World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
csak a damage listán vagyok 888 ik😊
Amennyire a screnshoton látom, próbálta a torony és a test találkozását is lõni, életben az tuti hely lenne de nem mûködik a WOTban (holott pl azon a részen fizikailag képtelen a lepattanó, max nem tudja átütni de lepattanni nem szabadna onnan).
ui: wtf, eltûntek a linkelt képeid?
Meg mázlid is volt hogy nem nyílt terepen kapott el, mert ha összetalálkozol vele pl a hosszú jobboldali egyenesben akkor 4 lövéssel véged lett volna.
Lövegpajzsot . Csak ott vitte át .
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
I will use google before asking stupid questions.
Az a szerencséd, hogy azt nem tudta, hova lõjön hogy ne az ágyút sebezze 0% damagéért hanem a tankodat sok sok HPért 😊
Bár nemtom a VK45 el tudja e lõni a fronton a sofõr kukkolókat (le tudja e vinni annyira az ágyút), IS3/IS4 minden további nélkül 😊, és azok mindig HP sebzést okoznak.
Amúgy te hol lövödözted a VK45-t szembõl hogy igy sérült? Nekem szembõl eléggé le szokott pattogni.
Aztán látod hogy a profi igy hogy füstöl ell, illetve hogy mikor mit szoktak az emberek csinálni.
A gyak csatáknak ilyen formában sok értelme sztem nincs, a rendes csatákból lehet jól okulni. A legtöbb esetben ugyanis nem az a poén hogy hol célzod meg az ellenséges tankot (céltábla), hiszen a szórás miatt úgyis lutri mit találsz el.
Az sokkal fontosabb hogyan pozícionálod magad helyzetbe, kiismerve a pályák érdekes pontjait. Vagy az hogy jól meg tudd saccolni már a meccs elején, ránézve az ellenség csapatösszetételére hogy õk vajh mit fognak játszani. Ugyanez a sajátra is igaz.
Ahhoz meg kell hogy rendesen legyen 14 ellenség és 14 saját tank.
Tornyom kellett lõnie, ahogy mentem rá, õ úgy tolatott, míg végül beszorult .
Tudta hova lõjön, hogy ágyút érjen, de 5-6 övés óta hp-t nem vett le .
KÉP 1
A dolog folytatódik, õ az ágyúm többször ellövi, de én még mindig 100%-on, õ már erõsen fogy .
KÉP 2
Majd bevégeztetett, 11 lövést adott le rám, amire kaptam egy Steel Wall-t, az ágyúm bánta párszor amit az igen jól fejlett legénység másodpercek alatt kijavított . De maradtam 100%-ös . Nos ez a T32 . <#gonosz1>#gonosz1>
KÉP 3
Prohorovka-n volt, hogy mászott át a töltésen a VK4502 láttam az elején a jelet oda is céloztam és amikor kilõtt utána láttam a lepattanó nyomát.
Renegade: a Löwe-n egy 105mm-es ágyú lesz, gondolom olyasmi mint a KT legerõsebb ágyúja, csak éppen kisebb ROF-al (lásd prémium M6-os tank)
atee73: pedig ha hiszed, ha nem, a játék így számolja ki azt hogy téged kilõhet-e valamilyen tank vagy nem. Maga Overlord írta le. Pedig azt még nem is írtam, hogy ezekután normál (Gauss) eloszlás szerint lehet számolni tovább az átütés esélyét a gránátok típusának alapján.
lammaer: háború utáni német cucc lehetne pl. a Leopard I, csak ezzel az a baj hogy nagyon papír páncélzata volt...szóval nem sokat érnénk vele.
Én US hvy. láttán nem váltok HE-re, csakis akkor ha T32-es lõ úgy hogy csak a tornyát látom. A többinél elég könnyedén szét lehet lõni a tornyot szembõl, csak a lövegpajzs mellé kell célozni, az a rész ott már a torony oldalának számít és elég vékony.
America:
* A11_T29
* A13_T34_hvy
German:
* G03_PzV_Panther
* G04_PzVI_Tiger_I
* G16_PzVIB_Tiger_II
* G37_Ferdinand
* G42_Maus
* G58_VK4502P
* G64_Panther_II
Russian:
* R01_IS
* R07_T-34-85
* R19_IS-3
* R21_IS-4
* R23_T-43
* R40_T-54
* R45_IS-7
* R53_Object_704
Dorvich:
Meantime, I think I`ll give you a short legend about color of hitzones:
* Red - Engine, chance of fire
* Blue - Driver
* Yellow - Gun
* Orange - Crew member (commander, loader etc)
* Purple - weak spot (high chance of penetrating armor)
* Light-Blue - weak spot with medium chances of penetrating
* White - Ammo
az ágyúd tierje és a másik tank tierje is beleszámít, ezért van az, hogy lepattanhatsz akkor is, egy kisebb tierû ágyúval, amikor át kéne vinni, ezért fordul elõ, hogy esetenként a tigrincsrõl is lepattannak a skulók, ha kicsi tank lövi, pedig ott ugye nem kéne, mert 100 mm merõlegest szinte bármi átvisz
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
az anyag vastagság van megadva, pl t-54 test: 120, de mivel lapos, ezért úgy 200 és ez akkor igaz, ha merõlegesen találod el
illetve ahogy élesedik a szög annál jobban nõ ez az érték, ezért van az, hogy a hosszú 88-assal szinte soha nem tudod megsebezni a testét szembõl (pen:203)
A WOT-os tankopédián fnet van, meg az ingame-ben is az biztos, csak jó lenne ezeket együtt látni.
Lehet nekiállok összeírni excelbe.
Ha azt betanulod az már kb elég. De a kurzor szine is sokat segit célzás közben... 😊
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Azt már észrevettem, hogy domb aljában megállva a dombon átjönni próbálok hasába lõni nagy móka. Nem tudtok valahol összefoglaló táblázatról a különbözõ jármûvek páncéljairól? Jó lenne végre megtanulni, melyiknek milyét kell lõni. Most még csak úgy találomra somok oda, hol toronyra, hol páncélra, hol lánctalpra.
Na itt a leírás, hogy volt a hetzeren meg a stugon ilyen. Igazából hogyan lõtt vele a muki az még érdekelne.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Mondjuk a légvédelmi feladatkör eléggé kizárja hogy távirányítású legyen, mert oda azért már elég érzékeny optike meg irányitási rendszere kell. Mégiscsak más lõni egy repülõre mint egy gyalogosra.
Gyalogokra ha jól emlékszem volt az IS7nek 8 további géppuskája, amit lehetett szépen a páncél mögül használni 😊
1943 model armed with an 85 mm gun. When IS-2 production started, many were re-gunned with 122 mm guns before being issued.
IS-100
A prototype version armed with a 100 mm gun; it went into trials against the IS-122 which was armed with a 122 mm gun. Though the IS-100 was reported to have better anti-armour capabilities, the latter was chosen due to better all-around performance.
IS-122 (IS-2 model 1943)
1943 production model, armed with A-19 122 mm gun.
IS-2 model 1944 (sometimes "IS-2m")
1944 improvement with D25-T 122 mm gun, with faster-loading drop breech and new fire control, improved simpler hull front.
IS-2M
1950s modernization of IS-2 tanks.
IS-3
1944 armour redesign, with new rounded turret, angular front hull casting, integrated stowage bins over the tracks. Internally similar to IS-2 model 1944, and produced concurrently. About 350 built during the war.
IS-3M
(1952) Modernized version of IS-3. Six pairs of road wheels like IS-3; fitted with additional jettisonable external fuel tanks.
IS-4
1944 design, in competition against the IS-3. Longer hull and thicker armour than IS-2. About 200 were built, after the war.
IS-6
Prototype with an experimental electrical transmission. Chassis tested further with a conventional transmission after failure of the experimental system, but not deemed a significant enough improvement over existing heavy tank designs to warrant mass production.
IS-7
1946 prototype, only three built. The IS-7 model 1948 variant had a weight of 68 metric tons and it was armed with the 130 mm S-70 naval cannon (7020 mm long barrel) with autoloader and stabilizer, infrared night scopes, 8 machine guns, armour from 220 to 300 mm thickness and 60 km/h roadspeed. Crew of five. It must be noted that the Slostin gun was to be installed as its AA armament.
IS-10
1952 improvement with a longer hull, seven pairs of road wheels instead of six, a larger turret mounting a new gun with fume extractor, an improved diesel engine, and increased armour. Renamed T-10 as part of the Destalinisation of the Soviet Union in the 1950's.
hmm, azt hittem az IS7-esé is, elvégre 48-ra már csak ellopták a technikát a ruszkik
Valahol olvastam, hogy a Hetzernél is volt egy belülrõl irányítható géppuska, hogy ne kelljen kívülrõl lõni, de nem volt elég belõle, ezért nemigen használták.
Akkor ki kellett mászni a toronyból 😊