezdõdött a csata,talán az nem tetszett neki hogy olyan gyorsan repesztettem?

Molnibalage
Hát tényleg vicces ez a PzIII, még a 300 HP-s is. A legcombosabb ágyúval semmit sem tudok szinte kilõni, még hátulról sem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kilõttem egy csapattársat véletlenül. Himmelsdorfon lõjjük egymást egy IS4-el, erre kettõnk közé beugrik csapattárs, egy Sherman-ban, pont a lövés pillanatában, és kilõttem. Erre szid, hogy noob...

Nem tudom, lehet tényleg én vagyok a hülye, de szerintem elég nagy ostobaság két egymással harcoló Tier 9-es tank közé beugrani, olyan tankkal ami amúgy se tudja megsebezni az IS4-et.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ximix
Ja elképzelem a mecset ketyeg az óra visszafelé kat-kat hátul megszólal egy mobil hátranézünk és a family ott áll egy piros Zsigával
-Há mi vaán ? Mivagyunk a szupport !
mobilból meg behallatszik
-Akkor megtod szerezni a IS7-et okosba ?
noname23
niggerizálodtok<#nevetes1>

noname23
sajnos ezt meg kel szokPni
és még rosszabb lesz megszoksz vagy megszöksz mert jön a teir8as arty

pl:ma 1 szép lövés voltam su14nek 100%-ról
és lehet lesz több ilyen is ha játszom tovább

byzhouse
kis sz*r spg-k :@ nagyban csatázok 2 tank ellen 1iket kilövöm erre isten háta mögötti helyrõl kilõ 1 #&@#&@

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Met
ha lenne lopott tank akkor ahhoz kellene cigány legénység is 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ooohhh hogy utálom a KV-3 at ha nem én megyek vele!!! 😞(( Errõl aztán tényleg minden lepattog! Fõleg a rövid 88 as, az elõbb majdnem buktam 1v1 et ellene pedig már csak 14% volt és akkor 3x pattantam róla.
I.C.ram
Az lenne igazán poén ebben a játékban, ha lehetne lopott tank. Tehát amerikai tankba rakhatnál német személyzetet is 😊
Tono34
Kirúg majd felvesz egy másikat.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

a.carkey
Mármint a csere? Hogy?

A medve nem játék.

Ingyen is megoldható, szóval nem kell aranyat költeni rá. Bár biztos eltart majd egy darabig. 😊