World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõbb volt egy jó meccs. 5v1-ben ott hagytak (vagy 6, medál alapján minimum 5). hardkóór laposkúszás végig, roncstelep a zászló környékén:
top gun, defender, wittmann's medal, kolobanov's medal

Per Aspera Ad Inferi.
Vereség
Csata: Erlenberg 2011. március 11. 18:51:48
Jármû: VK 3601 (H)
Megkapta Tapasztalat: 127, kredit: 5 926
Javítás:
VK 3601 (H) jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 6 417
Megvásárolva:
A lõszerek VK 3601 (H) jármûvön sikeresen pótolva. Elköltötél kredit: 1 046

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Én annó úgy meggyûlöltem azt a vaskoporsót, hogy inkább eladtam a csába. Azóta sem sírom vissza.
A Pz IV viszont jó volt.
Na de inkább a perzsa. 😉
Teljesen alap tank,nincs semmi rajta még fejlesztve,alig hoz xp-t,és pénzt is nagyon keveset.És erre most.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Vagy akkor mondták volna azt, 2011 tavasz vége. Kész, mindenki megnyugszik, de nem õk inkább folyamatosan újabb és újabb dátumokat találnak ki.
Nem értem ezt a mentalitást.
Meg a buzulás? 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez már vicc, tényleg 😄D
Áh ..
Menjenek a ...
😄D
No comment ...
In the coming weeks an International Supertest server will be set up. The Supertest is a special server that all updates must go to before being officially released, as a final quality check. This server provides the developers with information that can be used to improve the upcoming update before release, including bug fixes and balancing issues, and improve the overall quality of future updates.
What this means for players:
* An opportunity to test new features and content before it is released officially. This includes new vehicles, maps, game modes, and much more.
* An opportunity to have greater and more pointed influence upon the development of the game by tracking bugs and pointing failures of game mechanics.
* An opportunity to increase the level and quality of communication between players and the World of Tanks development team.
Players interested in the participating in the Supertest are encouraged to watch for updates on the forums for instructions on how to join.
First stage of Supertest recruitment will be dedicated to Language Supertest and is going to start in a few days.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Matrix has you...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
[HUN]Kami*, kiskami*
Múltkor valami piros news volt kiírva, beírtam a mi kellene sgnek topicba, hogy elírás van benne, erre adott egy <#felkialtas>#felkialtas><#falbav>#falbav><#kocsog>#kocsog>
I will use google before asking stupid questions.
Én így értettem, hogy van ballance, nem gondolva tovább azon a vonalon, hogy a német tankok sziták az oroszok meg nem...
The Matrix has you...
http://www.sg.hu/buntetopontlista.php
S itt láttam a neved.Néha vicces dolgokért tiltanak ki embereket.
Aztán kultúráltan megbeszéltük 😊
(valami idióta kreténnek az a szórakozása hogy értelmetlen mocskolódó topikokat nyit mindenféle néven, és vagy megfúrták az accomat és az én nevemben is nyitott egyet, vagy az Efreet mellényomott és engem talált el a banhammerrel - bár szerinte nem).