World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Uristen! De nyomi tank a tier 6-ba.😊

Ulvar
Valamit valamiért.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Eagle16
Az M7-esben csak azt nem szerettem hogy még egy Luchs-tól is félnem kellett vele, mert még az is átlõtte szembõl. Az ágyúja meg a mozgékonysága amúgy kitûnõ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A medium-ok közt light.

[HUN]Kami*, kiskami*

Az M5 rövid csövû tarackja sokat sebez, de sokszor mellémegy, míg mondjuk a PZ3-mal igencsak hasítottam vele.

M7 még nincs, de az már amúgy is medium tank.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Izlések és pofonok. Imádom én is az M7-t, egy kis szépség, ami eredményes tud lenni - értõ kezekben.

[HUN]Kami*, kiskami*

Nem arra gondoltam, hogy bármi is megmarad, hanem, hogy majd nem lehet, olyan egyszerûen más tankkal összeszedni az xp-t, ezért kénytelen leszel a rosszabb tankokkal is menni, ha nagyobb tier-t akarsz.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Kivéve a bónusz tank amit a bétások kapnak, plusz egy valentine, ha a closed béta idején olyan kóddal hoztad létre az accountot amihez ez jár...

M3-M5-M7 jó kis gép mind, fõleg az M5 a rövidcsövû röfögõjével. Bár a kedvenc amcsi tankom akkor is az M2 med. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Forolto
Éles indulásnál mindent buksz.Nem lesz semmi a garázsodban,még a statodat is nullázzák.

Én minden tankot kinyomok elitre, mert készülök az éles verzióra, ahol ugye aranyért lesz a free xp váltás. Meg amúgy is azt gondolom, hogy úgy ismerhetsz meg egy járgányt, ha nyomsz vele pár tíz kört. Tehát az átugrás ugrott. <#smile>

Pénz farmolás nem kell, mert a sokféle tank miatt jön a lóvé. Prémium tankra meg sajnálom az 1000+ aranyat kidobni. Tehát a Ram is ugrott.

Amcsi gép, gyors, mozgékony, de papírpáncél. Az M5-öt meg se néztem, mert nem láttam semmi fejlõdést az M3-hoz képest, csak a magasabb T.
Igaz, sokat szenvedek az M7-el is. Ezek a gépek nem a gyenge idegzetûeknek valók.

[HUN]Kami*, kiskami*

Ja tudom, mindig azt hasznalom az ajanlott szerverrel 1ut ,de neha megjelennek a kepek, neha nem.....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

a.carkey
Kistank=átugrod a nagyig

Tier I-II H735, PZ35(t)
Tier III-IV Bármelyik TD
Tier V Mind jó.

A nagy tankokig pénzt akarsz farmolni?

RAM II

T-34 610 HPval, és 30as ROFos ágyúval. Amíg nem próbáltam, nem hittem el, hogy a T-34 mellett van még egy hozzá hasonlatos (ZIS-4) OP Cheater tank. 😊

A medve nem játék.

Kis tankokról is beszéljünk, hátha valaki még csak most kezdi.

Az amerikai M5 nekem nagyságrendekkel szarabb, mint akár a német, akár az orosz oldali megfelelõje.

De valahogy az orosz BT-7-tel sem vagyok kibékülve, holott a luchs-sal nagyon jól ment. Pedig mostanra elvileg már tapasztaltabb vagyok és jobban kellene nyomnom még egy rosszabb vassal is.

Én erõsebbnek érzem a német kisgépeket. Szerintetek?

a.carkey
A P2 nem más, mint egy szuper mozgású Daimer Benz egy bazi nagy ágyúval. A kettõ közötti különbség csupán csak annyi, hogy a P2 javítási költsége lassan egy Mauséhoz hasonlatos ...

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem a lepattanás nemcsak a szögtõl függ, hanem erre random faktorként még rájön, hogy mennyire szuper a legénységed és mennyi csatát mentél már az adott tankoddal.

A medve nem játék.

Tono34
Azért én se vagyok normális 2x ugyanazt a képet berakni 😊
Reggel van.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Arghh... meg lett az elsõ top gun-om (M7, noob team 😉 ), és nem tudtam róla képet csinálni!

[HUN]Kami*, kiskami*

Tono34

Egyébként vannak gombok, hogy "url beszúrûsa", "kép beszúrása". Sokkal könnyebb lesz így. <#nevetes1><#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

én láttam 😊

valami új képlet van a credit számolásnál?Beszerár osztva kettõvel mínusz áfa?Tigrincsel nyert csata után(2db kill,3 sebzés 1-2 felderítésre ad 14k gubát?Persze prémium alatt.
Valaki pattintsa már ki az új pénztárost.

hol vannak vajh a kepeim ???<#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

sorry , ujra

ugyan ez nekem is csak IS-el, 8 kill stb... az elõbb 20 méterrõl 3x pattantam le egy Herci elejérõl WTF??? 60 armor nekem meg 175 az átlag átütésem!!!! mi a fasz ez a szar?

Ez a cucc tényleg annyira jó hogy bajnokságot kell vele indítani😄😄😄 egy vicc... mert random battleban ez neccesen elmegy😄

Mivel dönti el ez a szar hogy mi történik? dobókockával?

Hali
ime 2db kivallo pelda hogy a csapatarsak milyen idegesitoek tudnak lenni,
start utan a maus azonnal nekiindult lelkesen a dimbes-dombos sivatagnak tudva tudvan hogy meg a vegere se fog odaerni... az egesz csapat lelkesen kovette, a kep keszitese utan meg eltem talan 15 masodpercet megjelent 2db t-54 es egy pershing <#gun> a tobbit sejthetitek, vesztettunk.

Ime a masodik ,bar itt nyertunk<#unalmas>
Valamilyen erthetetlen okbol kifolyolag en vezettem vegig a tamado eket egy su-85-el , ha megaltam, megaltak ok is ,balrol a t-34 es kisert jobbrol az 1ik vk szegodott mellem testornek mindketto gondosan ugyelt arra nehogy megelozzon... mogottunk az apro
Szerencsere az ellen elegge benazott mert lovoldoztek ram de valamilyen erthetetlen okbol nem talatak el, vegere azert a nagy izgalomban vmelyik lelkes csapatarsam azert lesebzett30% ra mert hatulrol belem durrantott igy akarvan megsemisiteni az elottem alo stug-ot.

V43 1105
Sikerült ma kilõnõk 8 tankot IS-3-al eléggé zúzós csata volt ! 😄D Acél fal, Wittmann, Mesterlövész kitüntetéseket megis kaptam😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Már írtam egy pm-et a srácnak, akinek van az a jó kis célzója. (historic battles) Még nem írt vissza, sztem nem is látja..
De jó lenne az a cucc..

Az elsõ kép az nem volt róluk vmi igéretes, de aztán megnyugodtam, jó kis némberek.

Szathy
Szerintem is a három harci Panther néz ki a legjobban. Gyönyörû a seggük és szana-szét van döntve a páncéljuk 😄

ximix
Én is gondoltam hétvégén kiállok a ház elé lemosom a Tigrist bikiniben<#action>, de aztán találtam a közelben egy frankó kocsi mosót 😊
aaaaanyira nem rossz...csak olyan semmilyen.
Kb mint egy KT, csak kicsit mozgékonyabb, de nem sokkal.

Én láttam a múltkor a játékboltban makettet is,az is jól mutat a szekrényben.😊Vagy a polcon😊
Hát eddig annyi rosszat hallottam róla de pofára nekem legjobban a Panther tetszik, biztos hogy lesz egy olyanom ha másra nem csak hogy a látvány kedvéért gurulgassak vele.
Múltkor fütyörészve haladok a kis Tigrisemmel, 1150 HP és oneshotol oldalról egy Humi😊)) akkor nem tartottam viccesnek😄

Örvendezz hogy csak 400-at vett el....

mijki
Bár lehet, hogy arty lõtt oda, de a he levett 400hp-t, pedig mellém lõtt?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
0.6.4 szerintem. Majd valamikor, soká 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mijki
Az hogy lehet, állok bokorba, nincs lövés semmi, 400hp-m le megy, csak úgy bemeneti nyílás sehol.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

a.carkey
"8. NEW! Pather II: stock gun will be changed to 88mm L/71."

Eddig azt hittem, hogy hülyék dolgoznak náluk. Most már tudom, hogy vannak hülyék, de õk is érzik, hogy pár dolgot elcsesztek. Erre javítják. A P2 továbbra is szar, de legalább nem kell hozzá sokat melózni, hogy meglegyen. Pantherig különben is jó a német ág, szóval a végén még nem állok meg DBnél, ha livera megy a game.

A medve nem játék.

zalkad
Költõi kérdés volt, de kösz 😊

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

lipovics
Én is csatlakoznék. Sajnos több a vereségem, mint a gyõzelmem és úgy érzem, nagyrészt ez nem rajtam múlik. 😞
kb sehogy

DonZorro
Volt itt egy kép az elõrendelésrõl Skacok. Nem találom sehol. Kidobja az illetõ még1x??? <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

és akkor hogy tudnék át menni eu ra ? ez nem teljesen tiszta 😄
de, online vagyok... akkor lehet mégis az US szerveren vagy...

Jó ez az álca, csak kicsit erõs szerintem. Kicsivel halványabb lenne nagyon jó álcázná a tankot. Errõl jutott eszembe, hogy sokat javítana a játékon, ha lehetne rá ilyet rakni, de az ellenfél is így látná. Akkor talán nem is kellene ez a bokor mögött eltûnök hülyeség. Persze ennek egyik feltétele lenne, hogy a megfelelõ álcát az alatt a 20 mp alatt kellene kiválasztani, amíg a játék visszaszámol. Sztem sokat javítana a filingen.
Esse piti 😊
gratulálok

te most nem vagy online nem ?
aha
Akkor csináljunk egy privi chatet

lammaer rád kerestem és megtaláltalak akkor jó elvileg nem ?