World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Majd igyekszem.😊
No ez igaz. De még én is dolgozok az ügyön. Ha tudnám, hogy pontosan mikor lesz 0, akkor nem sajnálnám a pénzt az IS-7-tõl, hogy gyakoroljak a csatákban, de már úgy látom lehet, hogy május is lesz ebbõl.Akkor meg még kell a zsé. Mert ugye egy Maus-t kilõni mindig más, mint bármi mást.😊
😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szembõl: sárvédõ
oldalról: a test alsó része

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez a 40 fokban beforgatom milyen tankoknál mûködik?

Vagy csak sivatagi pályán? 😊

mijki
M3-s nem jó. T29-esek meg IS-ek közé rakott beee.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tuvok
Mivel sok-sok hp-ja van, így a 15% reális dolog, és jó eredmény is .
Többnyire Tier8-akkal támadok rá, KT-val az esély NULLA akármire is, IS3-mal (ha ép) a gyorsaságát ki lehet használni, T32-vel némi esély közvetlen közelrõl a jól védett torony adja, a Maus-on pedig ugye a lövegpajsz az egyik gyengepont, ami így közelrõl pont ideális . De kell a szerencse is nyilván .
JT-val nincs gond ellene, amíg távol van . 😄 Egy Mouse Trap medál azért csak becsúszott már, pedig nem hajtok direkt rá .
HE-t pedig nem, vagy alig hordok magamnál pont az általad leírt okok miatt, SPG-k meg olyan kisebb tankok ellen használom, amiket általában nem lehet 1 lövésbõl AP-vel kilõni .
A Maus is csak addig erõs, míg ellene van az ember .

Jó munkához idõ kell...<#nevetes2><#fejvakaras>
Jó neked. Nekem a Maus a mumus. Egyszerûen nem tudom annyira meglõni, hogy esélyem legyen a túlélésre. Pedig már utánaolvastam. Lövöm HE-vel, lövöm AP-val a lába közt, de max. ha 15 %-t tudok rajta sebezni. Igaz egyszer (!) eltaláltam valahol, akkor 35 % jött le. Még most is azon gondolkodom, hogy vajon más is lõtte egyszerre velem? Mert ugyanott lõttem, ahol máskor. A HE meg látszatra nem is tesz benne kárt. Persze lehet, hogy a legénység sérül,, de mivel szinte azonnal visszalõ, nem hiszem, hogy az ágyú is.
No mindegy, majd lesz valami, csak azért írtam le ezeket, mert döbbenten olvasom, hogy erõsítik. Majd meglátjuk milyen eredménnyel, s fõleg mit szól hozzá a közönség,mert lehet egyedül vagyok ezzel a problémámmal.

mijki
Én eddig 2 kõrt mentem M3-al, hát hamar szétkaptak...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nézd, én a három Tier X-es közül a Maustól félek legkevésbé.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

mijki
Amúgy az oroszok lusta, lassú banda. AZ Il-2 Cliffs of Dovert is 4-5 év alatt csinálták meg. De az igaz, hogy minõségi játék lesz.

Két dolog:

A vk ágyúja bár jó, de sokat pattan le IS4/ISi-rõl.

Maus-ról én nem pattanok le, mert nem lövök rá AP-vel. HE-t annak a rohadt nagy dögnek, és szevasz.

Már persze csak akkor ha van még valaki velem, , mert egy az egy ellen, nem sok esély van az Egér ellen

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

van róla terv, így tippre a CW-vel egy idõben (min. fél év)

mijki
A teljes játékban a 2 ágyús tankok használhatják mind a 2 ágyújukat?

mijki
Most beszélgettem 2 külföldivel, azt modnták a Sherman jó tank, azért elindultam arra, vettem M3-ast.

jelen játékban a Lee jobban fog érvényesülni a nagy ágyújával, mint az egérke a KWK 75/L36,5-esével, páran itt már tipródtunk, hogy milyen értékeket kaphat, de nincsenek nagy illúzióink. Ugye a rövid csõ miatt rém szar pen, a 75-ös HE meg nagyok ellen semmi sem ér :-(

Gyalogosok ellen...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Arra kíváncsi leszek hogy oldják meg. Meg, hogy merre fog lõni és milyen lesz. Mert ha egyszerre lõ majd a másikkal, akkor az már egyáltalán nem kevés. De állítólag a Lee-nek is lesz 2. ágyúja. Annak meg minek?
Lehet, de én nem használok ilyet. Nem tartom korrektnek. Persze így utólag... Amúgy nem zavar, ha kilõnek, csak nem értem, hogy miért nem lehet ezt a bádogdobozt rendesen meglõni. Egyszer megnézném, illetve ennek is megnéztem volna hány találat van egy Mauson, miután kilõtték. Még a GW Tigerrel sem szedek le róla többet 20-25 %-nál, még ha jól eltalálom akkor sem. Azért egy Is-7 49-51 %. A T30 meg kb. 60 %. Szóval talán kitûnik, de nem szeretem a Maus-t.<#crazya>
Boron Power
Sztem simán prémium lõszert használt. Nekem is be van tárazva a Mausban 10 db a nagyvadakra. Az meg szakít rendesen.
(minek takarékoskodjak az arannyal)

mijki
Én a T-34-et nagyon szeretem. A BT-2-vel is nagyon lehet funolni.

az ágyúja marad tudtommal, csak valamikor kap mellé egy kicsit is, és szinte biztos, hogy ez valamennyi ROF nerfet fog maga után vonni

Eagle16
A 128-as ágyún kívül egyáltalán nem erõsítik, csak kijavítják...nem ugyanaz a kettõ. (jobb ágyút sem tesznek rá, hanem a mostanit javítják egy kicsivel)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nos, mint írtam, most voltam éppen egy meccsen. Én Is-7-tel. Szemben két Maus, velünk még 1.Helyszín: Pagorki. Az ellen - mint mindig - megszerzi a magaslatot. A csapatunk beszorul a hegy lábához, a Mausunk ül a tóban, vár valamire. Minket lõ az ellen, majd a hegy Mögül jön egy Maus. Valami BuumBuruubumm vagy mi. Mivel körbe vagyunk véve nyilván a Mausra megyek. Lövöm, de semmi. illetve nem igaz,mert 10 %!Király! Belémlõ! kb.25 % helló. Ismét lövöm.Célzok,lábaközt:15 % belémlõ újabb 25 % helló! Ágyú ki, lánc le, célzóm, töltõm sebesült. Nagy nehezen betölt, belelövök. 7 % ! Belémlõ: tank kigyullad, porrá ég. Ezt követõen senki nem tudta sebezni. Top Gun lett. A másik Maus nekik 0. A mienk szintén. Amikor meghaltam már a tó szélén állt, s mindenki lõtte aki arra járt. Persze elbuktuk. Szóval ez lenne a gyenge Maus. Valóban erõsíteni kell és egy jobb ágyút rátenni.😞 talán akkor egybõl kilõ. Persze tudom, hogy nem tudok játszani, de azért ennyire? Persze néha már én is kezdem elhinni...
Azért ezt nem egyszerû összehozni, nekem egy tankommal se sikerült ennyi exp-re szert tenni egy csata alatt.

Óriási meccsem volt PzIV-el. Sajna linkelni még nem próbáltam, meg rohanok itthonról, de leírom.
Volt már ekkora bevételetek Pz IV-el?

Tapasztalat: 5.148 (persze duplán)
Kredit: 53.989

5 kilõtt tank, köztük IS-3, JP.. további 3-at sebeztem, és volt egy felderítésem. Ilyen jó köröm még nem volt ezzel. Hozzáteszem ez a 10-ik meccs volt ma vele, a többi 9 lose...

hehe, nekem az IS7 a mumus, rettegek is tõle, mert szinte lehetetlennek tartom sebezni szembõl(nem azt mondom, hogy nem lehet, csak én nem tudom). :-)

T30: még a gondolatot sem bírom befogadni, hogy kipróbáljam a papír test miatt, elképzelhetetlennek tartom, hogy hatékonyan tudjak vele játszani, atom ágyú ide, vagy oda :-)

Maus, mint társasjáték: na ja, ritka az amikor kellõ számú (nem is sok, nem is kevés) játékos kísér, akik észre veszik, hogy eljátszom a golyó fogót és bátran harcolnak körülöttem. :-(

Vagy amikor olyan a pálya, és már szarul állunk beírom, hogy:
ok, bemegyek meghalni az ellen bázisára, bújatok a roncsom mögé és nyerünk, hát ilyenkor is jó, ha az esetek felében jön mögöttem valaki.

Persze a Maust is meg lehet sebezni.Még. Persze nemcsak rutinos ellenfelek vannak, hanem rutinos Maus-osok is. Mint pld. Te. Te is írod, van módszer a védekezésre.A sebzésre is van mód. Persze, ha az ember tudja, ha olyan helyzetbe kerül, ha a társak nem fedezik, stb. Kicsit nekem itt sok a ha. Mert egy T30-nál sokkal kevesebb ha van. Talán a legegyszerûbb: ha nem találják el. De ott senki nem mondja, hogy vékony a páncél, vagy lassú. Olyan, amilyen. De a Maus az más. Jót nem lehet róla mondani mondják a Maus tulajok. De akinek nincs nem egészen így érzi. S nekem sincs, s valszeg nem is lesz. Minek erre a kis idõre? De a Vk ágyúja nem rossz,s ez van a Mauson is. Az Is-4-t simán sebzi, s az IS-7-t is. Akkor mi itt a gond? Hogy nem egy lövés? Sztem jó így a Maus.
Én már sok emberrel játszottam. Volt velünk Is-7, T30, de amikor ellenünk Maus volt, mindenki csak annyit mondott: Maus! És tudtuk, hogy nem lesz könnyû dolgunk. Mert ugyan sebezzük, de hány lövés kell, hogy ki is lõjem? Talán meg sem lehet számolni. S ha kettõ van ellenünk,akkor tuti a bukta. Még a hírhedt T-54-eknek is beletörik a bicskája. Persze ehhez kell egy jó Maus pilóta is. De azért lássuk be a többség tud vele játszani. Csak persze mindenki - így én is - elõször az ellen Maus-ától akarok megszabadulni, mert utána már minden könnyebb. Olyan ez, mint amikor régen a csatában megölték a vezért, s a hadsereg szétesett. De azért bízom benne, hogy egyszer én is rutinos játékos leszek, aki 0 lepattanóval szedem ki a Mausokat. Eddig még ez nem sikerült.
Nos azért tegyük hozzá, a Maus-ot baromi könnyû megsebezni. HE lövedéket betölteni, és hajrá. Lassú, és nehézkes, könnyû kicselezni is.

Igen, így lenne logikus. 😊

jajaj, Maus mint táp, jaj, jaj :-)

remélem egyszer az lesz, jelenleg (ha tudod hol kell) bármivel átlövöd szembõl az közül, amivel össze sorsolják

bugos front páncél: 100 mm
bugos oldal páncél: 100 mm

Sokszor bedobja ellene a tigrisemet, gond nélkül csipegetem bármelyik oldalát.

Mausban ülve: mi munka volt megtanulnom ( nem kevés jó tanács jött it pár embertõl)jól használni, és HA nincsen rutinos ellenfél a túloldalt, akkor érvényesül az általad mondott. Kiálok, had lõjenek (40 fokban beforgatott test, félre billentet torony) és ilyenkor lepattanó gyûjtés. Egyetlen egyszer 100+ volt.
Sajnos, ha vannak rutinos játékosok, akkor 0 lepattanó, mind bemegy. :-(

A plussz ágyút meg nagyon várom, tuti jó móka lesz a kettõs aszimetrikus célkereszt, tûzgyorsaság (ez tûnik logikusnak).

Nekem van egy olyan érzésem hogy most május nekik a céldátum méghozzá a 6.4.0 patch el fogják együtt indítani. De ez természetesen csak az én fantáziám szüleménye.
Milyen igaz! Én is így gondolom, s igazság szerint drukkolok, hogy ezek az oroszok bénázzanak még vagy két hónapot! Bár félek, hogy hiába a remény...<#szomoru1>
Igazad van, valóban van ilyen hozzáállás. Pont errõl írtam, hogy nem fognak össze a nagyok, hanem szétrebbennek a pálya különbözõ pontjaira. Jó esetben támadnak, de akkor meghalnak. Rosszabb esetben elindulnak, majd az elsõ -bármilyen - tank felbukkanása esetén fedezékbe vonulnak és kezdõdik a kempelés. De már nem egyszer megfigyeltem, hogy ha a nagyok is összefognak és megindulnak egy irányba határozottan, akkor senki és semmi nem állítja meg õket. Fõleg azért, mert az ellen valszeg a fennt leírtak szerint próbál támadni, vagy védekezni. S mit jelent egy csapat 8-12 tank részére 1-2 ellen, még ha Maus is? Semmit. Lenyomják és nyomulnak tovább. Persze nem árt, ha a másik szárnyat is fedezik, mert könnyen befoglalják a bázisunkat. De ilyen általában nincs. Ezt csak a T-54 és Pershing, valamint a Panther II. vezetõk alkalmazzák. S nagy a valószínûsége, hogy ezért tûnnek iszonyatosan erõsnek is. Persze azok, de nem annyira, mint gondolná az ember. 1-2 ilyen tank nem csinál nyarat, bár láttam már rá példát.Mert azért ott is van aki tud, s nagyon tud játszani!

A tegnapi napon az összefogás taktikával sikerült mezei IS-4, Is-3 csapattal lenyomnunk az ellen 5 T-54 és 2 Phanter II csapatot. Talán meglepõdtek, hogy mi a fene ez az összefogás. A taktikát nem beszéltük meg, csak valahogy így állt össze a csapat. Jó érzés volt. Sajnos egyedi esetet mesélek, mert utána mindig a szélrózsa taktika dominált.

De visszatérve a Mausra már többször volt, hogy valaki rákérdezett, hogy mi a taktika, vagy merre megy? Válasz semmi. Aztán elment és meghalt. Bár én túl erõsnek tartom a Maust a mezõnyben, talán ezt még õ sem bírja ki. S nem is. De ezt valahogy nem akarja sok Maus tulaj felfogni, csak olvasom, hogy itt lyukas, meg ott, meg gyenge az ágyú stb. De akkor mit mondjon akinek T30 van és papírból van? Mi történik, ha egy Maussal találkozik? A Maus simán kinyírja.Még ezzel a gyenge ágyúval is. Akkor mi lesz, ha már nem lesz lyukas, baromi jó ágyúja lesz, mint általában a német tankoknak. Senki sem fogja tudni még sebezni se nagyon. Egy mozgó konzervdoboz a csatamezõn, amihez nincs konzervnyitó.

S ha nem akar Veled összefogni a csapat szerintem nem kell elõre menni, mert akkor az a csapat nem érdemli meg, hogy meghalj értük.<#hamm>
válasz

"Preliminary stage for US and EU servers will be held until release. You will be able to use your beta accounts. "

Azaz: a szerver szintû elõdöntök az EU/Us esetében még a béte szerveren történnek, és a kijutók moszkvában a béta accountjukkal fognak játszani.

Tuvok
Ez a bajnokság csak újabb idõhúzás (ami nem baj, addig is ingyen van, és megvannak a tankjaim amikért dolgoztam). Amint kijön, 8-9 hónap munkája megy a kukába . És legalább lett volna haszna a bétának, mert ez sokkal rosszabb, mint fél éve, meg azelõtt ...

Ezért mondtam ,hogy legutolsó infó szerint amit halottam.

*stratégialiag + némi egybe, külön írás, ilyesmi

Ha a hónap végén lesz a hard wipe, és az Ural Steel bajnokság döntõje pedig április közepén, akkor akik neveztek rá, milyen tankokkal fognak harcolni?
Szerintem mindenképpen meg kell várniuk az éles indítással a bajnokság végét.
Nekem a kedvencem, amikor tömegvonzása van és még a medek is csiga lassan vánszorognak körülöttem (mint valami szürreális technokrata napimádó szekta), ami díszes, meg lehetne mutogatni egy planetáriumban, mint bolygórendszer, csak mire elvánszorgok(gunk) a stratégialag fontos magaslatokig, addigra az ellenséges medek:

a. már rég nincsenek ott, hanem fogócskáznak az artykkal
b. lánctalpatcseréltek az összes tdnken
c. az addig már eonokkal ezelõtt odaért ellenséges hvykkel csatárláncban szunyókálnak

Ja, de hogy akarsz össze fogni másokkal? Nekem is van Maus-om és jó párszor látom azt, hogy csapat úgy áll hozzá, ha nekem Maus-om van, menjek csak egymagam elõre. Pedig, egy maga a Maus csak egy céltábla semmi más.

Valamiért az van az emberek tudatában, Egérke van velünk, akkor hurrá nem teszünk semmit, menjen elõre az a böhöm tank és lõjjön ki mindenkit

Nem. Akkor elméletileg elõrendelni lehet, és a hónap végén hard wipe. Legalábbis a legutóbbi infók szerint.

Ez teljesen természetes mert bizonyos tankok bizonyos lövedékeit szibériai medvezsírral kenegetik ezért nagyon-nagyon ritkán de néha elõfordul hogy leég az amibe belelõnek. Tegnap is láttam 1 lövéstõl leégni egy vk-t mikor egy bizonyos tank belelõt. Gondolom a tulaja leköpte a képernyõt és azóta is obégat hogy op op, de ez nagyon nem helyes hozzá állás. 😞
gvarga12
mondjuk ugy hogy tegnap vettem egy havi premiumot ... <#wink>

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Irónikus. Ma mentem pár kört a T-54-gyel. Kitalálod mi történt? Egy IS lövésétõl 100%-ról kiégtem, majd 100%-ról újfent elfüstöltem, mert eltalálták a lõszert.

Szóval mindenkinek vannak gondjai, még az OP T-54-ben is,(nem állítottam ellenkezõjét) és éppen ezért teljesen fölösleges ilyenek miatt felhúzni magunkat. Pusztán erre próbáltam utalni...<#wave>

Fogadjunk,hogy bele akarsz kötni csak azért mert a bejegyzésébõl arra lehet következtetni,hogy op-nak tartja a T-54-et!
Na?Kitaláltam?😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Gondolom te se játszottál még T-54-gyel. 😊

A megmentés közel... 😊

Én már nem lepõdöm meg semmin. Talán május.