World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sehol semmi. Meguntam az egészet, semmi fejlõdés nincs benne, csak visszafelé. Nincs ez, nincs az, a német tankok bohóc szinten vannak, el van baszva a láthatóság, el van baszva, hogy idõbeli eltérésekkel 1950-es tankok vannak összerakva 1943-44-esekkel. Nincs clanwar, nincs semmi, csak kéthavonta egy map, és újabb ígéretek.
Húzom lefelé a kukába az egészet, inkább visszateszem a Bf1942-t, vagy az FH-t, ha II.Vhzni akarok, de nemsokára lesz Red Orchestra 2 is.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De nekem ez segített a töltési idõben, egyebekben:
Kreálj egy shorcutot ezzel a paranccsal:
cmd.exe /c start /low /D "G:\World_of_Tanks\" WorldOfTanks.exe
Persze a saját könyvtáradra mutasson.
remélem nem az én posztomra, az idézet egy sorozatból van, réteg poén, a címe IT Crowd :-)
A városos (sok épületes) mapokat nem,vagy csak néha-néha tölti be a gép,úgy,hogy játszani is tudjak rajta.Pontosabban betölti mindig,de eleve késéssel és utánna vagy el tudok indulni az elején iszonyat laggokkal,vagy egyáltalán nem tudok semmit csinálni és disconnected.
Ez csak Himmelsdorf,ENSK és Ruinberg pályákon van.A többin semmi gondom nincs.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nem vagyok annyira hülye wazze!😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Újraindítani próbáltad már?
:-)
Nem hiszem, hogy lesz KV3-am HW után, egyelõre nem szimpi, pláne, hogy bugos a matchmaking, mert T10 csatába is bekerül. :-)
[HUN]Kami*, kiskami*
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Én kidobtam a kukába, fullos legénységgel és mindenféle upgraddel együtt.
S51-t viszont megtartottam (igaz hogy az magasabb tier), mert annak akkora splashe van, ha mellé is lövök valaminek majdnem olyan mintha eltaláltam volna (a nagyobbik ágyúval természetesen).
A KV-n is brutális,de a SU-85-ön azzal a reloaddal iszonyat mutatvány!<#wow3>#wow3>
A 107-es a legjobb szerintem, a D10T kisebb ROF-al kevesebbet sebez, a D25T meg majd feleakkorával alig többet...ráadásul 1k kredit egy lövés, bár gondolom ez itt még nem számít neked , de majd fog a kiadás után, mikor minden ezres számít majd.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
(a többi emberkét azé nem kérdezem mert tudom hogy akarnak, a jelenlegi 20 fõs listát lehet csekkolni a ts-falon)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A Phanter viszont jó td-zni is,igaz rá is igaz, amit a Humiról írtam.😊
Bár sokan nem szeretik én szeretem az artyt, mert sok helyzetet csak azzal lehet megoldani. Persze, fõleg, ha velem van, vagy én vagyok vele. De nagyon sok függ a kezelõtõl is, hiszen mint ahogy itt írták korábban az arty igazi kis hõs volt, hisz nekiment egy páncélosnak, ami nem kis teljesítmény egy artytól sztem.
Aztán a GW panther olyan lesz, mint a régi humi(pontos, precíz)
A GW Tigert meg nehéz elsajátítani rendesen, testbõl kell célozni, álcája nincs, ilyesmi, viszont dúrvább pénznyomó, mint a régi artyk
A T20 a csatatér sakálja. 😊 Csak olyat támadok aki nem tud vissza lõni. Tehát 2-3 tier el kisebb, kilóg a bele és max 2 lövés van neki hátra, teljes erõvel mással küzd és háttal áll nekem, kb a látóhatár szélén áll.
KV: egéren edzõdtem (top speed 20), nekem a KV egy agilis arty vadász 😊
Nem kell messzemenõ következtetések levonni, ez egy ilyen poénosra vett, összevágott videó, amely megmutatja, hogy ha közelharcra kerül a sor, a csata végére leharcolt Maus is könnyû szerrel ölhetõ kedvenc tüzérünkkel. 😊
A másik kettõ a franc tudja hol volt mert végeztem a hummel el viszont kicsúsztam a körbõl manõverezés közben és újra indult a számláló és még így is befoglaltam. Ennyire penge gép ez hogy neki áll küzdeni szemtõl szembe egy DB vel vagy csak ostobák voltak?
Már nem tudom hányadik eset, hogy elindul a csata és valamelyik társam belém durrant aztán nyugodtan megy tovább!!!
Szükség van erre?