World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
szovjet-amy tankok: ahogy a tervrajzról leálmodták
német tankok: ahol lehet nerf + pár vicces feature (lyukas páncél, mindenhol motor, + a robbanó motor fordításnak sajátos értelmezése)
:-)
de a legvérlázítóbb kijelentés: de hát mindenki fejlesztheti a szovjet ágat, nem muszáj a német tank, ez kb olyan mint a 70-es évek magyar alkotmánya: mindenkinek joga van szavazni
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
HappyHunter
PL: Tigris
játékban 26' deg/s = 13,84 másodperc/ford
valósában 50-120 másodperc/ford
Rosszabb esetben 1 percig tartana hátra fordítani a stukkert 😊itt csak a külsõk próbálnak hasonlítania valósághoz semmi más és ez nagyon félrevezetõ.
A medve nem játék.
Az ember jót mosolyog a t-43 tulajokon, jaj-jaj, eltalálnak ammorack, jaj
német tankból meg visszakérdez az ember, hogy csak ammorack, mázlista? :-)
Múltkor legjobb az volt amikor egy Tiger 400 méterrõl rám lõtt, szembõl a döntött részt találta el, kigyulladtam/minden modul off és 65 HP-m maradt... remek kis gép a Panther😄 elõbb bementem elkezdödik a meccs KT-ba bele lövök 2x, kapok egy találatot tõle de még 1000 fölött vagyok bõven... jön egy lövés, persze ammo rack... pukkant is a cucc
Namost ez az emit én nem tapasztalok ennyire sokszor orosz cuccosban😞 a Panther meg kb mindig..
A medve nem játék.
A medve nem játék.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Lényegében bármelyik szoba növényeddel emelkedettebb kommunikációra lennél képes.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ezt nemértem miért? Én is anyázok amikor 25 DB szellemtank nyírja ki hírtelen 100%-ról a tankomat, de nem írom be hogy: te büdös szarházi geci takaroggyál anyádba és hasonlók.
Am meg nem tetszik van még másik játék is, nem kötelezõ ezzel játszani.

jelenleg az elmélet az így fest:
német med: pontosan sebez picit, szvacs tank, tehát nem közelharci kütyü
szovjet med: pontatlan, nagyot sebez, gyors, t-44tõl meg még pattog is róla sok minden
játéktechnikai szempont: a medek dolga, hogy gyorsan elfoglaljanak stratégiai fontosságú helyeket, mire ezt jól megtanulod, már t8-9 medet vezetsz, végeredmény = az a csapat nyer (10-bõl 9szer), ahol több szovjet med van, mert medként kénytelen vagy közelharcot kezdeményezni ezen helyeken (már ha csapat játékos vagy, nem passziánsz fan), tehát német tankban ülve be kell áldoznod a tankod összes elõnyét a csapat érdekében.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mindegy úgy is piszkálja a fantáziámat a Panther is és biztos megpróbálom kihúzni mire az EU-n meg lesz a hw. (premi nélkül elég combos vállalkozás lesz)
Amiben viszont kezdetektõl fogva jobb az a páncélzat - a Vk3002DBrõl hihetetlen dolgok lepattannak, a T43 ebbõl a szempontból közelében sincs.
Manõverezõképességben kb hasonlóak, a T43-tól elvárná az ember hogy olyasmi legyen mint a T44, de közelében sincs. + A t43 érzékeny az ammo rackra is.
Biztos hogy hw után mind a két med et húzni fogom, pedig nem így terveztem.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Egy VK4502 maradt az ellennél 5 killel, nekem 6. Kilõtt két tetvedék arty maradt, azt hitték, hogy majd õk leverik lõszer nélkül is. Uccsó percben lõtt ki egyet, így nekem ugrott a Top Gun plecsni.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A Paint.NET- ben vannak rétegek(layer), de gondolom a Photoshop-t szoktad meg ahhoz meg van az a plugin amit[/]exoterm is ajánlott az konvertálás nélkül megnyitja a dds-t asszem.
A Paint.NET- ben vannak rétegek(layer), de gondolom a Photoshop-t szoktad meg ahhoz meg van az a http://developer.nvidia.com/object/photoshop_dds_plugins.htmlamit[/]exoterm is ajánlott az konvertálás nélkül megnyitja a dds-t asszem.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Csak azért írtam amúgy, hogy lássa mindenki mi az amikor nerfelnek. Amit a T-54-el fognak csinálni az egy nagy 0, pedig van olyan erõs a saját kategóriájában mint anno a T29 volt Tier 7-ben és lám, ezt nem nerfelik szét a következõ patchben.
Érdekes amúgy, nézegettem a chaten lévõ emberek profiljait és nem meglepõ dolgot vettem észre. Átlag 45-48%-os gyõzelmi mutatója van elég sok embernek, de külön a T-54-essel mindenki 58-62%-on van 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius