World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl veszel 1 hó premiumot,vagy ha épp akarod 2500 goldal a világ premium lõszerét megveheted.
Micsoda elõnyei vannak,ha valaki fizet..én is fizetni fogok,mert annyit megér nekem is,hogy ne szenvedjek normal accal,hogy normális tankot szerezzek.Igen fizetni fogok azért,hogy a klánom hasznos tagja legyek a premium lõszerrel.
Micsoda kiadás,ha havonta odaadok ennek a fehér-orosz cégnek egy Big-Mac menû árát...
Ha ezt nem javítják ki rohadt gyorsan, törlöm az egészet és elõ se veszem soha többé.
Egyszerûen már ilyen nincs, hogy mindent elbasznak folyamatosan
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
hujujuj, szerintem:
merõleges 100mm páncélzat (egy mûvészet vele lepattanóra játszani), az ágyúk penje elég hamar eléri a 100-at (T3 su76)
a kötelezõ német nehezítésekkel mind rendelkezik:
-lassú
-elõl is van motor, ráadásul a 20%-os fajtából
-alkalmatlan rejtõzésre
szóval tigrist csak szerelembõl, maxra tápolva: 100+2xx% legénység, rammer, spall liner, venti, 100oct benya, hogy némi esélye legyen a mezõnyében
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Költsön csak pénzt goldra kit érdekel ha megteheti én is fogok premiumot venni akkor most én is szemét vagyok mert, hogy merem támogatni azt a játékot amivel játszani fogok? Jó lenne ha belátnák itt egyesek, hogy a két szép szemükért nem fognak ingyen játszani és a fizetõs játékosok fedezik az õ játékukat ezért tessék õket jobban megbecsülni vagy legalább nem ócsárolni.
Ismerek jó pár F2P játékot ahol fényévekkel több elõnyt lehet pénzért venni az ,hogy 10 goldért cserébe kicsit nagyobb páncélt ütök át nem egy nagy elõny attól még játszani tudni kell. Nem beszélve arról, hogy CW-ban ha jó a klánod gold vásárlásra nem lesz gondod.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A kis hülyegyerek aki zsebpénzbõl veszi a goldot, mert aprópénz neki, majd eszetlen tuskó módjára elkezdi felszántani az aszfaltot vadiúj Tigrisével. Ami ugyebár javarészt goldnak volt köszönhetõ, ezért ûbertápos. Szuperpontos ágyú, mit ágyú egy mini Halálcsillag. Egy ûber erõdítmény amibe bizony lövedék nem ejt sebet, de még arty sem.
És jön a másik oldal, a csóró aki bár jól pozicionálna, de lassú akár a vérkeringés, és akkora felületet nyújt, hogy nem telik bele fél perc és a kiscsákó a tápos hadseregével, egyszerûen eltiporja. Ráadásul ha mégis sikerülne lövést leadni rá biztos, hogy lepattan vagy rikosé, jobbik esetben meg sem közelíti a célpontot a lövedék.
Szóval ne lepõdjön meg senki, ha loltraktor fogja kilõni az amcsi, vagy német vasszekerét. De legalább tudni fogjuk, hogy õ Goldos.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Én nyomtam rajta 5-6 meccset. Szépen kidolgozottnak gondolom, legalábbis kinézetre. Valamiért mindig a bal oldalra kerülök és harminc másodperc múlva már röpködnek a golyók. És mivel szerintem mágnesbõl készült tankokkal nyomom, ezért ... <#lama>#lama>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Inkább csapatok még 1-2 kört,az Is-el..
Most büntibõl elmormolok 3 Mi atyánkot.
Hibákat,javaslatokat várom pm be.
Paul te meg ne keltsd a feszültséget meg lett mondva, hogy javítva lesz a spotting rendszer és különben beta van ha nem tetszik valami ott a hivatalos fórum sírni. Sg-t egy dev se olvassa és max én baszom fel a sok hülyeségen magam 😊. Engine csere meg dev csere?! PERSZE mondjunk még ilyen abszurd blõdségeket aztán a fejlesztési idõ meg vetekedni fog a Duke Nukennel így is sír itt mindenki ha az orosz szerverhez képest késik a patch persze azt már nem veszik figyelembe, hogy a localization miatt is késik áááá minek utána olvasni bárminek is...
Lehet azért piros a névtáblájukon a szöveg mert nem kompatibilisek?
I will use google before asking stupid questions.
Majd ha otthon leszek linkelek még 1 jó képet a kis édesrõl. 😉
Additional language packages for World of Tanks are on their way.
- for US game client - Brazilian-Portuguese
- for EU game client - Serbian, Croatian, Latvian, Hungarian.
They will become available shortly. Follow the updates
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Mellesleg úgyérzem hogy a 10-16 éves korosztályt célozták meg a készítõk, mer egy felnött embernek nem tudják bemagyarázni hogy az normális hogy támad egy tankunk szinte nekimegy az ellenfélnek erre az eltünik (max 20m lehetett), ráadásul ez teljesen természetes, minden csatában simán elõfordul szal nem bug 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Azt hiszem nagyon hosszú lista lenne.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
na jó a gyógyszert csak poénnak írtam
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
+én 300méterre nem tok eltalálni egy IS7est 2xse
de õk ellenben 5-600méterrõl telibe kapnak úgy hogy nem egy helyben álltam hanem mozogtam<#merges2>#merges2><#wow2>#wow2><#guluszem1>#guluszem1>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Brutális mit lehet mûvelni vele, átüt szinte mindent Tier9 vagy az alatt mindenhonnan (hmmm.. szaftos vk45-ök meg T34-ek... IS4el még nem találkoztam vele, és tier 10-es se jött még szembe), a lepattanók csak tényleg nagyon szerencsétlen szögben jönnek elõ.
Tier8-asok jó esetben már két lövésbõl megvannak, magukhoz se térnek az elsõtöl már megy is a következõ. A nagy mumusomat, a ferdit szembõl 70%ról füstölte el a cucc, szegény csávó azt se tudta hol van.
Egy hibája van csak: ezek után ROPPANT irritáló, amikor telibeversz valamit, és jön a 0%os csilingelõs lánctalptalálat. Annyira fáj hogy nem sebez olyankor (SU85-ön ma 2x egymás után volt ilyenem, a csávó ezzel az erõvel a lottó ötöst is megnyerhette volna).
sokkal jobban észleled hogy melyik végére rakott a szerszámnak
mikor még vagy 10 olyat kéne lõnöm és közben többször is hallom újra ugyan azt hogy na még egy na mééég<#violent>#violent><#vigyor>#vigyor>
Fülcsattogós ÁPÁPÁPÁPÁP, köszönjük Emese, meg nyuszómuszó, de egyiket se tudnám bankhoz beazonosítani most így 😄
látványos, meg minden, de szoktál te 2kxp fölött linkelni, kéretik olyat JT-vel...úgy 5 körönként egyet és akkor aláírom, hogy jó tank, de addig...
" -még meg sem karcoltuk, -rikoSÉ, -mégegy ilyen és belehal", szóval ezek a hülyeségek! - amit egyszer beszéltünk is chaten a többiekkel.
Mer az, hogy kiírja, hogy "abc megsemmisítette xyz," az egy lol. Még a "figyelem A6-ra" jó, de ezek a kitüntetések, hogyaszongya:
Bûntárs (=confederate) lehet, hogy ezt jelenti, de g*cihülyén hangzik, sok mással egyetemben. So Sew me, de én minden fórumon a játékok magyarítása ellen vagyok. <#bohoc>#bohoc>
Óistenem.