World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
2 dolog:

1. Overlord megengedte! Ez tény felesleges vitázni rajta.
2. Miután bejönnek a WOT saját skinjei valószínûleg nem lehet majd mást használni csak amit õk beleraknak ellenkezõ esetben ki fizetne egy speckó skinért

Jeffjohnson
Szerintem a game rules chaper 4 part 6 alapján bannoltak ami:
4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.

SZvsz Ilyesmiért bemondás alapján nem szokás bannolni. Nem tudom mit csináltál de biztosan egy dev vagy admin elõtt csináltad mert ha erre hivatkoznak akkor az nem véletlen.

Köszönöm minden lelkes felületesen olvasónak!
<#dumcsi>

"Félig-meddig vita tárgyát képezi,"

Egyébként meg a Wallhacknél is neked kell céloznod, helyezkedned, csak más kérdés, hogy tudod ki hol van. Ettõl még lelõhetnek. És ha bénán csalsz, kibannolnak.

Nyilván akkor jelent segítséget, amikor annyira közel vagy a másikhoz hogy direkt el is tudod találni azt a piktogramot, amit épp szeretnél is. Ellentéttel a másik féllel, aki mondjuk nem használja, az megérzésbõl durrogtat a vélt vékonyabb, sérülékenyebb részek felé, csak külsõ rásegítést használsz a skinekkel, nem?

Amit a gyári progival elõ lehet hozni, a gyári szervereken az mind az õ hibájuk. Ha én fpsben úgy látlak a falon keresztül, hogy nem WH csalást telepítek, hanem direkt egy szar régi videokari drivert rakok fel és itt-ott átlátok mozgás közben a textúrákon, az ugyanúgy külsõ módosításokkal elért elõny.

Nevezhetjük csalásnak is, meg nem is. Nekem mindegy minek hívjátok.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

noname23
ez az új módi egyes ****** *******nél hogy elindul a másik szárnyon ahonnan nem jön az ellen a többit meg ott hagyja a xarba és kis idióta beleszalad és megdöglik a védõktõl ahelyett hogy menne segíteni megállítani a nyomulást amíg még lehet<#falbav>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

beszarás, ilyen még nem volt, 10-szer egymás után olyan retardáltak közé kerültem, hogy az 5:15 jó eredménynek számított

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Valaki tudna segíteni ok nélkül bannolnak, vissza akarom szerezni az acc-m 😞
bár nem tudom merre vagy, de nyárra biztos hazajutsz :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha HW elõtt haza jutok, akkor majd kifejlesztem és pár csata erejéig ki is próbálom. A jelenlegi lövedék eltûnések és mellé lövések miatt nem valami szimpítikus a 4 lövés/perces tûzgyorsaság. És ekkora tûzgyorsaságnál már nem éri meg hibázni. 😊
biztosan,

kiváncsi vagyok, hogy ez a verseny is olyan lesz-e mint a múltkori (90% szovjet jármû)?

[Rush]
<#lama>

hTTp://ror.hu/

noname23
persze<#smile>
megy valaki a fórumos arcok közül

mijki
Honnan lehet letölteni a modulos skineket?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

néztétek ezt?

újabb bajnokság

Met
Felraktam én is azt a festést, való igaz hogy eksönbe nem nagyon figyeltem, hogy hova célzok, fõleg azért mert nem is láttam a kis jeleket olyan messze volt az ellen.
De egyenlõre fent hagyom mert viccesen néznek ki a tankok azokkal a jelekkel 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

152mm-essel siman...

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Eagle16
A KV tankokra nagyon erõs ágyúkat lehet rakni...a PIV-est már a 122mm-es löveggel is kilõheti egy lövéssel, a 152mm-essel meg az is elég ha mellélõ 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

cikasz
Ez eg rakás szar 😞
PZIV-et lvl6-os toronnyal szembõl egy KV egyetlen lövéssel kivégez??

http://www.akciofigura.hu

Személy szerint én is felraktam pár napja,de az igazat megvallva mikor csõrözök egy másik tankkal,hát a csata hevébe nem nagyon szoktam nézegetni, csak mihamarabb lõjek és tipli.

más
nálatok nincs olyan jelenség,h beragadó gombok?Miért is ne sniper mód váltáskor jön elõ.Naná,h ugrott a lövésnek,esetleg nekem kampeca.Baromira idegesít.

Sztem annyira nem volt jelentõsége a skineknek ebben az esetben... ha a seggét lõtte, tökmindegy hogy hova lõtt..

noname23
most mi lenne csalás az hogy látszik már ha látszik mert ha egy bokor mögött van akkor semmi + az hogy 100méteren nem lehet már pontosat lõni
max akkor lenne jó ha ott vagy közel de akkor meg mozog a gyökér és nincs idõd célozgatni
leginkább ellenõrzésre jó amikor szétlövik a modulodat hogy megnézd volt valami köze hozzá de pl54en a front gastank nincs jelölve<#nevetes1>

lipovics
Majd leveszem, ha megjegyeztem õket.
Ha nagyon szigorúan vesszük, akkor csalás. Én nem tartom annak, mivel nekem kell helyezkednem, észrevennem és céloznom.
Szvsz az igazi cheatek: wallhack és aimbot (meg full map, ha van egyáltalán ilyen)
Ügyes voltál. Legközelebb spéci skinek nélkül lõdd ki a modulokat.

Félig-meddig vita tárgyát képezi, hogy ez csalásnak minõsül-e...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

lipovics
Megcsináltam a legnagyobb killemet a játékban.
Bekerültem egy partyba, ahol én voltam a leggyengébb láncszem. Gondoltam, akkor marad a scout és senkire nem fogok tüzelni. A vége az lett, hogy a kis T-28-mal kiszedtem egy T-29-et és egy Jagdphantert. Jagdphanter szót sem érdemel, 2%-ra volt sebezve. Fölötte és mellette leskelõdtem és annyira csalogató volt..
A T-29 már murisabb volt. Õ is alattam helyezkedett el, valószínûleg látott is, de el volt foglalva egy nálam erõsebb társammal. El püfölgették egymás elülsõ páncélját, kevés eredménnyel.
Tegnap felraktam az új skint, láttam hogy hol a T-29 motorja Volt köztünk 10-20 méter és a seggét mutatta. Beledurrantottam, lement 10%. Küldtem még egyet, kigyulladt. Rálõttem a harmadikat és vége is volt. 😊)
A tankomon az 76mm L-10 ágyú van fent.
Nyugi, ennek semmi köze a cheat-hez. Csak a csávó berakott egy képet meg egy olyan ál-feltöltõoldalt belinkelt, ahonnan semmit nem tudsz letölteni, de a csávó kapja a pénzt a sok balek próbálkozásaiból. Amúgy meg nem is lesz soha ilyesmi cheat (pl. xp hozzáadása), mivel az adatok online tárolódnak, és a szerver számolja õket.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

DonZorro
De most komolyan Srácok ILYENRE miért van szüksége valakinek??? <#nemtudom><#confused>

Remélem jól megszívja és bekap valami jó féle férget... <#mf1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Na eddig ez volt az utóbbi idõkben a legérdekesebb csatám. 3 T-54 nek adtam meg a kegyelem döfést, esküszöm olyan kielégítõ volt mint egy *****!!!
A végén maradt nekünk egy 54 es és az ellennek egy pershing, ezek meg egyszerre lõtték ki egymást.
Bot és cheat használatot írt valami chap 4 part 6 volt beleírva
Jeffjohnson
és abban mi volt?

Supportank is írtam de ilyen automata üzenet szerûség jött csak.
Jeffjohnson
Hova írtál a supportnak? mert nekem pl: 1 nap múlva válaszoltak.

Jeffjohnson
25% +- és ez randomra megy. Ha artyról van szó akkor ha nem üti át egybõl kap -50% ot a sebzésre ugyanez a helyzet ha mellé lõsz de még bent vagy a sebzési körben viszont ha elé lõsz mellé akkor a sebzés akár nulla is lehet mivel nincs gyenge pont ahol a "repesz/hõhatás" érvényesülne minden tanknak külön értéke van mennyire bírja ezt.

Sziasztok
Engem meg 4 hónap játék után bannoltak azzal az ürüggyel, hogy cheateltem vagy botoltam soha semmit nem használtam xD hiába írtam lesesz**k.
Valami kis gyökér beírt és már bannolnak is valakit nem is nézik, hogy jogos-e a dolog.
Kicsit idegesítõ !
noname23
hát ha átütné ez elképzelhetõ ha a tetején vagy seggét találná el
de legtöbbször a játék nem a max pen értéket adja sajna

Az elõbb is mi történt! =) Lepoárddal voltam kb. középmezõnyben.

Asszony nézi, magától megy elõre a jármû, közben kortyolgatom az üdcsit. Azt kérdi, hogyan csinálom? Mondom tempomat anyu. Azt mondja, tök vicces, hagyjam addig menni, amíg csak tud. Oké. Közben egérrel auto célzással lövöldözgetek.

Erre átrobogok az összes ellenség között, megyek át a házakon folyamatosan lepattannak rólam, kilövök két PZIII-at menetbõl, egy PZIIIA-t aki egyfolytában a seggemet lövi, miközben követ, majd felgyújtok egy hetzert, akit más végez ki, végül belerongyolok a vörös vonalba és kilõ egy arty.

Ha ez mindig így bírná!

Sziasztok, valaki mondana véleményt a Ferdinandról? érdemes végigszenvednem a Jagdpanthert?
Egész pontosan nehéz meghatározni, de inkább min. 30% lenne helytálló, ugyanis ha sikerül átütnöd a páncélját 53% felett is sérülhet...

szabii98
Asszem újra fel kell raknom a játékot 😄

I met God. She's black

Hagynám szívesen ,de csak õ volt ott!
A javítások óta sok érdekes dolog történik.
noname23
IS4be a KV 152es HE-jével szépen lehet csipegetni max 30%-ot is
de hogy olyat egymaga lõjön nem sok esélye van de ettõl a játéktól kitelik ez is
<#vigyor2>

Forolto
Nyugalom az élet nagyon ritka.

Ammo rack lehetett,vagy más is lõtt és csak te a KV-t láttad.

szabii98
haggyadmár...ISel nem karcolom a szaros KV meg 10et visz belõle?O.o

I met God. She's black

NA ITT SZA...M LE A JÁTÉKOT, DE ROHADT MAGASRÓL!
IS-4-T szembõl szaros KV 1 lövéssel 90%-ot sebzett!!!
Mi a fene ez?<#mf1><#mf1><#mf1>
Hát igen legalább azt a szaros T15E2 -õt oda adnák a T23 nak hogy valami fejlõdést érezzen a user a T20 után. 😞(
csak sajna még forradalom se lesz a fehérruszkiknál, mert állítólag szereti a nép a diktátorukat, persze lehet, hogy csak úgy csinálnak...hmm akkor kész csoda, hogy csak ennyivel táposab a szovjet ág mint az imperialista meg a náci :-)

ha láttad a 20-ast, láttad a 23ast is.... 😞

Sajnos nem sok esélyem van a pershingre, lehet a T23 ig sem jutok el.
Vedd is fel, tegnap is kimutattam az agyi folyamatok hibás mûködését 😄

Amúgy kering egy legenda, hogy a kiírt ROF értékek maximális legénységgel és felrakott extra kütyükkel érhetõek el. Tehát a 6.3 round az akkor jön ki ha van rammer meg ventillátor a KTden (+15%). Ha mindkettõ hiányzott, az további 15% csökkenés a 6-os ROFon, máris csak 5.1, és ha neki volt fenn mindkettõ (mint például nekem van 😊) az övé marad 8.4...

Amúgy hülyeségnek tartom hogy a kiirt adatok nem az alapértékek lennének (100%-os legénységgel) de láttunk már érdekes dolgokat.

Egyébként tényleg van egy végtelenül cinikus üzenete a T-54 nek. Végig játszottad a Tech tree-t? Ráfordítottál rengeteg idõt és energiát? ÉS NEM OROSZ TANKOT VÁLASZTOTTÁL? Akkor nesze ezt kapod a pofádba!!!

kb mint Muamer el Kadhafi: "Aki nem szeret engem az nem érdemli meg az életet"
nézzük a fejlesztett KT-t

tier 8
HP: ?1600-1700? (már nem emlékszem
Weight: 70
SL: 28
TS: 26
HA: 150/80/80
TA: 180/80/80
SSD: 320
SSP: 225
ROF: 6,06
TTS: 28

Mintha egyformák lennének, tehát az IS3-nál rosszabb

úgy fest marad az elgondolás: a prémium tank félúton van a stock és az elit kütyû között

szabii98
Hmm...
közel Szerda óta nem játszottam...történt valami érdekes?

I met God. She's black