World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Kijött a dobozos:
😄

A medve nem játék.

elhiszem, érdekes amikor nullázza az embert a game..

Tono34
2. tûz után majdnem kiégett teljesen, nem hagytam meg az örömöt senkinek, hogy kilõjön + tiszta ideg voltam 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

😊 bocsi hogy részt vettem benne😄

Tono34
Kicsit berágtam. Az még hagyján, hogy tizensokadik meccs után tudtam csak vk4502-el megcsinálni a dupla kört, de utána lévõ csatában 2x felgyújtanak már egy kicsit sok.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Valakinek nincs meg mind a 3-om T9?? betolhatna egy ilyet😄 forum alapján ott a sorrend IS4/VK/T34??? ez csak tipp😊

+a T32 866-os átlag XP-ben nincs 5x XP ez ennyit termel😄

Jelenleg is megvan mind a 3-om, a duplát lefutom mindegyikkel.

Nálam ez így néz ki, a IS-3 BL-9 agyúja nincs meg gondolom javulni fog tõle meg szokni kell😊 de nem hiszem hogy beverné a T32-õt😄

Nálam meg fordítva van😊 jó a T29 de über T8-ban a T32😊 KT/IS-3 párosnál jobb... de ez T9-ben megfordul.

Eagle16
Az IS-3-ast az orosz tesztszerveren próbáltam ki pár kör erejéig. Meglepett hogy milyen mozgékony, de az is mikor egy picike dombra felmenve nem tudtam magam elé lõni 😄 Majd azért még próbálkozom vele, csak jussak el odáig.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Igaz , en csak ellenfelkent tudok rola nyilatkozni, de is3-bol nezve (bl9-el) egy T32 a legkemenyebb hevy ellenfel tier8-ig

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Eagle16
Elmondom miért jó annyira.

1. Viszonylag alacsony felépítésû, nem olyan jó célpont mint a KT
2. Ha auto-aim-et nyomnak rá akkor még a hátuljáról is lepattan minden
3. Elég nagyot sebez az ágyúja, miközben jó a ROF-ja és tûrhetõ a pontossága is --> jó DPS (ez rengeteget számít, ha ilyen sebességgel pumpálja ki magából a 360-at sebzõ gránátokat az óriási elõny)
4. Nagyon jó toronypáncélzata van, ritkán sérül meg benne modul, de ha sérül is akkor fõleg az ágyú, esetleg a vezetõ.
5. Tûrhetõ a mozgékonysága, nem egy IS-3, de azért a végsebessége nagy elõny.
6. Az ágyúja elég szép tartományban mozog, dombos pályákon kb. Istennek érzed magad, ha találsz olyan helyet ahol csak elég kidugni a tornyod

A testpáncélzata 127mm döntött, ami ugyan nem olyan erõs mint a KT-é, de van benne annyi, hogy az átlagos ágyúk ne üssék át könnyen (pl. D10T, L/70, L/56, D25-T stb.)

Ami hátrány azt szerintem az, hogy az ágyúja csak 198mm páncélt üt át. Nem tûnik soknak az a 20mm veszteség a BL-9-hez meg a 105-öshöz képest, de mikor ennyin múlik csak hogy átütöd a Ferdit vagy nem, vagy a T-54-est...sokszor hiányzik, de az egyéb elõnyei feledtetik ezt a hiányosságot. Én a legjobb Tier 8-as nehéztanknak tartom, még így nerfelés után is, fõleg azért mert ezzel a tankkal van a legjobb statisztikám.

a.carkey
Szerintem túl van dimenzionálva. A T29 tényleg jó, a T32 nem az. Persze, live után más lesz a helyzet, mert mire T32d lesz, addig másnak se lesz sokkal többje, tehát más elosztásba pakol majd be.

Szvsz: a T32 a T29 magasságával, de a T32 2ndgen tornyának paramétereivel lenne igazán ütõs. A tonya ok, de papír a páncél. Válaszd a T54et!

A medve nem játék.

A hull-ja is jónak tûnik.

Köszi! Igazából nem akarok túl nagy vasat mert volt IS7-em is.Azt is meguntam.Úgyis lesz wipe. Inkább csak kisérletezek, hogy merre induljak el wipe után. Sokan dicsérik a T32-t.Tényleg miért jó annyira? A torony miatt?

LSSAHPAUL
Egyetértek, emiatt sajnálom csak hogy az élesben majd a ruszki ágat választom. :p hiányozni fog az a filling hogy "már rég felkellett volna robbannom ennyi lövéstõl de még mindig megy" 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

T32😊

T-32 az OP😊 T8 Heavyban szerintem😊

Jaj bocs forditva.80 kell a T-54-hez.Csak utálom a T-44-et, a T29 meg frankó kis jószág.Állitólag a T32 tornyát nem nagyon lehet átlõni és a hullja sem rossz.

Szia! Kb 50 ezer xp kellene a T-54-hez és 80 ezer T32-höz.Szerinted melyiknek essek neki?

Meg se említsd a hivatalos fórumon ezt az ötletet, tuti hogy megcsinálják a devek. A láthatóságot úgyse tudják, valamit meg kódolni köll.

Amúgy tegnap is azzal fárasztottam a csapatokat ahol játszottam, hogy nézzék meg, nagyon sok esetben a T-54ek az elsõk közt halnak meg - fõleg ha mondjuk mindkét oldalon van 2-3, és azok ugye egybõl mennek a szokott helyekre, megküzdenek egymással és elhullanak viszonylag hamar.

A WOTosok meg ugye nézik a statisztikát:
- Szergej, há nézd már, hullanak a T54ek mint a legyek, buffolni kell még egy kicsit az armort.
- Mi legyen szása?
- Szójjá' már az urálosoknak, nézzék meg nem volt e valami prototipus jobb páncéllal...
- Ja, most mondja másenka, volt egy T-54BCKKA a tervrajzon, annak adamantium páncélt terveztek, mer valamelyik tervezõ fiának küldtek amerikából egy X-men képregényt annó.
- Fasza, akkor szólok Overlordnak hogy a következõ patchbe betesszük.
- És a láthatósággal mi lesz szergej?
- Á, azt se tudom hol fogjak hozzá, majd legközelebb...

Eagle16
Ja, azt rakják rá, bár eredetileg csak 105mm-ese volt.
A T30-as T7-es ágyúja lesz rajta, csak jobb pontossággal és gondolom kicsit nagyobb ROF-al.

A T95-ös hátránya meg gondolom az lesz, hogy õ lesz a leglassabb Tier9-es. Esetleg beraknak pár gyenge pontot a frontpáncélba 😄

Még a brit über TD-re leszek kíváncsi, annak még a hátulján is 150mm páncélzat volt. Szembõl csak 225mm, és néhol elég rossz szögben is, de ez a 225mm már elég lesz hogy a Tier 9-es ágyúk ne ártsanak neki. Egy Tortoise vs. T95 csatát azért majd megnéznék 😄

a.carkey
RAM II és a T-34 szinte ua, csak a RAM II-nek több HPja van. De ez a két legjobb pénzkeresõ (tiszta 35ks körök prémiummal - ez már a javítás és lõszer után).

A medve nem játék.

Eagle16
Arra a ZiS 4 kell mindenképpen, mert hiába a kis sebzés, de számold ki a DPS-t...szerintem olyan Tier 9-10 magasságokban van. Nekem is van egy az orosz szerveren, kb. olyan mint amilyennek képzeltem, csak picit lassú. (bár a legénység sem 100%-os)

Igen, dupla a lánctalp, de mintha azt olvastam volna valahol, hogy szimpla lánctalp lesz. Bár akkor elég hülyén nézne ki..
De egyébként van róla képem, hogy le van az egyik "csatolva", és mellétámasztva. Meg külön daru szolgál a lõszer adagolásra. Brutális egy jószág annyi biztos.

@ Zsupeti: Nincs mit, használd egészséggel 😊
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy miért van a zippelt tartalomban 2 variáció. Ugye az egyiknél a tank neve és a user neve a tank fölött van, a másiknál bal oldalt. De mindkét verzióban 2 féle variáció van. Még nem volt idõm megnézni. Te nézted?

Egy ora elteltevel ra kellet jonnom hogy nem, megsincsenek csodak...<#kuss>

a kezdet....

es a veg.....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

esetleg olyan fejlesztett páncél kéne rá ami nem csak lepattintja a lövedéket hanem vissza is veri ~50% sebzéssel arra aki rámerészelt lõni.
Ismerd meg az ellenséget: meg akarok nézni pár orosz med et hogy tudjam milyen is az, tehát elkezdtem az ágat majd elakadtam a t-34 nél és ott szenvedek már 1 hete. Ma kínomban mert nagyon nem ment vele a játék az S-54 et lecseréltem a ZiS-4 re, és hát kérem megtáltosodott mint ha nem is ugyan az a gép lenne! :-o
Mint látható, statisztikailag is kimutatható, eza csata is alátámasztja, a T-54 halálozási rátája magas. Tehát - buffolni kell.

Hi
vannak meg csodak....<#worship> 5 fobol allo t-54es horda volt ellenunk es nyertunk, bar hozza kell tenni hogy harman t30,vk45, is3(jomagam) az 5db t-54 es feltartasa alatt el is vereztunk ,de annyira letudtuk oket sebezni hogy a tobbiek oneshotoltak oket ... <#violent>
meg igy is 1k felett volt az xp hogy nem lottem ki senkit.

Sziasztok,

Letöltöttem a cuccot, csak még nem volt idõm megnézni, de remélem, hogy nem okoz majd csalódást. 😊

mijki
De linket sehol se találok...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Itt van rola eleg sok info, bar en nem raknam fel mert szerintem rondak...
hitbox

hehh , ez aztan korrekt volt <#wow3>

Köszönöm!
Le is rántottam a gépre.Állat.

Mijki, kis kreativittással rákereshetsz, nagyon sokszor volt már 😊

Peter, te meg ne szivasd má...

mijki
1,Akkor te mért használod?(nem bántásból, csak kíváncsiságból)

2,És honnan lehet letölteni azt a célkeresztet?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

*nem fogom

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Elmondanám, de nem fogok, mert elõnyhöz juttat másokkal szemben.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

mijki
Péter, ezeket a modulos skineket honnan szedted le?

Achmed927
Akkor majd megütközhetünk. 😉 Amint kijönnek az amcsi TD-k már hajtok is rájuk.

Másik:

Miért hiszi azt a sok buta paraszt, hogy a perzsám 1 elpusztíthatatlan t54 ? Mindig azt várják hogy menjek elõre és haljak meg. Utálom a random battle-kat. Mostantól ha lehet csak pt-be utazok. 😉

ahogy írták😊 ha jól emlékszem a kis olvasmányba😊 v a lényege h trackeld és akk nincs esélye 😄 na de h trackelsz dupla lánctalpas járgányt, úgy h alapból nehezebb lesz trackelni minden jármûvet HW után 😊 kíváncsi leszek rá😄 de azért nem félek, JT-vel v object-el vadászni fogok rá😊
A T95 már dupla lánctalppal rendelkezik. Kifejezetten kíváncsi vagyok.

t30-s ágyúja? 😄 én csak 105-srõl olvastam...meg láttam képeket, 155-srõl nem hallottam😊(való életben), játékban az lenne a reális😊 amúgy meg, biztos lesz gyenge pontja mint minden másnak😊 azér kíváncsi leszek mennyi hp-ja lesz, mondjuk sztem object meg JT között lesz 😄 v legalább remélem h a kettõ között 😊
Az tényleg annyi, és ha minden igaz, akkor a T30-as ágyúját kapja majd.. Legalábbis annak idején azzal szerelték fel.

Sztem elölrõl brutálisan erõs lesz, oldalt és hátul papír, plusz õ lehet majd a leglassabb. Csak tank legyen ami átüti. Bár ott vannak az artyk..

Kicsit durva volt😛

Megyek a dombon T-54el, jön velem egy p2, és jön szembe 3 arty😛 Fincsi volt😛 (Hitbox skin csak a p2-n van, és csak azért, mert megnéztem mennyire elõnyös azzal játszani, és még lusta voltam letörölni😄)

Nézegetitek a cikket amit az ami td-rõl felraktak? Vannak benne érdekes részek, pl: 305 mm frontpáncél a T28 ra?! :-o
erdos
Kicsit régen voltam már itt, valami történés?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"