World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár tegnap éjjel sikerült egy hajszálpontos lövés leadnom, amire nálam legalábbis egy újabb hónapot kell majd várni.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
[HUN]Kami*, kiskami*
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ezt találtam
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha arra a lánctalpas baromságra gondolsz amit linkelgettem (piros/zöld lánctalp diagram) az a következõ patchban lesz benne csak, az nem ludas. Azt észre fogod venni, mert a lánc sem fog leesni 😄
A 0%os lánctalp damage, meg a 0%-os critical eddig is elég erõsen jelen volt, a patchban pedig nem emlékszem hogy bármit terveztek csinálni.
3601 amúgy ISU152 tapasztalataim alapján is néha nem egyszerû dió, szeret róla pattogni a 122-es is (remélem a Bl10 nem fog 😊 )
"A legtöbb tanknak nem mozog annyit függõleges negatív tartományban a csöve,hogy ha teljesen rámászol a lapos gépeddel,akkor tudná lõni a gyenge testedet.Ez Ruszki gépekre hatványozottan igaz,Nekik alig mozog lefelé a csövük"
Nos, IS3/IS4-rõl konkrétan tapasztalatból tudom, hogy kényelmesen tudja testközelbõl is lõni a T32 frontpáncélján lévõ nevezetes pontokat, szóval csak óvatosan.
Ez konkrétan a frontpáncél tetején lévõ két kukkolónyílás, amit egyébként nehéz lenne ellõni (mert elég kicsik) de rátapadáskor nagyoon kényelmesen lõhetõ, és még az IS3 is 100%-ban átviszi és sebzi.
Más kérdés, hogy tegnap is láttam élõben, nem tudják az emberek mi a teendõ amikor egy T32-es arctámadó módban jön.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
SU-85 107-esével 3x lõttem bele a VK3601-be. Elsõ lövés: lánctalp, track, 0% sérülés. Második lövés: torony, critical, 0% sérülés. Ekkor trackelte egy Sherman. Harmadik lövés: test, semmi, maradt ott, ahol volt a Sherman miatt. Negyedik lövést pont akkor lõttem rá, amikor õ is rám a 105össel. Nekem azonnal kill, róla rico. Aztán kilõtte a Shermant is, majd csak egy arty tudta megsebezni, rögtön 17%ra levíve a HPját.
Na most vagy bebugzódott, vagy kalap kaki lett megint a sérülésmodel ezzel a lánctalpas baromsággal.
A medve nem játék.
Amíg a múltkor 4502-m 1600 HP-ról kiégett (jó legénységi skillek) addig tegnap egy IS-t felgyújtottam 17-rõl 1 %-ra égett csak le, IS7 95-87%-ra (gondolom itt azért lehetett jobb legénység).
A csúcs: Ferdi nagy löveg, 2x csak crit Panzer III/IV-nek (HP veszteség nem volt) erre õ az elsõ lövésre felgyújt (szembõl) HP-m 2/3-a el is tûnt.
4 tank dupláját próbáltam megcsinálni ez tartott kb 2,5 órát. A T32-es az elsõre megvolt). Tankok: IS-3, VK4502, Ferdi, T32.
Tegnap alig voltam ideges, majd szétvetett a düh.
Törekedj a hull down pozícióra úgy,hogy lehetõleg szembõl mutogasd a tornyodat.Akkor már nagy probléma nem lehet.
Ha ez lehetetlen,akkor meg erõltesd a rátapadós harcot.A legtöbb tanknak nem mozog annyit függõleges negatív tartományban a csöve,hogy ha teljesen rámászol a lapos gépeddel,akkor tudná lõni a gyenge testedet.Ez Ruszki gépekre hatványozottan igaz,Nekik alig mozog lefelé a csövük.A Németeké már jobb valamivel,de azok meg általában magasabb építésûek,úgy hogy azért nem tudnak rálõni rendesen.Másik Yenki gép ellen ez nem fog bejönni,ott marad a hagyományos harc.
Hirtelen ennyi...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nem rád, rátok értendõ.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Én már annak örülni fogok, ha majd 2-3 hét múlva haza jutok és minden probléma nélkül felpatcheli magát a WoT és utána mûködik. Valahogy olyan érzésem van, hogy nem lesz ilyen egyszerû.
Amúgy nincs valami új hiba? Mert az eddigi tapasztalatok alapján az új patchek nem csak régi hibák javításait tartalmazzák, hanem új hibákat, bugokat is. Haverom nagyon kiakadt a láthatósági rendszerre, szerinte rosszabb mint volt.
P2: továbbra is világít, rejtözni teljesen alkalmatlan, criticalokat alíg kaptam, ez jó, állítólag pontosabb, de nekem ma nagyon nem ment, az összes német fegyverrel csökkent a pontosságom
t-54: továbbra is egy vicc, szóra sem érdemes, a lánca leheletnyivel tovább van lent
egér: 0,06-al többet lõ percenként (nem releváns), ugye a páncélbugok továbbra is adottak, tehát garázsban marad
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
[HUN]Kami*, kiskami*
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Offline updatert lehúzod a szerverrõl, a WOT mappájában jegyzettömbel megnyitod a "version.xml"-t a. Ezt a sort átírod
<version> v.0.6.3.8 </version>
erre:
<version> v.0.6.2.8 </version>
elindítod az offline updatert és örülsz😄
Arra nem emlékszem, hogy a gépet újraindítottam-e volna, de ártani nem árthat. 😊
fiuk van 1 kis problémám a patch ot se engedi telepíteni
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Képzeld azt el, ahogy a menetszél letépi az álcahálót kampirovka közepén a mezõn, miközben a négy fõs személyzet ordítva kapaszkodik a belsejében. Az ellenfél próbál felfejlõdni lövéshez, de csak annyit látnak, hogy egy porfelhõ közeledik hatalmas sebességgel, majd becsapódik a domboldalba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Szerinted hallod Recaro üléseket is adnak vele, hallod ügy gyorsul a map felét maga alá rántja induláskor a másik felén potyognak le a tankok 10 kill 1 másodperc alatt hallod <#smile>#smile>
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED.REASON:THIS ACCOUNT HAS BEEN LOCKED ON THE NON-SELECTED SERVER DUE TO YOUR SELECTION DURING THE SPLIT INTO USA/EUROPE SERVERS.
Na ilyenkor mi van? Update folderes mokat olvastam, probaltam i.e kitoroltem a teljes tartalmat, update-et ujra letoltottem de mar nem engedi ujratelepiteni se merthogy incorrect client version...