World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3-at messzebrõl, kb 4-t közelrõl!
Is-4-el 20-ról nem bírtam megsebezni a T-32-t!
Menjen a Pi....a!!!
Értem most már mire gondoltál, de szerintem azon a részen már nem a lánctalp van mögötte.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tuvok, én ezt látom rólad...
Battles Participated: 3 500
Victories: 1 822 (52%)
Defeats: 1 593 (46%)
Hol itt az 1 a 10-hez?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Milyen lánctalp felett hátul? Ott miért ne sebezõdhetne? Nem értem.
atee73: a HE-nek más a hangja mikor becsapódik 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
viszont már elõre félek milyen OP-ozást fog kapni, ha kijavítják. viszont, ha megkapja a másodlagos fegyverzetet, akkor remélem okkal lehet majd OP-ozni :-)
en nem ertem ezt ,mindig szamolgatjatok ilyen vagy olyan lovedek atuthette-e az atuthetelen tornyom....
Azt honnan tudjatok nem e he-val lot?
En az Is-ben szinte csak he-t viszek magammal a 122mm-esbe,annak aztan mindegy,maus/is7/t30 mindegyiket sebzi( oke minnel nagyobb annal kevesbe)
, ha csak a tornya tetejere latok ra akkor is,es szinte mindig okoz modul meghibasodast,ha szerencsem van tuzet is, erre miert nem gondol senki?
egérben gondol egyet és átvált HE-re
nem tudom, hogy ez most tényleg benne van, vagy csak néha megcsúszik az ujjam a "w"-n.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
olyan üzeneteket kapok játék közben hogy küldjem el a reportot de hogy kell?Én ilyenekhez nem értek.
Közelharcban, városi pályákon nekimegyek a KT-nek (meg akárminek) T32-vel, ez az egyetlen megoldás, hogy a tornyom tudja csak lõni, ami elvileg alig sebezhetõ . Az ágyút így viszont rendszeresen kilövik rajta, én viszont nem tapasztaltam, hogy valaki ne tudott volna visszalõni, ergo hiába lövöm a lövegpajzsot, ágyút, nem döglik be neki .
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de ez a játék csak errõl szól . A nagy számok törvénye alapján ha valószínûséget számítunk, a nyert-vesztett csaták arányának megközelítõleg 50-50%-nak kéne lennie . Ezzel szemben átlagosan 10 az 1-hez a vesztett - nyert csatáim aránya . A gyõzelem pedig nem 1-2-3 emberen múlik, hisz a csapat 15 fõs, és mindenki kiveszi a részét a csatából, tehát nem elég az állandó veszítéshez, ha én bénázok meg még 2-3-an, a csapat nagy részének kell a 10-1 arányt figyelembe véve . Annyira lehetetlen akkor, hogy minden játékos tipizálva és befolyásolva van valami/többféle elv alapján ? Volt szó régebben arról, hogy egy csata kimenetele és gyõztese bizonyos faktorok teljesülése esetén már a meccs elején el van döntve, nos amilyen lehetetlen fordulatokat lehet néha látni, ezt is el tudom képzelni . Sõt, továbbmegyek . Mostanában egyre erõsebb az érzésem, hogy botok is játszanak, néha annyira mesterkélt, robotikus amit csinálnak, inkább tûnik sciptelt AI-nak, mint emberinek . Végülis egy középkategóriás játék ért el Guiness rekordot .
Ez hosszú lett :/
1. Az ágyú sérülés (sárga modul) nem feltétlenül teljes üzemképtelenséget jelent (piros modul). A tesztjeink során is mondjuk 6 ágyú sérülésbõl 1 v 2 öközött piros modulsérülést (teljes üzemképtelenség), még akkor is ha éppen sérült ágyút még 1x elaláluk (tehát a sérülések nem adódnak össze).
2. Csak nagyon közelrõl tudod pontosan eltalálni az ágyút. KTnál gondolom nem arctámadó módban lövöd szerencsétlen tigrincs tornyának elejét, hanem a világ végérõl is azt célzod és ütöd át.
Ezek szerint a lövegpajzs átütése sebzést ugyan okoz, de ágyú sérülést nem.
3. Ne aggódj, sztem mindenki úgy érez mint te. Én pl a ferdit nem értem, én mindenben félek tõle szembõl és még IS4-nél is átváltok HEre hogy inkább kevesebbet de sebezzem a ferdit. Míg én, amikor ferdiben megindulok himmelen az egyik úton, szembõl úgy lõnek át az IS3-ak meg KTk hogy csak pislogok mint hal a szatyorban.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Mindenképp érdekes - és régi probléma -, hogy azok a sérülések, amiktõl az én lovam lesz kehes, az ellenfélen soha nem tapasztalható .
Arra emlékszem, az elsõ rész. Engem is megakasztott, de ha jól emlékszm csak annyit kellett enni hogy átálíítottad egy emberrel a váltót (vagy a szemafort).
T32 ugyanezt megcsinlta az IS4-el meg az IS3-al - arctámadó módban minden további nélkül el tudta lõni az ágyúmat.
(Eddig nem igazán tûnt fel hogy annyiszor fülbe lõtték volna)
Nem bírtam megszokni, sokat bír de lassú dög.
I will use google before asking stupid questions.
#stoppos
Jelenlegi kedvenc tankom a nagy sherman, eszméletlen kis genya gép. Szépen lehet vele lavírozni, és ha ügyesen megyek vele a susnyákosban akkor lesbõl "golyózáport" lehet zúdítani az ellenre. Igaz hogy kicsi az M1A2 sebzése de meglepõen pontos és nagyon jó a ROF -je. Általában mire feleszmélnek már kaptak 2-3 lövést, addigra meg már tovább is álltam.
Képek alapján ismerõs. Nem tudom ezzel vagy az egyik elõdjével játszottam-e. Már az elsõ pálya végén elakadtam, egy vonatra kellett volna felszállniuk a katonáimnak, de hiába szálltak fel nem történt semmi. Ígéretesnek tûnt, de ezek után nem tudtam mit csinállni.