World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szinte nulla annak az esélye, hogy ebben a hónapban

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

mijki
A HArd Wipe Márc. 14-én lesz ugye?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez a verseny mennyire változtatja meg az éles indulás idõpontját. Az már biztos hogy április 1 elõtt nem indul az EU szerver, és azt látom hogy május közepén lesz a verseny döntõje. Lehet hogy májusig halasztják az élest?
erdos
Ha van gyerekük dögöljön meg a kutyája <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Fritz Von...
Ez az egész verseny egy porhintés, addig se kell semmit csinálniuk, mert éppen a versenyt szervezik. Nevetséges.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

AirborneRanger
Énis így gondolom Forgotten Honoron amúgy is indul az Invasion 44-45 ARMA2 mod kampánya, ezerszer inkább az, mint ez.......

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Bazdmeg ma meg elsõ csata, megint t54 1v1 campinovka hill, közelharc, én lövök rá elsõre, lepattan, õ rám lõ egyet, és az elsõ lövésével felgyújt, amire betölteném a következõ lövedéket minden modul tönkremegy, még el se oltották a tüzet, kapom a másodikat, bumm, meg se tudtam nyikkanni. Törlöm le a gecibe, csak szétbasz idegileg.

szerintem várj még egy picit, Overlord szerint (igen, tudom, hogy ez mennyit ér) a mostani nagy verseny miatt gõzerõvel javítanak a német tankokon, gondolom ciki lenne, ha senki nem indulna azokkal az ismert okok miatt.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fritz Von...
Nekem az elmúlt 3-4 hétben lett az az érzésem, hogy ez a játék soha nem fog elkészülni. A legutolsó hirdetések és nagy szavak alapján pénteken kéne, hogy induljon élesben. A preordernek meg itt kéne figyelnie a gépemen / polcomon.
Sehol semmi. Meguntam az egészet, semmi fejlõdés nincs benne, csak visszafelé. Nincs ez, nincs az, a német tankok bohóc szinten vannak, el van baszva a láthatóság, el van baszva, hogy idõbeli eltérésekkel 1950-es tankok vannak összerakva 1943-44-esekkel. Nincs clanwar, nincs semmi, csak kéthavonta egy map, és újabb ígéretek.
Húzom lefelé a kukába az egészet, inkább visszateszem a Bf1942-t, vagy az FH-t, ha II.Vhzni akarok, de nemsokára lesz Red Orchestra 2 is.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

A Löve érdekes, már ha így valósítják meg, 120mm+120mm a torony szembõl + az az ív benne, a legkomolyabb ágyúk kivételével mindent le kéne pattintania.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/28984-minosons-compressed-textures-pack-and-more/

De nekem ez segített a töltési idõben, egyebekben:

Kreálj egy shorcutot ezzel a paranccsal:
cmd.exe /c start /low /D "G:\World_of_Tanks\" WorldOfTanks.exe

Persze a saját könyvtáradra mutasson.

ez most kinek?

remélem nem az én posztomra, az idézet egy sorozatból van, réteg poén, a címe IT Crowd :-)

Mondtam már 10milliószor.Ha nem mindenki csak a saját mondanivalójával lenne elfoglalva,akkor nem kéne beírnom 10millió egyedszer!
A városos (sok épületes) mapokat nem,vagy csak néha-néha tölti be a gép,úgy,hogy játszani is tudjak rajta.Pontosabban betölti mindig,de eleve késéssel és utánna vagy el tudok indulni az elején iszonyat laggokkal,vagy egyáltalán nem tudok semmit csinálni és disconnected.
Ez csak Himmelsdorf,ENSK és Ruinberg pályákon van.A többin semmi gondom nincs.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

:-))

Be! A füledbe!
Nem vagyok annyira hülye wazze!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Be van dugva?
Újraindítani próbáltad már?

:-)

Nem segít egyik sem.RAM gondok vannak

erõsen tipródtam tegnap, hogy visszarakom a zis-6ost, a kommented jó lökés volt ebben az irányban. :-) Némi DPS számolgatás után nem tünt meggyõzõnek a a +10% pen. :-)

Nem hiszem, hogy lesz KV3-am HW után, egyelõre nem szimpi, pláne, hogy bugos a matchmaking, mert T10 csatába is bekerül. :-)

Lehet próbálkozni textúrapack-al is, ha a gép amúgy is gyengébb.

[HUN]Kami*, kiskami*

LSSAHPAUL
tipp: Csinálj egy töredezetség mentesítést, és a végén nézd meg milyen file-ok maradtak töredezettek, ha van köztük wotos akkor 😊 vagy másold át egy másik winyóra õket majd vissza vagy sajna wot uninstall/reinstall.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Imation, orosz artyt vegyél. A Humi a pontossági nerf óta sztem artiknét használhatatlan. Nehezen talál el bármit, ha pedig mellé lõ vminek, nincs akkor splash rádiusza hogy sebezzen.
Én kidobtam a kukába, fullos legénységgel és mindenféle upgraddel együtt.
S51-t viszont megtartottam (igaz hogy az magasabb tier), mert annak akkora splashe van, ha mellé is lövök valaminek majdnem olyan mintha eltaláltam volna (a nagyobbik ágyúval természetesen).

A 107-es az alacsony tierek BL/10-ese.
A KV-n is brutális,de a SU-85-ön azzal a reloaddal iszonyat mutatvány!<#wow3>

erdos
Mondtam én hogy a 107-es Op 😛

Eagle16
ZiS-6 😊

A 107-es a legjobb szerintem, a D10T kisebb ROF-al kevesebbet sebez, a D25T meg majd feleakkorával alig többet...ráadásul 1k kredit egy lövés, bár gondolom ez itt még nem számít neked , de majd fog a kiadás után, mikor minden ezres számít majd.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ok ok.Csak az a gáz,hogy Ruinberg-en megy majd a mûsor.Azt a mapot nekem sokszor be se tölti.😞

lipovics
Köszi!
AirborneRanger
Hihetetlenül fel tud kúrni ez a fos. Hagyjál, hogy olyan balancet ad ki, hogy nálunk maus, JT meg én p2, utánunk már csak t8asok, ellennél t30, 3 pershing, 1 p2, 4 t54, meg a maradék..., 15-0ra vertek minket, de úgy, hogy 1v1be harcoltam egy t54 ellen, és közvetlen közelrõl (~10m), 6 lövésbõl 4 lepattant arról a csótányszutyokról, zöld célkeresztnél. Természetesen a 105ös volt fent. Komolyan már kínomba röhögtem, hogy ilyen nincs.... Majdnem törlés lett belõle.

LSSAHPAUL
Tuvok, Jeges: adjuk lefele a nevezési listát a bajnokságra 8/90-es divizióra, 14+6 fõt lehet nevezni, 1 ember csak 1 csapatban lehet (még olyat se lehet csinálni hogy indulsz a 6/60 ban meg a 8/90-ben) szal írjatok egy privátot hogy akartok e rajtalenni a listán 😊
(a többi emberkét azé nem kérdezem mert tudom hogy akarnak, a jelenlegi 20 fõs listát lehet csekkolni a ts-falon)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Legjobb módszer arty kiiktatásra: fogj egy panzer III ast szlalonozz el vele az ellen kezdõhelyik és barmolj bele. Sokkal gyorsabb módszer mint lövöldözni és instant kill eddíg 2/2 bejött 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

I.C.ram
KV a 152 vagy 155 mm-es kályhacsõvel embertelen módon tetszik! 😊 Velem azonos tier-es tankok általában 1-1 lövés. De ha berak IS-4-ek közé azokat is 15-20%osan tudom sebezni. Igaz, hogy lassú, de okos játékkal nagyon gyilkos. Volt olyan, hogy egymás után 5 tankot lõttem ki 1-1 lövéssel (reaper medál), úgy, hogy egyik se volt 75% alatt.
KV3hoz melyik passzol jobban, idiot, vagy d25t?

A GW Tiger lassú,lomha,s városi pályán teljesen használhatatlan. Csak gyenge ellenfélnél van idõ, hogy 1-2 lövést megengedjen. Persze a 2/min lövés nem sok amúgy sem, de városban kész csoda. Viszont igaz, hogy önti a lét.

A Phanter viszont jó td-zni is,igaz rá is igaz, amit a Humiról írtam.😊

Bár sokan nem szeretik én szeretem az artyt, mert sok helyzetet csak azzal lehet megoldani. Persze, fõleg, ha velem van, vagy én vagyok vele. De nagyon sok függ a kezelõtõl is, hiszen mint ahogy itt írták korábban az arty igazi kis hõs volt, hisz nekiment egy páncélosnak, ami nem kis teljesítmény egy artytól sztem.
hát Szacsa jól mondta, már nem a régi. A gyorsasága megmaradt, szóval TD-ként harcias még, ha szükség úgy hozza.

Aztán a GW panther olyan lesz, mint a régi humi(pontos, precíz)
A GW Tigert meg nehéz elsajátítani rendesen, testbõl kell célozni, álcája nincs, ilyesmi, viszont dúrvább pénznyomó, mint a régi artyk

Mostanában legtöbbet a T20 al megyek ami érdekes jószág és próbálok nagyobb TD ket követni a városi pályákon hátha jól jön nekik a segítség. Bár a mozgásuk alapján úgy tûnik nem nagyon igénylik. 😊
A T20 a csatatér sakálja. 😊 Csak olyat támadok aki nem tud vissza lõni. Tehát 2-3 tier el kisebb, kilóg a bele és max 2 lövés van neki hátra, teljes erõvel mással küzd és háttal áll nekem, kb a látóhatár szélén áll.
Ne várj sokat a Humitól eleinte.😊
Nem is olyan sokára a pénztermelõ PzIV el összejön a hummel-re az xp, lehet hogy teszek akkor az arty val még egy próbát. Eddig csak a Bison-t próbáltam meg de az nagyon nem jött be nekem.
A MAUS-nak szerintem egy baja van csak. Általában nem fog össze senkivel, csak megy elõre, még ha lassan is. Tisztelet a kivételnek. Aztán lövik ezerrel minden irányból,de csak megy, aztán meghal. Pedig össze kellene fogni a csapatnak kísérni és védeni a nagyot, de legjobb, ha nem a Maus megy elõl. Úgyis mindenki azt lövi így a többiek nyugodtan kiszedhetik az ellent, mert ki figyel pld. egy IS-4-re, ha ott áll mellette egy Maus? Ha a Maus meghal a csata elején akkor a csapat is elbizonytalanodik, s talán úszik az egész csata. Én legalábbis így tapasztaltam. Ha a végén még élt a Maus szinte mindig gyõztünk. S nem a tûzereje miatt, hanem mert elvonta a figyelmet, meg a tüzet, hiszen lõhetik ezerrel, alig sérül. De egyedül nincs esélye. Ezt használja ki általában az ellen, ha pld. sok T-54, vagy Phanter II van náluk. S ha erõsítik a Maust kiveszik a kezünkbõl a konzervbontót. Még jobban magára akar maradni, mert ugyan mi fogja kilõni? Pedig õ is a csapathoz tartozik.
Ez a dicsõ múlt,még akkor is, ha csak össze van vágva.Ma már nem sebez akkorát, hogy csak úgy kilõjön egy tankot. Ráadásul a pontossága is a régmúlt,de közelrõl még mindig veszélyes. Városban pld. Himmel.., nem is lehet szinte mást tenni vele, csak td-zni. Akkor is nagyot lehet vele sebezni, s ha nem rád figyelnek még meg is úszhatod élve. Sokan csinálják ezt, sokszor szép eredménnyel. Én sokszor szedtem ki foglaló hk-kat, vagy a sarkon figyelmetlenül beforduló ellent. Volt közte minden, még alig élõ Maus is. Akkor az ember hízik kicsit, de fél perc múlva általában halott. Ez a Hummel😊
artyval már én is megindultam, hasonló volt a reakcióm
KV: egéren edzõdtem (top speed 20), nekem a KV egy agilis arty vadász 😊

A legújabb módszer(illetve ez is az), hogy a platoon-ban lévõk kezdik el egymást lõni, s ki is lövik egymást. Aztán jót nevetnek és kiszáll az is aki még megmaradt. Hogy ennek mi az értelme nem tudom, de már kétszer is láttam ilyet. Ha szólsz nekik beléd is engednek egyet kettõt,majd folytatják. Érdekes...
Hummel jól manõverezhetõ. Egyesek készítettek errõl egy videót, íme:

Nem kell messzemenõ következtetések levonni, ez egy ilyen poénosra vett, összevágott videó, amely megmutatja, hogy ha közelharcra kerül a sor, a csata végére leharcolt Maus is könnyû szerrel ölhetõ kedvenc tüzérünkkel. 😊

Szerintem mentette a menthetõt, mert azt hitte a társai foglalnak, vagy majd jönnek segíteni és kilõnek. Tévedett. Ez egy profi arty volt, ami a társairól nem mondható el. S ez volt a szerencséd is egyben.<#vigyor2><#eljen>
Nekem a német tankokkal nem volt soha bajom. Én azokkal éreztem úgy, hogy átszaladok rajta. A KV megõrjített a lassúságával. S ez még így megy egészen az IS-3 full változatáig. Ráadásul az ágyúja iszonyú pontatlan és lassú is.A torony meg talán meg sem mozdul.😊 Persze, ha most mennék vissza és vennék egy KV-t biztosan változna a véleményem. De aki elõször akar fejlõdni, s úgy szerzi meg szerintem nem érzi olyan erõsnek. Esetleg, ha valóban õ a top tank. De az meg ritka. Legalábbis én így emlékszem. De anno, amikor általában a közép, vagy alsó mezõben voltam valahogy nem rajongtam érte. Nekem pont az a tank volt, amelyikre azt mondtam bárcsak ki lehetne hagyni. Persze azóta lehet, hogy változtattak is rajta, nem figyeltem, mert mindig csak a jobb, nagyobb tankokat akartam megszerezni, hogy legalább kipróbáljam 0 elõtt. De nekem leginkább az az álláspontom alakult ki, hogy érdemesebb lesz egy fajta tankra hajtani, mert akkor nem lesz gond a taktikával ,az állandó mivel is vagyok? Pld. nem megyek el támadni artyval, s kell visszafordulnom félúton, hogy úristen! Ilyen is volt, s még én is jót nevettem ezen. Mert a sok tank, sok nemzet, sok taktika. De ha valaki egy tankkal sok csatát vív, szinte összenõ vele, már sokkal jobb eredményeket ér el. Ettõl függetlenül mégis az orosz ágat fogom vinni egyik ágon, mert az IS-3 és IS-4 viszont nagyon bejön. Az IS-7 valahogy nem jött be, talán keveset megyek vele, de már szándékomban áll a megtakarításom rááldozni egy kis tapasztalatra. Szóval én csak örülök, hogy a KV ilyen jó. Talán nekem is az lesz legközelebb.<#szeret>
Hát de érdekes csatám volt megint! Orosz szerveren a DB vel egyedül maradtam 3 al szemben és már lelkesen foglaltam. Az ellenségnél tigris, hummel meg valami tier 6 os gép. Már 80% nál jártam amikor megjelent egymagában a magabiztos hummel hogy most akkor rendezi velem a dolgot. :-o
A másik kettõ a franc tudja hol volt mert végeztem a hummel el viszont kicsúsztam a körbõl manõverezés közben és újra indult a számláló és még így is befoglaltam. Ennyire penge gép ez hogy neki áll küzdeni szemtõl szembe egy DB vel vagy csak ostobák voltak?
Hol állítottam én ennek ellenkezõjét? 😊

erdos
Én próbáltam de a 107-essel nem veheti fel a versenyt szerintem. Egy PzIV 2db lövés ami 8-as ROF-nál szinte semmi. Brutális. Ráadásul ömlik vele a lóvé...

Gondolom ez az új köszönési mód suttyóéknál, láttam már én is többször ilyet és mindig gondolkodom hogy belelõjek vagy sem. Szerencsére velem még nem csinálták.
Gyerekek új szabályok vannak?
Már nem tudom hányadik eset, hogy elindul a csata és valamelyik társam belém durrant aztán nyugodtan megy tovább!!!
Szükség van erre?