World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
oldalról: a test alsó része
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Vagy csak sivatagi pályán? 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Többnyire Tier8-akkal támadok rá, KT-val az esély NULLA akármire is, IS3-mal (ha ép) a gyorsaságát ki lehet használni, T32-vel némi esély közvetlen közelrõl a jól védett torony adja, a Maus-on pedig ugye a lövegpajsz az egyik gyengepont, ami így közelrõl pont ideális . De kell a szerencse is nyilván .
JT-val nincs gond ellene, amíg távol van . 😄 Egy Mouse Trap medál azért csak becsúszott már, pedig nem hajtok direkt rá .
HE-t pedig nem, vagy alig hordok magamnál pont az általad leírt okok miatt, SPG-k meg olyan kisebb tankok ellen használom, amiket általában nem lehet 1 lövésbõl AP-vel kilõni .
A Maus is csak addig erõs, míg ellene van az ember .
No mindegy, majd lesz valami, csak azért írtam le ezeket, mert döbbenten olvasom, hogy erõsítik. Majd meglátjuk milyen eredménnyel, s fõleg mit szól hozzá a közönség,mert lehet egyedül vagyok ezzel a problémámmal.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A vk ágyúja bár jó, de sokat pattan le IS4/ISi-rõl.
Maus-ról én nem pattanok le, mert nem lövök rá AP-vel. HE-t annak a rohadt nagy dögnek, és szevasz.
Már persze csak akkor ha van még valaki velem, , mert egy az egy ellen, nem sok esély van az Egér ellen
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
(minek takarékoskodjak az arannyal)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Volt már ekkora bevételetek Pz IV-el?
Tapasztalat: 5.148 (persze duplán)
Kredit: 53.989
5 kilõtt tank, köztük IS-3, JP.. további 3-at sebeztem, és volt egy felderítésem. Ilyen jó köröm még nem volt ezzel. Hozzáteszem ez a 10-ik meccs volt ma vele, a többi 9 lose...
T30: még a gondolatot sem bírom befogadni, hogy kipróbáljam a papír test miatt, elképzelhetetlennek tartom, hogy hatékonyan tudjak vele játszani, atom ágyú ide, vagy oda :-)
Maus, mint társasjáték: na ja, ritka az amikor kellõ számú (nem is sok, nem is kevés) játékos kísér, akik észre veszik, hogy eljátszom a golyó fogót és bátran harcolnak körülöttem. :-(
Vagy amikor olyan a pálya, és már szarul állunk beírom, hogy:
ok, bemegyek meghalni az ellen bázisára, bújatok a roncsom mögé és nyerünk, hát ilyenkor is jó, ha az esetek felében jön mögöttem valaki.
Én már sok emberrel játszottam. Volt velünk Is-7, T30, de amikor ellenünk Maus volt, mindenki csak annyit mondott: Maus! És tudtuk, hogy nem lesz könnyû dolgunk. Mert ugyan sebezzük, de hány lövés kell, hogy ki is lõjem? Talán meg sem lehet számolni. S ha kettõ van ellenünk,akkor tuti a bukta. Még a hírhedt T-54-eknek is beletörik a bicskája. Persze ehhez kell egy jó Maus pilóta is. De azért lássuk be a többség tud vele játszani. Csak persze mindenki - így én is - elõször az ellen Maus-ától akarok megszabadulni, mert utána már minden könnyebb. Olyan ez, mint amikor régen a csatában megölték a vezért, s a hadsereg szétesett. De azért bízom benne, hogy egyszer én is rutinos játékos leszek, aki 0 lepattanóval szedem ki a Mausokat. Eddig még ez nem sikerült.
remélem egyszer az lesz, jelenleg (ha tudod hol kell) bármivel átlövöd szembõl az közül, amivel össze sorsolják
bugos front páncél: 100 mm
bugos oldal páncél: 100 mm
Sokszor bedobja ellene a tigrisemet, gond nélkül csipegetem bármelyik oldalát.
Mausban ülve: mi munka volt megtanulnom ( nem kevés jó tanács jött it pár embertõl)jól használni, és HA nincsen rutinos ellenfél a túloldalt, akkor érvényesül az általad mondott. Kiálok, had lõjenek (40 fokban beforgatott test, félre billentet torony) és ilyenkor lepattanó gyûjtés. Egyetlen egyszer 100+ volt.
Sajnos, ha vannak rutinos játékosok, akkor 0 lepattanó, mind bemegy. :-(
A plussz ágyút meg nagyon várom, tuti jó móka lesz a kettõs aszimetrikus célkereszt, tûzgyorsaság (ez tûnik logikusnak).
A tegnapi napon az összefogás taktikával sikerült mezei IS-4, Is-3 csapattal lenyomnunk az ellen 5 T-54 és 2 Phanter II csapatot. Talán meglepõdtek, hogy mi a fene ez az összefogás. A taktikát nem beszéltük meg, csak valahogy így állt össze a csapat. Jó érzés volt. Sajnos egyedi esetet mesélek, mert utána mindig a szélrózsa taktika dominált.
De visszatérve a Mausra már többször volt, hogy valaki rákérdezett, hogy mi a taktika, vagy merre megy? Válasz semmi. Aztán elment és meghalt. Bár én túl erõsnek tartom a Maust a mezõnyben, talán ezt még õ sem bírja ki. S nem is. De ezt valahogy nem akarja sok Maus tulaj felfogni, csak olvasom, hogy itt lyukas, meg ott, meg gyenge az ágyú stb. De akkor mit mondjon akinek T30 van és papírból van? Mi történik, ha egy Maussal találkozik? A Maus simán kinyírja.Még ezzel a gyenge ágyúval is. Akkor mi lesz, ha már nem lesz lyukas, baromi jó ágyúja lesz, mint általában a német tankoknak. Senki sem fogja tudni még sebezni se nagyon. Egy mozgó konzervdoboz a csatamezõn, amihez nincs konzervnyitó.
S ha nem akar Veled összefogni a csapat szerintem nem kell elõre menni, mert akkor az a csapat nem érdemli meg, hogy meghalj értük.<#hamm>#hamm>
"Preliminary stage for US and EU servers will be held until release. You will be able to use your beta accounts. "
Azaz: a szerver szintû elõdöntök az EU/Us esetében még a béte szerveren történnek, és a kijutók moszkvában a béta accountjukkal fognak játszani.
Szerintem mindenképpen meg kell várniuk az éles indítással a bajnokság végét.
a. már rég nincsenek ott, hanem fogócskáznak az artykkal
b. lánctalpatcseréltek az összes tdnken
c. az addig már eonokkal ezelõtt odaért ellenséges hvykkel csatárláncban szunyókálnak
Valamiért az van az emberek tudatában, Egérke van velünk, akkor hurrá nem teszünk semmit, menjen elõre az a böhöm tank és lõjjön ki mindenkit
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Szóval mindenkinek vannak gondjai, még az OP T-54-ben is,(nem állítottam ellenkezõjét) és éppen ezért teljesen fölösleges ilyenek miatt felhúzni magunkat. Pusztán erre próbáltam utalni...<#wave>#wave>
Na?Kitaláltam?😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...