World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
A másik dolog,hogy nyamvadt 2000 forinton megy a vita...
Ebbõl veszel 1 hó premiumot,vagy ha épp akarod 2500 goldal a világ premium lõszerét megveheted.
Micsoda elõnyei vannak,ha valaki fizet..én is fizetni fogok,mert annyit megér nekem is,hogy ne szenvedjek normal accal,hogy normális tankot szerezzek.Igen fizetni fogok azért,hogy a klánom hasznos tagja legyek a premium lõszerrel.
Micsoda kiadás,ha havonta odaadok ennek a fehér-orosz cégnek egy Big-Mac menû árát...

Ekkora egy rakás mocskos szart. Minden lövésem egyszerûen eltûnik és elpárolog. De biztos én vagyok a béna azért bezzeg engem 500 méterrõl nõnek telibe, én meg fele távolságra se tudok lõni, mert eltûnik minden kurva lövésem. Ha véletlenül találok is, az is lepattan.

Ha ezt nem javítják ki rohadt gyorsan, törlöm az egészet és elõ se veszem soha többé.

Egyszerûen már ilyen nincs, hogy mindent elbasznak folyamatosan

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

tigris mint ûbertank?

hujujuj, szerintem:

merõleges 100mm páncélzat (egy mûvészet vele lepattanóra játszani), az ágyúk penje elég hamar eléri a 100-at (T3 su76)

a kötelezõ német nehezítésekkel mind rendelkezik:

-lassú
-elõl is van motor, ráadásul a 20%-os fajtából
-alkalmatlan rejtõzésre

szóval tigrist csak szerelembõl, maxra tápolva: 100+2xx% legénység, rammer, spall liner, venti, 100oct benya, hogy némi esélye legyen a mezõnyében

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jeffjohnson
Pár dolog:
Költsön csak pénzt goldra kit érdekel ha megteheti én is fogok premiumot venni akkor most én is szemét vagyok mert, hogy merem támogatni azt a játékot amivel játszani fogok? Jó lenne ha belátnák itt egyesek, hogy a két szép szemükért nem fognak ingyen játszani és a fizetõs játékosok fedezik az õ játékukat ezért tessék õket jobban megbecsülni vagy legalább nem ócsárolni.

Ismerek jó pár F2P játékot ahol fényévekkel több elõnyt lehet pénzért venni az ,hogy 10 goldért cserébe kicsit nagyobb páncélt ütök át nem egy nagy elõny attól még játszani tudni kell. Nem beszélve arról, hogy CW-ban ha jó a klánod gold vásárlásra nem lesz gondod.

hvy oldalon jó (ott kezdenek az artyk is) mert mindenki rohan középre a házakhoz, vagy sunnyog a domb túloldalán nyílt terepen, a med oldalon csak egyszer voltam, a legelsõ alkalommal, így akkor, boritékolhatóan elkenték a számat :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

maniac78
Akkor összefoglalnám a véleményem.
A kis hülyegyerek aki zsebpénzbõl veszi a goldot, mert aprópénz neki, majd eszetlen tuskó módjára elkezdi felszántani az aszfaltot vadiúj Tigrisével. Ami ugyebár javarészt goldnak volt köszönhetõ, ezért ûbertápos. Szuperpontos ágyú, mit ágyú egy mini Halálcsillag. Egy ûber erõdítmény amibe bizony lövedék nem ejt sebet, de még arty sem.
És jön a másik oldal, a csóró aki bár jól pozicionálna, de lassú akár a vérkeringés, és akkora felületet nyújt, hogy nem telik bele fél perc és a kiscsákó a tápos hadseregével, egyszerûen eltiporja. Ráadásul ha mégis sikerülne lövést leadni rá biztos, hogy lepattan vagy rikosé, jobbik esetben meg sem közelíti a célpontot a lövedék.

Szóval ne lepõdjön meg senki, ha loltraktor fogja kilõni az amcsi, vagy német vasszekerét. De legalább tudni fogjuk, hogy õ Goldos.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

A jelenlegi láthatósági rendszerrel trágya, felépítésbõl adódóan generálja a kempet, senki nem mer moccanni mert 400 méterrõl agyonlövik.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Jeffjohnson
Egyébként próbálják csökkenteni azt az idõt ami a két szerver (Orosz ,EU) patchelése között eltelik. Eddig többnyire a különbözõ nyelvekre való lefordítás miatt is késett ami azért fontos mert EU szerveren az emberek kb. 50%a nem angol nyelven játszik.

jó kis map az, a ketté osztott csapat (külön hvy, külön med), meg kellemes újítás

Westfield-rõl mi a véleményetek?

Én nyomtam rajta 5-6 meccset. Szépen kidolgozottnak gondolom, legalábbis kinézetre. Valamiért mindig a bal oldalra kerülök és harminc másodperc múlva már röpködnek a golyók. És mivel szerintem mágnesbõl készült tankokkal nyomom, ezért ... <#lama>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Gondoltam😊 egyébként nagy köszönöm nekik!!

Ezt is elírtam.Miatyánkot akartam írni 😄
Inkább csapatok még 1-2 kört,az Is-el..

😄 akár neked is,de Jeff-nek szántam.
Most büntibõl elmormolok 3 Mi atyánkot.

Nekem? nincs mit😄

Köszönjük a honosítást! <#eljen>

Jeffjohnson
Köszi Achmed és Watayoshi!
Hibákat,javaslatokat várom pm be.

Paul te meg ne keltsd a feszültséget meg lett mondva, hogy javítva lesz a spotting rendszer és különben beta van ha nem tetszik valami ott a hivatalos fórum sírni. Sg-t egy dev se olvassa és max én baszom fel a sok hülyeségen magam 😊. Engine csere meg dev csere?! PERSZE mondjunk még ilyen abszurd blõdségeket aztán a fejlesztési idõ meg vetekedni fog a Duke Nukennel így is sír itt mindenki ha az orosz szerverhez képest késik a patch persze azt már nem veszik figyelembe, hogy a localization miatt is késik áááá minek utána olvasni bárminek is...

igen

Achmed927
Amúgy nagyon jó lett a magyar szöveg, igaz 1-2 kis hiba van, de az nem lényeg. Végre legalább ezt is megértük. 😉 Most már jöhetne az artyk és a T 54-ek eltüntetése ! 😄😄 Elsõsorban artyk nemkellenének. 😉

Metwork
Tegnap kipróbáltam és mûködött, mármint be tudtam rakni õket a gépbe, mentek, lõttek. Igaz nem érzékeltem, hogy pontosabbak lettek volna.
Lehet azért piros a névtáblájukon a szöveg mert nem kompatibilisek?

I will use google before asking stupid questions.

Achmed927
Prémiummal. A régi wipe óta van meg a JT-m és azóta van prémiumom is.

Majd ha otthon leszek linkelek még 1 jó képet a kis édesrõl. 😉

Forolto
Sja,Minden köszönet Jeffék fordító csapatának!
Szerintem megérdemli.

Forolto
World of Tanks to Learn New Languages
Additional language packages for World of Tanks are on their way.

- for US game client - Brazilian-Portuguese
- for EU game client - Serbian, Croatian, Latvian, Hungarian.

They will become available shortly. Follow the updates

nem lehet, at kell kepezni oket.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Olyat tapasztalt valaki, hogy a patch óta jobban látszanak, illetve pontosabban látszanak a lövedékek húzta csíkok. Csak azért gondolom, mert most mintha jobban látnám a bokorból jövõ lövedéket és oda lõve eltalálom az ellent. Eddig ilyenek sosem sikerültek, csak jött a bumm.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

LSSAHPAUL
Dehisz ez alap hogy szar az álcázás, mégis játszunk vele mert tudjuk hogy ettõl a fejlesztõgárdától ennyi tellik, lassan 1 éve nem bírják megcsinálni, ami csakis progamozási hiányosság miatt van, vagy lecserélik a programozókat, vagy az engimet.
Mellesleg úgyérzem hogy a 10-16 éves korosztályt célozták meg a készítõk, mer egy felnött embernek nem tudják bemagyarázni hogy az normális hogy támad egy tankunk szinte nekimegy az ellenfélnek erre az eltünik (max 20m lehetett), ráadásul ez teljesen természetes, minden csatában simán elõfordul szal nem bug 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tono34
Lassan meg kellene fogalmazni egy új hozzászólást a hivatalos fórumon "Miért nem fogok soha goldot venni a végleges verzióban?" címmel.

Azt hiszem nagyon hosszú lista lenne.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

noname23
nyúgtatózom magam de nem sokat segít a wiskykóla rivotril szenthármas <#vigyor1><#zavart1>
na jó a gyógyszert csak poénnak írtam

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ez a játék egyre nagyobb csodákat tesz. Már nem érdemes panaszkodni, mert a "javítás" csak ront a helyzeten. Szóval aki elkezdi gyorsan szedjen elõtte nyugtatót,mert ezt másképp nem fogja elviselni. Legfeljebb úgy, ha már az elején tudja, hogy veszíteni fog, ami a leosztásból már tisztán látszik. De az biztos, hogy aki a láthatóságot csinálja ezen a játékon az teljesen alkalmatlan a feladatra. Vagy még életében nem látott egy élõ tankot dübörögni a mezõn....De akkor meg még rosszabb a helyzet...Persze nem értem, miért csak engem lát mindenki, amikor állok az erdõben egy bokor mögött mozdulatlanul. A velem szemben rohamozó ellen eleinte látszik(!), majd amikor közel ér(!) ELTÛNIK!!!!!!! De miért, hová és milyen okból? De miért látnak ennek ellenére engem? Nem az zavar, ha kilõnek, mert ötöt úgyse tudok kilõni, de ne a bokor lõjön már szét könyörgöm!!! Szóval gyogyóba azzal, aki ezt így csinálta meg! De legalábbis feszítsék keresztre! No most meg megyek aludni...😊 További jó bosszankodást mindenkinek!
noname23
El hallufon az teccik legjobban bevont optikával nem látok egy piros ellent se de õk még mozogva is 30km/hval eltalálnak nem 1x hanem 2x is
+én 300méterre nem tok eltalálni egy IS7est 2xse
de õk ellenben 5-600méterrõl telibe kapnak úgy hogy nem egy helyben álltam hanem mozogtam<#merges2><#wow2><#guluszem1>

maniac78
Ez a tuti gyerekek, egymás után 4* lõtték el az ágyúm. És szerencsére ismét sikerült vesztenünk. Tegnap reggel óta nem nyertem. Kb 35-40 meccs volt ez idõ alatt.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Davidbog, ma sikerült elérnem a BL10-est ISUn, semmiképpen se hagyd ki.
Brutális mit lehet mûvelni vele, átüt szinte mindent Tier9 vagy az alatt mindenhonnan (hmmm.. szaftos vk45-ök meg T34-ek... IS4el még nem találkoztam vele, és tier 10-es se jött még szembe), a lepattanók csak tényleg nagyon szerencsétlen szögben jönnek elõ.
Tier8-asok jó esetben már két lövésbõl megvannak, magukhoz se térnek az elsõtöl már megy is a következõ. A nagy mumusomat, a ferdit szembõl 70%ról füstölte el a cucc, szegény csávó azt se tudta hol van.

Egy hibája van csak: ezek után ROPPANT irritáló, amikor telibeversz valamit, és jön a 0%os csilingelõs lánctalptalálat. Annyira fáj hogy nem sebez olyankor (SU85-ön ma 2x egymás után volt ilyenem, a csávó ezzel az erõvel a lottó ötöst is megnyerhette volna).

maniac78
Ezt nevezem. 14 lövés 4 találat, critical hit erre leesik a lánctalpa, sérülés nélkül. 350 méterrõl egyszer sem találtam el JgPz IV-et, de õ rommá lõtt engem a Ferdiben. Hát elmennek a jókur.a anyjukba már tényleg. Ezért aztán érdemes játszani. Két lövésbõl szétszednek Fuel tank és Engine mindkettõ, én meg még az erdõt sem találom el.

noname23
jobb is inkább zenét hallgatni közben<#nevetes1>
sokkal jobban észleled hogy melyik végére rakott a szerszámnak

Engem a "kiritikus találat" benyögésével idegelt fel, meg a borzasztó zenéve, ugyhogy alap, h ki vannak kapcsolva a hangok 😛

noname23
ez a beszólás a géptõl "mégegy ilyen és belehal" mindig derûre fakaszt
mikor még vagy 10 olyat kéne lõnöm és közben többször is hallom újra ugyan azt hogy na még egy na mééég<#violent><#vigyor>

Tuvok
Hú nemtom, nem vagyok képben, ezek a reklámok tökéletesen figyelemfelkeltõk, de arra ugyanolyan alkalmatlanok is, hogy az ember megjegyezze melyik-melyik .
Fülcsattogós ÁPÁPÁPÁPÁP, köszönjük Emese, meg nyuszómuszó, de egyiket se tudnám bankhoz beazonosítani most így 😄

Mintha vmi idióta bodri szõke lett volna... amikor stipistoppoltak össze vissza. Vagy az másik bank? 😊

Tuvok
Mert ez másik ?

Lecserélték a csaját apunak? 😊

nyert csata, 1200 xp, miért érzem, hogy mindösszesen kilõttél pár noobot (tornyot lõtte vadul) 20%-ról?

látványos, meg minden, de szoktál te 2kxp fölött linkelni, kéretik olyat JT-vel...úgy 5 körönként egyet és akkor aláírom, hogy jó tank, de addig...

Tuvok

A XXI. század egyik legnagyobb tragédiájaként vonul majd be a történelembe 2011.03.03, amikor a magyar WoT-osok szerény közössége rádöbben, mekkora hiba volt nem veled fordíttatni le a játékot anyanyelvünkre, pedig a XXII. század modern nyelvtantanárnõi is az új generációs processzorokat szidva verik fejüket az interaktív táblába, hogy mi, civilizálatlan barbárok hagytunk elkallódni egy ekkora talentumot, mint nemes személyed...<#kacsint>

Köszi!
Sztem sokaknak bejött... nekem nem, érthetõ okokból meg egy kevésbé szép nõi pszichomókusra is jobban gerjednék... 😊

Tuvok
Mert Csernus fiatalon jobban nézett ki ? 😄

f24sg
Ja nekik köszönet, de engem nem hatott nagyon meg, mert én arra vártam, hogy jönnek a szinkronizált beszólások is:
" -még meg sem karcoltuk, -rikoSÉ, -mégegy ilyen és belehal", szóval ezek a hülyeségek! - amit egyszer beszéltünk is chaten a többiekkel.
Mer az, hogy kiírja, hogy "abc megsemmisítette xyz," az egy lol. Még a "figyelem A6-ra" jó, de ezek a kitüntetések, hogyaszongya:
Bûntárs (=confederate) lehet, hogy ezt jelenti, de g*cihülyén hangzik, sok mással egyetemben. So Sew me, de én minden fórumon a játékok magyarítása ellen vagyok. <#bohoc>
Óistenem.
Vagy mert szõke...<#banplz>

Jeffjohnson
Launcherben ahol a kis angol zászló van odakattintasz és a legördülõ menübõl kiválasztod a magyart

Mer még fiatal... nézd meg 10 év drogos kezelés után 😊

Tuvok
Hát egy nagyon kedves pszichológus ismerõsöm egy szõke, hosszú lábú, karcsú, tökéletes testû, szép arcú igazi bombázó leányzó . Lehet így is 😊