World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mert azzal is csak maximálisan 500 méterig lehet ellátni, T29-el már 430-ra ellátsz, 70 méter különbséget már nehezen veszel észre és ha rejtõzködik az ellen kenheted a hajadra amúgy is.
Csak olyan tankokra éri meg rárakni, amik viszonylag alacsony Tierben vannak és kifejezetten sniperkedni akar velük az ember.

Nekem a TD-ken van "látásnövelõ" , van ameiken 2 is😊Ha bokros sunnyogást csinálsz ,vagy bevárod az ellent akkor jól jöhet! Bár a látótáv is lehet bugos😞
standard td kit: rammer + kukker + háló (ha már 200+ a skilled, akkor mehet a helyére más)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jeffjohnson

Az elõbb valamiért ez lemaradt.

Jeffjohnson
"Már megint ezek a negatív hullámok..."

Mindent javítanak még azt is amire nem is gondoltok!

Achmed927
Nekem T 29-en van, de semmiféle elõnyt nem látok benne. SZinte semmit sem ér. Nem látok messzebb, nem észlelek hamarabb. Sztem pénzkidobás.

Inkább gyorsabb töltés + gyors aim.

Van olyan tank, amire megéri.

😊 Jaja, átrakásra gondoltam. De ha behalok egy csatában, addig szaladok egy kört valami mással és arra sem árt álcaháló. 😊

Másik kérdés: Vett valaki nagyobb látótávot? Érdemes belefektetni? öccázér kicsit soknak tûnik.

lol, azt kérdezted át lehet e rakni? át😊 de csak 1 lehet rajta😄

Süti. Akkor veszek még egyet és fullra le vagyok fedve. 😊

Álcahálót igen.

Ez utolsót tudtommal javítani fogják. ( vagy nem?)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ha noob a team (50%+1 kempeli a bázist) támadj, bár sanszos, hogy meghalsz, de legalább izgi, + szinte biztos, hogy veszítetetek, e legalább a sok lövés miatt sok pénzt kapsz

ha értelmes a csapat (teszem azt balról támad, jobról elõrébb megy és hídfõállást létesít), akkor ahol úgy érzed nagyobb a szükség, vagy neked megfelelõ a terep

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Attól függ melyik TD szerintem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jakuza001
Szerintem pedig pont az arty balance ami a legkevesbe kirivo, mert ott csak max plusz/minusz 1 arty elteres van altalaban a ket csoport letszamaban.

Ellenben a szintek es a TD-k elosztasa egy ratyi fos.
Van hogy egyik oldalt van 9 db TD masik oldalt egyetlen egy sem, vagy platoon nelkul kepes beletenni 4-5 tieres tankot a kilencesek koze.
Na ezek az elosztasok a vicckategoriaba tartoznak. Pont itt kellene lennie szinten a +-1 elteresnek.

Teszem azt 5os harckocsik melle nem tehetne be csak negyest es hatost, ugy lenne meg jatszhato.
gondoljunk bele mit is erezhet a szerencsetlen A-20 pilotaja, amikor semmit sem tud csinalni, viszont "egypalcas" celpont az ellenfeleknek.

Ne meg a TD-k "kamu"flagja is vicces, hogy loves utan nem latod oket max latotavolsaggal szembol, mikozben elotte ralottel vagy kettot a bozotban, majd visszahuzodva az elso bozotban eltunik es beled lo vagy 4-et ugy hogy nem is latod tobbet, max csak a halalodat.
Ugy tunik a ruszkik meg nem hallottak a torkolattuzrol.

Urak, ha veszek egy álcahálót egy tankra és továbbfejlõdök, át lehet tenni valahogy az álcahálót egy másik tankra?

TD esetén mi a jó taktika?
Bázisvédelem vagy várható támadási útvonalak fedezése?

Eagle16
Ne várd el, hogy átüsse, mivel amúgy is bõven az átlag átütése felett van. 10-bõl 1-szer esetleg. 286mm vs. 297mm...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

T32 toronyról 4x pattant le az objekt!!20méterrõl!Ez nemnagyon normális!!
1 KT, a Ojjekt😊, a T34, 1 IS3, meg én voltam ott..

Amit itt is sokan nem éreznem problémának😊)) lehet itt jönni hogy láma mindenki de ezt a T54-es 50 méteren belül lõttük 5-en..... és mint látható ne csikken volt a mezõny...

Nekem mindössze ennyi a bajom a KT-vel😞

Aztarohadt, 15-bõl 13 heavy. Na ilyenekrõl beszéltem.

ok, megírom, bedobom ide, véleményezitek, mindenféle céges SLA után üdítõ lesz egy ilyet összedobni :-)

mire gondoltál konkrétan mert azt nem írtad le😄 Szívesen lefordítom ha tudom😊

Ez viccesebb😄 de ahol a Panther ott a vereség😄

Inkább oroszul kéne megírni, van egy tippem, hogy ezek google fordítóval beszélik az angolt.

Írd meg😊 valaki csak megcsinálja a fordítást.

Tono34
Azért az arti balance se teljesen jó mindig, bár itt a csapaté sem volt túl jó.

El se hiszem, hogy nyertünk.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

TD-t akartam írni, szorri. Ott néha elszalad a ló.

ne hidd.
ha igaz, hogy van zúgolódás hivatalos fórumon, akkor ez olaj lenne a tûzre, pláne ha kikerülni fb-re is.

Egyébként korábban mennyi volt a játékos szám hétvégén, hogy most a 12K kevés? Mondjuk szombaton 15K-t láttam este 10-kor.

Forolto
Erre nem panaszkodhatsz,már rég kijavították az SPG arányokat.
Ha egyik oldalon kettõ van akkor a másikon is annyi lesz.Esetleg a tierek miatti eltérés lehet +/- 1

így 100/100 környékén nem tûnt fel😄

Jó ötlet😊 szarnának rá😞

De szerintem nem is értik mi a problémájuk az embereknek itt az EU-ban...

Valakinek van USA acca? nézze már meg egy este a szerver terhelést kíváncsi lennék..

majd rájösz, ha 100%-as lesz a legénység + legalább 200%-as az álca skilled. A nagyok csak akkor vesznek észre, ha neked mennek! :-)

Igen, pláne ha gyorsabbak is, mert a Panther is olyan simán lehagyja a Pz IV-emet, hogy ihaj.

Ukránok brutálban tolják ezt megerõsíthetem..

Ha valakinek jó az angolja írhatna egy nyílt levelet (új topikként meg nyitva) szívesen megírom magyarul (sajna a botrány szar angolommal semmire sem mennék), ha valaki képes szépen lefordítani. Aztán meglátjuk mi sül ki belõle. Jó eséllyel csatlakoznának hozzánk mások is.

Egyébként nem fogadom el azt a dumát hogy scoutnak dobálja be a game a kicsiket... mi a reteknek van a T8/T9 med????? menjenek scoutolni õk!!

Ukránok is ugyanez a gárda mentalitás terén, de segédmunkásként hozzáteszem õk a legdolgosabbak, románok meg a leglustábbak, de ez itt már nagyon OFF.

Ami keletre van az nekünk Orosz vagy Kínai😄 Ez olyan mint Budapest/Bukarest😊

Ez az egyik balance beli hiányosság is, hogy túl tágak Tier szempontból a csaták, tényleg maximum 2 Tiernyi eltérést kéne bevezetni. A másik ilyen hiányosság, mikor 15 tankból 11 Heavy, meg egyik oldalon van két SPG, a másikon hat...

Ez hogy béta nem béta ruszkiknál nem igazán jelent sokat, lásd az oroszoknál most futó verziót. Sehol sincs még a márciusihoz, pláne a véglegeshez ami ki tudja hány év múlva jön és már rég perkálnak érte. Itt is simán ez lesz, support nélkül persze, aztán majd lehet csodálkozni a buktán, mert a nyugat-európai játékosok pláne nem szoktak az ilyen szar supporthoz.

Forolto
Várj ezek Beloruszok.Nagyon utálják,ha az oroszokkal együtt emlegeted õket.Ez tapasztalat.Sõt itt se szeretik.

De a mentalitásuk tényleg olyan ami. 😊

Tono34
Azért a PzJgI is kicsit OP 😊 Beállítottam a T29-es rekordomat vele.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Forolto
Igyvan.Nem kell új dolgot kitalálni,a jót lehet másolni.
A másik.A tier-ek között óriási az eltérés.Akkor miért rak össze egy pz III-at egy tigrissel?Miért nem lehet max 1-2 tier eltérés egy csatában?
Picit reálisabb esélyekkel küzdenénk.

Gyakran találkozom velük, egy Tierrel van fölöttem úgy hogy valszeg az is csak Tier 8-9-ig fog találkozni ellenfelekkel, Tier 5-ös Pz IV-el ritkán találkozok Tier 8-as gépekkel, Tier 4-7 a jellemzõ. IS-7-et, T-54-et nagyon nem kívánom késõbb sem.

Mármint hova?
Egyébként jobban belegondoltam, csoda hogy legalább ennyire mûködik ez a játék, oroszokkal való tapasztalatom a való életben eléggé rossz, náluk trehányabb, mindenbe beleszaró bandát nem ismerek. Elõfordul, hogy nem azt szállítják amit rendelsz, x raklap mennyiség alatt le se szarnak, késve szállítanak, késve fizetnek, minõségbiztosítás NINCS. Így volt ez régebben is, így is lesz mindig. Trehányak nagyon.

Forolto
Addigra a játékosréteg fele megunja.

Az open beta óta csak fogy ez a szám.Az hogy hétvégén 12K játékos van online?Ez vicc.Szerintem a fele ujonc,akik ha meglátják ez a xart,mondjuk tier 6-7 körül kidobják az egészet a francba!

Miért nem lehet azt megcsinálni,hogy hivatalosra kiírják:
Urak!tudjuk a hibákat,próbáljuk javitani,addig nesztek hard wipe,élesben megy a móka és amig fel nem huzzák az emberek a tankjaikat tier 7-8 ra,mondjuk 1 hónap javitunk ezen és ezen és ezt ha törik ha szakad tartjuk!Ennyi.
De nem merik,mert még kevesebb játékos lesz.Akkormeg miért lazulnak?Már rég ki kellett volna adni a klánharcot.Tesztelünk.Tesztelhetjük mi is,nem azért vagyunk?Lesz majd laggolás szervercrash,de legalább tudnák arra fogni,hogy beta teszt.
A karácsonyfát ha elrágom is már rég kiszedtem volna...