World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
1. Viszonylag alacsony felépítésû, nem olyan jó célpont mint a KT
2. Ha auto-aim-et nyomnak rá akkor még a hátuljáról is lepattan minden
3. Elég nagyot sebez az ágyúja, miközben jó a ROF-ja és tûrhetõ a pontossága is --> jó DPS (ez rengeteget számít, ha ilyen sebességgel pumpálja ki magából a 360-at sebzõ gránátokat az óriási elõny)
4. Nagyon jó toronypáncélzata van, ritkán sérül meg benne modul, de ha sérül is akkor fõleg az ágyú, esetleg a vezetõ.
5. Tûrhetõ a mozgékonysága, nem egy IS-3, de azért a végsebessége nagy elõny.
6. Az ágyúja elég szép tartományban mozog, dombos pályákon kb. Istennek érzed magad, ha találsz olyan helyet ahol csak elég kidugni a tornyod
A testpáncélzata 127mm döntött, ami ugyan nem olyan erõs mint a KT-é, de van benne annyi, hogy az átlagos ágyúk ne üssék át könnyen (pl. D10T, L/70, L/56, D25-T stb.)
Ami hátrány azt szerintem az, hogy az ágyúja csak 198mm páncélt üt át. Nem tûnik soknak az a 20mm veszteség a BL-9-hez meg a 105-öshöz képest, de mikor ennyin múlik csak hogy átütöd a Ferdit vagy nem, vagy a T-54-est...sokszor hiányzik, de az egyéb elõnyei feledtetik ezt a hiányosságot. Én a legjobb Tier 8-as nehéztanknak tartom, még így nerfelés után is, fõleg azért mert ezzel a tankkal van a legjobb statisztikám.
Szvsz: a T32 a T29 magasságával, de a T32 2ndgen tornyának paramétereivel lenne igazán ütõs. A tonya ok, de papír a páncél. Válaszd a T54et!
A medve nem játék.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Amúgy tegnap is azzal fárasztottam a csapatokat ahol játszottam, hogy nézzék meg, nagyon sok esetben a T-54ek az elsõk közt halnak meg - fõleg ha mondjuk mindkét oldalon van 2-3, és azok ugye egybõl mennek a szokott helyekre, megküzdenek egymással és elhullanak viszonylag hamar.
A WOTosok meg ugye nézik a statisztikát:
- Szergej, há nézd már, hullanak a T54ek mint a legyek, buffolni kell még egy kicsit az armort.
- Mi legyen szása?
- Szójjá' már az urálosoknak, nézzék meg nem volt e valami prototipus jobb páncéllal...
- Ja, most mondja másenka, volt egy T-54BCKKA a tervrajzon, annak adamantium páncélt terveztek, mer valamelyik tervezõ fiának küldtek amerikából egy X-men képregényt annó.
- Fasza, akkor szólok Overlordnak hogy a következõ patchbe betesszük.
- És a láthatósággal mi lesz szergej?
- Á, azt se tudom hol fogjak hozzá, majd legközelebb...
A T30-as T7-es ágyúja lesz rajta, csak jobb pontossággal és gondolom kicsit nagyobb ROF-al.
A T95-ös hátránya meg gondolom az lesz, hogy õ lesz a leglassabb Tier9-es. Esetleg beraknak pár gyenge pontot a frontpáncélba 😄
Még a brit über TD-re leszek kíváncsi, annak még a hátulján is 150mm páncélzat volt. Szembõl csak 225mm, és néhol elég rossz szögben is, de ez a 225mm már elég lesz hogy a Tier 9-es ágyúk ne ártsanak neki. Egy Tortoise vs. T95 csatát azért majd megnéznék 😄
A medve nem játék.
De egyébként van róla képem, hogy le van az egyik "csatolva", és mellétámasztva. Meg külön daru szolgál a lõszer adagolásra. Brutális egy jószág annyi biztos.
@ Zsupeti: Nincs mit, használd egészséggel 😊
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy miért van a zippelt tartalomban 2 variáció. Ugye az egyiknél a tank neve és a user neve a tank fölött van, a másiknál bal oldalt. De mindkét verzióban 2 féle variáció van. Még nem volt idõm megnézni. Te nézted?
a kezdet....
es a veg.....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
vannak meg csodak....<#worship>#worship> 5 fobol allo t-54es horda volt ellenunk es nyertunk, bar hozza kell tenni hogy harman t30,vk45, is3(jomagam) az 5db t-54 es feltartasa alatt el is vereztunk ,de annyira letudtuk oket sebezni hogy a tobbiek oneshotoltak oket ... <#violent>#violent>
meg igy is 1k felett volt az xp hogy nem lottem ki senkit.
Letöltöttem a cuccot, csak még nem volt idõm megnézni, de remélem, hogy nem okoz majd csalódást. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Le is rántottam a gépre.Állat.
Peter, te meg ne szivasd má...
2,És honnan lehet letölteni azt a célkeresztet?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Másik:
Miért hiszi azt a sok buta paraszt, hogy a perzsám 1 elpusztíthatatlan t54 ? Mindig azt várják hogy menjek elõre és haljak meg. Utálom a random battle-kat. Mostantól ha lehet csak pt-be utazok. 😉
Sztem elölrõl brutálisan erõs lesz, oldalt és hátul papír, plusz õ lehet majd a leglassabb. Csak tank legyen ami átüti. Bár ott vannak az artyk..
Kicsit durva volt😛
Megyek a dombon T-54el, jön velem egy p2, és jön szembe 3 arty😛 Fincsi volt😛 (Hitbox skin csak a p2-n van, és csak azért, mert megnéztem mennyire elõnyös azzal játszani, és még lusta voltam letörölni😄)
😄