World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiszem, hogy ettõl hasítani fog, de lesz egy közepesen gyors nindzsám.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
jaja :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Go into your World of Tanks installation folder. Mine was in C:\Games\World_of_Tanks_closed_Beta
Go to the Updates folder
Delete the "wot_63.75831_62.66912_client" file
Restart your client and it should work after that."
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A valóságban a homlokpáncél dõlése 25° volt (vízszintestõl). Gondolom a hossztengelyen lévõ metszeten nézve. Én elég sokat nézegettem az IS-7-est, amikor megvettem, nekem nem tûnt fel hogy jobban vagy kevésbé lenne döntött páncélzata.
Szerintem fotók alapján nehéz észrevenni a különbséget a páncélzat döntöttségét illetõen. Csak metszeti rajzokból lehetne, ha a harckocsit is megfelelõen állítod be a garázsban.
Úgy gondolom lényegtelen az, hogy mennyire döntöttnek látjuk mi a játékban. Ugyanis az csak a skin, az átütésnél egy elõre deffiniállt dõléssel dolgozik a WoT, valószínûleg ezzel a 25°-al. Az hogy a skin nem 25°-os hanem mondjuk 22 vagy 28 lényegtelen.
Amúgy a két képbõl amit beraktál csak a felsõ képen van IS-7-es. Az alsó valamilyen IS-3. Vagy az alap vagy az IS-3M. (Szerintem M)
A Maus ROF-ja a WoT tankopédiája szerint 4,62. Gondolom azt nem frissítették így az a mai patch elõtti érték. Ez alapján kicsit növellték a tûzgyorsaságát.
A T-54-hez: Szerintem is OP. A másik két tier9-es medium tank is túl mozgékony és túl jó ágyúik vannak, de azokat lehet sebezni kisebb ágyúkkal is szembõl, összességében nem mondanám OP-nak õket. Míg a T-54-est nem lehet sebezni kisebb ágyúkkal szembõl.
Pár napja Ximix adott meg egy linket ahol .pdf-eket lehetett letölteni harckocsikról. Eddig csak a T-54-est töltöttem le és találtam benne egy érdekes dolgot. A 100 mm D-54 típúsú ágyúval szerelt gép a T-54M volt, lehetséges, hogy ez az ágyú már 1951-ben beépítésre került a T-54-esbe. De a T-54-esnek ekkor már csak 100 mm-es homlokpáncélja volt. Nyilván azért került bele a 100 mm D-54 ágyú, mert a másik két tier 9-esnek is van hasonlóan erõs ágyúja. Ha marad a D-54 ágyú akkor csökkenteni kéne a homlokpáncélt 100 mm-re, így lenne fair. És persze a motor teljesítményét is.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
01/02/2011 17:06:19 stop update process...
le innen a peccset, és telepítsd.
És ha igen, akkor melyik ágyú a legjobb rá?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
most: 4,69 assze eddig is ennyi volt :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
eleggyakran
nemtom nektek csinalja e , denekem sokszor nincs motorhang a jatekban, es nemertem miert vagy mitlehetne vele kezdeni, elegidegesito 😞