World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kategóriájában Mausnak számít BL-10/155mm (amcsi) löveggel.
A legdúrvább az átlag xp különbség (és a cr), tehát a KV-n átszaladsz, míg a másikkal lassabb a fejlõdés. Ez mondjuk Eagle ( már ha jól emlékszem)feltevését igazolja régrõl, és pedig: hamarabb érsz az IS7-eshez, mint az egérhez (ez meg CW-ben lehet probléma). Amcsikkal nem tudom mi a helyzet.
Az igazán nagy baj akkor van, ha besorsolnak egymás ellen (mindkettõ gyakran toptank).
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
részemrõl a konklúzió: lesz KV-m :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Olvasom néha, de annyi melóm van, hogy azzal kelek-fekszek:/.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csemegézhetsz mert van bõven.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyelõre nem.
- reconsidered camo values
- new mantlet mechanics (at least for Maus and JT)
- new hit-box for Maus
- adjustments for KwK 12.8 cm
- JT adjustments
and some other things.
Lowe will be added relatively soon after the release (again in v.0.6.4), it will be a "regular" premium vehicle available for purchase in store.
Patch valamikor áprilisban.Kiadás után természetesen.
Volt rá jópár oldal,hogy közeledjenek az álláspontok.Ez nem történt meg.
A játékból kiindulva jutottak páran a személyeskedésig.Ennek már nincs köze a topikhoz.
Van 2 fajta vélemény és kész.Vegyünk nagy levegõt és lépjünk tovább normális stílusban.
szerintem.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ezt már megtették nagyjából😊 de ez az MMO gaming egyik lényege hogy folyamatos tartalom hozzá adás, de ezt te is tudod😊
Ennek ellenére megpróbálom, bár tudom, hogy baromi gyötrelmes lesz. De nem lesz nehezebb,mint itt végigvinni, hisz csak szeptemberben kezdtem, amikor már a "profik" irtottak bennünket nem kis sikerrel. Persze nem volt nehéz dolguk, de én abban reménykedem, hogy lesznek hozzám hasonlók,meg akik akkor kezdik, s talán abból megélek eleinte, hisz a "nagyokkal", meg a fizetõsökkel úgysem vehetem fel a versenyt.<#vigyor5>#vigyor5>
De ilyesmi hogy repülõk...nekem ugyan nem kellenének.
Elsõ sorban, hiba javítás, német/orosz/amerikai ág, meg új játékmódok, klánrendszer, aztán a többi tank ág. De repülõk? Gyalogság?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Vagy mint a gyalogság amire azt mondták lehet lesz, de nem lehet gyalogosokat irányítani.
Amúgy se gyalogság, se repülõ, nem hiányzik szerintem.
Magyar tankok jöhetnek, de elõbb talán...hm. Elõbb talán a német/orosz/amerikai tank fa lehetne teljes
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem kell mást tenni csak pozitív hullámokat sugározni <#nevetes1>#nevetes1>. Merjünk nagyot álmodni. Mivel európai fa lesz ezen talán kapunk helyet. Repülõk lesznek, Offmap arty lesz van hír lángszórós tankokról és gyalogságról is.
Tudod, ezt hívják demokráciának.
Nem hinném, hogy ebben a játékban olyan sokat számít, hogy valaki 10 vagy 3-4 hónapja játszik vele.
A sok változatos map és tank lehetõvé teszi azt, hogy kb. a 3000. csata környékén (ha nem teljesen retardált) már mindenkinek a könyökén jöjjön ki az, hogy hova menjen, mit és hova lõjön ha jön az ellen.
Az, hogy valaki itt volt a topik indulásakor max. az e-pénisz növelésére/lóbálására jó.
Lehet, hogy kicsit sok a flame, de az önszabályozás rendesen mûködik. Nincs oldalakon keresztül anyázás, káromkodás és alpári stílus. Néha elszabadulnak az indulatok, de szépen lecsillapodnak.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Én veszek majd újra JT-t, amint javítanak a láthatósági értékein (legalább fele olyan jó legyen, mint az Object-é) és a lövegpajzson. Nekem csak ennyi kell, mert úgy már egy nagyon jó TD lesz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
PM-me
épp most akadtam össze egy 30al csak 1x talált el még én igen<#taps>#taps> 2x tudtam 8% bevinni
+azt meg csak nehogy figyelembe vedd az orosz kütyüknél fõleg a t54el mivel ált mozog hogy iaming speedje a legjobb az amcsiknak még ha fel is szerelem mindennel akkor is lassabban fog szûkülni az a kör
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius