World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Jeffjohnson elsõ linkje az nem bemutató honlap hanem maga klán harc valós klánokkal, adatokkal .
egy újabb birka csapat hagyott érvényesülni, így nekem kellett 7 ellent 100%-ról kilõni. Szerencse, hogy az artyk ügyesek voltak (nekik volt 4 kill) + segítettek, mert megfelezték a T29est, így azt is ki tudtam szedni. A csapat többi tagja összesen 2 killt tudott felmutatni.

A német tankokon meg tuti fognak valamit erõsíteni:
Link
Tegnap este is volt olyan az orosz szerveren hogy egyedül voltam a csapatomban német tankkal. Persze hogy így nem fogják õket piszkálni.
Biztos vagy te ebben??? Minden gödörnél van mélyebb lyuk! Azért ezt a mondatodat elteszem késõbbre mert lehet hogy még úgy fogjuk emlegetni hogy milyen kis naivak voltunk régen.
(Kicsit bosszús és cinikus lettem a T29 miatt, tényleg elégedett voltam vele az utóbbi napokban. Ez volt az elsõ olyan gépen hogy nem azon törtem a fejem hogy mikor leszek végre nagyobb és az xp-t számolgattam, hanem a játékot élveztem vele)
Német tankok kellenek, azokon már csak erõsíthetnek. 😊
5x 360 = 1800. Ezt szerintem kb. Tier IV-V is tudja. Mondjuk egy ideje már amúgy sem toltam a T29-esemmel, de ezek után még jobban hanyagolva lesz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Érdekes is, ha az ellenségtõl mondjuk marad 1-2 tank de vkik cappelnek, általában olyankor az istennek se hagyják abba a capet hiába rimánkodnak a többiek. De ha az utolsó ellenséges tank mondjuk két arty, senki sem kezd el cappelni, megy mindenki levadászni õket 😊
T-54ben kimondottan szeretem ha vannak artyk a pályán, lehetõleg jó kövérek. " perc várakozás amig látom hogy honnan lõnek, aztán ha lehetséges már megyek is érte 😊
Egyik legszebb emlékem RuniBergrõl, amikor a túloldali arty meccs elején lelámázott a T54-emben (ráadásul vmi kis szutyok szar volt). Hátha bejön alapon viszaszóltam neki hogy van 40 másodperced öcsi... Aztán középen sikerült átvágtatnom kisebb sebesülésekkel, és egy "szeva haver" felkiáltással belelõttem és a maradékot rammolással elpusztítottam... de szép élmény is volt 😊
Nekem is az a véleményem hogy korlátozni kéne a számukat, de nem fogják sajnos.
Hell: ahogy írtam én nem fogok venni wipe után egyet sem, szóval egyel kevesebb lesz 😄 Most ugyan Hummel-el van a legtöbb csatám, de nem vagyok rá büszke, csak azért toltam annyira hogy meglessem mit tudnak a nagyok.
<#eplus2>#eplus2>
Baráti tûz meg a realizáció miatt van.Minden háborúban utálják.
Arty = ünneprontó társaság !!
Nekem ez a véleményem. AMikor az ember tökre megrépázna vmi heavyt akkor közbeavatkozik arty és elrontja a játékod. Fakdatsit !! A legszarabb ha ,,baráti" arty lövi szét a segged, mert õ azt a célpontot akarja kivel közrefogjátok egymást és persze hogy téged öl meg nem az ellent amilyen balfasz.
Bannt minden artysnak ! 😉
Faboo: olyat még régen tudott a Hummel is😄 Most már csak a kicsik, amik 2-3 mp alatt céloznak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

legszebb emlékem vele egy t30 meg egy IS7 egy lövéssel (30-40 között voltak) :-)
a 35 mp amíg újratölt (100%+rammer) is megszokható, ja és lehet anyázni: ez már úgy nyomtatja a pénzt, mint a nerf elõtti artyk.
Sokan fújnak pl a desert river (ez a neve?)pályára, pedig hát, ott úgy lehet eljutni délrõl északra, hogy az arty, ha megfeszül sem tud eltalálni.
De Tier 8 SPG csaták sem lesznek, mert nem egy nagy játékélémy ám 40mp-enként lõni egyet, ami mellémegy és leszedi a Tier V-ös tank lánctalpát 😄 Én ezért nem is veszek SPG-t, totál unalom, fullos GW Tigrisem van de alig játszok vele. (jó, a legénység nem 100-as)
Egyszerûen nem tudod vele megváltoztatni egy csata menetét sem, mert a szerencsén múlik az hogy találsz-e vagy nem, akkora a szórás. Ha meg mellémegy akkor malmozzál több mint fél percig...arról nem is beszélve mikor az ellenfél SPG-i csak azt lesik hogy mikor lõsz egyet és az elsõ lövésed után általában halott vagy mert ezekkel a nagy dögökkel nem lehet manõverezni lövés után.
Mivel általában 2-3 féle úton lehet támadni és a csapatod egyet mindig szabadon hagy spg-vel is sokat lehet szívni mert ha nem látod nem is tudod kilõni. A vékony páncélt és a tûzgyorsaságot ne is említsük.
Amúgy valaki tudja hogy mennyire van megdöntve a Hetzi frontja szembõl? Nekem olyasminek tûnik mint a T-54 frontja, és az akkor 120mm effektív páncélzat egy Tier IV-esen...nem rossz. Múltkor egy T-34-es 3-ból 3x pattant le rólam, közvetlen közelrõl, pedig azt hitte könnyû préda leszek, mert nagyon letámadott.
Mindenképpen kéne korlátozniuk az spg et úgy hogy max 2-2 lenne minden csapatban, de mint tudjuk a végsõ cél az hogy 15-15 tier 8 as spg dobálgassa egymást. 😞((
A játék neve pedig akkor már a WOA lesz.
Most gyúrok a 10-es ágyúra
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.