World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
[HUN]Kami*, kiskami*
M7 még nincs, de az már amúgy is medium tank.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
[HUN]Kami*, kiskami*
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Pénz farmolás nem kell, mert a sokféle tank miatt jön a lóvé. Prémium tankra meg sajnálom az 1000+ aranyat kidobni. Tehát a Ram is ugrott.
Igaz, sokat szenvedek az M7-el is. Ezek a gépek nem a gyenge idegzetûeknek valók.
[HUN]Kami*, kiskami*
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Tier I-II H735, PZ35(t)
Tier III-IV Bármelyik TD
Tier V Mind jó.
A nagy tankokig pénzt akarsz farmolni?
RAM II
T-34 610 HPval, és 30as ROFos ágyúval. Amíg nem próbáltam, nem hittem el, hogy a T-34 mellett van még egy hozzá hasonlatos (ZIS-4) OP Cheater tank. 😊
A medve nem játék.
Az amerikai M5 nekem nagyságrendekkel szarabb, mint akár a német, akár az orosz oldali megfelelõje.
De valahogy az orosz BT-7-tel sem vagyok kibékülve, holott a luchs-sal nagyon jól ment. Pedig mostanra elvileg már tapasztaltabb vagyok és jobban kellene nyomnom még egy rosszabb vassal is.
Én erõsebbnek érzem a német kisgépeket. Szerintetek?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Reggel van.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
[HUN]Kami*, kiskami*
Egyébként vannak gombok, hogy "url beszúrûsa", "kép beszúrása". Sokkal könnyebb lesz így. <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
valami új képlet van a credit számolásnál?Beszerár osztva kettõvel mínusz áfa?Tigrincsel nyert csata után(2db kill,3 sebzés 1-2 felderítésre ad 14k gubát?Persze prémium alatt.
Valaki pattintsa már ki az új pénztárost.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ez a cucc tényleg annyira jó hogy bajnokságot kell vele indítani😄😄😄 egy vicc... mert random battleban ez neccesen elmegy😄
Mivel dönti el ez a szar hogy mi történik? dobókockával?
ime 2db kivallo pelda hogy a csapatarsak milyen idegesitoek tudnak lenni,
start utan a maus azonnal nekiindult lelkesen a dimbes-dombos sivatagnak tudva tudvan hogy meg a vegere se fog odaerni... az egesz csapat lelkesen kovette, a kep keszitese utan meg eltem talan 15 masodpercet megjelent 2db t-54 es egy pershing <#gun>#gun> a tobbit sejthetitek, vesztettunk.
Ime a masodik ,bar itt nyertunk<#unalmas>#unalmas>
Valamilyen erthetetlen okbol kifolyolag en vezettem vegig a tamado eket egy su-85-el , ha megaltam, megaltak ok is ,balrol a t-34 es kisert jobbrol az 1ik vk szegodott mellem testornek mindketto gondosan ugyelt arra nehogy megelozzon... mogottunk az apro
Szerencsere az ellen elegge benazott mert lovoldoztek ram de valamilyen erthetetlen okbol nem talatak el, vegere azert a nagy izgalomban vmelyik lelkes csapatarsam azert lesebzett30% ra mert hatulrol belem durrantott igy akarvan megsemisiteni az elottem alo stug-ot.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De jó lenne az a cucc..
Kb mint egy KT, csak kicsit mozgékonyabb, de nem sokkal.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Eddig azt hittem, hogy hülyék dolgoznak náluk. Most már tudom, hogy vannak hülyék, de õk is érzik, hogy pár dolgot elcsesztek. Erre javítják. A P2 továbbra is szar, de legalább nem kell hozzá sokat melózni, hogy meglegyen. Pantherig különben is jó a német ág, szóval a végén még nem állok meg DBnél, ha livera megy a game.
A medve nem játék.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
gratulálok
Akkor csináljunk egy privi chatet