World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezzel a skinnel nem is néz ki olyan csúnyán az a kv 😄
4886

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Mondjuk hogy rámkeresel a contacts gombbal...

Az nagyon tetszene.

hogytudnám kideríteni hogy az eun vagyok e?
Marhajó csatában voltam,de volt egy marha jó killem,kis Pz38 áll a sinek mellett,Prokhorovka pályán,onnan lövöldözött,én meg nem messze álltam tõle szintén a sinek mellett bokrok fedezékében,erre jön egy Pz3/4 ráfut kicsire és szétlövi,ekkor meglátott engem.Egybõl szétlõhettem volna de megvártam míg majdnem megfordul a tornya,akkor beleengedtem a 107 milis lõszert.

Ez a mi bázisunknál történt.Végül nyertünk,négy tankot lõttem szét egy lövésbõl,kaptam egy pusztító medált is.Nem is olyan rossz a 107mm ágyú.

Biztos hogy az EU szerveren vagy?

Sziasztok tudtok segíteni hogy miért nem találom az itt kiírt magyar szobát a chaten ?
zalkad
Nem szoktam eredményeket ide beírni, de ez azért aztakrva volt...

Victory!
Battle: Lakeville 2011. március 9. 18:40:26
Vehicle: VK 3002 (D😎
Received Experience: 2 443, credits: 57 355
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal

... duplázóval mekkora lett volna már <#idiota><#taps>

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Historical Battle a neve és természetesen lesz. 😊

mijki
A teljes játékban, lesznek oldal-oldal elleni harcok?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Úgy nézem jó irányba halad a dolog.<#vigyor2>
Még 95 k a MAUS-ig. Ha lesz idõm kifejlesztem. Miért ne legyen egy ilyen tankom, ha már olyan jó lesz.<#nyes>
mijki
Én meg most indultam t-34-85 felé... 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ulvar
Most egyenlítik ki....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Még a végén megérjük, hogy a német oldal lesz az OP? Azért az beszarás volna!<#nevetes1>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ezt melyik patch-ben kapjuk és mikor, lehet tudni?

Eagle16
A változtatások listája eddig:

1. Visibility. Mostly applies to TD line.

2. Gun mantlets. Tanks and TDs.

3. Max speed values Tiger, King Tiger, Jagdtiger.

4. Jagdtiger. Mantlet.

5. Maus. Lower front hull armor plate, "mudguards", side armor/tracks

6. NEW! 12,8 cm KwK 44 L/55: accuracy increase, damage increase.

7. NEW! Jagdtiger:
- visibility reduction, i.e. camo adjustment
- damage per shell increase (might come along with RoF decrease)
- increase of speed values
- hit points increase

8. NEW! Pather II: stock gun will be changed to 88mm L/71.

Egészen bíztató, tudtam én hogy el fogok indulni a német vonalon wipe után. Csak az a baj hogy sokfelé nem tudok menni, mert korlátoz a garázs...de max. kiadok 2k-t és veszek 3-4 slotot 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Akkor tévedtem 😊 Még bennem volt a tervezett második is, amivel megkaptuk volna az elõzõ wipe elõtti xp-t is.

Forolto
Csak egy volt szeptember elején.😊

Eagle16
Szerintem te is tudod hogy mindkét Soft-wipe-ot megéltem (kettõ volt ugye?), és hogy a játék megjelenésének napjától játszom, úgyhogy nem volt ez akkora grind, fõleg még nyáron, mikor egy alap VK3001P-vel is lehetett élvezetesen játszani, mert max. Pz IV-el futottam össze 😊

Remélem elõbb tényleg nem lesz, akkor meglesz amit szeretnék..

Te kis grindmániákus 😊

Eagle16
Addig tuti nem húzzák el, valami olyasmit írtak nemrég hogy a döntõk a wipe után lesznek vagy ilyesmi, most nem találom a hsz.-t.

Eagle16
Azért mert mindig bennem van az, hogy tök fölöslegesen játszom, mert pár héten belül úgy is elveszik minden. Az oroszon meg nyugi van. Plusz amit akartam tank az már rég megvan. Ami meg még kéne az rohadt messze van. (de már azokat is kipróbáltam másik acc.-al)

davidbog: a GW-E fiktív lesz. De erõs a gyanúm hogy ez a T28 is az lesz.

május közepéig biztos nem lesz HW mert addig tart ez a bajnokság ami most kezdõdik
Jó lenne az elsõ 3 ba végezni mennénk Moszkvába de erre reális esély nem nagyon van
Én még mindig nem értem, miért baj az hogy tovább játszhatunk ingyér a bazinagy tankjainkkal...

Hadd húzgálják a preordert, igy meglesz a Maus, IS7, P2, Zojjekt és a Pershing is 😊

Én találtam egy képet a korai T28-ról. De valóban kicsit más volt mint a WoT-os. Fõleg a harckocsi orra és a löveg körüli rész. A hátuljáról nem találtam képet.

Szerintem jobb ha hanyagolják a fiktív harcjármûveket.
Eagle16

Eagle16
Én bízom benne hogy megcsinálják végre 😊
Az Open béta amúgy elvileg 1 hónapig tartott volna 😄 Ehhez képest lassan már 2 hónapja megy.

Eagle16
A WoT-os T28-asról mintha nemrég azt nyilatkozták volna hogy a WoT-osak találták ki. (a formáját) De valami ritka képre is emlékszem amin valóban úgy nézett ki a proto (de lehet csak álmodtam 😄 )

Majd megkeresem, asszem Overlord írta hogy a T28-as az WoT-os dizájn.

Szerencséd😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

De igen. A WoT-ban a T28 egy korai prototípús lesz oldalanként egy lánctalppal. A T95 a végleges változat. Már mindkettõrõl volt kép berakva itt az SG-n.

Tervbe van az amerikai fa modosítása. Abban csak egy gép lesz benn a végleges verzió és visszasorolják tier 8-as TD-nek. Legalábbis ez a terv.
Nézegetem az amerikai full tree-t destroyer vonalon. A két legnagyobb az nem ugyanaz?

Én csak ezt találtam hozzá:

http://www.masodikvh.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1244&Itemid=417

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Forolto
Tehát keddig ráérnek.Miért hiszem azt,hogy akkor se lesz Pre-Order.😄

Volt IS-5 is, de az csak fa makettként létezett. Aztán Sztálin halála után volt még pár nehéz harckocsi prototípús, azok csak egyszerûen valamilyen Object néven futottak.

Ezek közül az IS-6 hiányzik a WoT-ból. Ez olyan tier 8 vagy tier9-es gépnek felelne meg. A páncélzata a testen 120(30°)/120/60 mm a tornyon: 250/150/150 mm. Az oldalpáncélzata a képek alapjá 60°-os lehet, a torony pedig öntött, hasonló mint atz IS-4-esé. A fegyverzete: 122 mm D-30T ágyú. Összességében gyengébb mint az IS-4, de erõsebb mint az IS-3.
Ennek is volt egy másik változata, amelyiket teljesen mechanikus váltóval szereltek fel. Nem sok változás történt, majdnem hogy rosszabb volt mint az elektromos.

A többi IS harckocsi benne van a WoT-ban. Az IS-10 nincs benne, annak csak a tornya.

Gondolom ez a szöveg az angol wikipédiáról van. Hát nem engedték bõ lére. Ha jobban érdekelnek az IS tankok akkor ajánlom az orosz wikit, illetve én is tudok mondani róluk pár dolgot.
mijki
Hol lehet feljelenteni valakit az adminoknál? A saját csapattársam csak úgy kilõtt siber5 a neve. Akkor egy fasz, már kurvára ki vagyok tõle.

DMG Damage 5 878 556 623
DPT Base Defense 10 036 243
FRG Enemies Destroyed 7 193 353

Damage:623-adik,Defense:243-adik,Enemyes destroyed:353-adik.

Mostanában nagyon keveset játszok.Meg az a 3 szar map eleve fail csata.
Visszaestem!<#ticking>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nem nagyon volt. Csak az E-széria. E-10, E-25, E-50, E-75, E-100 ennyi. A többi amit találnál, E-90, E-79 és a többi is, azok rajongók rajzai. Nem is lenne sok értelme ha ezek után terveztek volna valamit, hiszem még az E-széria tervei se voltak készen. Mivel az E-széria szinte teljesen új generáció, nem árt ha szereznek némi harctéri tapasztalatot velük mielõtt újabb gépeket terveznek.
Eagle16
Pre-orders launch: March 8-15.

Én ezt úgy értelmezem hogy még márc. 15-én is elindíthatják.

Eagle16
Csak vicc vót 😊

Tono34
Olyan érzésem van mint a BC2-vel, hogy kiadnak egy béta verziójú játékot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Forolto
Van már Pre-Order?

az is csúszik már egy nappal,erre Overlord válasza:az csak egy nemhivatalos dátum volt.jahogy már az is csúszik.De a végleges verzió elött 2 héttel tuti lesz.Namost az március 24.Tehát van 2 napjuk.😊

milyen kifogást kapunk még?

Tényleg király. Lapozgatom ezerrel. Köszönöm.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Naaa, azzal a 10 játszmával nem b*sztam én el semmit😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Ulvar
Megmaradt tankok listája. Érdekes képekkel a valós tankokról 😊)).

Eddig nem ismertem, biztos van aki igen. És kurva jó 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Igen nálam is mûködik ez a reflex de azt hiszem azért csinálom mert tartok tõle hogy ha egy helyben maradok akkor még kapok az arty - tol is.
Néha viszek bele egy kis kanyart is néha segít mert pont elõttem megy el a lövés.

Biztos hogy rám is férne némi tanuló csata hogy jobban mozogjak. 😊
ja akkor azért nem látlak mostanában régen sokat berakott minket együtt
Eagle16
Ja, jobb is lenne már csak mostanában nem játszottam, és peter9228 el****ta a gyõzelmi arányomat 😄 (neki adtam kölcsön az acc.-ot) Már kb. 1 hónapja 3200 csatánál vagyok leragadva, de mikor játszottam, akkor is inkább az orosz szerveren toltam, meg is lett a T-34-es, a KV-3-as, meg a StuG. Az EU szerver már nem nagyon izgat, max. megyek pár kört a nagyokkal és kész. Majd újra aktív leszek ha végre kiadják a játékot.