World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
raktam mar minden tankra majdnem, jo kis melo volt baszki
de igy elvezetesebb a jatek szamomra, kar h mas nemlatja csak en
I will use google before asking stupid questions.
1meterrel az orratol kb
http://wotskins.wordpress.com/
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tegnap többször kipróbáltam jelentõsen nagyobb mint 100mm penes cuccokkal ott átütni, de nem nagyon jött össze (A T54 autoaimmal közvetlen mellõle viszont simán átviszi 😄 )
<#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#alien2>#alien2>
Jelenleg a maus körkörös páncélzata 100 mm (mint a Tigrisé), tehát, ha képtelen az IS7 leverni az egeret, akkor kezdjen el gyakorolni mert késõbb meg pláne nem fogja tudni.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de volt mar ra pelda h 1et kinyirtam es a masodikot is 19 ig lesebeztem mielott kinyirtak ( en MAUS al voltam egyedul, ezek meg 2en + 1 medium ami haturol aztankilott) szal sokszor fugg a helyzetol, ja meg aztvetem eszre ha nyeresre all a csapatom, akor siman sebzem az is7 et szembol is, ha nem akkor azistener se, de lehet ez hulyeseg 😊
Harcban is jobban szeretem ha a mi oldalunkon van a Maus a másik oldali IS7el szemben, de lehet hogy ez csak vmi pszichológia vagy egyszerûbben az IS7-es pilóták hülyébbek mint a KT-n meg VK45-ön edzõdött egeresek.
Egyszer nem figyelek oda... 😛
Innentõl kezdve viszont nem értem mi ez a kivételezés a Stug III-al, amikor egyértelmûen oda van irva hogy a Tier 5 TD-k Tier8-as csatába bekerülhetnek.
jah és az nem gond hogy az amcsi perselyen egy továbbfejlesztett T54es löveg van
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A medve nem játék.
t-54 prototipus test: nagyobb páncélozottság, tehát itt a prototipus értékei szerepelnek (100 helyett, 110)
löveg: 1956+ (t-54en sose volt)
motor: 1983 no comment
játékban szereplõ technológiák max dátuma: 1950
ebbõl mindenki kikövetkeztetheti, hogy ez a kütyü a fejlesztõk legnagyobb baklövése (az IS7 is egy vicc a msik két top tankot figyelembe véve) és teljesen át kéne dolgozni, nem csak ilyen csip-csup marhaságokkal hülyiteni a népet, mint ami nerfet kap.
de abból milyen hiszti lenne:
ágyút elvenni, motort elvenni, testet visszabutítani, ezek lennének a minimum, amit kéne velük csinálni
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
most komolyan vagy inkább a fejlesztõk-é?
és szerintem meg nem az állandó nerfelés lenne a megoldás
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Kicsit megtévesztõ a szöveg.
battle tier 6.3.8
pl Tier8as csatában részt vehet tier4-es light meg tier5-ös medium meg T8-as TD és heavy is.
pl tier 7 helyett csak tier 6-ig.
"maximum battle tier reduced by 1."=Maximális szint amibe kerülhet 1-el csökkentve lesz...
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Menjen csak a 3-4-5 koze.
- T29 decreased rate of fire for 105 mm T5E1 gun.
- Fixed certain cases of shells flying outside the aim circle.
- Fixed certain cases of disappearing shells.
- Fixed bug of autoaim sticking to destroyed tank.
sõt, ahogy elnézem, hetek óta elõször újra elõveszem a P2-õt,
Az egeret továbbra is max 1-2 körre, amíg nem javítják a páncélját
f24ss: ja, ez maradt ki, köszi
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
6.32-6.37a
6.37a-6.37b
6.38
ezek alapján ollóztam ki a hírlevélbõl, lehet valahol még van egy teljesebb, esetleg a 6.30 és a 6.32 közti ûrröl némi info