World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ez a mi bázisunknál történt.Végül nyertünk,négy tankot lõttem szét egy lövésbõl,kaptam egy pusztító medált is.Nem is olyan rossz a 107mm ágyú.
Victory!
Battle: Lakeville 2011. március 9. 18:40:26
Vehicle: VK 3002 (D😎
Received Experience: 2 443, credits: 57 355
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal
... duplázóval mekkora lett volna már <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
1. Visibility. Mostly applies to TD line.
2. Gun mantlets. Tanks and TDs.
3. Max speed values Tiger, King Tiger, Jagdtiger.
4. Jagdtiger. Mantlet.
5. Maus. Lower front hull armor plate, "mudguards", side armor/tracks
6. NEW! 12,8 cm KwK 44 L/55: accuracy increase, damage increase.
7. NEW! Jagdtiger:
- visibility reduction, i.e. camo adjustment
- damage per shell increase (might come along with RoF decrease)
- increase of speed values
- hit points increase
8. NEW! Pather II: stock gun will be changed to 88mm L/71.
Egészen bíztató, tudtam én hogy el fogok indulni a német vonalon wipe után. Csak az a baj hogy sokfelé nem tudok menni, mert korlátoz a garázs...de max. kiadok 2k-t és veszek 3-4 slotot 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
nem igy lesz...
davidbog: a GW-E fiktív lesz. De erõs a gyanúm hogy ez a T28 is az lesz.
Jó lenne az elsõ 3 ba végezni mennénk Moszkvába de erre reális esély nem nagyon van
Hadd húzgálják a preordert, igy meglesz a Maus, IS7, P2, Zojjekt és a Pershing is 😊
Szerintem jobb ha hanyagolják a fiktív harcjármûveket.
Az Open béta amúgy elvileg 1 hónapig tartott volna 😄 Ehhez képest lassan már 2 hónapja megy.
Majd megkeresem, asszem Overlord írta hogy a T28-as az WoT-os dizájn.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Tervbe van az amerikai fa modosítása. Abban csak egy gép lesz benn a végleges verzió és visszasorolják tier 8-as TD-nek. Legalábbis ez a terv.
Én csak ezt találtam hozzá:
http://www.masodikvh.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1244&Itemid=417
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ezek közül az IS-6 hiányzik a WoT-ból. Ez olyan tier 8 vagy tier9-es gépnek felelne meg. A páncélzata a testen 120(30°)/120/60 mm a tornyon: 250/150/150 mm. Az oldalpáncélzata a képek alapjá 60°-os lehet, a torony pedig öntött, hasonló mint atz IS-4-esé. A fegyverzete: 122 mm D-30T ágyú. Összességében gyengébb mint az IS-4, de erõsebb mint az IS-3.
Ennek is volt egy másik változata, amelyiket teljesen mechanikus váltóval szereltek fel. Nem sok változás történt, majdnem hogy rosszabb volt mint az elektromos.
A többi IS harckocsi benne van a WoT-ban. Az IS-10 nincs benne, annak csak a tornya.
Gondolom ez a szöveg az angol wikipédiáról van. Hát nem engedték bõ lére. Ha jobban érdekelnek az IS tankok akkor ajánlom az orosz wikit, illetve én is tudok mondani róluk pár dolgot.
DPT Base Defense 10 036 243
FRG Enemies Destroyed 7 193 353
Damage:623-adik,Defense:243-adik,Enemyes destroyed:353-adik.
Mostanában nagyon keveset játszok.Meg az a 3 szar map eleve fail csata.
Visszaestem!<#ticking>#ticking>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Én ezt úgy értelmezem hogy még márc. 15-én is elindíthatják.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
az is csúszik már egy nappal,erre Overlord válasza:az csak egy nemhivatalos dátum volt.jahogy már az is csúszik.De a végleges verzió elött 2 héttel tuti lesz.Namost az március 24.Tehát van 2 napjuk.😊
milyen kifogást kapunk még?
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Eddig nem ismertem, biztos van aki igen. És kurva jó 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Néha viszek bele egy kis kanyart is néha segít mert pont elõttem megy el a lövés.
Biztos hogy rám is férne némi tanuló csata hogy jobban mozogjak. 😊