418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Egyetértek. Engedjük már el ezt a magyar ágat, mert teljesen egyértelmű, hogy nem voltunk tanképítő nemzet, akárhogy is próbáljuk előásni a levéltárak mélyéről a magyar harckocsitervezés elfeledett csodáit. Értem én, hogy nemzeti érzelem, becsülöm is (tényleg), de lássuk be, ez nem a mi asztalunk. Ha középköri MMO-ról beszélnénk, akkor igen, na ott lenne létjogosultsága a magyar lovas harcmodornak, később a huszároknak, stb. de lássuk be, tankokban annyira voltunk nagyhatalom, mint vadponty a fára mászásban. Ugyanolyan ez a magyar ág erőltetés, mint a stadionépítgetés; rákölthetünk évi ezermilliárdot is akár, attól még nem fog a közeljövőben kimászni a válogatottunk a béka segge alól.
  • Sherman0070
    Ja meg a svéd tier7 Leo vezetők nagyon hülyék.
    +3-at egylövéseztem belőlük ebben a 2 napban.
  • Sherman0070
    Ítéljetek el de most nagyon megkedveltem az artyzást. M12-vel nagyon jó játszani.
    Nem eszetlenül tolom, hogy csak lövök "össze-vissza az RNG majd beadja". Mindig próbálom a legkönnyebben kilőhető célpontot lőni + a minimap segítségével nézem hol tudom hasznossá tenni magam. És ez ki is fizetődik. Most az elmúlt 2 napban nagyon sok szép meccset mentem M12-vel, amikben az ellenség hibáit szépen büntettem.
    Eddig 50 meccsből nagyjából 2x volt, hogy az RNG miatt találtam be és nem amiatt ,mert rá voltam célozva.
  • asolyom
    Hm...elsőre nagy kaliber. Pedig ez egy teljesen új 100%-os legénység, se álca, se 6. érzék.
  • Kryon
    Jobb lenne, ha olyan tankok kerülnének be, melyek legalább prototípus formájában léteztek, mert így még azt a kevés történelmi hitelességét is elveszíti a játék, ami volt neki.

Szándékosan el akarják venni a játékosok kedvét az alacsonyabb tierektől, mert abból nincs bevétel. Feljebb már farmolni kell és a goldammo is kézzelfogható előnyt ad, ezért megveszi a nép a prémfiókot/prémtankot, átváltja az xp-t, stb. Ki van ez találva.
  • Angelus1991ster
    Nem hinném, hogy kitalált lenne egy vázlatrajz/előterv, ami hadi megrendelés miatt készült el.
    Az alsó tier (1-3) sajna tudatosan van leszarva. Messze jobb lenne a játszhatósága, ha nem ilyen nyamvadt 100-300 hp-kal lennének "megáldva", hanem 800-900 hp-kal (ez esetben egy Maus max . 5000 hp-s lenne).
  • Kryon
    Csehszlovákok, japó heavyk, E50M, stb. Attól tartok, ha ezt az európai ágat behoznák, akkor ismét sok "elfeledett tervrajz" kerülne elő az irattárak mélyéről. Persze mindről ki is derülne, hogy húdedurva lett volna, és már utalják is a népek a pénzt WG-nek, hogy gyorsan végigszáguldhassanak az ágon az áldott wn8-ért, szépen átugorva pont a létező tankokat az alsóbb tierekben, melyek mint már láthattuk, valahogy ritkán sikerülnek jól...
  • Angelus1991ster
    Mely kitaláltakra gondolsz?
  • Kryon
    Annyi, hogy szívesebben látnék a játékban egy 26. t54 klónt is, mint olyan tankokat, melyeket egyszer valahol egy tanktervező unokájának a keresztapjának a kollégiumi szobatársa részegen a WC falára karcolt.
  • Angelus1991ster
    De mi kerülne be az izraeli ágba? M4/Fl10 (Sherman-ra rátett AMX 13-as torony), Módosított Pz 4? Merkava prototípus és ez?

Egy lehetséges EU ágban az izraeliek is kiegészíthetnék a felső tiert.
    Mellesleg a kanadaiaknak és ausztráloknak a tankjai bennt vannak a WoT-ban: Ram II (USA), Sentinel, AC 4 Experimental (Egyesült Királyság)néven.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.15. 16:36:18
  • Kryon
    Úgy oké, de azokhoz nekünk és a többi keleti tömbben rekedt országnak mi köze lenne? Azt akarom ebből kihozni, hogy az "európai ág", akárhonnan is nézzük, a valóság megerőszakolása lenne, vagy nemlétező tankokkal, vagy nem létező történelmi kapcsolatokkal a fejlesztések között. A klóntankok legalább a valóságban is léteztek, ezért százszor jobban örülnék, ha az európai ágba tervezett minden nemzetnek csinálnának egy-egy külön ágat, még akkor is, ha a felsőbb tiereket klón, de létező, és az adott országban gyártott tankokkal töltenék fel.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.02.15. 16:32:56
  • Angelus1991ster
    Abba a svájciak és osztrákok is beletartoznának. Azok aztán pont, hogy felső tierben lennének. Kürassier, Pz 58, Pz 61.
  • Kryon
    Ennyi erővel csináljanak egy sci-fi tankos játékot és oda olyan tankokat fantáziálhatnak, amilyeneket csak akarnak.
  • Kryon
    Klóntankokkal megoldható, de akkor meg miért ne lenne önálló magyar ág, miért kellene bevegyíteni egy európaiba?

Nem tiltakozom én a magyar ág ellen, én is megvettem a turánt és szerintem nem is rossz tank. Ezt a vegyeskeverék, minden valóságalapot nélkülöző "európai tankágat" tartom hülyeségnek, mert teleszórnák a felsőbb tiereket, ahol a többség a játékidejének legjavát tölti kitalált és szándékosan OP-ra tuningolt tankokkal, melyeknek semmi valóságalapjuk nincs.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.02.15. 16:18:19
  • Kryon
    Az "európai ágat" csak úgy tudnám elképzelni, ha a WG lemondana arról, hogy minden ágnak feltétlenül tier 10-ig kell mennie. Úgy berakhatnák az ágakat, ha t5-6-el véget érnének, de akkor meg már több értelme lenne, ha csak simán hozzácsapnák azt a néhány tiert a világháborús szövetségeseik ágához mindenkinek.

A másik, hogy szerintem ahhoz, hogy a kisebb/kevésbé ismert nemzetek tankjaival játszanak is elegen, ahhoz az esetleges kitalált tankoknak még kellően OP-nek is kellene lenniük, legalább az elején, mert különben senkit sem érdekelnének. Ezt meg már láttuk a csehszlovákoknál és a japán heavyknél is, hova vezet. Ráadásul ha már összehoztak egy rendes svéd és csehszlovák ágat, akkor nem valószínű, hogy ezeket utólag bevegyítenék.
  • tothgyorgy
    Vagyis klóntankokat akarsz, amiket meg nem akarsz a magyaroknál.
    Én magyar vagyok magyar tankokat szeretnék. Egyetlen tankot vettem, a Turánt, mivel magyar.
    Nem tudom és most már nem is érdekel, hogy minek neked izraeli ág, és hogy miért tiltakozol oly hevesen a magyar ellen, holott klónokkal (amit ügye máshol támogatsz) simán meg lehetne. Csináljon neked a wg 10 izraeli ágat nem érdekel . Témát lezártam.
  • Kryon
    A lengyelek szerintem a játékosbázis miatt kerülhetnek be egyszer, és ők és a jugoszlávok tankjai is kissé átalakított szovjet tankok, vagy tervrajzok lehetnek, ezért igen, a felsoroltak közül is az izraeli ág tűnik leginkább reálisnak, mert oda nem kellene kitalált tankokat berakni.

Nem létezett a világháború idején, de utána használtak átalakított világháborús tankokat. Addig pedig gyarmat volt a terület, ahova a visszatelepülés már jóval a világháború előtt elkezdődött, úgyhogy indulhatna az ág mondjuk brit tankok variánsaival. Nem lenne annyira valóságtól elrugaszkodott.

"jöhet Kanada pl, Ausztrália, ők legalább benne voltak a háborúban"

És nekik olyan sok saját tervezésű, nem klón tankjuk volt, hogy fel lehetne velük tölteni egy ágat?
  • tothgyorgy
    Azt viszont el tudom képzelni, hogy néhány prémtank bekerüljön, lengyel kistierbe (nagy nem volt) Izraeli meg t8-ba. Úgyis az a wg kedvence.
    Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.02.15. 15:46:12
  • tothgyorgy
    Se a lengyel se a jugoszláv tankgyártás nem volt még olyan se mint a miénk. Izrael nem létezett a második világháború idején. Akkor miről beszélünk?
    Ha bárki bekerülhet , jöhet Kanada pl, Ausztrália, ők legalább benne voltak a háborúban.
    Izrael mivel indulna t1 Patton?
  • Kryon
    A sok kitalált/sohase látott tervrajz tanknál még az is jobb lenne. Amit el tudnék képzelni a jövőben, az egy lengyel, olasz, izraeli és egy jugoszláv ág behozatala. Ez az európai vegyes keverék szerintem hülyeség, és csak újabb fantasy tankokat öntene a játékba.
  • tothgyorgy
    Jó Akkor legyen egyiptomi meg szíriai ág is pl. 1-1 tankjuk csak volt nekik .
  • Kryon
    Azok a tankok legalább léteztek, még ha csak 1-1 db is. Nem úgy, mint az elképzelt európai-ág, ahol t6 fölött már csak kitalált tankok lennének.
  • tothgyorgy
    Akkor bármely nemzet bekerülhetne. Sufnituning valamely tankból, akár 1 db erejéig. Sztem nem jó. Neked az tetszik nekem meg ez.
    Így kerek a világ.
  • tothgyorgy
    Ezt kerestem. :)
    Lehetne kifejleszthető is, prém is. t5-6 ahogy wg pozicionálná.
  • Kryon
    Pont azért lenne értelme, mert nagyon változatos lenne. Sok tankot tudnának berakni, melyek elég egyediek lehetnek még az ágon belül is. Rengeteg megvásárolt és tuningolt világháborús tank, az araboktól elfoglalt és átalakított szovjet gyártmányú tankok, és saját tervezésűek, prototípusok is vannak bőven. Nem gond a magasabb tierek feltöltése. Ráadásul épp a változatosság és az egyedi tankok miatt kifogyhatatlan tárháza lenne a prémium tankoknak, ami pedig WG-nek bevétel.
  • Angelus1991ster
    Turán "hufnáca" vagy Turán SPG maxium t5-ös lehetne és csak a cseh ágra lehetne behozni.
    Ugyanolyan lövege van, mint a Wespe-nek, és kb. hasonló a méretük is.
  • tothgyorgy
    Ennek meg én nem látom értelmét. Vagy klónok lennének, vagy túl modernek. Inkább az aw-ben lenne helyük.
    Minek Merkava ide?
  • Angelus1991ster
    Prémiumba is behozhatnák a többit a német ágra, ha úgy alakul. Ág,munka és költség, tárhely spórolás címén. Logikusabb megoldás.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak akkor ne úgy mint az előző kettőt, amikhez a leghitványabb módon álltak hozzá. Se kései magyar felségjelzés, se a világháború idejében használt sötétzöldes alapszín nem lett megrajzolva, a staccokról nem is beszélve. Pedig úgy kellett volna csak hozzáállniuk, mint anno a Pz V/M10-hez és T-55A-hoz, győzelem tankokhoz továbbá a Sentinel I AC-hez és még az Experimental 4 AC-hez. Igényességgel.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.15. 14:55:17
  • asolyom
    Na én pont ezért "ugrottam át"! Így is kevés hajam van, és nem akartam, hogy a maradék is kihulljon. Legalább lenne HE a top lövegen, de ezt mintha direkt kicseszésből csinálták volna.
  • tothgyorgy
    Olvastam valahol , hogy a cseheknél maradt turánokból artykat csináltak. Ezeket is be lehetne tenni, akár a cseh ágba is, elvégre ők csinálták. Példáut t6 prémartinak.
  • Gyuszopapa
    Az Ikv 103 valami hihetetlen fos tank.Mintha kaviccsal dobálóznék.Nem beszélve ha el is talál valamit akkor az jórészt a heat miatt kritikal.
    Páncél nincs aki be akar az be is lő.Nemsokára túl vagyok rajta de lett már pár ősz hajszálam tőle.
  • Kryon
    Egy ilyen össz-európai ágnak szerintem nem sok értelme lenne, inkább tegyék be azt a néhány tiernyi tankot a meglévő ágakba. Egy izraeli ág viszont logikusnak tűnne, oda alsó-közepes tierekbe mehetne egy halom innen-onnan kapott/szerzett és átalakított tank, felsőkbe pedig saját tervezésűek.
  • Plata
    Ennek így inkább volna értelme.
  • tothgyorgy
    Ez is jó megoldás volna.
    Vagy magyar tankok német felső tierrel. Voltak német tankok magyar legénységgel.
    Vagy el tudnék képzelni egy olasz- magyar nációt t7-ig, onnan egyesülnének nénet t8-10-be.
    (magyar tank t1-7, magyar td t2-7, olasz tank t1-7, olasz td 2-7, német tank t8-10, Német td t8-10)
    Ez 26 tank minimum, tán 30 is, +6 német ami olasz vagy magyar legénységgel menne (nem vegyesen).
    Persze ez is csak agyalás.
  • tothgyorgy
    Fejleszteni kell, és biztos agyalnak is rajta. Aki nem fejleszt, elbukik. Nem elég újabb és újabb prémtankot kiadni.
    Szerintem konkrét elképzelésük nincs, csak ötleteik.
  • R3nton
    Csak ne ilyen frankeinstein ágakkal! Sokkal tisztább lenne, ha felhúznák a medeket és a TD-ket is tier7ig és beraknák a német ágba.
  • Angelus1991ster
    2018 után valamivel csak kell bővíteni kell a játékot, ha még a Wg akar foglalkozni a WoT-tal. És akkor ott lesznek hézagos minor ágak.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.15. 14:04:39
  • Plata
    Félek az inkább csak 0.00001% lenne.
  • realcsabi
    Hát egy ilyen ág teljesen nevetséges lenne. Tier 3-ig könnyű tankok, Tier 4-5 med, tier 6-7-8 TD, tier 9 med, tier 10 TD... egyszerűen pompás
    Arról nem beszélve hogy érezhetően úgy alakítják jelenleg a játékot, hogy egy adott ág ugyanazt a játékstílust képviselje főleg a felső pár tierben. Példa erre hogy kicserélték a lorraine-t, a WT auf E100-at, és most a német harmadik heavy ág helycseréje a Maus-szal. Továbbá szar lenne legénység szempontjából, úgy a létszám, mint a skillezés miatt, mivel nyilván nem ugyanaz kell egy TD-nek mint egy mednek. Meg kell a fenének egy újabb T-54, eleget szenvedtem már a szovjettel is, pont nem érdekel hogy emezen magyar matrica lenne. Az a hőn áhított 10-es ufo TD meg inkább lehetne brit mint magyar... egy ilyen összeszuszakolt ágat teljesen felesleges beleerőltetni a játékba. Nyilván meg lehet oldani, de egy ilyen ortopéd magyar ág kell a fenének... illetve a játékosbázis kb. 0,1%-ának...
  • Angelus1991ster
    Ja hát azoknál a szinteknél lehet legkönnyebben profitot realizálni.
    Magyart is meglehetne oldani :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -T8-ra egy gyorsan újra töltő hosszú 88 mm-ssel felszerelt, viszont előterv szintjén sem létező Tas TD,
    -T9-re meg valami T-54 klón, azt úgyis szereti mindenki. Hamár annyi nem létező tank van ebben a játékban, E-50M stb.
    A könnyű, közepes és TD járművekkel kevert magyar vegyes ághoz meg az alábbi prémium járműveket lehetne hozzátenni:
    - Könnyű tankokhoz: karácsonyi ajándék tanknak: a tornyos V-3, vagy haa V-4 nem lenne az ág kifejleszthető tankjainak a része, akkor az.
    - TD-khez: Szebeny féle Nimród t3-as szintre, kb. Su-76i-hez hasonló , de alakjában inkább egy mini Lorraine 155.50
    - Médium tankokhoz: egy 1956-os forradalom idején elfoglalt és egyedi , a forradalom alatt használt emblémákkal ellátott t6-os T-34-85 (bár politikai okok miatt fehérorosz-orosz kiadó nem hozná be).

Ez év végén viszont a brit Chieftain ág kerülhet be, Valiant-al, Heavy Valiant-al stb.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.15. 13:09:23