World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Mindig azt hiszem, ha beülök majd egy nagyobba, akkor Én leszek az Isten, holott nem 😊"

Azért Tier 8-9-10 körül már egész jól lehet alkalmanként istent játszani 😊, tekintetbe véve hogy nagyobb az esély hogy a tápláléklánc tetején vagy mint a kisebb tierek esetében.

Amúgy képzeld el ha megvalósulna az amit sokan akarnak, hogy minden tank csak a +-1 tierbe lévõkkel kerüljön egy csatába: soha nem éreznéd hogy erõsebb vagy mint a többiek.

Nekem a KV és KV3-nál elõjött a sebezhetetlenség érzés. Ott, ha berak az elsõ helyre, akkor max 2-3 ellenfél fog tudni jelentõsen sebezni+arty. Ezeket semlegesítve már nyert ügy. És háromból egyszer kis csatába rak be.

Most átültem a VK3601-be. Szinte 100%-osan nagy csatákba rak be és ugyanúgy szétlõnek, ha elcseszem a dolgokat, mint a pz4-ben. Bújni kell ügyeskedni és úgy lõni. KV-s keménykedés felejtõs.<#hawaii>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

igen, nem 😊 a képen látható szép színes, zöldes, kékes, pirosas névlistát kérdezném, gondolom a fórumban megvan valahol, de nem tudom a nevét, ehhez kérnék segítséget.

The Matrix has you...

Néha gáz, de szerintem elviselhetõ, így kicsivel is van esélyed nagyot lõni, ugyanakkor naggyal sem mehetsz mindig biztosra. Alapjában véve nincs kilõhetetlen tank, erre már rájöttem Én is 😊 Mindig azt hiszem, ha beülök majd egy nagyobba, akkor Én leszek az Isten, holott nem 😊

The Matrix has you...

Ja nem. Bocs.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

http://game.worldoftanks.eu/gallery/perm/art/4

Erre gondolsz?

Ezt a fajta tank-listát honnan lehet beszerezni? nekem egy másik van, de abból hiányoznak tankok, ez ráadásul áttekinthetõbb, ha jól látom más színnel jelzik az arty-t és a TD-ket.

The Matrix has you...

Kezdem unni ezt a dobó kockával döl el minden cuccot......

Most nézem a statisztikámat. Van egy ultimate tank, amivel 100%-os vagyok. T1 Cunningham <#smile>

Én beszállnék, ha kisebb tankokra is szükség van. Ugyanezen a néven futok a játékban is, ott látszanak a gépeim. 6. tierig jó vagyok.

TS3-mat majd be üzemelem lassan, bár még sosem csináltam. Remélem next, next, next bonyolultságú. <#smile>

...
A szövegre gondolt...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Maybe :-)

A fordítást kell nézni. 😊

Ezen mit kell nézni? Teljesen átlagos mezõny VK3601-hez, mindent ki lehet vele lõni ezek közül.

Mordak
Hali

Akit még esetleg érdekel a bajnokságág, de nincs csapata mi szívesen látjuk.

jelentkezés itt:
http://game.worldoftanks.eu/teams/237/

14-15 -én 15:00 kérlek gyere fel megbeszélünk egy pár dolgot.
TS3 szeró van.

fohu channel
jelszó: HUN

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

mijki
RazuL írj ha nézed a fórumot pls! Barátom, merre vagy?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Azta!!
A halálcsillag 100%-ot sebzett az Alderaanon!!<#zavart1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Azta...100%-ot sebzett belém egy Object<#hehe>De Ferdinand bácsi is csinált már ilyet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azta!!
Ferdinandba 70%-ot sebeztem Objectel!!<#vigyor1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

KT-be 40%-ot sebeztem PzIV-el. Csak egy kis szerencse kell, és tudni kell hová kell célozni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

mijki
T-34-el 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Azta, Object. 704 rõl 10%-ot, Kt rõl 8%, is-7 RÕL 6%-OT SEBEZTEM

Sziasztok lenne egy kérésem azoktól akik regisztrálva vannak EU fórumon.
E-100, which turrets? topikba velaki beírná a következõ üzenetet? Mindezt #66 számú üzenetre válaszul (Overlord üzenete)

"Okay, (personally i wouldn’t mind that 2 moth). But in the future maybe? I mean WAY after the official start can the 2 other turrets (Adler and Henschel) be added ? Especially if the community still wants them."

Köszönöm, ezért az egyért nem akarok regisztrálni <#idiota>
😄

Nálam népes a család, vagyunk 60an és meglátjuk.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

De egy hét alatt ellõnéd az összes aranyadat és nem lenne gondod a maradék három hétre, hogy mire költsd. 😊

Te lennél a tankos szerver alkoholistája. Aki egy hét alatt elissza a fizetést, a maradék háromban meg éhezik a család. 😊

Annyi aranyam meg nincs. 😄 Inkább slotvásárlás lesz a prem mellett, bõvíteni kell a kollekciót.

Oké. Köszi😊
Lövöldözz extra lõsszerrel.

Úgyse nagyon tudom másra ellõni a prémiumom, úgyhogy én veszek majd még, pedig van 23 napra.

Mivel tudtommal az indulás március vége elõtt biztosan nem történik meg, miért ne?

Emberek érdemes még megvenni a prémiumot egy hónapra?
Amúgy valami újság? Gondolom még mindig semmi új hír a megjelenésrõl vagy elõrendelésrõl.

Csak akkor zavard az ellenfeledet,ha AP v HE lövedékkel kínálod.

Ez lesz az.

Ne gúnyold/ne szólj be az ellenfélnek, ha hibát követett el, mert az illetlen/gyerekes viselkedés.

[HUN]Kami*, kiskami*

,,Sose szakítsd félbe az ellenséget, ha éppen hibát követ el."

Napóleon.

Nem ez akart volna lenni?

Már-már Szun-Ce-i magasságokba emelkedett tipp.

Ezen azt kell nézni, hogy érdekes a tipp magyar fordítása? Vagy mit?

[HUN]Kami*, kiskami*

Mire jó? Kezdõtõkének...😊

Hahaha. 😄

Lehet már tudni, hogy mikor lesz vége az open bétának?
870 LE? Igen mozgékony lehet azzal. Ha legalább az L/70 es lenne rajta akkor igen ütõs kis gép lenne, így nem igazán tudom elképzelni mire jó.
a.carkey
Nem ruszki tesztszerver?

Hogy is lehet oda csatlakozni és nyelvi fájlokat angolosítani?

A medve nem játék.

Píz rengeteg, de xp az nulla. A lusta disznaja. <#smile>

Forolto
csak 4000 dodónyi arany van nála.😄

Tono34
Egy kis gold jöhetne majd belõle 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Sztem rossz linket másolsz be.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Érdekes, nekem tetszik. Mondjuk nekem a Loltraktor is teszik, szóval én nem vagyok mérvadó.

Az mindig annyira vicces, mikor te mégy elõl a rohamlöveggel, a scoutok meg ott sunnyognak mögötted.

Tegnap is volt egy olyan köröm Prohorovkán, mikor én elõl Stuggal, mögöttem meg szép sorjában, mint a kiskacsák 3 panzer. 😊