418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tothgyorgy #387464 Igen. Tudom a felső szintekre nincs berakható valós tank, és a wg inkább a 8-10 szintet preferálja. Azért reménykedem hátha előbb-utóbb meg lesz.
Ha fontosabb nemzet lennénk, már megoldották volna.
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.02.15. 12:37:24 -
tothgyorgy #387463 Köszi.
Majd lassan fejlesztem őket. Heti 1-2 forduló. :) -
Angelus1991ster #387462 https://ritastatusreport.live/2016/12/28/the-straussler-mbt-hungarian-tier-10-candidate/
Olaszoknál is hasonló a helyzet, mint nálunk.
Tier 7,8,9-est úgy kell kitalálni. Párduccal, Pershingel és Pattonal kell feltölteni.
A TD águk is t7-ig tud talán eljutni.
http://ftr.wot-news.com/2014/10/01/introducing-the-italian-medium-line/ -
asolyom #387461 Sajnos a TD-t illetően nem tudok jót mondani. Az Ikv 103 ágyúja borzalmas volt számomra. A lövedék sebessége valami 420 m/s, és olyan ívben száll, hogy még egyhelyben álló tankot is nehéz meglőni vele. Az Ikv 65-öt most vettem meg, a teszten jónak tűnt. Meglátjuk, milyen lesz élesben.
Az 5-ös meddel nem játszottam, de állítólag jó. A T6 med nagyon teszett, baromi pontos az ágyúja menet közben is. És mindkettőnek nagyon jó gundepje van. -
tothgyorgy #387460 Nyugtassatok meg, hogy a t4 svédek után már jobb tankok jönnek. Sem a Lago-val, sem a td-vel nem vagyok kibékülve. Az a td miden hová lő, csak a célra nem.
Valaki említette, hogy a pingje 20-25 -ről 50-60 -ra ugrott (nálam ez a normál). Viszont most napok óta váratlanul felmegy néha 800-900 -ra is. Igen hasznos amikor az ember csak az orrát dugná ki, vagy menet közben pl kanyarodáskor. A lövésről nem is beszélve. -
tothgyorgy #387459 Mondjuk attól lenne magyar, hogy magyar mérnök tervezte. Terven létezett (hogy a terv mennyire volt részletes az már vita tárgya lehetne), szemben egy rakat teljesen fikció tankkal, amik már bent vannak a játékban. A klónok klónjairól nem is beszélve.
Szerintem csak akarat kérdése egy magyar meg egy olasz ág létrehozása (én örülnék nekik). Ez az akarat nincs meg. Jelenleg. A jövőt meg ki tudja. -
asolyom #387458 "főleg, mert occók :)"
Nekem is az a fő hajtóerő, no meg az UDES.
-
yossarianHUN #387457 Akkor vakamelyikünk valamire rosszul emlékszik, a T32 tényleg egy tohonya szar (T34 lilában), az Emilt viszont kifejezetten fürgének éreztem. Az 50-100-at nem szerettem, nem is ment vele olyan jól de úgy egyáltalán az egész francia heavy ágon nem volt tank, amit szerettem volna (oké, az 50-120-at megkedveltem a végére). A svédek úgy általában sokkal jobban bejönnek, pedig hasonló stílus a kettő. Valszleg amiatt, hogy a svédeknek legalább lehet tornyozni, a francikon minden papír, ha rád lőnek, át is ütnek. Na meg a francik sebessége miatt főleg hajlamos voltam a vesztembe rohanni.
A TD-ket én is ki akarom majd próbálni, főleg, mert occók :) -
asolyom #387456 Engem is főleg az UDES miatt érdekelnének a svéd TD-k. De egyébként a teszt szerón az Ikv 65-tel is egész jó köröket mentem. Annyi free xp-m van ezzel tudjak indulni "élesben". Egyszerűen az Ivk 103-ra nem bírom rávenni magam. Mentem azzal a teszten, de hülyét kaptam a kosárlabda módjára szálló lövedéktől, meg attól, hogy HEAT.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.02.15. 10:59:47 -
Plata #387455 Én is ki próbálnám őket,de most nincs pénzem rájuk,megvettem azt a szutyok Conway-t hogy a pék rakná telibe.
És kell pénz T10 light tankokra.Bár nem tudom mikor jönnek,de ha nem jönnének a T10 light-ok már rég megvettem volna svédet. -
Plata #387454 Mitől lenne magyar?
És még terven sem létezett,max a fickó lázálmaiban.Báár ha 10-es tárat tesznek rá meg 230-as ágyút jöhet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.15. 10:57:17 -
R3nton #387453 jó, de most komolyan, nem magyar tank volt lel -
R3nton #387452 őőőő, T-10hez képest sehol sincs mozgékonyságban. Lassú dög szerintem is. T32-nek mondanám mozgékonyságban. Lehet vele jókat menni, nekem nem tetszik, nagyon modulérzékeny. Kempelni kell vele, mint az állat. 50-100 sokkal jobb a kategóriájában. Amik utána jönnek, biztos jók nagyon, de szerintem a TD-k jobbak. Szerintem megéri mind a 2-t kihúzni amúgy. Én viszont az UDES-t fogom megtartani, az EMIL-t el fogom adni, ahogy kifejlesztem a 9-est. Nem szeretem :( -
asolyom #387451 Lehet, hogy akkor még próbálgatom. Viszont a többi HT nagyrész AP lőszerrel megy, aminek ugye 5° a normalizációja, at APCR-nek 2,5° ha jól tudom. Az APCR átütés vesztése ráadásul nagyobb ugyanazon a távolságon, megint csak ha jól tudom.
Nekem ilyen 25-32 km/h között szokott "vánszorogni" sík terepen, pedig a top motor van rajta. -
yossarianHUN #387450 Emilt illetőleg: végül 1800 átlagsebzéssel zártam vele, a végére úgy megszerettem, hogy meg is tartottam (ez nálam ritka). Nincs baj az átütésével, amit az Emil 215-ével nem ütsz be, azt az esetek 95%-ában a többi T8 heavy 220-ával se. Mozgékonysága meg minden, csak nem rossz heavy viszonylatban, a top motorral simán hozza az IS-3, de inkább az IS-8 mozgékonyságát, ami már közel medes. Az tény, hogy a tornya nem beüthetetlen, alaphelyzetben 230 mm körül véd, de nem kell kinthagyni, a dombharcban meg általában úgyis meg van emelve a tank orra, az meg növeli az effektív védelmet.
Az Emil II meg... Mikor a Grille 15 zsinórban harmadszor pattan a tornyáról HEAT-tel... Feels good, man. Azt már akár kint is lehet hagyni nyugodtan. -
Angelus1991ster #387449 Létezett. A magas publikációs ár (minimum 50 font) miatt nem közölhette a valós tervrajzot. -
asolyom #387448 Elég erősen gondolkodtam, hogy az Emil I-et vegyem meg és fullozzam ki free xp-ből, vagy a T6-os TD-t, de egyre inkább az utóbbi felé hajlok. Próbálgattam a teszt szerveren az Emilt, de nagyon nem sikerült ráérezni. Sajnos az átütése elég gyenge, a tornyot szemből az RHM is szitává lőtte, vagyis HT szerepkörre nem teljesen alkalmas. A lassúsága meg egyenesen botrányos, így flankelésre is alkalmatlan.
Azt hiszem, hogy csak az Ikv 65 lesz a vége.....
Nem tudom, hogy másnak mennyire jött be az Emil és az utána következő tankok..... -
R3nton #387447 1. nem létezett (még tervrajz se volt lel, az a karika saccolta meg, hogy nézhetne ki)
2. annyira magyar kb mint Trump
3. nagyon nem kéne erőltetni a tier10 E-25-t
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.02.15. 10:15:35 -
Angelus1991ster #387446 "Az a straussler mbt már igen nagy baromság. " - már miért lenne baromság? -
R3nton #387445 Hát ez aztán a mérvadó. Nehogy elkezd húzni őket! pofára estek a tankok!!!! pfff
Elég durva a svéd TD vonal 8astól felfelé. Rég nem szórakoztam olyan jól, mint az UDES-el. Nagyon fasza kis sniper cucc. Még a célkereszt is sokkal jobban néz ki. -
R3nton #387444 Ez körülbelül egy 4 éves kép lehet, akkor jött ki. Azóta ez rég tárgytalan lett. Szerencsére amennyi bejött azóta, az nem lett ekkora katyvasz, mint ez itt. Nem hinném, hogy közös európai ág lenne...A magyarokat be lehetne tolni magyar legénységgel a német treebe t8ig mondjuk, onnan csatlakozna be a párduc2 mögé, meg esetleg a TD-nél Ferdi mögé. A legénység meg magyar lenne, magyar felségjelzéssel a tank. Legénység meg használható lenne német tankba oda-vissza... Szerintem ez lenne a legjobb megoldás. Az a straussler mbt már igen nagy baromság. -
Plata #387443 Majdnem,Afrika Korps vs Desert Rats. -
Angelus1991ster #387442 Ez nem hivatalos, csak egy rajongók által összetákolt EU ágas fikció. Az Express-en, TAP-on is kint volt. Olaszoknál egy tierrel lejjebb kellene tolni az azt a pár közepes tankot, pl. a P26 40 maximum tier 4-es lehet. A magyar ágrész hibás: Toldi II, helyett Toldi IIaK, 40M Turán III, meg t6-os 43M Turán (?) , meg nem létező Tas TD? Hahaaha
EU ág sajna nem lesz és nem is képesek megcsinálni, ahhoz a WG alkalmatlan. Csoda, hogy a Svéd és a Cseh bekerült, azokat is önkéntesek kaparták össze Wg-seknek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.14. 22:43:03 -
Most így elképzeltem, hogy a tier1-es csehszlovák tankból 10 ág indítható, tele lenne a fejlesztési ablaka, olyan lenne, mint egy lego, amiből ház, vonat, helikopter, meg robot is építhető :D -
Remélem az első időpont lesz itt is 
Ilyen egy retardáltat,a bázison forgatta a tornyát Prohon.Kivágtam a 2 spottert középen,majd mentem a szélére,ez meg elkezdett követni,majd gyönyörűen lelopkodta amit lelőttem 1 lövésre.
6 lóvésból 4 kill,jó átlag
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
sempike #387439 A T-43 nekem nagy kedvencem volt, de a T-44 az etalon. Mind a mai napig gyakran leporolom és megyek vele egy-egy kört. De jó is lenne ha adnának neki egy kis átütés buffot. -
Oroszoknál ilyen olyan nemzeti ünnep, hadsereg napja, tankfestés témája, stb. miatt február 23; május 9 a tipp, attól még lehet hogy eu és többi szerveren más dátummal megy.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.14. 21:18:30 -
Ezt az Obj252u-t mikor rakják be a shop-ba? -
Egy eu-s fejlesztő osztotta meg, még nem 100% hogy lesz, de az is érdekes hogy ezt a wg-milyen módon képzeli el, pár hete téma a wg-nél hogy mégis kell összeu-s fa, ha nem jön össze attól még jó látni hogy több magyar is be lesz hozva a többi mellett, mert az is elhangzott hogy a cél hogy minden 2vh-s nemzet tankjai benn legyenek a játékban. -
yossarianHUN #387435 Még mindig nem tudok oroszul, de azért nem feltétlenül hinnék egy modder információinak, még ha ismertebb is.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.14. 20:58:50 -
yossarianHUN #387434 És totál megkavarják a tiereket meg a járműveket? Pl. a cseh 10-est meg 9-est letolják T8-ba meg 7-be? A Mutzot meg berakják sima T9-esnek? Gondolom nem lenne rajta spéci festés, meg fejleszthetőek lennének a moduljai, de ez nem változtatna rajta, hogy lenne egy prém, ami teljesen azonos egy sima tech tree-ben lévő géppel. A legénységeket hogy oldanák meg?
Meglepne, ha ezt meglépnék. -
Nem tettek le róla, asszondják hogy betolják a svédeket meg a cseheket a közösbe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jove rakta ki nemrég...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.14. 20:53:19 -
Tessellia #387432 Codename: Panzer Phase 1-2
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2017.02.14. 20:49:29 -
yossarianHUN #387431 WG által tervezett? Akkor hogy kerülnek bele a már játékban lévő svéd és cseh tankok? Vagy a "WG által tervezett" úgy értendő, hogy az összeurópai ág, amit a WG már egy ideje a játékba akar vinni? Mert szerintem arról már egy ideje letettek, különben nem kerültek volna be önállóan a svédek meg a csehek. -
Plata #387430 Már nem emlékszem mi volt az olasz tankok neve,de szerettem őket abban a nagyon régi tankos játékban.
De most visszagondolva nem is volt az olyan régen,valamikor 2005 körül játszottam vele.
Meg asszem magyar játék is volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 20:40:44 -
Az összes nemzet benn lesz aki a 2 vh idején tankokat gyártott. -
Plata #387428 Ó lesznek olasz tankok? Az nagyon klassz lenne,vagy 20 éve játszottam egy magyar szinkronos tankos játékkal,abban szép olasz tankok voltak. -
Itt a wg által tervezett összeurópai tank fa jelenlegi állapota
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #387426 Próbáld ki őket,azt mondják jó a camojuk,de ne állj ki velük meredek helyre mert úgy lepotyognak mint a fene.
Jah és ne ugrass velük meg akkor is képes pofára esni.
-
Átlag (50,28%) felett vagy vele.Winrate javításra nem ez való :)