World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nem, csak mostmár nem úgy néz ki mint egy felfújt tank... átütni ugyanúgy átütjük mint eddig, csak most akkora mint egy Panther, nem akkora mint egy ház.
Az új pálya és a kisméretû P2 kivételével a patch kb semmilyen érezhetõ változást nem hozott számomra.
És igen, az OEK-ben van hazánk egyetlen bsl-4-es laborja, de állítólag eléggé romokban van, sok embert kirúgtak, meg a "nincs pénz," téma, stb.
Pécsen tervben van 3-as szintû labor építése, de túl sok kavarás van itt a pályázatok körül, szóval, majd meglátjuk 1,5 év múlva...<#rinya>#rinya> (/OFF)
Amúgy azon a pályán vannak beállok is a romokba. Talán át is lehet látni a romok közt a párhuzamosan futó utcára. De biztosan vannak olyan lövések is amik átmennek a romok textúráin.
ha jól tudom kis hazánknak csak egy hû de fejlett laborja van (talán nem is maxos), mert mi pénz a sok spec szûrû és egyébb biztonsági kütyü
maniac78 : A Stug III azzal az ágyúval még mindig egy lövés. Nem HE-vel lõtted véletlenül?
Jeges : Alapvetõen az elméleteddel nincs semmi baj, ugyanis a jelenlegi játékosok 99,9%-a egyszerûen nem képes AP vagy APCR lövedékkel megsebezni a képükbe mászott T32-t. Eddig 1 játékossal találkoztam, akinek sikerült...<#wave>#wave>
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nem, csak alap BSL-2, azaz van steril fülke. <#hamm>#hamm>
Késõbb lesznek izgibb dolgok is...
kaptam egy holland hallgatót, hogy én felügyeljem a melóját a köv. 3-4 hónapban (virológia labor).
Az egyetlen gond, hogy megemlítettem szegénynek a WoT-ot, amire a jelek szerint jól rá is zsidult<#gonosz1>#gonosz1>, így most, pl. RNS-izolálás közben nagyban osztom neki az okosságot a tankokról is, hogy mit hogyan. (a laboros munkamódszerét már tudja)
Szerintem LoL.
Véleményem szerint nem direkt vannak ezek a bugok, hanem mert egyszerûen amatõrök és figyelmetlenek a fejlesztõk.
Iron Hawk: Valószínûleg ammo rack volt. Néha elõfordul IS-4-el is.
A medve nem játék.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tegnap IS 4-el full hp- n ferdi szembõl 1 lövéssel kilõtt!!!
Szerinted?
A javítások után nem hogy jobb lenne, egyre gagyibb!
Nonszensz, hogy az a tetves 128-as ágyú 50 méterrõl képtelen találni, ha esetleg találna akkor meg lepattan mindenrõl. Régen egy lövésbõl gallyra vágtam a Stugokat, most a felét sebzi csak le oldalról. Nevetséges komolyan mondom.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Mire betöltött a gépem, már kaptam pár lövést, még menetem vagy 10 métert egy lövésem volt ami talált, majd szóltak a srácok, hogy nekik ez a kör elég is volt. Mindez kb 20 másodperc volt.
Sokat nem láttam a mapból 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Miért is ? Mesélj, mert picit lemaradtam. Remélem nem buffolták fel nagyon, mert nem akarok utolsó 9-es medium lenni.
The Matrix has you...
A kettõ között ebben a játékban nincs összefüggés - sajnos. Két egymástól teljesen független érték (max a láthatósági sugarak rajzolásánál lehet majd szerepe, ha rendesen megcsinálják. Egyszer).
De ránézésre, fõleg egy picit távolabbról, mostmár tényleg sima Panthernek látszik. Igazi csapda, hogy az ember hirtelen odanéz, legyint hogy "á, csak egy panther", aztán kiderül hogy mégse az.
Viszont szomorú, nem hívhatom többé lufitanknak... 😞
The Matrix has you...
viszont a P2 állítólag kisebb lett, ebbõl gondoltam, hogy hátha már nem olyan világítótorony szerû
azt meg egyelõre nem tudom biztosra, hogy eltünnek-e nagyobb számban a lövedékek, vagy csak nekem volt-e egy ügyetlenebb napom, de tény, tegnap alíg kaptam snipert, pedig jó párat be szoktam zsebelni/nap.
The Matrix has you...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...