World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy néznek ki elõbb utóbb mind 😄
Miért nem lehet megérteni, hogy te csak 1 vagy a 14 embertõl... egy tank megitélésénél semmit nem jeletn a nyert / vesztett meccsek aránya (láthattad Tuvoknál is, ott van 50-50 körül), az egyéni teljesítményt az nem mutatja.
Szokjatok már le errõl a "des szar tank, zsinórba x vesztett meccsem volt" szövegrõl....
Öregszem és borzasztó rigolyás kezdek lenni, ott tartok ahol Jeges 2 hónapja: kell egy láthatatlan, átlõhetetlen, forgó tornyú TD aminek a Maus 1 lövés és 120km/h a végsebessége . Ja, és a csapatom mindig nyerjen .
😊
segitseg
"MI az hogy közös erõõõvel? MI AZ HOGY KÖZÖS ERÕVEL??? 😊"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt lehet, hogy ide oda rakosgatom a legénységet? Asszerint, hogy melyikkel megyek?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
valszeg az is-be mar majdnem fullosak voltak mire csereltel ,ezaltal hozzaszoktal hogy pontosan lonek.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Világító fény az éjszakában, de mivel nagyon sokáig vágytam rá, így még most szeretem 😊
miért nem használod egy kicsit az uninstall opciót egypár hónapra
Én minden csatában próbálkozok még ha xar is és azt qvra utálom mikor feldaják vagy lelépnek egy csatából
de még az miatt is vesztettem jópár csatát hogy késõn ébrednek egyesek mikor a többi harcol vállvetve 2T30 meg 1 VK45 ellen de a mi egyetlen 30asunk meg VK45ünk alukászik akire nagy szükség volna és mire oda ér már késõ mert bukta van és nem csak 1oldalon mert ebben a játékban ha jobban megfigyelnéd a többség nyer azok akik többen tudnak csapatban összejátszani
és mélyen gyûlölt 54 misztikum is ebbõl fakad leginkább mert képesek együtt menni és valamiféle véletlen csapatmunkát összehozni azzal hogy 1 irányba haladnak bár errõl a balnce is tehet hogy egyszerre 6ot is képes berakni 1 oldalra
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Statisztika nem hazudik 😛
A JT-del meg közel sem 1-1 az arány 😄
Kirángatlak a depresszióból...
New language packs incoming!
03 March 2011, 20:25
Rejoice tankers!
Today dev team rolls out new language localizations. Now World of Tanks is available in Croatian, Hungarian, Latvian and Serbian languages! The launcher will be updated automatically at startup and will contain a dropdown list with all available language packages. Then you just need to choose preferred language for game interface, and the launcher will download the respective language package.
Notice that all current language packages will be updated as well.
Enjoy the game!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Most néztem a filmet, szimplán dugja a legjobb csajt aztán jónapot, még virágra se kell költeni 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
De a kedvedért egyszer lementem a csaták naplóit hogy meglásd ... ma délelõtt 12 meccset vesztettem egy huzamban T32 + JT-vel, a 13.-at is M41-gyel nyertem meg .
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
IS3 - 52 victory / 53 defeat
T32 - 61 victory / 52 defeat
JT - 125 victory / 82 defeat
Mester, a legfrisebb tankjaid statjában sincs semmi hiba, sõt a JT kimondottan kellemes.
Egyszerûen csak vmi hülye agyi folyamat, ami minden veszteséget megszoroz 10el, Renegade majd megmondja a latin nevét 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Meg vettem egy artit (M41) most a napokban <#csodalk>#csodalk>
Állok, már eléggé rá vannak szûkülve a pontok a célra és mellémegy.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sztem csak rossz pszicho érzésed van...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Valahogy nem élvezem már a csatákat, a szovjet OP szarságok hidegen hagynak, engem sokkal jobban zavar, hogy az utóbbi napokban 5-bõl 4 csatában fõleg idióta kempingezõs tankokkal hozott össze a sors, TK és szándékos friendly fire is egyre több van, sztem azért mert közeledik a hw és már sokan szarnak bele a normális játékba.
Nem rég láttam egy olyat amit még soha, két T-34-es tank egy platoonban belépett és az indulás után egybõl elkezdték lõni a baráti páncélosokat, hármat kilõttek aztán kiléptem a vérbe, nem vártam meg míg végig TK-zzák a mezõnyt, annyira elrontja ez az ember kedvét. Filóztam pár percet és végül az uninstall mellett döntöttem, majd talán pár hónap múlva kap még egy esélyt, addigra talán túl leszünk a hw-n.
Imation: itt 1 példa, h van a játékba p2 csorda😊 fõleg az új patch óta, mivel elõbújtak a téli kotorékokból😊
tegnap este 10 csatából 4 ilyen volt😊 alig láttam t-54-t :/
A t54-esek meg kulonosen nem szeretik a 122mm-es he-t :-)
40% alatti hp vel altalaban megmegy tole(termeszetesen nem szembol) vagy a sok meghibasodastol csak vanszorog utana , ha felette akkor ele celzok lanc le ,szep farolas,azt csak nezem hogy csapodnak bele a tarsaim gyulolettol izzo lovedekei....<#taps>#taps>
Ha pedig nagy ritkan hasonlok koze tesz.... az nagyon jo(nekem)
itt peldaul egy vesztett csataban osszejot 40k+