World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Nem ertek egyet. Pont hogy a jatekosokbol oli ki a felleingejet a jateknak.
Kitudja a nagy tankkal is elni magat a jatekban, nem az kell hogy egy skilltelen noob azert erezze jol magat, mert kitud loni egy lovesbol egy -5el kisebb tankot, mikozben annak minden lovese lepattan rola.

Lojje ki az azonoskat, meg van hozza mar minden lehetosege, kozben meg meghalna egy jobb drivertol, ha nem ulne akkora tankban.

Nem csak a nagyokra kell gondolni, hanem a kicsikra ugyanugy, szoval amit te leirsz az inkabb az onzoseg kategoria.

Molnibalage
Miért jó a 10,5 cm-es löveg? Pocsék a páncélátütõ képességeg a Hetzeren.

A fejlettebb 7,6-os szarabb értékkel bír, mint a régi. WTF...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ximix
A Svájci tank múzeumban van nem tudom replika-e
A Hetzer féle lövegpajzs miatt gondoltam, de lehet csak rá faragták.
Ez az érdekes, hogy én meg a Ferdi-t lazán át tudom lõni szembõl? (az IS4-7-et és Objectet meg akkor se ha megfeszülök, nem és nem)

Legalább mindenkinek más ez a remekbe szabott játék.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

T8-as TD oké de T7 és T8 közötti kölönbség azért durca 80->200-ra front armor, na hello.

Mint veterán IS3/IS4 tulaj mondom, NEM annyira evidens átütni a ferdit 😊

És mit veterán Ferdi tulaj mondom, tényleg kurta jó a fullos ferdi 😊

Eagle16
Tier 8-as TD, még jó hogy nem tudja egy IS átütni szembõl...azért hagyjunk már valami élvezetet a német tankosoknak is 😄

Múltkor amúgy kipróbáltam egy fullos Ferdinandot és azt kell mondjam hogy teljesen jó a mozgékonysága, én azt hittem hogy sokkal szarabbul fordul, pedig nem, már-már Jagdpanther szintû. Ja és egy Is-3 az utolsó elõtti 122-es ágyújával 3m-rõl átlõtt szembõl...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Megbizhatóan még az IS7 ágyúval sem tudom pennelni a ferdit. Mondom ezt úgy, hogy van Ferdim is, és amikor benne ülsz nem érzed hogy annyíra pattogna le rólad bármi.

Mégis, én ha látom hogy ott van szembe a ferdi és rámtekint, ellövöm a betöltött AP-t "hátha" alapon, és már csapok is rá a 3-as gombra (HE).

Pedig tidom hol kell lõni (nem a felépítmént hanem lejjebb, a test és a felépítmény közti frontrészt, de akkor is nagyon pattog.

Már megérte megkeresni <#eplus2>

Az miaz? Ferdu front armor 200 ami orosz heavy ágon mi tudja szembõl is penelni? IS-3 legutolsó gunja thx wot, esélyem is van sima IS-el...

Nahhh erre pont beengedett, már "csak" 97 ezer user van bejelentkezve. Finnyáskodtok közben meg a népek szétszedik a szervert annyira szeretik a játékot! 😊
Pont így gondolom és írtam én is de néhány beírásból korábban úgy éreztem hogy néha ez másoknak rosszul esik.

Más: nagyon jó ez a játék az orosz szerver olyan terhelt hogy nem is lehet belépni már vagy 1 órája! 😊
ó, hogy szarjál sünt, lelkesen rákattintok, hátha valami jó kis teszt videó <#mf1>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sebzett ellent sosem hagyunk ott.... a sebzett ellen pontosan ugyanolyan komoly károkat tud okozni mint egy 100%os. Pont ez a lényeg, megölni mindent hogy csökkenjen a feléd mutató ágyúk száma.

Jeffjohnson
M6A2E1 ben 105 mm es löveg lesz.

Érdemes tanulmányoznod akkor ezt a videót, megmutatja mi a teendõ ha IS7-el hoz össze a sors...

Ááá, nem érdemes ezzel törõdni, az XP úgy is a sebzésért jár, minél nagyobb annál többet kapsz, ha kilõsz valakit 4%-ról nem kapsz annyit érte, mint aki lesebezte 100-ról 4-re, legfeljebb a statisztikája romlik neki, hogy kevesebb kill-t mutat a táblázata. Én is odatettem a vigyort a hozzászólásom végére. :-) Az a fontos, hogy ki legyen lõve.

t-43: megtapasztalni azt az élményt a német tankokban megszokott

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Megint csak, hogy mennyire nem OP az orosz ág. Maus-al vagy tízszer lõttem egy IS7-re. Abból sebezte kettõ. A többi pattant. Az õ lövései mind sebeztek. Igaz, én a két lövéssel nagyobbat sebeztem, de akkor is.

Mielõtt mondaná valaki, igen, zöld volt a célkereszt, jó szögben lõttem...de akkor is. Pattan, pattan, pattan. û

Megsüthetem, hogy több a HP-m, ha egyszer pattogok róla.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Megint apokaliptikus hangulat uralkodott el. 😄 Néha elõfordul. Remélem, hogy valóban sok dolgot javítanak majd a teljes játék megjelenésekor és valóban akkor, nem pedig a megjelenés után hetekkel, hónapokkal.

Azt nem tudod, hogy az új premium tankok lövegei milyenek lesznek? Új ágyúk lesznek, vagy a mostani erõsebb ágyúk valamelyikét kapják meg?
Vicces ez az ammorack😄😄😄😄 full HP-s T-43.. vk3001 oneshotol😄 na van remény a Német oldalban😄

Ezzel mindig kicsit bajban vagyok hogy mikor illik ott hagyni a sebzett ellent a csatában? Engem pl rohadtul nem érdekel a kill csak az hogy fogyjon az ellenség, tehát ha 98% is lesebeztem és más elviszi én csak örülök hogy az már nem kever több bajt lényeg hogy elpüsztült, az 1% os is ugyan úgy ki tud lõni mint a 100% os. Tudom viszont hogy sokan adnak az ilyesmire és egy nagy kavalkádban nehéz eldönteni hogy most éppen bele taposok e valakinek a pici lelkébe vagy esetleg segítek neki. 😞
OFF:

Ezek a Gustavos képek vannak meg nekem is. Szerintem a futómû Panzer III-as illetve annak a másolása. A képek alapján körülbelül ugyanakkora méretûek a görgõk, darabszámra és elhelyezésre is megegyeznek. A futógörgõk ugyanúgy dupla görgõk. Hasonlítsd össze egy kései Panzer III-as futómûvével. Egyedül abban tér el, hogy nem vízszintesen fut a lánctalp felsõ része, illetve pár apróságban. Az amerikaiaknál nem találtam ilyen futómûvet. Írták páran hogy francia koppintás is lehet, azoknak is volt hasonló. Hát nem találtam hasonló francia futómûvet.

Az ágyú elég fura. Ilyen csõszájféket nem alkalmaztak a '40-es években, legalábbis nem tudok róla. A képeken lévõ gép felújított eredeti vagy replika?
ximix
Az aktuális nóta a tankról és a nyusziról aki ügye leszámol a karácsonyfával 😊)
ximix
Én is csipáztam õket jó a szövegük
Kelly Hõsei
Egy New Yorki, mint te azt hiszi, hogy a hõs nem egyéb , mint egy extra szendvics.Egy Sherman két Tigris között.
Kelly Hõsei
Áhh, ezt nem hiszem el, véletlenül nyert a csapat és pont most volt 0 killem, elhalászták az összeset elõlem, pedig sebeztem négyet és egyiket sem hagyták befejezni 😄

Végén volt egy IS-4/T29/ISU-152 de mind lesebezve... érkezett a nem OP orosz technika 92% és 1% HP-ja maradt😄

A teljesen rendben levõ nem OP orosz technika!!!!😄 ez egy vicc....
Nem volt túlzottan béna team én 1000 fölött kaptam vereséggel meg vagy 50k credit.. de ez kritikán aluli....

Ugyanez nálam zsinórban harmadszor. Van 2-3 normális játékos aki nem a Panzer III-asával ül LEGHÁTUL egy bokorban. Hétszer vesztettem zsinórban úgy hogy 2-3 killem mindig volt és sztem egyáltalán nem vagyok jó játékos még ebben.

Ezt akartam mese nélkül beírni😊 most lõttek szarrá egy akkora noob teamban pfff... miközben én magamat annak tartom😊 nade akkor mért rak be állandóan a Petõ intézetes teambe?

Inkább mondok egy mesét. Egyszervolt hol nem volt, volt egyszer egy erdõ. Az erdõben volt egy zászló. A zászló mellet volt egy IS3, egy T43, és két nagy arty, platoon-ban.

Megtámadta õket, egy Párduc, egy KV3, egy IS3, két vk45, és támogatta õket a saját arty-juk. Úgy tûnt nyerni fognak de nem, mert végül csak az egyik vk45 támadott, mindenki más megállt, és pitypangot szedett az erdõben. A szegény kis vk45-ötöt pedig kilõtték.

Utána az összes többit is.

Itt a vége fuss el vége, ez a mai mese mára gyerekek. A tanulság: ne szedjetek pitypangot ha erdõben jártok.

Csak ezért raktam be😊 meg azért írtam Anyámat is tuti szidták😄 én már sajnáltam õket😊
Kilõttek valakit nagy nehezen, én mindig kilõttem egyet közülük... ez így ment a meccs felétõl😛

Valóban, ott van a bal alsó sarokban...<#buck>
Grat. 😊

Hummel😊

Milyen tankkal voltál?

Arty-nál látszik a legjobban hogy valami bele nyul a játékba.... mert nem vagyok nagy artys😊 alig találok vele általában! de néha meg sniper modba vált és minden talál jóformán😊

Anyám csuklott😊))))))))))) kaptam ilyen Fadin's medalt😊

<#eljen>

mrzoltan
Látjátok feleim szümtükkel mik vogymuk...
Nem is tudtam,hogy ápolod a szép magyar nyelvet, csak így tovább,de ha megtennéd ne itt folytasd.
m1garand
Az bizony a színes körök okozzák ami a tankodra van festve, ismeri a színek bír nagy szkillel. XD

makett.tk

Amik egyébként kb semmit nem érnek, még nagyon közelrõl se 😊

Jeffjohnson
Research: magyar
-2es talentfa legalja gépelési skill után lehet megtanulni.

Eagle16
Lehet hogy használja azokat a színes skineket amin látszanak a gyenge pontok...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Huhh de nem megy az írás sry csak picit vagyok ideges ma egymás után csak lose van.

Minét történt, IS-3 4x ammo racket lõtt az belénk. Az wtf??? Aszonnya h skill meg hogy makk de nem hiszek neki.

Megjegyzem, ebben a tekintetben a balancer rengeteget fejlõdött, én még végigtoltam úgy a mardert meg stugot, hogy beérkezési sorrendben rakta az embereket a csatákba ahogy beérkeztek... szóval MINDIG a legalján voltam a történetnek, és MINDIG ott voltak a KT-k meg top ISek a tetején...

Na ezek után mondja valaki, hogy ez csak véletlen.

Himmelsdorf, vagy 120 méterre áll velem szemben nyíl egyenesen egy Tigris, és vagy ötször egymás után mellé mentek a lövéseim. Na? Ez puszta véletlen biztos...

Mielõtt valaki megmagyarázná, hogy csak beképzelem mert béna vagyok, és ezzel akarom megmagyarázni, basszus 100 méterrõl egy vak is eltalálná.
Pont a célkereszt közepén állt, a célkereszt zöld, már csak kattintani kéne

Komolyan érdekel a magyarázat, hogy lehet ilyen közelrõl, így mellé lõni, miközben jól céloztam, nem remegett a kezem, nem rántottam félre az ágyút, semmi ilyesmi.

Sok dologban egyetértünk, de a +-1 tieres balancolásnak nem sok értelmét látom.
Az gyakorlatilag kiöli a progresszivitás élményét, mert nagyjából mindig ugyanolyan szintû ellenfelekkel harcolsz mint te vagy, akkor meg minek tolja az ember KV helyett IS3-al, ami ráadásul még nem is hoz annyit a konyhára.

Tudom hogy genyóság a kisebbekkel szemben, de akkor is megvana feelingje annak, amikor te vagy a TOP vadállat, és igen, elfújhatod a PZIVet ha nekedmegy. Igy érzed, hogy az az IS4 vagy IS7 igenis brutál tank, és megérte belefeccölni a rengeteg idõt.

Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt héten is szaladgáltam Tier5-6os tankokba, és most is beülök Tier7-be, ahol elõfordul hogy ott vagyok a legalján, és az ellenségnél ott van 3 mausz a tetején.

ximix
Találtam egy oldalt 16.000 fotóval, lehet szemezgetni

Nahkampfkanone II Gustav
Stukerja a Hetzerre hajaz a görgõ és kaszni meg amerikai-nak tûnik

Svájci tank múzeum
Svájci összefoglaló
Úgy néz ki ez a Svájci cég csinálta akkor csak az ihlettet merítették a többibõl
RUAG

PzJg1-re gondolsz?Arra tökéletes😊