World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de ki fog fizetni 25K aranyat egy olyan gépért aminek zöldesbarnára festet kartonpapírból van az oldala és a hátulja??? (44 mm)
Eagle16
Köszi, akkor jól tippeltem.

Csak meglepett a dolog, eddig senki sem beszélt itt arról hogy milyen jó páncélzata van ennek a kis TD-nek szembõl 😊 Su-85B elbújhat mögötte.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerencsétlen T29.

Miután Jeffjohnson megadott egy linket, amin az M6A2E1 fegyverzeténél egy új ágyú, a 105 mm T5E1E szerepel, valahogy nem lepõdtem meg azon, hogy a T29 ROF-ját csökkentik. Mivel a T29 eleve nagyon jó volt nem sok pluszt nyújtott volna az M6A2E1. Tehát érthetõ, hogy valamiképp gyengíteni kellett. Különben nem érte volna meg, mert az amerikaiaknál a Tier-7-es heavy is annyit tudott volna mint az új premium tank. Míg a Tigrishez képest a Löwe és az IS-hez képest a KV-5 jóval erõsebb lesz (páncélzatban mindenképp, de valószínûleg tûzerõben is).

Ha a T29-et gyengítenem kellett volna én is a ROF-ot csökkentettem volna, de nem ennyivel. 5 lövés/perc nagyon alacsony.
Igazából nem ide tartozik, de te kérdezted.

A Hezternek is 30°-os a homlokpáncélja. Tehát az effektív vastagsága 120 mm. De a lövedék kompenzációk miatt ha a Hetzet számára a legrosszabb esetet vesszük (tehát +10° a páncél dõlésére) akkor is 93 mm. Ha valóban igaz, hogy vannak szorzók egyes harckocsik páncélzatára és a Hetzernél ez 1,2 volt, akkor már minimum 112 mm vastag páncélzatnak felel meg a homlokpáncélja. Szóval elég erõs a ketegóriájában.
Ma még szerintem nem is volt nyertes csatám a T29 el, szépen lerombolta a statisztikámat a sok erdei zuzmó! 😞
ximix
T29 Orosz szerveren
Eagle16
Én is így gondolom, de lehet hogy néhányan inkább hamarabb szeretnének Tier 8-asban ülni 😊

KV-val pl. a második 76mm-es kívül az összes ágyút kifejlesztettem, pedig 21k xp a KV-3, és 14k xp volt a 107mm-es ágyú. ( meg a franc fog szenvedni az alap ágyúval, mire összejön vele 21k megõszülök...)

Jahhh és ráadásul a T32 re is rögtön rátudom majd tenni és nem kell hozzá fejlesztett torony mint általában.
Nem igazán! 😊
Mivel én úgy gondolkodtam hogy a 105 ös csak 40K xp és nem 100K xp mint a T32, és sokkal nagyobb "király" vagyok nagy ágyúval tier 7 ben mint kis ágyúval tier 8 ban. Feltételeztem hogy mások is így gondolkodnak. 😊)
Eagle16
Amúgy annyira szánalmasak ezek a gyenge pontos szkinek 😊 Ezeket maximum közvetlen közelrõl lehet eltalálni úgy is, na meg milyen szarul néz már ki, olyan mintha nem is háború lenne, hanem csak valami tesztpályán lövöldöznék egymást a tankok. 😞

Pár én a rózsaszín párducos Párduc szkintõl is okádtam, szóval 😄

(történelmi festés ftw)

Eagle16
Jah tényleg, még azon is 105-ös van. Akkor ok.

Imation: az fel sem merült benned hogy talán még nem fejlesztették ki a 105-öst? 😄
Én biztos nem tenném fel rá ha megvan a 105-ös is, azért nem mindegy hogy 160mm pen. vagy 198mm.

Achmed927
Én kezdem megszeretni az a pályát. Mediummal mindig lerohanok scoutolni és esetleg csikicsukizni az ellen mediumjaival vagy ami lejön. Tök jó onnal sniper-kedni. Ha meg nyerõ a csapat már lehet is felmenni hátbadöfni õket. Megszerettem. 😉

Rövid idõn belül már a második T32 öt látom 90 es ágyúval, csak sóherek vagy esetleg az hatékonyabb a nagyobb ROF miatt?
El Halluf-on ha értelmes a csapat, a pálya szélén jól lehet támadni, ha jól csinálják sikeres is lehet. Persze ehhez tényleg jó csapat kell, mert nem egyszerû a dolog.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Basszus háromszor(!!!) egymás után rakott be az El Halluf pályára és mindig ugyanarra az oldalra (ami mondjuk szerintem a jobbik volt), azt hittem agyfaszt kapok, rühellem azt a kemper pályát. Ha nincs SPG, akkor so-so, de amúgy vacak.

noname23
hát ja általában t54esek áldozataivá vállnak

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

A WOT egy adatbázisba jegyzi a hegymászó génekkel rendelkezõ játékosokat akik állandóan felfelé másznak majd a megfelelõ pályákon egy csapatba teszi õket. Már csak az a kérdés hogy akkor te mit keresel abban a csapatban?
Mai második meccs Himmelsdorfon, és megint mindenki hegyet mászott. Pont az ilyen esetek miatt merült fel bennem a gondolat, hogy nem véletlen, hogy milyen csapatba kerül az ember.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ximix
Ha letöltöd a fájlt ami a fórumon van és telepíted akkor igen, vége lesz a Karácsonyfának.

Megyek a sarokba pityeregni😊

Az IS-3 csak a 122 mm BL-9 típúsú ágyú és a T-10 torony kifejlesztése után lesz sokkal jobb mint egy fullos IS. De fõleg az ágyú miatt. A harckocsitest szinte semmivel nem erõsebb mint az IS-é. Oldalról, hátulról ugyanaz. Szembõl a homlokpáncélja csak azért erõsebb az IS-3-nak, mert az IS-é nem egységes, hanem van benne egy törés ami után nagyobb meredekségû a páncél --> gyengébb.

A WoT-ban se az IS, se az IS-3 homlokpáncélja nem nyújt elegendõ védelmet 200 mm átütéssel rendelkezõ ágyúk ellen. Ha rossz szögben találják el, akkor néha lepattan a lövedék.
Félig kigúvadt a szemem, mire az irodai világításban átláttam az árnyékokon és a monitoromat is meg kellett azon a részen tisztítani, de sikerült. 😊

Én mindig csak azt látom ,hogy mire végig gurulnak a hegyen, vége a csatának, és úgy veszítünk hogy a hegymászók semmit se csináltak.

Lehet szerintem. Nem nekem de szerintem tuti lehet.

bazza
Ez az IS-3 egy kalap szar. Egy szita. És 44k xp egy normális gun rá. Az IS-sel olyan jól el lehetett lenni, gondoltam 80k xp-ért egy kis elõrelépés. Erre ugyanúgy sebez engem minden mint sima IS-ben, egyetlen elõny egyelõre hogy laposabb.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

😛 lehet simán 4k-t csinálni?😊

a.carkey
Én meg kezdtem örülni, hogy végre Európában is vége a karácsonyi szezonnak. .)

A medve nem játék.

noname23
akkor beválhat ha nincs fent sok ellen és nem kezdenek el fent tökölni hogy sniperkedve campelnek föntrõl

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Met
Miért? Mert hülyék, ennyi.
De ugyan ebbõl az okból megy mindenki néha egy irányba...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Egy kérdés, Himmelsdorf-on a lassú nehéz tankok miért mennek fel a hegyre? Lehet én nem látom ebben a jót, pedig igenis jó taktika, hátha van aki jobban érti ezt nálam.

Azért tegyük hozzá az a 4000 XP duplázott XP, persze így is fasza eredmény.

Elsõ 4k XP fölötti meccsem😊 de sajna a végén még lehetett volna három kill😄 csak mind a háromnál elsütöttem a gun-t de valakinek elõbb ért oda a lövése😛 9 killel már szép XP lett volna😄 mondjuk így is...

Annyira azért nem csirke, két Tiger is befigyelt. Gratula.

Elején gyorsan told ki a fejlesztett tornyot😄

ximix
Igaza volt a kollégának 40,39MB 6.3.8 patch az oroszon

List of changes relative to version 0.6.3.8 patch 0.6.3.7:

* Added a promotional and "box" tanks:
PzII J (Germany, light tank level 3),
BT-SV (USSR, light tank, level 3),
M6A2E1 (U.S. heavy tank, 8 levels).
These tanks can be purchased at the store. They will only be available when you buy a boxed games and special promotions.
* Fixed display of images and maps of the commands when loading maps.
* Fixed display of counter online with 100,000 or more players.
* Fixed a race on a hill on the map of "Sand River".
* Fixed check in to the water on the map "robin."
* Point of selecting the type of battle, Special fighting has been removed, if the player currently has no events.
* Changed some graphics, which can provide performance gains on some configurations.

* T29: increased recharge time gun 105 mm T5E1.
* Percentage of ignition diesel engines installed in 15% gasoline - 20%. If you previously had a chance to fire below these values, it will remain the same.
* Balancing premiumnyh tanks: Valentine, Matilda, A-32, Pz V / IV.
* Changed the levels fighting premiumnyh and special tanks: Valentine, Matilda, A-32, Pz V / IV.
* Added an additional level of fighting between the current 3 and 4 levels of fighting.
Még kb 50K xp és nekem is meglesz! 😊
T32 is OP, de senkit nem érdekel. 😊

6,4ROF korrekt értéknek tûnik, hisz' a 7,4ROF valószínûleg a T34-re vonatkozik. 😊

Imádom a T32-öt😊) tudom hogy csirke volt a mezõny és nem kíváncsi már senki rá, de akkor is k.... jó cucc ez a tank😊

23400 ott látszik jobb oldalt a torony elõtt picivel a testen.

a.carkey
Jaja. Nem Anthrax, hanem a Trust-féle, de szerintem a francia sem rossz.

A medve nem játék.

Én úgy emlékszem, hogy febr. 24-28 volt korábban is hazudva.

Ja, amúgy lehet rosszul emlékszem de nem mostantól lehetne elõrendelni a játékot?
Vagy ez (is) változott azóta?

ximix
Na még egyszer a link nem mene
Karácsonyfa éltüntetése
ximix
Karácsonyfa eltüntetése
nagy betûk[/nagy]
a video

off
f24sg #24381
Az univerzumból amit mi látunk az csak a múlt, így már most is másképp néz ki.
( a legközelebbi csillag 4,2 fényévre van, tehát4,2 évvel ezelõtti csillagot látsz az univerzum méretébõl egy kis ízelítõ a legmesszebbi amit látunk 13,7 milliárd fényév. . .
Antisocial 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Achmed927
Arra emléxem ! Valóban úgy volt az az artykilled. 😄 Kis naívja azt hitte csak dumálsz neki. Aztán gondolom meglepõdött mikor megjelentél elõtte. 😄 Nem élt sokáig, szép is volt.

Nekem detto ugyanez volt nem rég Karelia-n, Pz IV-el utolsó menetem volt a VK3601 elõtt, hatot lõttem ki, egy kivételével mindegyiket 100%-ról. Elindultam jobb oldalt és mindenkit legyilkoltam aki szembejött, a túloldalt az ellenfél csapatából egy KV ugyanezt tette, csak én gyorsabban értem el az õ bázisukig, a csapat nagy része mindkét oldalon golyófogó volt, én is kaptam hét találatot és látszik, hogy 100% maradt a HP-m, egyszer esett le a lánc egy Pz IV 75mm-es lövésétõl akit két lövéssel felrobbantottam és az volt a poén, hogy tök szorosan mellette állt egy Pz III, aki sérült attól a HE gránáttól, ami végzett a Pz IV-el (sztem ki is gyulladt csak eloltották), majdnem lett két killem egy lövéssel 😄.
Ez a 105-ös ágyú HE-vel már csalás, annyira jó, baromi pontos is, a Grillet 380 méterrõl szedtem ki és ne felejtsük el, hogy ez egy baromi rövidke ágyú és így is 11 lövésbõl 10 találat volt.

Képek:

(szerk: remélem nem teszi be kétszer, elsõre nem rakta be a hozzászólást)

Eagle16
Amúgy nem 6,4 az a 7,23? Most néztem meg a tankopedian, mert nem vagyok otthon és ott 6,4-et ír maximum értéknek.

Eagle16
5-7,23, vagyis a T29-en 5-ös a ROF, T32-n pedig 7,23, mivel az a legerõsebb tank amire felmegy az a 105-ös.