World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Szép

RatBaG
mondom én, hogy a stug a ZISTEN!!4!
elõbb volt egy jó meccs. 5v1-ben ott hagytak (vagy 6, medál alapján minimum 5). hardkóór laposkúszás végig, roncstelep a zászló környékén:
top gun, defender, wittmann's medal, kolobanov's medal

Per Aspera Ad Inferi.

A tigrisnek is csak a HP ja lesz több amig nincs meg hozzá az L/71 es ágyú.
Hát most úgy eszi a pénzt mint a fene,
Vereség
Csata: Erlenberg 2011. március 11. 18:51:48
Jármû: VK 3601 (H)
Megkapta Tapasztalat: 127, kredit: 5 926
Javítás:
VK 3601 (H) jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 6 417
 Megvásárolva:
A lõszerek VK 3601 (H) jármûvön sikeresen pótolva. Elköltötél kredit: 1 046

Szerintem fullosan nagyon is szerethetõ gép az. Legyen türelmed teljesen kihúzni, a motorokat is!
75mm KwK 42L/70 most lett meg,meg az új torony,az az ágyú amit te mondtál az még 9600xp kb,ami még vagy 20-30 csata.Jobb motor is kellene ami 11 és 23k xp.

Mindenkit leölt a mieink közül, aki a bázisunkon maradt, én megúsztam...<#pias>

2x adtam el a Tigrist.Ránduljon görcsbe mind a 10 ujjam,ha még egyszer megveszem.Inkább a Lee.

Még nem tartok ott.

Pfff...a vk36 szar? Fú...akkor ne akarj Tigrist.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A Vk3601 (H)-re vajon csak poénból rakták fel a 75mm KwK 41 L/58 löveget? <#nezze>

I.C.ram
Mekkora szívás, hogy a KV1S-re nem megy fel a 155 mm-es hajóágyú 😄 Az egész játék legjobb agyúja volt az kb 😊
Tigrist szeretnék,ha még valaha összejön,de ez a VK3601h nagyon szar.

Achmed927
Gondolom az utolsó lövések lehettek a tiéd, látva az exp - credit összeget. De azért gratula.
Én annó úgy meggyûlöltem azt a vaskoporsót, hogy inkább eladtam a csába. Azóta sem sírom vissza.
A Pz IV viszont jó volt.

Na de inkább a perzsa. 😉

Egyébként visszasírom a Pz4-et.Kár volt eladni legénységgel együtt.

Most volt az elsõ igazi jó csatám VK3601H-val.
Teljesen alap tank,nincs semmi rajta még fejlesztve,alig hoz xp-t,és pénzt is nagyon keveset.És erre most.

Legjobb megagigaszupergutszerver+ bajnokság, most gondolkozom milyen ökörséget kéne még kitalálniuk😄

Az éles, az állításuk szerint , vagy 20 nap múlva indul. De ha még szuperteszt szervereznek, akkor nem fog.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hogy picit megvédjem õket, ezt szerintem elsõsorban a béta utáni idõszakra készítik, hogy majd legyen hol kipróbálni az új dolgokat mielõtt berakják az élesbe.
mijki
Csak úgy beszólt, aztán anyázott stb.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szuperteszt szerver? Beszarok a gyönyörtõl. Mibe, hogy megint csúszik az elõrendelés, és a megjelenés is? Áh...komolyan, ezek nem akarják a vevõk pénzét, azért halogatják folyton?

Vagy akkor mondták volna azt, 2011 tavasz vége. Kész, mindenki megnyugszik, de nem õk inkább folyamatosan újabb és újabb dátumokat találnak ki.

Nem értem ezt a mentalitást.

Na mik ezek az elszabadult indulatok?

Meg a buzulás? 😊

mijki
laszlo2 egy BÜDÖS PARASZT!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tuvok
Nem elég az orosz tesztszerver, nem elég ez az egész béta lassan 1 éve, nem elég több tízezer játékos fáradtságos munkája tesztelni a játékot, nem elég a hivatalos fórum, ahol hosszú hónapok óta térdenállva és sírva könyörögnek játékosok százai, ezrei az igazán bosszantó hibák javításéért, nem elég ennyi, nem nem és NEM ! Kell még egy szuperteszt szerver is, aztán majd egy über meg egy megagiga tesztszerver, hogy a már 3 éve húzódó, rég megunt, lecsengett játék kedves készítõi rájöjjenek, hogy MILYEN ROHADT BOSSZANTÓ LÁTHATATLAN TANKOK ELLEN HARCOLNI !!

Ez már vicc, tényleg 😄D
Áh ..
Menjenek a ...
😄D
No comment ...

EU and US Supertest
In the coming weeks an International Supertest server will be set up. The Supertest is a special server that all updates must go to before being officially released, as a final quality check. This server provides the developers with information that can be used to improve the upcoming update before release, including bug fixes and balancing issues, and improve the overall quality of future updates.

What this means for players:

* An opportunity to test new features and content before it is released officially. This includes new vehicles, maps, game modes, and much more.
* An opportunity to have greater and more pointed influence upon the development of the game by tracking bugs and pointing failures of game mechanics.
* An opportunity to increase the level and quality of communication between players and the World of Tanks development team.

Players interested in the participating in the Supertest are encouraged to watch for updates on the forums for instructions on how to join.

First stage of Supertest recruitment will be dedicated to Language Supertest and is going to start in a few days.
V43 1105
Supertest szerver ? Infót ! 😄DD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fülledt lett a levegõ, vagy mi. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Csak semmizulás 😄

RatBaG
love is in the air... hmm

Per Aspera Ad Inferi.

Szeretnék ma platoonban menni veled...

Te már négyszeresen vagy idióta!! Ezt lehetetlen felülmúlni <#banplz>

Úgy tûnik lesz nekem is még pershing a bétában. Overlord most írt a blog jában egy supertest szerverrõl ami mostanában lesz beüzemelve. Gondolom ezzel is elmegy pár hét. 😊
V43 1105
Mindegyiknek máshol van.. 😛 amúgy én általában optikát szoktam lõni pl, de ha többen támadtok egy nagyob vadat vagy TD-t akkor érdemes lánctalpat, az amcsi heavy ágon (T29,T32,T34,T30..) ott pl a has részt érdemes lõni úgy figyeltem meg..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szathy
Valahol össze vannak foglalva a tankok gyenge pontjai? Mondjuk nem a seggükre gondoltam, hanem ahol pl. a legvalószínûbb, hogy a lõszerkészletet találom el, stb...

Ó, ez ilyen egyszerû? 😄 köszönöm szépen 😊

The Matrix has you...

Nekem is adott 2 büntipontot, amikor engem hülyéztek le, de lényegtelen, felõlem vagy 20at is adhat. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Teljesen korrekt volt.

Lap alján keresésbe beírod, hogy "ikon", és nézed az elsõ találatot!<#nezze>

[HUN]Kami*, kiskami*

Metwork
Te tudsz vele értelmesen beszélgetni?
Múltkor valami piros news volt kiírva, beírtam a mi kellene sgnek topicba, hogy elírás van benne, erre adott egy <#felkialtas><#falbav><#kocsog>

I will use google before asking stupid questions.

Alkalmanként igen, de ha egy súlycsoportúval rak is össze, neki nagy valószínûséggel olyan ágyúja van amivel tud sebezni bõven, ha meg 2-3 egyszerre kezd téged lõni, akkor vége a dalnak hamar, hozzátéve, hogy lehetnek 1-2 tier-el lentebbi TD-k is, ugye õk szintén veszélyesek rád.
Én így értettem, hogy van ballance, nem gondolva tovább azon a vonalon, hogy a német tankok sziták az oroszok meg nem...

The Matrix has you...

Forolto
de csúnya lenne.😊

Az kicsit szétcseszné a dolgokat, nem? Én néha kifejezetten élvezek nagyok ellen játszani, legalább nincs nyomás rajtam, meg ordítva menekülünk, mikor jön a "sokcsíkos".

Lehet, hogy megünnepeljük a béta verzió egy éves szülinapját is?
Forolto
Szoktam figyelni a

http://www.sg.hu/buntetopontlista.php

S itt láttam a neved.Néha vicces dolgokért tiltanak ki embereket.

Ja, jövök be reggel, 25 büntipont, 2 hónap ban 😊

Aztán kultúráltan megbeszéltük 😊

(valami idióta kreténnek az a szórakozása hogy értelmetlen mocskolódó topikokat nyit mindenféle néven, és vagy megfúrták az accomat és az én nevemben is nyitott egyet, vagy az Efreet mellényomott és engem talált el a banhammerrel - bár szerinte nem).

Forolto
Hmm ismerõs a neved,nem ma tiltott ki efreet? <#ravasz1>

Akkor meglesz még a Maus meg az IS7 a bétában... <#taps>

Forolto
Pre-orders is 8th-15th of march, righ now it's the 10th, keep in mind tuesday it's the 15th and there's a weekend as well. So all in all kinda fast...

Any info Overlord? Tomorrow or monday?

Please wait for the announcement on the web site. Can't provide you with any details at this time.