World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát osztom azoknak a véleményét akik szerint a patch elõhozta a birkákat, borzasztó mi megy egy-két csatában már megint t7 felett

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

noname23
nagyon gyenge jószág szegény két lövés oldalról neki a legtöbb tank még a t54 is

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

sziasztok😊 patch utáni tapasztalatok: ugyanolyan minden, leszámítva h a t-54 enyhén viccesen néz ki h ilyen magas, object-et meg még egyszerûbb felgyújtani/kigyújtani 😄 amúgy t29,32,34 és t30-al, legegyszerûbb õket kinyírni, testet kell lõni, aki autoaim-el tolja, vessen magára(mindig toronyra lõ), aki meg anélkül és nem tudja h mit lõjjön, az így járt 😄... persze van olyan h nem viszi át az ágyú a hull-t, akk gyorsba HE és kész 😊, de sokan téll nem tudják h mit kezdjenek ezekkel a gyenge jószágokkal, t30 egyedül ami tiszteletre méltó, az is csak az ágyúja miatt 😊
erdos
Most meg pláne, egy kis gyilkológép lett az új mocival, szinte száguld, eszméletlen jó lett :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

mijki
Köszönöm.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

igen

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Használd a search funkciót a lap alján...

mijki
Hetzer+105mm+HE a legjobb?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

"Miért is ? Mesélj, mert picit lemaradtam. Remélem nem buffolták fel nagyon, mert nem akarok utolsó 9-es medium lenni."

Nem, csak mostmár nem úgy néz ki mint egy felfújt tank... átütni ugyanúgy átütjük mint eddig, csak most akkora mint egy Panther, nem akkora mint egy ház.

Hogy legyen más vélemény is - nekem se jobb/se rosszabb nem lett a játékélmény. Elég sok cuccossal mentem 2-4 kört tegnap, de kirivó esetekbõl nem volt több mint eddig.
Az új pálya és a kisméretû P2 kivételével a patch kb semmilyen érezhetõ változást nem hozott számomra.

Ne is tudják😊 így legalább nyertünk😄 szegény IS4😛

f24sg
(OFF) Jah mondta a srác, hogy mindenki azzal cseszteti, van-e fû nála...<#hehe>
És igen, az OEK-ben van hazánk egyetlen bsl-4-es laborja, de állítólag eléggé romokban van, sok embert kirúgtak, meg a "nincs pénz," téma, stb.
Pécsen tervben van 3-as szintû labor építése, de túl sok kavarás van itt a pályázatok körül, szóval, majd meglátjuk 1,5 év múlva...<#rinya> (/OFF)
Szerintem nem. Velem elõfordult régebben is, hogy a harckocsim mellett ment el a lövedék, ami a romokon keresztül jött. Nem is egy ilyen eset volt. Volt hogy el is talált, de nem ütötte át a páncélom.

Amúgy azon a pályán vannak beállok is a romokba. Talán át is lehet látni a romok közt a párhuzamosan futó utcára. De biztosan vannak olyan lövések is amik átmennek a romok textúráin.
Ruinberg pályán úgy öltek meg hogy házon keresztül kilõttek.Ez valami új bug?Beálltam egy ház mellé szépen és a másik utcáról a házon át kilõttek.

akkor mindenképpen szólj és elutazok pár napra, mert laza fiatalok, HOLLAND halgató, aztán egyszer csak minden jó ötletnek tûnik 😉

ha jól tudom kis hazánknak csak egy hû de fejlett laborja van (talán nem is maxos), mert mi pénz a sok spec szûrû és egyébb biztonsági kütyü

Renegade : A 12,8cm PaK 44 L/55-rõl tudok nyilatkozni, amely egyértelmûen pontatlanabb lett. Nem is igazán pontatlanabb, inkább megsokasodtak nála a semmiben hirtelen eltûnõ lövedékek.

maniac78 : A Stug III azzal az ágyúval még mindig egy lövés. Nem HE-vel lõtted véletlenül?

Jeges : Alapvetõen az elméleteddel nincs semmi baj, ugyanis a jelenlegi játékosok 99,9%-a egyszerûen nem képes AP vagy APCR lövedékkel megsebezni a képükbe mászott T32-t. Eddig 1 játékossal találkoztam, akinek sikerült...<#wave>

Engem még csak egy traktor gyújtott fel és égetett ki a Pz III/IV-mbõl, ezen történetek mellett kezdem szerencsésnek érezni magam. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

f24sg
Ó, egy hozzáértõ!

Nem, csak alap BSL-2, azaz van steril fülke. <#hamm>
Késõbb lesznek izgibb dolgok is...
Amit észrevettem,h az új pályán mindig olyan találatokat kapok,amitõl sérül a csõ vagy a torony.Más pályán ezt nem veszem észre.Úgy rohangálok a mezõn,mint aki elfeküdte a nyakát.Qrvára idegesítõ.Azon már meg se lepõdöm,h csont merõlegesen elõttem álló T29et 10 méterrõl nem tudtam eltalálni,egymásután kétszer se.Ami megnyugtat,h a mellettem lévõ tanktársam se.Persze hogy 100%osan hagyta el a placcot.Tovább is van,mondjam még?/SBM/ 😊

remélem mindeközben nem BSL-4es anyagokkal játszódtok 😉

Egyik sem szar.

f24sg
Kurvajó:
kaptam egy holland hallgatót, hogy én felügyeljem a melóját a köv. 3-4 hónapban (virológia labor).
Az egyetlen gond, hogy megemlítettem szegénynek a WoT-ot, amire a jelek szerint jól rá is zsidult<#gonosz1>, így most, pl. RNS-izolálás közben nagyban osztom neki az okosságot a tankokról is, hogy mit hogyan. (a laboros munkamódszerét már tudja)
Szerintem LoL.
Akkor melyik tank a nem szer???
Ez így elég érdekes lenne, mert hiába veszel prémiumot a lövedéked ugyanúgy mellé mehet, a harckocsid ugyanúgy kigyulladhat stb. Maximum veszel valami premiumos tûzoltó készüléket ha van és reménykedsz, hogy mûködik, a prémium lõszerrel se pontosabb az ágyú, stb.

Véleményem szerint nem direkt vannak ezek a bugok, hanem mert egyszerûen amatõrök és figyelmetlenek a fejlesztõk.
Tuvok
Nem kimaradt ... bentmaradt ... a T-54 ... 😞

Ha jól értem, akkor te IS-4-ben voltál. Honnan tudod hogy nem HEAT lövedékkel lõtt rád az SU-152-es? Illetve nem APCR-el az SU-100-as? Mind a kettõ átütheti még a lövegpajzsot is a +20%-os szórás miatt.

Iron Hawk: Valószínûleg ammo rack volt. Néha elõfordul IS-4-el is.
Nem értem, hogy mit lázongtok.Nem látjátok, hogy azt a határvonalat keresik a szervezõk, ahol még érdemes játszani, de már leginkább csak prémiummal? Nekik nem a játék a lényeges, hanem a bevétel. Ha ez mindenki elõtt tiszta lesz nem fognak idegeskedni. De lehet játszani sem...
a.carkey
MS1 (platoonban) felgyújtotta a Minimausomat. Eddig ez volt a csúcs tegnapi patch óta. Nem égtem ki, de azért néztem.

A medve nem játék.

még még, írjatok ilyeneket, olyan jó olvasni, hogy egymás után füstöl el a sok OP szovjet szar :-)

Tono34
SU-85 szarrá lõtte a T32-m, csak lestem ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tegnap...su152-es a rövid löveggel átütötte szembõl ap-val, kb 400 méterrõl. 800 hp-ról pukk. Tegnap... su100 ap-val átütte a löveg körüli részt.

Egyetértek!
Tegnap IS 4-el full hp- n ferdi szembõl 1 lövéssel kilõtt!!!
Szerinted?
A javítások után nem hogy jobb lenne, egyre gagyibb!
maniac78
Na akkor asszem én ezzel a béta verzióval be is fejeztem a játékot, az élesben én már nem fogok szenvedni.
Nonszensz, hogy az a tetves 128-as ágyú 50 méterrõl képtelen találni, ha esetleg találna akkor meg lepattan mindenrõl. Régen egy lövésbõl gallyra vágtam a Stugokat, most a felét sebzi csak le oldalról. Nevetséges komolyan mondom.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Tono34
Ma sikerült játszanom egyet az új pályán (ma rakott oda elõször).

Mire betöltött a gépem, már kaptam pár lövést, még menetem vagy 10 métert egy lövésem volt ami talált, majd szóltak a srácok, hogy nekik ez a kör elég is volt. Mindez kb 20 másodperc volt.

Sokat nem láttam a mapból 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

TVelvet
Lehet menni csapatni 😊
Mert a pörsingbõl csináltak erõsebbet is, de az raketta.

erdos
Attól szerintem ne félj hogy jobb lesz mint a t54. A Pörsingnél meg alapból jobb volt mind a kettõ szerintem.

Achmed927
,, Viszont szomorú, nem hívhatom többé lufitanknak... 😞 "

Miért is ? Mesélj, mert picit lemaradtam. Remélem nem buffolták fel nagyon, mert nem akarok utolsó 9-es medium lenni.

karbantartás van..még mindig nincs 1 óra...vagy olyasmi, nem tudom melyik idõt írták 😊

The Matrix has you...

Én nem tudok bejelentkezni,lejött a patch meg egyéb szarság,de nem tudok bejelentkezni.

erdos
Jól van na, nincs mindig idõm 300 hsz-t elolvasni és az SG hírlevél se megy rendesen, ugye Tuvok? <#idiota>

"viszont a P2 állítólag kisebb lett, ebbõl gondoltam, hogy hátha már nem olyan világítótorony szerû"

A kettõ között ebben a játékban nincs összefüggés - sajnos. Két egymástól teljesen független érték (max a láthatósági sugarak rajzolásánál lehet majd szerepe, ha rendesen megcsinálják. Egyszer).

De ránézésre, fõleg egy picit távolabbról, mostmár tényleg sima Panthernek látszik. Igazi csapda, hogy az ember hirtelen odanéz, legyint hogy "á, csak egy panther", aztán kiderül hogy mégse az.

Viszont szomorú, nem hívhatom többé lufitanknak... 😞

Ja, nekem 2 menet után tetszik az új pálya. Hamar lehet f2f-elni a többiekkel 😊

The Matrix has you...

Jeges, nem mûködik az E-peen aláírásod... <#beka2>

az egér rinya csak a standard :-)

viszont a P2 állítólag kisebb lett, ebbõl gondoltam, hogy hátha már nem olyan világítótorony szerû

azt meg egyelõre nem tudom biztosra, hogy eltünnek-e nagyobb számban a lövedékek, vagy csak nekem volt-e egy ügyetlenebb napom, de tény, tegnap alíg kaptam snipert, pedig jó párat be szoktam zsebelni/nap.

csak egy kicsit olvas vissza néha 😊 7:30-13:00 karbantartás miatt van leállás.

The Matrix has you...

megvan...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A picsába!Segíccség!Az istennek nem találom az optika letöltési linket.Pedig nem olyan régi bejegyzés.Biztos vak vagyok!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A másodiknak a nagy részét már lehet a settingsbõl állítani. Az MRT_DEPTH-et azt nem tudom.

erdos
nektek se mennek a szerverek most?