World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitudja a nagy tankkal is elni magat a jatekban, nem az kell hogy egy skilltelen noob azert erezze jol magat, mert kitud loni egy lovesbol egy -5el kisebb tankot, mikozben annak minden lovese lepattan rola.
Lojje ki az azonoskat, meg van hozza mar minden lehetosege, kozben meg meghalna egy jobb drivertol, ha nem ulne akkora tankban.
Nem csak a nagyokra kell gondolni, hanem a kicsikra ugyanugy, szoval amit te leirsz az inkabb az onzoseg kategoria.
A fejlettebb 7,6-os szarabb értékkel bír, mint a régi. WTF...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Hetzer féle lövegpajzs miatt gondoltam, de lehet csak rá faragták.
Legalább mindenkinek más ez a remekbe szabott játék.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
És mit veterán Ferdi tulaj mondom, tényleg kurta jó a fullos ferdi 😊
Múltkor amúgy kipróbáltam egy fullos Ferdinandot és azt kell mondjam hogy teljesen jó a mozgékonysága, én azt hittem hogy sokkal szarabbul fordul, pedig nem, már-már Jagdpanther szintû. Ja és egy Is-3 az utolsó elõtti 122-es ágyújával 3m-rõl átlõtt szembõl...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mégis, én ha látom hogy ott van szembe a ferdi és rámtekint, ellövöm a betöltött AP-t "hátha" alapon, és már csapok is rá a 3-as gombra (HE).
Pedig tidom hol kell lõni (nem a felépítmént hanem lejjebb, a test és a felépítmény közti frontrészt, de akkor is nagyon pattog.
Más: nagyon jó ez a játék az orosz szerver olyan terhelt hogy nem is lehet belépni már vagy 1 órája! 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mielõtt mondaná valaki, igen, zöld volt a célkereszt, jó szögben lõttem...de akkor is. Pattan, pattan, pattan. û
Megsüthetem, hogy több a HP-m, ha egyszer pattogok róla.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Azt nem tudod, hogy az új premium tankok lövegei milyenek lesznek? Új ágyúk lesznek, vagy a mostani erõsebb ágyúk valamelyikét kapják meg?
Ezek a Gustavos képek vannak meg nekem is. Szerintem a futómû Panzer III-as illetve annak a másolása. A képek alapján körülbelül ugyanakkora méretûek a görgõk, darabszámra és elhelyezésre is megegyeznek. A futógörgõk ugyanúgy dupla görgõk. Hasonlítsd össze egy kései Panzer III-as futómûvével. Egyedül abban tér el, hogy nem vízszintesen fut a lánctalp felsõ része, illetve pár apróságban. Az amerikaiaknál nem találtam ilyen futómûvet. Írták páran hogy francia koppintás is lehet, azoknak is volt hasonló. Hát nem találtam hasonló francia futómûvet.
Az ágyú elég fura. Ilyen csõszájféket nem alkalmaztak a '40-es években, legalábbis nem tudok róla. A képeken lévõ gép felújított eredeti vagy replika?
Kelly Hõsei
Egy New Yorki, mint te azt hiszi, hogy a hõs nem egyéb , mint egy extra szendvics.Egy Sherman két Tigris között.
Kelly Hõsei
Nem volt túlzottan béna team én 1000 fölött kaptam vereséggel meg vagy 50k credit.. de ez kritikán aluli....

Megtámadta õket, egy Párduc, egy KV3, egy IS3, két vk45, és támogatta õket a saját arty-juk. Úgy tûnt nyerni fognak de nem, mert végül csak az egyik vk45 támadott, mindenki más megállt, és pitypangot szedett az erdõben. A szegény kis vk45-ötöt pedig kilõtték.
Utána az összes többit is.
Itt a vége fuss el vége, ez a mai mese mára gyerekek. A tanulság: ne szedjetek pitypangot ha erdõben jártok.
Kilõttek valakit nagy nehezen, én mindig kilõttem egyet közülük... ez így ment a meccs felétõl😛
Grat. 😊

Nem is tudtam,hogy ápolod a szép magyar nyelvet, csak így tovább,de ha megtennéd ne itt folytasd.
makett.tk
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Himmelsdorf, vagy 120 méterre áll velem szemben nyíl egyenesen egy Tigris, és vagy ötször egymás után mellé mentek a lövéseim. Na? Ez puszta véletlen biztos...
Mielõtt valaki megmagyarázná, hogy csak beképzelem mert béna vagyok, és ezzel akarom megmagyarázni, basszus 100 méterrõl egy vak is eltalálná.
Pont a célkereszt közepén állt, a célkereszt zöld, már csak kattintani kéne
Komolyan érdekel a magyarázat, hogy lehet ilyen közelrõl, így mellé lõni, miközben jól céloztam, nem remegett a kezem, nem rántottam félre az ágyút, semmi ilyesmi.
Az gyakorlatilag kiöli a progresszivitás élményét, mert nagyjából mindig ugyanolyan szintû ellenfelekkel harcolsz mint te vagy, akkor meg minek tolja az ember KV helyett IS3-al, ami ráadásul még nem is hoz annyit a konyhára.
Tudom hogy genyóság a kisebbekkel szemben, de akkor is megvana feelingje annak, amikor te vagy a TOP vadállat, és igen, elfújhatod a PZIVet ha nekedmegy. Igy érzed, hogy az az IS4 vagy IS7 igenis brutál tank, és megérte belefeccölni a rengeteg idõt.
Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt héten is szaladgáltam Tier5-6os tankokba, és most is beülök Tier7-be, ahol elõfordul hogy ott vagyok a legalján, és az ellenségnél ott van 3 mausz a tetején.
Nahkampfkanone II Gustav
Stukerja a Hetzerre hajaz a görgõ és kaszni meg amerikai-nak tûnik
Svájci tank múzeum
Svájci összefoglaló
Úgy néz ki ez a Svájci cég csinálta akkor csak az ihlettet merítették a többibõl
RUAG