World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ergo a KT 10 kb. 10 másodpercenként lõ egyet, a T-54 kb. 7 másodpercenként a (300-akat sebzett, arra csak a D-54 ágyú képes, az volt rajta)
Akkor hogy lõtt PONTOSAN 2-t, míg én egyet ? Ha egyszer megtudom hogy kell, tuti az összes T-54-es csatámat videóra veszem a kedvedért . Ha igaz lenne ami az adatai között szerepel, akkor nem érdekelne, így viszont egy kamu csaló szemét szartalicska, amit vagy VK36 szintre butítanak, vagy KIVESZIK a játékból, mert totálisan elkúrja az egészet . És pont .
Tier - 8
Hit Points -1500
Weight Limit - 66.96/70.5 t
Engine Power - 960 h.p.
Speed Limit - 29 km/h
Traverse Speed - 24 deg/sec
Hull Armor - 191/44/41 mm
Turret Armor - 181/89/208 mm
Standard Shell Damage - 270-450
Standard Shell Penetration - 149-248 mm
Rate of Fire - 4.8 rounds/min
Turret Traverse Speed - 26 deg/sec
View Range - 430 m
Signal Range - 650 m
Baromi karcsú az ágyúja. Ez egy sima 105 ös nek felel meg csak szarabb ROF al még mint ami a T29 en van. :-o
Per Aspera Ad Inferi.
De jó hogy én már nem idegelem magam miatta.
De remélem akkor is fogsz anyázni és nerfért kiabálni, ha egy veled szembenálló panther2 majdnem 3 lövést ad le mig te 1-et 😄
AD 1:
Azt milyen alapon hasonlítod a KThoz a T-54et?
A KT heavy, a T-54 med.
A KT Tier8, a T-54 Tier 9.
A KT német, a T-54 orosz 😊
Ergo semmiben sem hasonlítanak, miért kéne a ROF-nak hasonlónak lennie? 😊
Amúgy még a legrosszabb scenarió esetén kevesebb mint 2 😄, de ilyen alapon azért is reklamáltál, hogy miaz hogy a VK3002DB konkrétan 12-es ROFfal lõ? vagy egyes Panther II ágyúk 15.38-al 😄
AD2: ha már oppolod a T54 ágyúját, tegyük kontextusba és lássuk meg, kategóriájának LEGGYENGÉBB ágyúja 😄
A T9-es medek legjobb ágyúinak a penje azonos (1mm difi van), a DPM pedig
Pershing: 7.79 * 390 = 3038.1
T54 : 8.4 * 320 = 2688
Panther2: 7 * 390 = 2730
Sokmindenért lehet szidni jogosan a T-54et, de nehogy már az ágyú ROFja is a bûnlajstromán szerepeljen.
A páncélzata vastagabb, a sebzése nagyobb, és gyorsabban is lõ, mint ami le van írva
VICC ahogy van
Lehet aki páros napon regisztrált, annak valami hendikepet raktak az acc-jára, aki páratlanon annak meg nem, vagy csak én érdemeltem ki valahogy hogy ilyen "érdekes véletlenek" keserítik a játékom ..
Kezdem már várni én is a HW-t, mert ha fizetõs lesz, legalább egy aprócska késztetést se fogok érezni, hogy elindítsam ezt a fost .
elite p2 vs STOCK t-54, megáltunk egymással szembe, és rendes párbaj (egyet lõ az egyik, egyet a másik), ugye itt még a tûzgyorsaságát is bukja a t-54, és még így is 2/3 1/3 arányba nyert a t-54, az a tank egy csoda, nem is értem a szovjeteket minek húzták el a hidegháborút, 3 t-54 meg egy is-7 meghódította volna az egész világot. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
KT-val szemben állok egy T-54-gyel, õ pontosan 2x olyan gyakran lövöldözött rám, mint én rá .
Élete végéig csalánnal kéne csapkodni a farkát annak, aki kitalálta, hogy ezt a csaló szart beletegyék a játékba .
Szánalmas
😄D
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A másik ilyen a JagdPZIV-el történt. Oldalbakapom, bemondja critical hit, és leesik a lánctalp... Ennyi.
Pedig mondta Dummy is, hogy ezek nem épp a leghálásabb pillanatok. Hát nem.. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
de tény a legszebb, a nyílt terepen menetközben láthatatlanná váló szovjet tank, emellé jön a Cliff nevû pálya, ahol a kerülõ útón álcázó mezõ van, mert ott aztán bármi megtörténhet, az a hely annyira dúrva, hogy néha még a !német! tankok is elvarázsolódnak.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
- PzIII: durability increased by 10 Hit Points.
Na ezek fontosak, ügye?
Az, hogy ne párologjanak el a lövések, az nem fontos. A láthatatlan tankok sem fontosak, ezek gondolom rá érnek.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
na latom megint mindenki kiakadt ,esetleg a sok szidalmazas utan valaki mondana peldat hasonlo jatekelmenyt nyujto ingyenes jatekra????
En meg mindig fentartom hogy ettol a gametol nyogodtan tanulhatna 1-2 nagy cim ,vannak benne hibak igaz , De hat beta... benne van a neveben.
En multizni mindig eredeti gamekkal szoktam (szerencsem van kulfoldon elek es itt nem draga) ,az agyon hypolt black ops-ban 10x ilyen bug-ok vannak(jatszok a pc-s es xb360assal is),MW1-2 serverek tele vannak csalokkal, starcraft2 nagyon tuti csak szvsz egy ido utan unalmas, Company of heroes ellaposodott, World in Conflict... a fejlesztok mar szarnak ra stb. sorolhatnam meg egy ideig.
Lehet hogy megkoveztek miatta de en a Unreal Tournament/CS 1.6/Day of defeat (szerintem) szentharomsag ota nem szorakoztam ilyen jokat, pedig ezek nem mostani gamek.
Es ez Ingyenesen is jatszhato.... persze ha akarsz fizethetsz erte majd kesobb, havonta kabe ugyanannyit mint egyhavi Xbox live hozaferes, annyit meg ebben az allapotaban is meger(nekem)
ennyi...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Kit érdekel az új pálya meg a rengeteg újítás,mikor egy ilyen nagy hiba van a játékban.
Tudom,ha 1 dolgot kijavítanak 6 jön helyébe,de ennyire a release közelében ilyen blödség nem lehet a játékban!
Na jó, nem akarok negatív lenni, hiszen volt már amit eddig is javítottak.
De most nekem úgy tûnik csak egyre rosszabb lesz minden, a megjelenés folyton csúszik, semmit nem képesek idõre elkészíteni. Ez meg valahogy nem kóser.
Mondanák azt, mondjuk májusra toljuk az éles megjelenését, addig még minden szar lesz benne, de addigra kijavítjuk.
I will use google before asking stupid questions.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
X3? Olyan piszok addiktív hogy terápia kell hogy leszokj róla :-)
Olyan flottám volt a végére hogy ihaj, én uraltam a kalóz szektorokat :-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
na leszedtem a men of wart, de basszus mondhattad volna, hogy nem lehet külön lejátszani a német kampányt, hanem a szovjetekkel kell kezdeni, blááááá, a szovjet kampány egyetlen jó mozzanata, amikor jön az elején egy stuka és szarrá lövi a bajtársakat. :-)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A goldos fickónak is félre fog hordani a lövege.Azt az elõny nem fogja megkapni.
csak annyi elõnye lesz,hogy hamarabb lesz meg neki ugyanaz a tank és kevesebbet kell farmolni a fenntartásáért.
Goldos kiegészítõk,lövegek nem szerepelnek a játékban.Egyébként ha lenne én megvenném.