World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi maradt ki a tegnapiból? 😊

Ami kimarad a tegnapiból azt teszik most fell meg a versenyre készitik a szervereket fell azt hiszem.
maniac78
Örülj neki, hogy még nem láttad. Pattogó, nem sebzõ, messzire elkerülõ lövedékek. És lassabb újratöltés, már ami a Ferdit illeti. Kissé olyan lett, mint egy jobbfajta CoD multi PPS-el, amiben ugyebár pattogott a lövedék amíg kiért a csövön és mindenfelé repült csak arra nem amerre a direktíva kívánta.
Bár tegnap éjjel sikerült egy hajszálpontos lövés leadnom, amire nálam legalábbis egy újabb hónapot kell majd várni.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

No igen.Nevezetes pontja minden gépnek van.Ilyen alapon a pro userek mindenkit ki tudnak lõni.Én csak általánosságban vázoltam egy lehetséges harcmodort a T32-höz,ami bejöhet.😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Van alacsony felbontású textúra csomag is, de nem tudom, hogy mennyire megy a tegnapi (meg mai) pöcsölés után.

[HUN]Kami*, kiskami*

datango
mijez az új pecs?

A faszom ki van már velük. Most meg karbantartás van. De jó, semmi idõm nincs, hogy ezt a rohadt patch-et megnézzem. Mindjárt mehetek melózni, és persze hogy akkor van karbantartás amíg itthon vagyok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

The game will not be available on the 2-nd of March from 7.30 till 13.00 UTC approximately due to server maintenance."
ezt találtam
Asszem szokott lenni reggeli karbantartás.

Most miért nem lehet felmenni a szerverre?<#nemtudom>
Tono34
Megtaláltam.

Ha kellene vkinek ezeket találtam:
Low Details

Game Settings

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

"kalap kaki lett megint a sérülésmodel ezzel a lánctalpas baromsággal."

Ha arra a lánctalpas baromságra gondolsz amit linkelgettem (piros/zöld lánctalp diagram) az a következõ patchban lesz benne csak, az nem ludas. Azt észre fogod venni, mert a lánc sem fog leesni 😄

A 0%os lánctalp damage, meg a 0%-os critical eddig is elég erõsen jelen volt, a patchban pedig nem emlékszem hogy bármit terveztek csinálni.

3601 amúgy ISU152 tapasztalataim alapján is néha nem egyszerû dió, szeret róla pattogni a 122-es is (remélem a Bl10 nem fog 😊 )

Höhö, ilyen bénán idézni valamit.... szóval erre reagáltam 😊

"A legtöbb tanknak nem mozog annyit függõleges negatív tartományban a csöve,hogy ha teljesen rámászol a lapos gépeddel,akkor tudná lõni a gyenge testedet.Ez Ruszki gépekre hatványozottan igaz,Nekik alig mozog lefelé a csövük"

"ha teljesen rámászol a lapos gépeddel,akkor tudná lõni a gyenge testedet.Ez Ruszki gépekre hatványozottan igaz"

Nos, IS3/IS4-rõl konkrétan tapasztalatból tudom, hogy kényelmesen tudja testközelbõl is lõni a T32 frontpáncélján lévõ nevezetes pontokat, szóval csak óvatosan.
Ez konkrétan a frontpáncél tetején lévõ két kukkolónyílás, amit egyébként nehéz lenne ellõni (mert elég kicsik) de rátapadáskor nagyoon kényelmesen lõhetõ, és még az IS3 is 100%-ban átviszi és sebzi.

Más kérdés, hogy tegnap is láttam élõben, nem tudják az emberek mi a teendõ amikor egy T32-es arctámadó módban jön.

Tono34
Vmikor volt itt a fórumon egy linkelés a hivatalos fórumhoz, hogy akinek gyengébb gépe van voltak vmi beállítások amivel több fps-t lehetett kicsikarni a gépbõl. Segítenétek merre leledzik? Sajna nem találom, de az is lehet rosszul keresem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mi ez a special battle vagy mi a fene? Mit takar, és hogy mûködik?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tono34
Viszont este már csak módjával lehet dühöngeni nehogy picurka felébredjen.

Ez a játék mindenkibõl kihozza az állatot. <#eplus2>

a.carkey
Tegnap tapasztaltak:

SU-85 107-esével 3x lõttem bele a VK3601-be. Elsõ lövés: lánctalp, track, 0% sérülés. Második lövés: torony, critical, 0% sérülés. Ekkor trackelte egy Sherman. Harmadik lövés: test, semmi, maradt ott, ahol volt a Sherman miatt. Negyedik lövést pont akkor lõttem rá, amikor õ is rám a 105össel. Nekem azonnal kill, róla rico. Aztán kilõtte a Shermant is, majd csak egy arty tudta megsebezni, rögtön 17%ra levíve a HPját.

Na most vagy bebugzódott, vagy kalap kaki lett megint a sérülésmodel ezzel a lánctalpas baromsággal.

A medve nem játék.

Tono34
Tegnapi tapasztalatom: Sokkal több lövedék tûnik el a semmibe.

Amíg a múltkor 4502-m 1600 HP-ról kiégett (jó legénységi skillek) addig tegnap egy IS-t felgyújtottam 17-rõl 1 %-ra égett csak le, IS7 95-87%-ra (gondolom itt azért lehetett jobb legénység).
A csúcs: Ferdi nagy löveg, 2x csak crit Panzer III/IV-nek (HP veszteség nem volt) erre õ az elsõ lövésre felgyújt (szembõl) HP-m 2/3-a el is tûnt.

4 tank dupláját próbáltam megcsinálni ez tartott kb 2,5 órát. A T32-es az elsõre megvolt). Tankok: IS-3, VK4502, Ferdi, T32.
Tegnap alig voltam ideges, majd szétvetett a düh.

Pedig nagyon menõ mûszer az!Csak néha furfangosan kell vele bánni.😄
Törekedj a hull down pozícióra úgy,hogy lehetõleg szembõl mutogasd a tornyodat.Akkor már nagy probléma nem lehet.
Ha ez lehetetlen,akkor meg erõltesd a rátapadós harcot.A legtöbb tanknak nem mozog annyit függõleges negatív tartományban a csöve,hogy ha teljesen rámászol a lapos gépeddel,akkor tudná lõni a gyenge testedet.Ez Ruszki gépekre hatványozottan igaz,Nekik alig mozog lefelé a csövük.A Németeké már jobb valamivel,de azok meg általában magasabb építésûek,úgy hogy azért nem tudnak rálõni rendesen.Másik Yenki gép ellen ez nem fog bejönni,ott marad a hagyományos harc.
Hirtelen ennyi...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Teljesen kifejlesztettem a T32 öt de valahogy nagyon nem értjük meg egymást! 😞 A T29 el jobban ment a dolog, hirtelen arra gondolok hogy teljesen más a felépítése hátrébb van a tornya és sokkal jobban ki kell dugnom az orrát azt meg mindig ellövik. Az se biztos hogy ennél a stílusnál jobb az hogy ennyire lapos a másikhoz képest mert azzal jobban ki tudok lõni a roncsok felett.
maniac78
De vannak, rengeteg lett az idióta.
Nem rád, rátok értendõ.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

A páncélzattal kapcsolatos bugok és a láthatóság javítása nem volt napirenden. Gondolom soha nem lesz részünk olyan kellemes meglepetésben, hogy valamit is a megadott idõpont elõtt javítanak.

Én már annak örülni fogok, ha majd 2-3 hét múlva haza jutok és minden probléma nélkül felpatcheli magát a WoT és utána mûködik. Valahogy olyan érzésem van, hogy nem lesz ilyen egyszerû.

Amúgy nincs valami új hiba? Mert az eddigi tapasztalatok alapján az új patchek nem csak régi hibák javításait tartalmazzák, hanem új hibákat, bugokat is. Haverom nagyon kiakadt a láthatósági rendszerre, szerinte rosszabb mint volt.
maniac78
Srácok ezeket a skineket, hogyan kell használni, mert a csomagolt állományban értelmetlenül volt leírva, vagy nem is orosz nyelvrõl kellene fordíttatnom?

ma, patch tapasztalatok (csodát ne várjon senki)

P2: továbbra is világít, rejtözni teljesen alkalmatlan, criticalokat alíg kaptam, ez jó, állítólag pontosabb, de nekem ma nagyon nem ment, az összes német fegyverrel csökkent a pontosságom
t-54: továbbra is egy vicc, szóra sem érdemes, a lánca leheletnyivel tovább van lent
egér: 0,06-al többet lõ percenként (nem releváns), ugye a páncélbugok továbbra is adottak, tehát garázsban marad

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

lipovics
Köszi!
lipovics
Én felteszem, megtanulom és leszedem.
Sippie
fúúú... OP ISU-s 😛
Nekem elég volt csak a #25483-ban leírtakat csinálni, nem kellett újrahúzni. 1000 köszönet érte, hogy beírta a tanktárs.<#eljen>

[HUN]Kami*, kiskami*

ximix
A kliensnél jobb felül van egy villás kulcs de mit javít azt nem néztem.
marko37
Töröltem az updates mappa tartalmát elindítottam a játékot automatán frissített és most tökéletesen mûködik köszönöm a segítséget

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
spec ez /0.6.3.8 nevû fájlokat /ez nem volt benne de ami benne volt azt töröltem és most újra tölt majd meglátjuk mi lesz

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Itt a megoldás, a fórumban írták:
Offline updatert lehúzod a szerverrõl, a WOT mappájában jegyzettömbel megnyitod a "version.xml"-t a. Ezt a sort átírod
<version> v.0.6.3.8 </version>
erre:
<version> v.0.6.2.8 </version>

elindítod az offline updatert és örülsz😄

WoT mappán belül, az Updates mappában töröld a 0.6.3.8 nevû fájlokat és próbáld meg újra.
Arra nem emlékszem, hogy a gépet újraindítottam-e volna, de ártani nem árthat. 😊

marko37

fiuk van 1 kis problémám a patch ot se engedi telepíteni

Ne remeld 😛
Azért az nagy kicseszés amit most a T29 el csináltak, baromi lassúnak tûnik most a töltés. Nem is gondoltam volna hogy ennyit számít, még jó hogy már meg van a T32 csak kéne rá a torony mert igen gyér anélkül. 😞
Ha netán ezek után mégis valaki túlélné ezeket a traumákat,az tuti,h a szívinfraktus viszi el tankkal-vonóval együtt. 😊

Nem, a BL10-es, az a legjobb 😊

Sunrider visszatért, Sunrider visszatéééééért 😊

mijki
Hetzer-re 105-ös ágyú+HE a legjobb?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Fékezésnél meg nyilván felgyûrõdik a map és összepréseli a maradékot. <#idiota>

Én be voltam fosva tõle, mert szidták a haverjaim, de kiderült, hogy nekem nagyon fekszik. Ahogy írtam, igazi nindzsa. Nem is látod, de már szúr.

😄

Képzeld azt el, ahogy a menetszél letépi az álcahálót kampirovka közepén a mezõn, miközben a négy fõs személyzet ordítva kapaszkodik a belsejében. Az ellenfél próbál felfejlõdni lövéshez, de csak annyit látnak, hogy egy porfelhõ közeledik hatalmas sebességgel, majd becsapódik a domboldalba.

Nem de mar alakul a problema: unalamban megneztem a wotlauncher config file0t es megtalaltam azt a 2 sort amit egy korabbi postban emlitettek ezen az oldalon, izibe kitroltem es ujrainditasnal azzal kezdte hogy update a launcherre es felajanlotta a valasztast a szerverparkok kozott aztan azota megy az update 2971Mb-bol 1306 Mb-nal tart, remelem mostmar jo lessz.
mijki
Nekem tetszik a Hetzer, jó kis tank.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ximix
(Poénosra véve)
Szerinted hallod Recaro üléseket is adnak vele, hallod ügy gyorsul a map felét maga alá rántja induláskor a másik felén potyognak le a tankok 10 kill 1 másodperc alatt hallod <#smile>
Tuvok
Nem véletlen az US patch-et raktad fel ?

Udv, lenne egy tehnikai problemam, letoltottem a 6.2.8-as full client(eu), install aztan update 6.3.8, install. Aztan jatek indit es a connect gomb megnyomasa utan ezt a prios betus uzit kaptam:
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED.REASON:THIS ACCOUNT HAS BEEN LOCKED ON THE NON-SELECTED SERVER DUE TO YOUR SELECTION DURING THE SPLIT INTO USA/EUROPE SERVERS.
Na ilyenkor mi van? Update folderes mokat olvastam, probaltam i.e kitoroltem a teljes tartalmat, update-et ujra letoltottem de mar nem engedi ujratelepiteni se merthogy incorrect client version...