World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah újratöltési idõ....

Eagle16
Szerintem a ROF-ot csökkentik...megint...lassan már a béka segge alatt lesz a DPM-je.

* Added promotional and "box" tanks: PzII J (Germany, light tank level 3), BT-SV (USSR, light tank, level 3), M6A2E1 (U.S. heavy tank, 8 levels). Эти танки нельзя будет купить в магазине. These tanks can be purchased at the store. Они будут доступны только при покупке коробочной версии игры и по специальным акциям. They will only be available when you buy a boxed games and special promotions.
* Исправлено отображение картинки карты и состава команд при загрузке карты. Fixed display of images and maps of the commands when loading maps.
* Исправлено отображение счётчика онлайна при 100 000 и более игроков. Fixed display of counter online with 100,000 or more players.
* Исправлен заезд на горку на карте «Песчаная река». Fixed a race on a hill on the map "Sandy River".
* Исправлен заезд в воду на карте «Малиновка». Fixed a race to the water on the map "robin."
* Пункт выбора типа боя «Специальные бои» теперь недоступен, если у игрока в данный момент нет никаких событий. Item type selection battle, Special battle "is no longer available if the player currently has no events.
* Изменены некоторые настройки графики, которые могут дать прирост производительности на некоторых конфигурациях. Changed some graphics settings, which can give performance gains on some configurations.

* Т29: увеличено время перезарядки орудия 105 mm T5E1. T29: increased recharge time gun 105 mm T5E1.
* Процент возгорания дизельных двигателей установлен в 15%, бензиновых — в 20%. Percentage of ignition diesel engines installed in 15% gasoline - 20%. Если ранее шанс возгорания был ниже этих значений, то он останется прежним. If you previously had a chance to fire below these values, it will remain the same.
* Балансировка премиумных танков: Valentine, Matilda, A-32, Pz V/IV. Balancing premiumnyh tanks: Valentine, Matilda, A-32, Pz V / IV.
* Изменены настройки уровней боёв премиумных и специальных танков: Valentine, Matilda, A-32, Pz V/IV. Changed levels premiumnyh battles and special tanks: Valentine, Matilda, A-32, Pz V / IV.
* Добавлен дополнительный уровень боёв между теперешними 3 и 4 уровнями боёв. Added an additional level of fighting between the current 3 and 4 levels of fighting.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Az így is rohadt sok már, valami 40k...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem elveszik hanem valamit növelnek, csak azt nem értem mit. Lehet hogy az xp-t ami kell hozzá.
Nézegetem a 6.3.8 változásait, igaz szinte egy kukkot sem értek belõle de valamit piszkálnak a T29 tanknál a 105 ös ágyúval. Lehet hogy elveszik tõle??? 😞((
Én mindenkin kiélem magam, amit a sors elémdob. Nem sírok ha egy Stuggal épp egy VK45öt kell felgyújtanom (viva halálbokrok) de könnyeket se ejtek ha egy 1200 credites lövedéket kell ráküldenem a T-54-bõl egy Stuartra.
Az egyik kihívás, a másik poén, nekem jobban tetszik így, mintha 2*14 Tier7-es gyepálná egymást 😊

Lehet hogy a churchill egy golyószóró, de egyrészt gyalogság akik ellen hatásos lenne nincs a játékban 😄 másrészt a sebessége vetekszik egy géppuskafészekével 😊
Igaz, én inkább a medekhez húzok vagy a mozgékony heavykhez (pl IS3), lehet azért volt fájdalmas a churchill élmény...

a.carkey
Nem tudom milyen a legénységed, de 75% körülivel már semmi baj nincs a HE 10,5essel. Ne sniperkedve lõjj, hanem érzésbõl v. autoaimmel. 1 tank, 1 lövés a kicsik közül, de Tier 9et is öltem már Hetzerrel.

A medve nem játék.

a.carkey
Nekem PZ35bõl fogyott ki a lõszer. De még utána is volt egy killem, sõd base defensem is lett (mondjuk veszítettünk), amikor belerongyoltam Kampinovkán egy éppen foglaló és tök meglepõdõ sérült Btbe. 😊

Új patch? A fát vennék inkább ki hivatalosan is!

Prémium tankok? Csak a H735. A többi nem nagyon éri meg saját kategóriájában SEM. Azzal nem kell várni, mindig van ellen, míg a többivel bevág a jó büdös nehéztankok közé, oszt lehet szopni 15 percen át.

A medve nem játék.

Jakuza001
Na igen a heavy tankokba sebzel 5-10%kokat.

Hi, a tier 4 es arty-nak a 7 es hevyk es medek a korekt ellenfelek , ezt nem lekicsinylesbol mondtam de szvsz ez a korekt , arty-nak a sajat szintje nem ellenfel

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Jakuza001
Tier4es artyval a nagy dogok kozott. Vegen elfogyott a loszer mentem felderiteni . Igy halt bele ket maradek heavy mig bujkaltam a fedezek korul kilottek oket, aztan a harmadik elintezett. 😄

heh?? az komoly.. kapnak még egy patchet??? én értem ott fizetnek, de õk nem értik hogy én mért fizessek majd nekik?😊 2-3 patchel le leszünk maradva? jól hangzik...

Utálom!!!😊

Ha jól betüzöm ki baromi nagy ciril betûs tudásommal mintha holnap tennék fel a 6.3.8 at az orosz szerverre.
PLaci
Egy átlag feletti B2 740(f) csata:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Achmed927
Hmmmmm ...... hülye artys. 😄

Jakuza001
Na igen a kocapvpsek a kicsiken elik ki magukat, mig a prok a kihivast szeretik. Ne akard beskatulyazni magad az elso csoportba.

PLaci
A Churchill egy jó kis golyószóró, a B2 740(f) szintén, mind2 sokat kibír, relatív gyorsan újratölt, bár a B2 pen-je elég xar a tier-jéhez képest...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Miket próbáltál? Én a churchillel és a valentine-val próbálkoztam, de khmm... inkább egyik se 😊

PLaci
Eddig a prémium tankok közül csak a Matilda -val csalódtam csak... (nem bír hegyet mászni, egy KV leelõzi)

Én se örülnék neki. ha azt az ágyút kapná meg. De ezektõl a fejlesztõktõl bármi kitellik. Még az is lehetséges, hogy magasabb szinten a saját tierjében nagyon jó prémium tankok lesznek. Azért, hogy ne lehessen azt mondani ennyi pénzért ez egy átb*szás.

A NF-hez képest a premium gépek semmit nem érnek a fejlõdés szempontjából, zsákutcák. Tehát csak a harcértékük és az abból eredõ élvezeti faktor lesz az ami miatt érdemes megvenni õket. Tehát nem lenne célszerû, ha a saját tierjükben gyengébbek lennének mint a többi gép. Az biztosan komoly felháborodást váltana ki. Ezért vagyok kiváncsi annyira, hogy milyen ágyúkat kapnak. De eddig semmi érdemi információ nincs róluk.
I.C.ram
elkezdtem gyúrni az amerikai ágat is. El is felejtettem, mennyivel élvezetesebbek a low-tier csaták 😊
Egy lövésbõl nem is fog vele boldogulni, ahhoz sok a HP-ja, de nekem pont nemrég volt meg egy 100%-ról 105mm HE-vel 3 lövésbõl egy Churchill, az elsõt szembõl kapta és még a jobb lánca is leesett, amitõl akkorát forgott, hogy a másik kettõt már az oldalába nyomtam :-)

I.C.ram
Nem lehet, hogy vaktölténnyel indultál a háborúba? 😊
Molnibalage
Hát eddig nem bejövõs a 105-ös löveg... Lassú, pontatlan és nem igazán ütött semmit a HE. Egy Churchillel nem boldogult a HE.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ismert bug... el van kefélve jelenleg a láthatóság refresh ciklusa, kb 5-10 másodpercenként nézi a rendszer ki láthat meg kit... ha éppen úgy jön ki, 5-6 másodpercig úgy jön, hogy papíron látható lenne, de mivel a rendszer éppen nem csekkeli...

A mostani nagy patch-el akarnak faragni rajta nagyot.

Neut, itt van pár tipp, hátha segit a scoutolásban.
Nemcsak leoval, de medekkel és karélián heavykkel is ezt szoktam megjátszani...

tipp

Jakuza001
Ez milyen vicc mar, bent allok a bozotosban orzom az utat utolsokent, ami teljesen belathato 100 meterig egy bokor nincs tudom, hogy onnan fog jonni egyszer csak megjelenik elottem 10 meterre ugy, hogy egy pillanatig sem lattam a nyilt terepen jonni. <#levele>

Az b@szna be ha a pershing ágyúját kapja meg... azzal autoaimmal szembõl zsinórba át lehet lõni a T54-et meg az IS7-et.

Leo, egyértelmûen. De csak ésszel használva, a régi - repesztek mint állat - scoutolás már csak T54-el lehetséges 😄

Melyik scout verda a nyerõ szerintetek?Leo?BT?

Hát az elõbb elbénáztam képet készítést de PzIV el voltam a legalja tank, lakeville pályán, arty mentes menet volt. Volt 1 kill em az egy T-43 és 2 damage egy VK3601 ben és egy KT ben. Nyilván nem én öltem meg a T-43 at face to face de rengeteg mozgással és ügyes helyezkedéssel lehet csipkedni a nagyokat. A végén volt 600xp és 12000 creditem, még csak meg sem lõttek.

Szóval nekem nem trauma mikor a kis tankkal megyek pénzt keresni a nagyhoz. Nyilván szerencse is kell természetesen, de nem a világvége ha nagyok között vagy kicsivel.
Igen azt tudom, hogy 105 mm-es lesz az M6A2E1. De arra lennék kiváncsi, hogy ez a 105 mm-es ágyú egy új ágyú lesz, vagy az ami a T-nehéztankokon is van? Vagy esetleg az ami a Pershingen.

A Löwere elvileg 105 mm-es ágyú lesz, de a képek alapján nem lehet eldönetni hogy ez is új ágyú lesz vagy valamelyik mostani egy új csõszájfékkel.
egy idõ után belejösz abba is, hogy mindíg úgy találd el oldalról, hogy leesen a lánct és sebzõdjön (ezt majd javítjá patchben, szóval sies a gyakorlással)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akkormeg hiába bújok a legvastagabb bokrok mögé.

Én ritkaszar scout vagyok, mert nem tudok egy normális taktikát rá, meg most õszintén hogy maradjak életben egy ilyen csatában más rég kitud szúrni amikor én nem látom õt.

Naja... a következõ ilyentõl meghal... megnézed: már csak 99en van 😊

majd belejösz és akkor lesz pár ilyen

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az az idegesítõ mkor mondja h critical de a hp-ja megse moccan... meg a "we've hit them hard!" és leesik a lánctalpa...khmm nocomment.

Az a gáz, hogy mind a mai napig azt látom, hogy van 4 scout, észnélkül berohan az ellenhez rögtön a csata kezdetekor (tehát hogy biztos ott legyen minden ellen, és egyszerre 14en lõjenek rá) majd elfüstölnek anélkül, hogy tõlünk bárki egyáltalán betölteni betöltötte volna az ágyúkat...

Ugye a T-34-et már nem pakolja ide? Mert akkor hagyom a medet a picsába.
Mert akkor összeszedem valahogy az xp-t és elfelejtem a scoutolást egy életre.

már párszor írtuk ma: ha te látod és lövik, akkor dõl a pénz

Fasza. Ha nyerek is mínusz tizenötezer credit lesz átlagban. Ennyire áh...szánalom. De már critical-t is lövök, nem csak pattanok... <#falbav>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pedig az egyik legjobb pálya scoutolni - tele van faszán lerakott bokrokkal.

Scoutolni nemcsak artinak lehet, hanem bárkinek a csapatban... meghálálja a T34 ha te mutatod neki a távolban lévõ célpontokat...

Másfelöl tegyük hozzá: ha én vagyok a kisebb, akkor nekem ugyanúgy megvan a kihívás érzése, sõt a lehetõség is. És igen, amikor beledurrantok egy SU152 alapágyúval egy IS4 seggébe, netán fel is gyújtom, az sokkal nagyobb élmény, mint ha egy Tier7es Tigrinccsel teszem ugyanezt.

Szóval, szélesebb skálán mozog a kihívás és a jutalom mint abban az esetben, ha csak +/-1 egy Tierrel lehetne harcolni.

Monoton szar lenne az egész, ha mindig egyenrangúakkal püföljük egymást.

Tudom scout vagyok, de teszem fel a kérdést ha nincs arty mi a szarnak rak be ide? Sebezni nemtudok semmit, scoutolni meg hiába mert kb mindenki kilõ...

Akkor mi hajt hogy Vk3601 helyett legyen VK45-öd, amit fenntartani sokkal nehezebb, grindelni sokkal hosszab...

Nem azt mondom, hogy csak az az élmény ha egy kisebbet kivégzel, de az is hozzájárul ahhoz hogy érezd: volt értelme a grindnek.

És igen, önzõ vagyok: ez egy PvP játék, ami nem a barátkozásról szól. Ki akarom nyirni a másikat, villogni hogy van 9 killem, elpusztitani mindent amit bedob ellenem a gép.

Azt akarom érezni, hogy amikor kis tankban ülök, vággyak arra hogy legyen nagy, nem azért hogy a garázsban forgassam hogy van egy tigrisem, hanem hogy kiguruljak vele, és ha bedobnak top tanknak akkor az ne azt jelentse hogy a másik oldalon van 14 Tigris... 😊

õõõõ, biztos, hogy ugyanazzal a játékkal játszunk?

nem rég még képeket is tettünk be Cifuval, hogy stuggal ütöm a JT-t, meg a Ferdit

ha jó rémlik a hasa mindkettõnek 100 mm

1000 + 1. alkalommal is leirjuk, a HE-nek nem a páncélátütõképessége a lényeg, hanem a sebzés. És bizony a Hetzer 350-es sebzése tiszteletet parancsoló...