World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most õszintén, szerinted hogy nézzen ki egy olyan ember, aki arra ad az életébõl napi 8 órát, hogy más életének baromságait hallgassa.
Igy néznek ki elõbb utóbb mind 😄

Azt nem értem, miért az alapján döntik el az emberek, hány nyert meccsük van egy tankkal?

Miért nem lehet megérteni, hogy te csak 1 vagy a 14 embertõl... egy tank megitélésénél semmit nem jeletn a nyert / vesztett meccsek aránya (láthattad Tuvoknál is, ott van 50-50 körül), az egyéni teljesítményt az nem mutatja.

Szokjatok már le errõl a "des szar tank, zsinórba x vesztett meccsem volt" szövegrõl....

Tuvok
Ez az ürge számomra totálisan nem hiteles ... orvos, pszichiáter, közben teljesen drogfüggõ ábrázata van 😊

Öregszem és borzasztó rigolyás kezdek lenni, ott tartok ahol Jeges 2 hónapja: kell egy láthatatlan, átlõhetetlen, forgó tornyú TD aminek a Maus 1 lövés és 120km/h a végsebessége . Ja, és a csapatom mindig nyerjen .
😊

Prémiummal vagy nélküle sikerült ezt összehozni?

Hát agyi folyamat vagy nem, miután megvettem az Su-152-t az elsõ 50 meccsbõl kb 15 nyertes csatám volt. Az elején volt 10meccsbõl 2 meg 20 meccsbõl 6 nyertes csatám.És tök mindegy volt hogy én voltam a legerõsebb, vagy a leggyengébb, kikaptunk 15-3-ra, 15-5-re stb. Azóta van 100 csatám vele, de még mindig csak 42% a nyertes csaták száma.
Tuvok
Na errõl van szó 😊

Tuvok
Csak és kizárólag a fun miatt játszok, sokszor elmondtam már . Ha nem szórakoztat a meccs, kilépek, ahogy tettem eddig, és fogom ezután is . Van amikor muszáj szívni, de ez csak egy játék, ez nem arról kell szóljon 😉

Tuvok, nem tudok mást mondani, tán ez a videó segít:

segitseg

"MI az hogy közös erõõõvel? MI AZ HOGY KÖZÖS ERÕVEL??? 😊"

Achmed927
A JT jó gép akárki akármit mondhat. 😉

(picit régebbi kép de akkor is)

V43 1105
Ha valaki Companyzna most, akkor gyertek keressétek Ranger_Hun szobáját 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Met
IS még megvan, abbak fullosak éppen a másodlagos skilljüket fejlesztik.

Azt lehet, hogy ide oda rakosgatom a legénységet? Asszerint, hogy melyikkel megyek?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hat akkor az a baj , amig nem mennek 80 fole addig szivas...
valszeg az is-be mar majdnem fullosak voltak mire csereltel ,ezaltal hozzaszoktal hogy pontosan lonek.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Tuvok
A JT jó, csak szopás 😄
Világító fény az éjszakában, de mivel nagyon sokáig vágytam rá, így még most szeretem 😊

Hol van az a kis magyar zászló?
Frissített, de nem magyar!
Met
59

szabii98
😄

I met God. She's black

noname23
<#taps>hát gratula ez aztán egy jó hozzáállás nagyon szerencsés az a csapat aki kifog téged mert ha úgy áll a biológiai órád otthagyod õket a szarban mint eb a szaharát
miért nem használod egy kicsit az uninstall opciót egypár hónapra

Én minden csatában próbálkozok még ha xar is és azt qvra utálom mikor feldaják vagy lelépnek egy csatából

de még az miatt is vesztettem jópár csatát hogy késõn ébrednek egyesek mikor a többi harcol vállvetve 2T30 meg 1 VK45 ellen de a mi egyetlen 30asunk meg VK45ünk alukászik akire nagy szükség volna és mire oda ér már késõ mert bukta van és nem csak 1oldalon mert ebben a játékban ha jobban megfigyelnéd a többség nyer azok akik többen tudnak csapatban összejátszani
és mélyen gyûlölt 54 misztikum is ebbõl fakad leginkább mert képesek együtt menni és valamiféle véletlen csapatmunkát összehozni azzal hogy 1 irányba haladnak bár errõl a balnce is tehet hogy egyszerre 6ot is képes berakni 1 oldalra

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

"megértük" Magyarul is tud már. 😊

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

De ebbõl az következik, hogy máskor meg zsinórban van 12 nyert mecsed. CSak azt vhogy nem veszed észre 😊
Statisztika nem hazudik 😛

A JT-del meg közel sem 1-1 az arány 😄

Kirángatlak a depresszióból...

szabii98
Eztis megérjük? Hehhh

I met God. She's black

Multilingual World of Tanks
New language packs incoming!
03 March 2011, 20:25

Rejoice tankers!

Today dev team rolls out new language localizations. Now World of Tanks is available in Croatian, Hungarian, Latvian and Serbian languages! The launcher will be updated automatically at startup and will contain a dropdown list with all available language packages. Then you just need to choose preferred language for game interface, and the launcher will download the respective language package.

Notice that all current language packages will be updated as well.
Enjoy the game!

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

erdos
Ez azért felettébb érdekes mert Tuvoknak nincsenek érzelmei :-)
Most néztem a filmet, szimplán dugja a legjobb csajt aztán jónapot, még virágra se kell költeni 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Jeffjohnson
Na kijött a magyarítás launcherben kis magyar zászlót kell kiválasztani. Biztosan van benne sok hiba már készül hozzá 1 nagyobb javítás de ami hibát találtok vagy szerintetek esetleg változtatni kellene azt írjátok meg nekem itt pm ben.

Tuvok
Ugyan már, kb. 1-1 arány, szutyok ahogy van . Ez csak átlag, van néha nyerõ szériám is, amikor kompenzálni tudom a veszteségeket .
De a kedvedért egyszer lementem a csaták naplóit hogy meglásd ... ma délelõtt 12 meccset vesztettem egy huzamban T32 + JT-vel, a 13.-at is M41-gyel nyertem meg .

legenyseged hany szazalekos???

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

M41 - 26 victory / 23 defeat
IS3 - 52 victory / 53 defeat
T32 - 61 victory / 52 defeat
JT - 125 victory / 82 defeat

Mester, a legfrisebb tankjaid statjában sincs semmi hiba, sõt a JT kimondottan kellemes.
Egyszerûen csak vmi hülye agyi folyamat, ami minden veszteséget megszoroz 10el, Renegade majd megmondja a latin nevét 😊

Ezt is megértük. 😊

Tono34
Köszönet a fordítóknak, most tölti a cliens a hivatalos magyar nyelvet.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tuvok
JT, T32, IS3 még az 5x-ös szorzó idején .
Meg vettem egy artit (M41) most a napokban <#csodalk>

Met
Az létezik, hogy az IS3 pontatlanabb mint az IS?
Állok, már eléggé rá vannak szûkülve a pontok a célra és mellémegy.

Melyik tankokat szerezted meg legutóljára? 😊

Sztem csak rossz pszicho érzésed van...

Tuvok
Nem, tudom hogy szopok mint a torkosborz . Bénázik a csapat állandóan, és ez rámragad . Ha 2-nél több T-54 van egy oldalon, azonnal kilépek, meg ha bukásra áll a meccs akkor is . Igazából le is szarom hogy felõdök vagy sem .

Nem biztos hogy te csúsztál lejjebb, lehet hogy sokan másztak fel... 😊

bujcsik555
<#eljen>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

erdos
Meglehetõsen elsõrangú, messze õ volt a legjobb <#taps>

deeehogy, csak erõs volt a nyitás, üde színfoltja leszel a társaságnak <#wave>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

erdos
Beszarás, tényleg :-)

hohó, nyelvi csomag, pl magyar

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

új mikro patch (1,03Mb)?

ohh :d enyhén kapom az ívet 😊
jaj, itt a mosolygós srác, ami tök jó meg minden, csak ne érezném, hogy "picit" elfogult a szocializmus katonai vivmányai iránt, mosoly <#vigyor3>

ja ez álcaháló volt, a másodlagos skill-re meg még én se jöttem rá, nem éreztem különbséget 😊
hát elvileg azt írja h -25% az esély arra h észrevegyenek, ha a tank(torony is) mozdulatlan/áll.
Az álcaháló nem, a másik asszem igen, de azt majd a nálam okosabbak megmondják. 😊

Lenne egy baromi kezdõ kérdésem: az álcaháló és/vagy a másodlagos álcázó skill a mozgás közbeni láthatóságomat is csökkenti?
Nem ez nem csorda, ez egy szimpatikus jól szervezett csoport! 😊
Az gáz, ha 3 hét alatt totál ráuntam a játékra?
Valahogy nem élvezem már a csatákat, a szovjet OP szarságok hidegen hagynak, engem sokkal jobban zavar, hogy az utóbbi napokban 5-bõl 4 csatában fõleg idióta kempingezõs tankokkal hozott össze a sors, TK és szándékos friendly fire is egyre több van, sztem azért mert közeledik a hw és már sokan szarnak bele a normális játékba.
Nem rég láttam egy olyat amit még soha, két T-34-es tank egy platoonban belépett és az indulás után egybõl elkezdték lõni a baráti páncélosokat, hármat kilõttek aztán kiléptem a vérbe, nem vártam meg míg végig TK-zzák a mezõnyt, annyira elrontja ez az ember kedvét. Filóztam pár percet és végül az uninstall mellett döntöttem, majd talán pár hónap múlva kap még egy esélyt, addigra talán túl leszünk a hw-n.

Imation: itt 1 példa, h van a játékba p2 csorda😊 fõleg az új patch óta, mivel elõbújtak a téli kotorékokból😊

tegnap este 10 csatából 4 ilyen volt😊 alig láttam t-54-t :/
Hat en nem erzem magam eredmenytelennek ,de hat ez nezopont kerdese. Tapasztalataim szerint mindenkit lehet sebezni,(Is elitbol) T8 felett igaz csak he vel megy , de ez csapat jatek megkezdem es a tobbiek befejezik ,vagy forditva.
A t54-esek meg kulonosen nem szeretik a 122mm-es he-t :-)
40% alatti hp vel altalaban megmegy tole(termeszetesen nem szembol) vagy a sok meghibasodastol csak vanszorog utana , ha felette akkor ele celzok lanc le ,szep farolas,azt csak nezem hogy csapodnak bele a tarsaim gyulolettol izzo lovedekei....<#taps>
Ha pedig nagy ritkan hasonlok koze tesz.... az nagyon jo(nekem)
itt peldaul egy vesztett csataban osszejot 40k+