World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyjából már ismerem õket, szóval lehet ellenük védekezni.
Pl. kb. a pályák feléig tudnak ellõni, annál messzebb nem igazán, szóval én inkább védem a bázist Hetzerrel.
Ha tudod hogy lõnek vagy lõni fognak rád, akkor néha full sebességrõl (tudom, az EU verzióban még nem olyan gyors a Hetzi, de majd az lesz 😊 ) állj meg hirtelen, majd indulj el újra, totál random módon, így tuti hogy nehezebben talál majd el.
Mindig fedezékrõl fedezékre haladj, hiába sok helyre lõhetnek be, de még több helyre nem tudnak.
Ha kilõsz egy tankot akkor ne állj meg csodálni a roncsát, feküdj rá a W-re és alkalmazd a hirtelen megállós majd elindulós taktikát. (persze ezt csak akkor ha az ellenség meglátott)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ellenben a múltkori síros T-54 videó után (amikor rinyál hogy hogy lõtte ki a VK, persze ammo rack) nahát az kurvára begyütt😛 450 méterrõl oda lõttem egy 70% álló T-54-nek és azonnal pukkant😄
Tegnap volt 3 egymást követõ köröm arti nélkül. Hihetetlenül jó volt 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Elkezdtem én is a játékot és rendesen rákattantam 😊
A német TD vonalat erõsítem, jelenleg egy Netzer-em van.
Ami viszont nagyon idegesít a játékban az a tüzérség. Kicsit fura nekem hogy mozgás közben a hegyek mögött is képesek 1 lövéssel kiszedni.....
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
A kiadás szerintem minimum egy héttel márc. 4.-e után lesz, szóval nem fog egybeesni.
Majd ha már meglesz az ISU-ra a BL/10,akkor várom a beszámolódat a fentebbi témakörben!<#wink>#wink>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Remélhetõleg nem azért a best mert 80-al megy és 30m-es a fordulási sugara 😄
Remek, akkor mire ebbõl tényleg lesz is valami az eddigi idõpont-betartásokat nézve, addigra lehet, hogy az univerzum is máshogy fog kinézni.
Namindegy. Én ÉRDEMBEN utoljára hetekkel ezelõtt játszottam; ahogy akkor írtam, egy belinkelt info a fejlesztõk hozzáállásáról kb. elüldözött, "de-"motivált.
Egyik haverom folyton baszogat, hogy lépjek fel már, de mindig megnyugtatom, hogy legközelebb az aktuálisan beígért PATCH idején lesz game. Azt tesztelem, és meglátom, jófelé megy-é a dolog. Adig olvasgatom pl. itt a híreket.
Igazából nekem mindkét oldal bejött, de kicsit az orosz felé billenek.
Jpanther vs SU152 - a JP a sírba vitt. Nem lenne rossz cucc amúgy, de mivel szándékosan világítótornyot csináltak belõle, szegény képtelen rejtõzni, igy pont TDként nem lehet használni. Kedvenc bokraimban, ahol a SU152-vel vígan leadok 5 lövést is anélkül hogy észrevennének a JPben már akkor észrevesznek amikor nem is lõttem. Plusz, a JPnek - az autoaim miatt - irdatlan sokszor ellövik az ágyúját.
Lepattanni egyikrõl se pattan sok minden, viszont érdekes, hogy érzésre a SU152 több találatot elbír mint a JP 8 (pedig a HPjuk kb azonos). Amikor ellenük harcolok, szintén olyan érzés mintha a JPt könnyebb lenne megölni.
Ferdi vs ISU - ISUm még nincs, de amig nem lesz fullos kb ugyanolyannak látom mint a SU152-t. Teljesen más játékstílus mint a ferdi, mivel - a JPhez hasonlóan - a ferdi sem tud bújkálni. Viszont a JPvel ellentétben a Ferdi stramm frontpáncéllal rendelkezik, a 128-as pedig zseniális találmány.
Szóval úgy néz ki, az ISU-val menni fog a lopózós klasszikus TD menet, mig a Ferdivel a "gyere üss, de addig szétverlek" játékmenet mûködik (persze nem állunk Maus elé 😊 ).
Szóval úgy érzem, Tier8-ban egyenrangú a német/orosz TD, Tier7-ben viszont (kizárólag az elkefélt JP láthatóság miatt) magas az orosz fölény.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az egy dolog,hogy a normal accal is elboldogulsz,de többet kell farmolnod,igy több idõt elveszel magadtól azért,hogy utolért a társaidat.
A túl sok lové is bullshit,havi 10 dodó emberek között is 2000 forint/hónap.Valaki ennyit elkajál naponta.
Persze,aki ezt nem akarja azt nem kell erõltetni,de mint mondtam a játék leglényegesebb részét ki fogja ezzel hagyni.
Non-exhaustive list of features for clan wars currently in development:
* New territories on global map.
* Special in-game maps for most important historical provinces.
* Fog of war in special battles. Neither team is aware of its opponent's roster.
* Reconnaissance.
* Engineering structures in controlled provinces: bunkers, automated (bot-guided) weapon emplacements, mine fields etc.
* Call for artillery- and air-strike covering the whole square.
* New battle formats. One base per map, bigger teams.
* Political features: diplomacy and alliances, super-capitals, revolts.
* Volunteers functionality (replacement for mercenaries).
* Nomad clans.
Sajna arra még várni kell. Viszont ha csak ezek benne lesznek akkor szerintem már megéri a várakozást. Jó lesz ez nagyon csak gyõzd kivárni 😊
Viszont ha belegondolsz tier 5 a minimum szint az lesz pár hét mire mindenki eléri a klánban és addig úgyse lehetne.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Ez igaz csak éppen költheted az összes aranyadat free xp konvertálásra. Illetve ha csak kisebb tierü jármûvekre lõsz nem fogsz annyi xp-t creditet kapni.
Még nem értik meg, hogy mikor meló van, vagy kemény tanulás, esetleg egyeseknek (jól mûködõ)család, akkor nincs lehetõség idõre mindig a gép elõtt ülni. Így is egy "waste of life" az egész, de legalább nem fõállásban...
Egy hardcore klán simán kifarmolja a havi premiumot az embereinek!
Tegnap mellettem egy 704-es néhány lövéssel darabokra tépte a MAUS-t!
Ott akarok állni a kezdõlapon és a beugrópontért csatázni!
Attõl függetlenül nekem is van Ferdinandom és párducom.
Magyar hangja Juhász Jácint. Mozgása, mint egy gepárd, tûzereje, mint légpuska. A pontossága pedig ne a fõ erénye. szóval adom el és még véletlenül, sem fogom cserélni a JdPanther-t, meg Ferdit.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Ha legalább a kláncsatából látnánk valamit,kapnánk 1-2 javitást,még meg is gondolnám.