World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lövegpajzsot nemsokára javítják, az elsõ tesztalany pont a Maus lesz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A frontpáncélt nem lehet átütni (IS7 ágyújával próbáltam), de az ágyút eltalálva bizony lehet könnyedén criticalt okozni. Az esetek többségében ez 0% damage ágyú sérüléssel, 1x volt olyan hogy sebzést is okozott az ott elért találat, amúgy 10-bõl 10x max csilingelt.
Tudom, teszteltem a T32-t, gyakorlatilag a torony szinte átlõhetetlen elvileg, viszont maga az ágyú modul a toronyBAN BENNE van, nem kívül rajta . Azért vált zöldre, mert ott BELE tudsz lõni, a lövegpajzs mindig gyengébb a toronynál, KT-n, Maus-on extrém gyenge a torony armorhoz képest, a T32-re viszont nem igaz ez . Irreális, hogy a VK36 a 130-as pennel átlövi .
Nemrég egy Maus sorban pattogott le a tornyomról (közel álltam hozzá), én meg a lövegpajzson át 50-valahány %-ról kilõttem .
298mm, annyi az, JT meg ISU lõtte már át teszt körülmények között, de valós helyzetben csak a kis kiálló részeket sikerült az ellenfélnek, auto-aim-el még a torony hátuljáról is lepattan minden 😄
De már rájöttem, a 298 mm armor egy rohadt nagy humbug, az elõbb egy VK36-os is kilõtte az ágyút szembõl . Ha véletlen nem a lánctalp esik le errõl a szutyok T32-rõl, akkor tuti az ágyút lövik ki . Szembõl . 298 mm ... kamu habbal .
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha meg HP-t is vett le, és biztos vagy benne hogy a tornyod találta el, akkor lehet hogy valami kiálló optika vagy esetleg a búvónyílás kapott be egyet.
SZU: igen, az egy másik nagyon jó dolog. Így manuálisan is be lehet forgatni a tankokat jó szögben, illetve olyan helyekre adhatsz le lövéseket ahol gyengébb a tank. Pl. az egyik pályán PTRD-41 14,5mm-es páncéltörõ puskával lõttem meg a Pz. IV Ausf. F oldalán lévõ megfigyelõnyílást (olyan, mint amilyen a Tigris I-en van szembõl) és ezzel sikerült kilõnöm 😄
Renegade: valóban, a roncsok kicsit könnyedén mozognak, ez nekem is szemet szúrt.
Nagyobb tankok harcát még nem láttam, nem tartok ott 😊
Toronysérülés után tud mozogni a tank... szerintem próbáld ki, nem olyan bugos, bõven élvezhetõ, legalábbis nekem.
megszûnik a teleport! -láthatatlan szovjet tankok + halál bokrok
javítjuk az eltünõ lövedékeket! -drasztikusan zuhan a német tankok "pontossága" (nem tudom a többinél mi a helyzet)
javítjuk az egérke páncélját! -ezek után inkább neeeeeeeee
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
T-54 arany lõszer penetration: 294mm .
szembõl átlõtte az tornyom, ágyúmnak annyi .
konzekvencia ?
Ráadásul nem tudom észrevetted-e, de lehet egységeket direktben is irányítani billentyûzetrõl! Nyami!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Aki annyira tankbuzi mint én, annak ajánlom a 1C Company RTS játékait (Men of War, Theatre of War stb). A becsapódási szögek, átütési értékek, páncélvastagságok ugyanúgy vannak benne lemodellezve, mint a WoT-ban. (a távolság növekedésével pl. csökken az átütés, egy StuG-ot 80mm-es fronttal nem bírtam átlõni a 76,2mm-es páncéltörõ ágyúval, pedig rálõttem vagy 15-ször, valamint ha a frontpáncélt nem 90 fokban éri a lövés, akkor szinte biztosan nem lõhetõ át. Pz III Ausf. J 80mm-es orrát szintén 76,2mm-essel vagy 5 percig lõttem, aztán meguntam, ilyen nagyon szerencsétlen szögben lõttem el a lánctalpát és beforgott az eleje)
A Men of War-t tegnap kezdtem el és alig tudtam tõle elszakadni 😄
Nagyon hasonlítanak a tankok a WoT-ban lévõkre, KV-2 lassú torony, de hatalmasat üt a 152-essel, T-34-rõl pattog minden) de vannak benne újdonságok is, pl. a StuG ebben elég kemény jószág, valamint a késõbbi Pz. III és IV-esek is ütõsek)
Komolyabb tankokkal még nem találkoztam, de attól függetlenül hogy ez is orosz játék, biztos vagyok benne hogy a nagyobb tankok is korrekten vannak lemodellezve. (mivel a kisebb német tankok is olyanok, amilyennek az ember elképzelné õket az adatok alapján)
A grafika szép, a fizika nagyon jó, 3 kampány van (szovjet, német és angol-amerikai), némelyik pálya akár több mint 1 órás is lehet, szóval WoT mellett megfér, de csak ha szeretjük a stratégiákat is 😊 )
Már 200 méteren is baromi nagy a szórás.
Remek, most már végképp semmit se érek a német tankommal. Hát ez egyre jobb.
Most már tényleg közeledik az uninstall ideje.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Régebben mindig csak berohantam az ellenség bázisára (és még a teleport fix elõtt sokszor vissza is tudtam jönni Malinovkán 😊 ), most próbálok valami jó bokrot találni. A Hetzer láthatósági faktorát szívesen elfogadnám Leo-ra is, szerintem nem lenne túlzás.
A JT baromi magas, van egy kis 100mm-es rész a frontpáncélzatán és egy nagy lyuk a lövegpajzsa helyén. Ráadásul még lomha is, a lövege pedig szûkebb tartományban mozog, nem tud elrejtõzni (de olyannyira nem, hogy ha én vezetem a támadást, mindig szerencsétlen Jagdtiger bukkan fel elsõnek, még ha 400-450m-re is van...)
Egy tank kilövéséhez többször kell lõnie...
Objectum: a 120mm-es rész nem valami erõs, átlagosan jó ágyúkkal távolról is átlõhetõ. Nincs valami sok HP-ja, viszonylag pontatlan az ágyúja.
Na melyiknél látsz több hátrányt?
[HUN]Kami*, kiskami*
Aktiv scout: mobil, jól rejtõzködõ jármû, aki effektive mocorog meg lopakodik elõre, keresi az ellent, és az esetek többségében a csapattársakon múlik az ellenség megsemmisítése. Szerintem Achmed erre gondol, és valóban, egy ferdi, JT, arty, heavy nem alkalmas erre. Vagy azért mert nem mobil, vagy azért mert nem tud rejtõzködni vagy azért mert nincs látótávolsága. Ezek bármelyikének hiánya kizárja az effektiv aktiv scoutolást.
Passziv scout: az, ha valaki befekszik 3 bokorba, és kiszúrja a támadókat akik mondjuk nyilt terepen jönnek. Erre szinte majdnem minden tank képes aki kicsit is tud rejtõzni, de ez elég határeset a kempelés és a scoutolás között. Scout szembontból szerintem kevésbé értékes mint az aktiv scoutolás, inkább a kemphely jó megválasztásának mellékhatása.
Támadás: ha egy top heavy tank vagy TD megindul és a támadóék csúcsán vezeti a támadást, akkor megtörténhet hogy õ találkozik egy csomó ellenel elõször, és akár még scout medált is kaphat. Ez viszont sztem nem scoutolás, hanem támadás 😄
Szóval, bizonyos körölmények mellett bármely fenti viselkedés okozhat "scout" medált, de érezhetõ hogy ezek után medál és medál között van különbség.
Aki szerint meg gond, az csak azért mondja mert vesztett.
A Leo incrased reverse speed letesztelve és érezhetõ. Eddig volt, hogy ledurrogtattak kémkedés közben, mert lassan húzta vissza az orrát, de most jobban tolat a gép. Mozgékonyabb lett valamelyest.
Scout téma. Nekem volt tegnap egy köröm, ahol stug-gal egész jól sikerült felderíteni kempinyovkán. Lementem a völgybe és beszorultam egy kõ mögé-közé. A sok ellen meg bemozdult, hogy kiszedjen. Na ezeket mind felderítettem és lelõtték a profik hátulról. Sajnos az egyik arty nagyon kitartóan lõdözgette a környéket és egyszer csak betalált. <#gun>#gun>
Lehet csak a bénaság miatt, de én sokszor beragadok valahova. Ráragadok a pálya szélére, az épület falához. Felfutok a hegy oldalára és nem tudok lejönni. Egyedül ezeket tartom bosszantónak a játékban. A többi dologgal elvagyok.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Bár tegnap ferdivel játszottam ilyet, mert a kicsi stug a hátunk mögött semmi pénzért nem akart elõre menni. Kaptam is vagy 22 lövést, maradt is 73 HP-m. Ezen felindulva kilõttem még 4 tankot 😊 Csak kár, hogy a 128-as lassabban tölt, bár nem is lepõdök meg, hogy a gyengébb német ágat még csökkentik.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Scoutolni akármivel ? Hát had ne mondjam mekkora baromságot írtál le ! 😄 Megnéznélek, mondjuk 1 Kampinovkán IS7-el vagy S-51 artyval középre berohanni scoutolni. Meg van a scoutra az adott típus és kész.
Csak úgy hobbi szinten el-el TD-zgetek néha néha.
Az Object szerethetõ mert.:
Igaz,hogy vékony a páncélja,viszont cserébe elég sok lövést leperget magáról.
Kicsit lomhán gyorsul,de ha lendületbe jön akkor 40 fölött hasít.
A lövege néha pontatlan egy kicsit,de egy-egy fail shot még belefér.Ha viszont talál azt kibírják röhögés nélkül.
A lövege vízszintes tartományban olyan szögben fordítható,hogy az már majdnem feledteti a torony hiányát.
Ha jó helyre fészkeljük be magunkat,akkor nagyobb távolságból nyugodtan eldurrogtathatunk pár gránátot mire észrevesznek.Ha nem lövünk,akkor meg majd nekünk jönnek.
A lõszer ára brutális,cserébe viszont a Putyilov gyári törzsgárda,szarér húgyér javítja a gazdatestet.
A JT szerethetõ mert.:
Német és jó a lövege.pont.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Lõszer: 1650
ha ezt nekem szántad😊 válaszom: nincs😄 mert kellene h legyen? 😄DD
#charley
reggel 8-tól értettem 😄