World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna az sem fényes😞 legalábbis a Panther I😞

Nem tudom most hova dobálja a VK36 de az egy kurva jó cucc

VK 3601 ma meglesz, ha minden igaz, igaz fapadosan, mert annyi XP-t ma nem tudok össze csatázni, de tervezem, hogy ott meg is állok hw-ig, elég lesz azt fullra felszerelni+legénységet, Tiger I és II-rõl mindenhonnan olyan rosszakat olvasok, hogy nem akarok beleõszülni inkább. A Med ágat fogom inkább tolni utána, ha gyorsan kapkodom magam.

Igen simán kitalálható egy rendszer ami rangsorolja a játékosokat..

Lásd mûködõ verziót iRacing/QuakeLive

Szerintem tuti betolnak egy 5x/10x szorzót, esetleg SW-t😊

Igen, ez a random battle valami hihetetlenül elbaszott ratyi.

Így van, én a Németet kezdtem😛 aztán toltam a másik két oldalt is..
TOP tierben nincs tapasztalatom ez igaz, de lényegében a jelen 3 oldal megvan T8-ig vagy meglesz HW-ig...

De csak hogy mért anyázok😊 elõbbi meccs(KT) 4 killem van, 12:7 nekünk.. dombon egy ISU😊 tudom hogy ott van namost én full HP-n vagyok, 2 lövésbõl pukkantam, nekem mind a kettõ lepattant........ oké ez mind szép és jó😊 nézem a meccset tovább egy VK3600 jött mögöttem az ISU 2x lepattant a VK36-ról!!! na most ne kurva anyázzak?😊)))))

ez nem King Tiger hanem PT Papír Tigris... és a fehérorosz fejlesztõ az anyukáját hátulról csípõs piros arannyal....

Pre-orderre legutóbb azt írták, hogy 24-én lesz róla hivatalos infó és akkortól lehet elõrendelni. Sztem az utolsó pillanatban fogják kitalálni a kondíciókat. A márciusi megjelenés is lesz április, ha így haladnak.

<#eljen>

Forolto
Hozzáteszem a hivatalos oldalon semmi nincs a pre-orderrel kapcsolatban,ami ugye 20-25-ig tart...uristen,hogy fognak ezek égni...pedig egy nagyon jó kis játék lett(volna).
Remélem észbe kapnak.

Ez a 3-ik hét hogy az oroszon fönt van egy patch mig nálunk húzzák... pedig ugyan azt fogjuk kapni!! influenzás az egyetlen ember aki le tudná fordítani a patchet?😊

Forolto
De sírna.

Én például azért,mert kb 1 éve játszom ezzel a játékkal és olyan kurvanagy durranás nem volt.Beraktak 3 pályát,egy platoon és egy company lehetõséget,amivel kb semmit nem érsz.
Kibaszottul unom ezt a karácsonyi feelinget.Ez is mutatja mennyire törõdnek a külcsinnyel igy a pre-order kezdetén.

Magyarán le se vagyunk xarva!Nesze neked igy ahogy van.A fele sincs kész,amit igérnek és fingjuk sincs arról,hogy az eu/us emberek mit várnak egy játéktól.
Okés oroszoknak jó lesz,de akkor maradjanak orosz piacon,jó lesz nekik az a rubel is,ne is áhítozzanak az én eurómra!

A klánharcról csak képeket láttam,egy normális mod nincs a játékban,csak az olyan random battle,amitõl a hideg is kiráz.
Nem elég nekem a játék bugjai,hogy egy hetzerrõl lepattan a 122-es,még tetézik a sok agyatlan játékosok,akik tönkre teszik az estémet.
Olyan játékmódokra van szükség,ami ezt kiszûri,
Plö a statisztikák.Elite mod,ahova csak a profi játékosok mehetnek,bizonyos számok után.S amig ezt el nem éred addig kuss van.
Hardcore módok és persze lássunk már klánharcot.
Aki olvas hivatalost (remélem sokan) azok tudják,hogy megszaporodott a negativ hullám a játékkal kapcsolatban.Nem ok nélkül.Ahhoz,hogy a fizetõ réteget megtartsák ez a hozzáállás vajmi kevés.Nyalni kellene a seggünket és mindent megtenni,hogy a játéknál maradjunk.

A márciusi megjelenéskor a teljes játékban már benne lesznek a teljes tech treek (német E-tank széria, stb.) + franciák?

Vagy ugyanazt kapjuk mint most az oroszok? Az a durva, hogy õk már keményen perkálnak az aranyért és ugyanúgy szar azoknak akik ott nem szovjet tankot választanak (erõsen kisebbség persze). Egyébként érdekes volt, mert nem rég voltam egy csatában, 30 tank közül egyetlen egy volt szovjet, egy T-34 és egyáltalán nem volt SPG sem. Néha fura összeállítások jönnek ki.

*ég le

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

meg az elõzõre is:

valóban, így még nagyobb öngól, elvégre a márkahû játékos addig keres más elfoglaltságot.

Egyébként én sem értem, elméletileg egy hónap és itt van, és az általad és általam felsorolt hibák létjogosultságára már nem lehet indok, hogy béta, elvégre ez már a finish, most dõl el igazán, hogy ki lesz a vevõ kör.

Biztos sok olyan ember játszik, aki egyszerre húz két nemzetet, de mondjuk a német tank kedvesebb neki, ezek az emberek nem lesznek boldogok, ha azt veszik észre, hogy teszem azt a tigris, panther szerencsés napokon csak egyszer leég, míg mondjuk az IS-e, t-23a még nem produkált ilyet.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Egyébként kurvára nem értem... szintbe húznák a láthatóságot, KT javít, modul sérülés és pancél bugod javítása, és kurvára nem sírna senki...

Igen, de ez valahol még nagyobb öngól😊 mert aki fizet és késõbb rájön ezekre a dolgokra, na az többet a játék felé sem néz.
Azt az embert olyan szinten bukják hogy képtelenség vissza csábítani.. ezt számtalan MMO megszopta... hiába jó 1 évvel a kiadás után a kutya nem megy vissza.. Warhammer/AOC..

számomra nem is logikátlan

tételezzük fel, hogy európa lakosságának a felébõl jövõ játékosok szeretik a német tankokat, de az 5 napos õrületbe kipróbálták (meg amúgy is) a többi nemzet tankjait és legkésöbb akkor rájöttek, hogy valami nem stimmel.

Hogyan tudod lecsitítani azokat a játékosokat, akik nagyon nyûgösek a láthatósági rendszer, meg a kedvenc jármûveiket sújtó bugok (lyukas páncél, elõlrõl is leég, stb) miatt? Európa nálunk értelmesebb lakosai nem feltétlen fizetnek olyanért ami szar, meg arra felé a support, mint kifejezés mást jelent, mint a balkánon.

Vagy kijavítod, vagy megsarcolod õket, hogy biztosan fizessenek

Ha tényleg akarnak legalább egyszeri fizetést, akkor késni fognak a javítócsomagok, de kell a pénz.

Szerintem meg kurva nagy öngól..... fõleg ha kipróbálják az emberek, ott van esély arra hogy vesz prémiumot! Fõleg ha eléri a T7-et...

Igen, ez tök logikus. Ha meg sem veszi nincs arra esély sem, hogy megtetszik neki és vesz még x-szer premiumot. Ha egyszeri fizus lesz én csak akkor leszek hajlandó megvenni, ha kijön lemezes verzióban, régimódi vagyok.

Szerintem meg kurva nagy öngól..... fõleg ha kipróbálják az emberek, ott van esély arra hogy vesz prémiumot! Fõleg ha eléri a T7-et...

De hogy valami kamu ebben a játékban az tuti.. Pénteken kb 30-40 nyert meccsel hagytam abba a játékot.. ma leültem reggel és amivel 2-3-4 killt szoktam lõni, most 120-150xp- köröket futok... kb 30 vereség eddig.. igen én vagyok a loser most , pénteken meg god modban voltam pffff...

Hja, gondolom rájöttek, hogy nem mindenki fog befizetni premiumra, ha nélküle is lehet boldogulni és nem sokkal lassabban.

Elsõ Tier 8 killjeim Tier 5 tankkal, egy Ferdinand és egy IS3 + aprólék Tier 6 Sherman.
105mm-es HE atomvillanás powa', 6-bõl 5 tankot talált, de a 6. lövés is szándékos volt, szétrobbantottam egy házat, hogy rálássak a mellette álló Ferdinand oldalára. 250 méternél mind messzebb volt, ilyen távon még halálpontos a rövid csövû ágyú, de megfigyeltem, hogy ha megsérül a lövész vagy az ágyú, akkor szenvedek 40-50 méteren is, volt egy 4-bõl 4 missem kb. 40 méternyire lévõ cél ellen így.

Nem semmi, mondjuk "puha" célpontok voltak többnyire :-D

Egyszemélyes hadsereg 😊

Jakuza001
Sok mnden valtozik, most eppen az oroszok azon torik a fejuket, hogy egyszeri fizetos lesz a kliens letoltes.

Baró :-)

csecse

Achmed927

:-)

a pénz látványos növekedésének van még egy jópofa fékje, az pedig a tier szorzó, ugye t10ben ülve, ez a szorzó 1 vagy egynél kisebb tört szám

tudom, hogy tudod, csak az újaknak :-)

legutólsó hírlevél szerint (ez már a sokadik kitolt dátum)

•Pre-orders launch: February 20-25

•Release date: March 10-15. Hardwipe confirmed.

Mikorra igérik?
bizony

szerintem ennek azért páran örülünk, mekkora nosztalgia feeling lesz megint loltraktorral, pzIIvel csapatni pár órán át, meg élvezkedni azon, hogy senkinek nincs 500%-as álca skillje, jó lesz az, már várom
:-)

Ha ki fog jönni a teljes verzió, akkor nulláról indul minden?<#violent>
Igen.

Gondolom magyar nyelven is megvan a könyv!
a játékban az összes német hvy és td egy rakás szar, ráadásul minnél nagyobb tierû, annál csepfolyósabb az álaga

nálam a statokon is tök jól látszik (win/lose/survived):

Tigris: 56/41/42
KT: 52/45/42
Mini: 51/45/48
Maus: 50/47/51 (itt volt jobb is, de amióta megjelentek a t-54esek, és mindenki ismeri a bugokat a páncéján, azóta 10%-ot zuhant)
tippem az, hogy ha szovjet tankom lenne, akkor növekvõ lenne a statok aránya

mostanában sokat megyek tigrissel (88 L/71), a játékban szereplõ jármûvek közül csak két tankot nem sikerült még szembõl átlõni: t-54, IS7.

Német TD-krõl annyit, hogy még a JT-t is 10-bõl 10szer átlövöm szembõl,
és hogy még egyszerübb legyen az élet, már fél pályáról látom, így sok idõm van csipegetni.

😄
Ja, ez olyan marketing duma amit abból jöhet, hogy el sem olvasta!
Ezen én is megakadtam

nálam ennél a mondatnál bukott el a könyv: "A keleti fronton mindkét fél brutális kegyetlenséggel harcolt, és gyakorlatilag nem ejtettek foglyokat és nem gyakoroltak kegyelmet."

igen és megint igen😊

maniac78
Hát gyerekek, ez a Tiger II egy rakás ..ar! Asszem legközelebb a tankot az orosz vonalon viszem át, csak nem tudom a TD orosz ágát érdemes érdemes-e választani?
A német TD-k már annyira bejöttek.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

"készítõk a játék idõsíkjának a 30-as évektõl a koreai háborúig tartó idõszakot választották, amikor is a páncélos hadviselés igazán szárnyait bontogatta."

Nem szabad elrugaszkodni a valós történelmi tényektõl, és játék harcrendszerével magyarázni a dolgokat. Elég, ha mindenki utána néz annak a tények, hogy az orosz és amcsi tankokat egyes típusait mikor kezdték el gyártani és mikor álltak harcrendbe. Már csak ezért is, de amúgy is elvbõl nem játszom egyik fél típusaival sem.
Szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy roppan hiteles szemszögbõl bemutató könyvet. A keleti fronton szolgáló német katonák levelezésén keresztül mindenki eldöntheti, hogy a valóságban hogyan harcoltak a KV, T-34, IS típusokkal szemben.
LINK

A játék számomra szórakozás, és nem lecke a törire. 😊

milyen pénteken? zóta megy, hogy ki jöttek a t-54esek <#idiota>

a.carkey
Pénteken meg Halál ötven órája.

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt nem tudtam. Akkor majd megszereted, ha 10,5esed lesz.

A medve nem játék.

Kis OFF, bocsánat érte !
Tegnap, tegnap elõtt volt a TV-ben a Tankrestaurátorok sorozat és éppen a Elephant-ot (Ferdinand) újították fel. Jó rész volt..😉
Molnibalage
Ki beszélt is 10,5-ös lövegrõl? Még csk 7,6-osom van...

Esküszöm, hogy csinálok egy videót. Nem jön majd valaki gyakorló célpontnak? Ott megmutatom, hogy mennyit ér a HE...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
A lánctalpon kívül bárhová lõhetsz 10,5es HE lövedékkel. A KVról simán lejön az 1/3-a minimum, de lehet, hogy a lõszeres oldalát találod el, és ki is ég. Nekem az még soha nem pattant le, csak Maus/IS7/T32-T34-T30 tornyáról. Szóval a KVról sem kéne neki ...

A medve nem játék.

Molnibalage
Én a KV-2-rõl beszélek. A KV-1 egy jó valami volt. A KV-2 volt egy vacak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

erdos
Azért ennek olvass utána szépen. A KV-1 akkor már a ruszkik elsõ megtámadásánál jelen volt amikor még csak a Panzerwaffe PI-II -eseinek lecserélése folyt PIII-PIV típusokra, ráadásul ha jól tudom a PIII alapból 37 milis ágyúval jött ki elõször tankok elleni harcra (uztána kapta meg az 50milis hosszú ágyút csak) a PIV meg rövid 75-össel talán, fõleg gyalogság ellen. Nem egyszer jelentett komoly fejtörést hogy kilõjék, volt hogy elterelõ támadást kellett ellene indítani hogy lõtávba tudják vinni a 88-as légvédelmi ágyút hogy kilõje. Amúgy meg 76 milis ágyúja volt asszem, ugyanaz mint a t34-eseken, minden volt csak nem szar. Harcászati szinten szarul használták, elszórva a gyalogsággal és ezért vesztegettek el belõle rengeteget értelmetlenül. Szerintem legalábbis de van itt egykét komoly koponya a témában, õk jobban tudják.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"