World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Overlord megengedte! Ez tény felesleges vitázni rajta.
2. Miután bejönnek a WOT saját skinjei valószínûleg nem lehet majd mást használni csak amit õk beleraknak ellenkezõ esetben ki fizetne egy speckó skinért
4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.
SZvsz Ilyesmiért bemondás alapján nem szokás bannolni. Nem tudom mit csináltál de biztosan egy dev vagy admin elõtt csináltad mert ha erre hivatkoznak akkor az nem véletlen.
<#dumcsi>#dumcsi>
"Félig-meddig vita tárgyát képezi,"
Egyébként meg a Wallhacknél is neked kell céloznod, helyezkedned, csak más kérdés, hogy tudod ki hol van. Ettõl még lelõhetnek. És ha bénán csalsz, kibannolnak.
Nyilván akkor jelent segítséget, amikor annyira közel vagy a másikhoz hogy direkt el is tudod találni azt a piktogramot, amit épp szeretnél is. Ellentéttel a másik féllel, aki mondjuk nem használja, az megérzésbõl durrogtat a vélt vékonyabb, sérülékenyebb részek felé, csak külsõ rásegítést használsz a skinekkel, nem?
Amit a gyári progival elõ lehet hozni, a gyári szervereken az mind az õ hibájuk. Ha én fpsben úgy látlak a falon keresztül, hogy nem WH csalást telepítek, hanem direkt egy szar régi videokari drivert rakok fel és itt-ott átlátok mozgás közben a textúrákon, az ugyanúgy külsõ módosításokkal elért elõny.
Nevezhetjük csalásnak is, meg nem is. Nekem mindegy minek hívjátok.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
kiváncsi vagyok, hogy ez a verseny is olyan lesz-e mint a múltkori (90% szovjet jármû)?
megy valaki a fórumos arcok közül
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De egyenlõre fent hagyom mert viccesen néznek ki a tankok azokkal a jelekkel 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
PZIV-et lvl6-os toronnyal szembõl egy KV egyetlen lövéssel kivégez??
http://www.akciofigura.hu
más
nálatok nincs olyan jelenség,h beragadó gombok?Miért is ne sniper mód váltáskor jön elõ.Naná,h ugrott a lövésnek,esetleg nekem kampeca.Baromira idegesít.
max akkor lenne jó ha ott vagy közel de akkor meg mozog a gyökér és nincs idõd célozgatni
leginkább ellenõrzésre jó amikor szétlövik a modulodat hogy megnézd volt valami köze hozzá de pl54en a front gastank nincs jelölve<#nevetes1>#nevetes1>
Ha nagyon szigorúan vesszük, akkor csalás. Én nem tartom annak, mivel nekem kell helyezkednem, észrevennem és céloznom.
Szvsz az igazi cheatek: wallhack és aimbot (meg full map, ha van egyáltalán ilyen)
Félig-meddig vita tárgyát képezi, hogy ez csalásnak minõsül-e...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Bekerültem egy partyba, ahol én voltam a leggyengébb láncszem. Gondoltam, akkor marad a scout és senkire nem fogok tüzelni. A vége az lett, hogy a kis T-28-mal kiszedtem egy T-29-et és egy Jagdphantert. Jagdphanter szót sem érdemel, 2%-ra volt sebezve. Fölötte és mellette leskelõdtem és annyira csalogató volt..
A T-29 már murisabb volt. Õ is alattam helyezkedett el, valószínûleg látott is, de el volt foglalva egy nálam erõsebb társammal. El püfölgették egymás elülsõ páncélját, kevés eredménnyel.
Tegnap felraktam az új skint, láttam hogy hol a T-29 motorja Volt köztünk 10-20 méter és a seggét mutatta. Beledurrantottam, lement 10%. Küldtem még egyet, kigyulladt. Rálõttem a harmadikat és vége is volt. 😊)
A tankomon az 76mm L-10 ágyú van fent.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Remélem jól megszívja és bekap valami jó féle férget... <#mf1>#mf1>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A végén maradt nekünk egy 54 es és az ellennek egy pershing, ezek meg egyszerre lõtték ki egymást.
Engem meg 4 hónap játék után bannoltak azzal az ürüggyel, hogy cheateltem vagy botoltam soha semmit nem használtam xD hiába írtam lesesz**k.
Valami kis gyökér beírt és már bannolnak is valakit nem is nézik, hogy jogos-e a dolog.
Kicsit idegesítõ !
de legtöbbször a játék nem a max pen értéket adja sajna
Asszony nézi, magától megy elõre a jármû, közben kortyolgatom az üdcsit. Azt kérdi, hogyan csinálom? Mondom tempomat anyu. Azt mondja, tök vicces, hagyjam addig menni, amíg csak tud. Oké. Közben egérrel auto célzással lövöldözgetek.
Erre átrobogok az összes ellenség között, megyek át a házakon folyamatosan lepattannak rólam, kilövök két PZIII-at menetbõl, egy PZIIIA-t aki egyfolytában a seggemet lövi, miközben követ, majd felgyújtok egy hetzert, akit más végez ki, végül belerongyolok a vörös vonalba és kilõ egy arty.
Ha ez mindig így bírná!
A javítások óta sok érdekes dolog történik.
de hogy olyat egymaga lõjön nem sok esélye van de ettõl a játéktól kitelik ez is
<#vigyor2>#vigyor2>
IS-4-T szembõl szaros KV 1 lövéssel 90%-ot sebzett!!!
Mi a fene ez?<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Amúgy kering egy legenda, hogy a kiírt ROF értékek maximális legénységgel és felrakott extra kütyükkel érhetõek el. Tehát a 6.3 round az akkor jön ki ha van rammer meg ventillátor a KTden (+15%). Ha mindkettõ hiányzott, az további 15% csökkenés a 6-os ROFon, máris csak 5.1, és ha neki volt fenn mindkettõ (mint például nekem van 😊) az övé marad 8.4...
Amúgy hülyeségnek tartom hogy a kiirt adatok nem az alapértékek lennének (100%-os legénységgel) de láttunk már érdekes dolgokat.
kb mint Muamer el Kadhafi: "Aki nem szeret engem az nem érdemli meg az életet"
tier 8
HP: ?1600-1700? (már nem emlékszem
Weight: 70
SL: 28
TS: 26
HA: 150/80/80
TA: 180/80/80
SSD: 320
SSP: 225
ROF: 6,06
TTS: 28
Mintha egyformák lennének, tehát az IS3-nál rosszabb
úgy fest marad az elgondolás: a prémium tank félúton van a stock és az elit kütyû között