World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap délelõtt egy platoon???
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
ennek örülök 😊
Hajrá, engem is sikerült megnevettetned. <#wave>#wave>
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/22657-jagdtiger-vs-object704/ itt is szépen "bebizonyították" ... annyi a lényeg h ki lõ elsõnek, és a játék szituáció. és nem csak fórum vélemény, saját tapasztalat, egyedül az álcázás aránytalan, többi balanced, de igazi normális TD csatákban nem vettem észre h ez veszélyeztetné a JT-ket😊 meg 90%-ban 2JT vs én veszünk részt a csatákban, de vannak kivételek😊
#Imation
nem is akarok vitatkozni, csak annyit írtam, h a 2 medhez képest op, nem akarok vitázni t-54rõl, elegen vitáznak minden fórumon😊 én inkább nevetni szeretek az ilyen vitákon😊
Elviszlek Airsoftozni én full beöltözve te meg UV zöld joggingban egy diszkógömbel a fejeden jössz! oké😊 élvezetes lenne?😊
nagyon belemész, JT vs object-re meg nem kezdek el linkelni kül. angol fórumokat, ahol szépen leírták egyiknek mi az erõssége, másiknak mi a gyengéje, kb. egyenlõre jött ki az egész, álcázás miatt van csak probléma, ill. pár JT tulaj a mantle miatt is reklamál😊 ha meg német scoutok: td-k: jagdpz, stug3, és ferdi mivel szívós 1 jószág medz: vk széria, arty: hummel (igen arty-val, néha jobb arty-val scout-lni, ékes bizonyíték arra h akármivel lehet menni, csak találékonyság kérdése) heavy-k közül: tiger2, vk45 is ha úgy hozza a helyzet, mint pl maus is.
bornofakone a nickem, de ezzel az acc-al szinte csak szovjet tankokat grindelek, most kezdtem neki 2 hete német td vonalnak újra, meg amerikai heavy-nek. régebbi 2 accomat meg eladtam, azokkal nem tom mi lett, nem mondom h én vagyok a legjobb pilóta, de sztem tiger2 jó tank, ha nem is a legjobb, de nekem nagyon tetszett😊 már csak a külsõ megvalósítása😊 sztem az egyik leggyönyörûbb tankok egyike😊
Tehát az általad felvázolt szitu, összefoglalva; az object 704 és a JT egy szinten vannak, egyik se jobb, mint a másik, csak az Object 704 jobban tudja magát álcázni. Ennek kiküszöbölése érdekében küldjünk scoutokat, akik majd felderítik és így kitudjuk lõni, s a legideálisabb scout természetesen az IS-7 lenne.
Lehet én vagyok a retardált barom, de ha a német tankok semmilyen hátrányban nem szenvednek ruszki társaikkal szemben, akkor mért nem említettél egyet se? (Ugye a leo nem ér, pont ez írtad az elõbb.)
S itt jön képbe a sebesség, amely egy újabb mínusz a németek mellett. Látom témánál vagyunk, ha így haladunk a végén rájövünk, hogy a 100méteren 2cm-rel pontosabb ágyúkkal próbáljuk gyõzködni magunkat; "ahh, de nem is erõsebbek". 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nem akarásnak nyögés a vége 😊 nem kezdem el sorolni h melyikkel lehet scout-lni, szinte bármelyik tank jó ilyen feladatra, és nem értem miért pont light tankra kell egybõl gondolni, mondjuk az nem éppen van top tier-es csatában😊 de leopard-tól kezdve a határ a csillagos ég, csak sebesség kell, lejtõn leszaladva meg akármilyen tank is megteszi😊pl is-7, úgy is 5x-õ óta annyira bátrak h hihetetlen (sok srác grindelte és csak mennek elõre mint 1 állat😄) nem mindig csökönyösen kell ragaszkodni a megszokott dolgokhoz 😊 emberek vagyunk nem? akk találékonyság 😊
Nem vicc, a csapattársaim szerint igen, mert õk aztán csak tudják többed magukkal (VK3001,Jgpz IV, Stug), mert õk bizony ki tudták volna lõni az IS-3-at is ekkora önbizalommal.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
félreértés ne essék😊 nem szovjet tank fan vagyok😊 német tankokkal eleget játszottam már😊 azért erõsítem az orosz részt😊, kedvenc tankom, tiger2 ill. jagdpanther😊 sztem tier-jük legjobbjai, fõleg ha normális vezetõ is van a s.ggük alatt😊 oroszokat meg csak azért védem, mivel egyszerûen top tier-be sztem álcázáson kívül más buff-ra sztem nem lenne szükség a német részre, is-4-bõl nerfelnék talán, de amúgy számomra teljesen így jó a játék ahogy van, németek nagy nehéz tankok több hp-val, szovjetek kevesebb hp, böhöm nagy ágyúval, amerikaiak meg a nem a legjobb aranyközép 😊 az egész játék a vezetõtõl, skill-tõl és az adott helyzettõl függ, szóval bármi megeshet, éppen ezért szép a játék😊
Ennek fényében mondj nekem tankokat, amelyekkel jól lehet scoutolni. 😊
fémbõl vannak?
van-e 1 pár lánctalpjuk?
van-e rajtuk ágyúcsõ?
stb
aki szerint, nem olyan nagy baj az álcázási képesség, az még sosem ült német top tankban.
nem az a nagy szó, ha ügyes vagy szovjet tankkal (easy mod), hanem ha hozod a pontokat német tankkal is.
Természetesen, ha op szovjet tankban ülnék engem is zavarna az, hogy elkezdik lázasan javítgatni a "véletlen" benne hagyott bugokat
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
ha nem látsz vmit, nem is bírod eltalálni 😊 erre kell scout..😊
#spiczi91
számomra nem egyértelmû h is-4 jobb😊 volt szerencsém nekem is próbálni mind2-t, t34 gyengébb sztem hozzájuk képest😊 is-4 és vk egymásnak méltó ellenfelei.
Ez mind szép és jó, de áruld el kérlek, mester, miként találjam el, ha egyszerûen nem látom? 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ezt hogy érted? Ez csak egy vicces megjegyzés volt az object 5x jobb álcázási paraméterére?
😄DD hát 😄 tele vagyok csíter tankokkal ott van nálam még a sok vérpisti által annyira kedvelt és a mennyekig magasztalt t-54 is 😊 amúgy nem értem miért csíter tank az object 😊 bl-10 nagyság rendekkel pontatlanabb mint JT 128-sa, object-et meg bármilyen 88-sal sebzek szembõl... csak tudni kell merre és hol lövöd😊 JT inkább csíter tank lesz buff után😊 mivel akk már mantle-t nem bírod átlõni, így szembõl csak hull-t fogod tudni sebezni rendesen, + HE... hull-t meg nem nehéz elrejteni😊 + még nagyobb sebzés 128-snak😊alig várom már 😄D most az álcázást letekintve JT vs object egészen jól vannak balanszolva😊 de 1 Jagdpantherrel is már simán belõheted t30-t 😊
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
t-54-t elég jól kell eltalálnia h 2 lövés legyen 😊 de persze, lehetséges😊 amúgy t30... nem tudom, nem rettenek meg tõle mikor meglátom, max az ugrik be, h óvatosan mert 155-se van, de -tanktól függõen- megoldható😊 fõleg t8 felett már minden tank átviszi a hull-ját😊 toronyra meg csak bl-10-el lövök😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Úgy értem a 7,5-es egész jól harap. Azt látom, hogy a HE lövedékkel nagyobbat üt, de kisebb a ROF-je. Pontosság tekintetében mik a tapasztalatok?