World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többen is kerestétek, hát itt van: (remélem sikerül linkelni)
Leopard 2 reticle...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
T-43-ra nem emlékszem, de pl T-54-ben friss az élmény, hogy teljes gõzzel autoaimmal is rendszeresen el szokam lõni az 1-2-3száz méterre lévõ KT-kat 😊
Sztem állva és manuálisan nem is lövök T-54bõl 😊
Nincs olyan hogy WOT TS szerver, ha platoonba kerülsz vkivel akkor érdemes vele leegyeztetni hogy van e olyan TS szerver amire fel tudtok menni mindketten.
Letöltöttem a klienst, de gondolom ezt normál csatákban nem érdemes használni, kivéve ha platoonban vagy.
Milyen csatornákon talállak benneteket?
köszi
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ugye a ruszki ágyú 0,5másodperccel lassabban célozza be az ellent és csak 0,04 méterrel pontatlanabb 100méteren. Mégis, mikor T20-szal elérem az 50km/h sebességet, a célkör még mindig csak akkora, mint T-43-mal 20km/h-nál. Ha véletlen sikerül elérnem az 50-et T-43-mal is, a szórása irdatlanul nagy lesz.
Az ISU -> Object váltáskor azt kapja az ember, amire leginkább vágyik ISUban ülve: remek front páncélzatot.
Az ISU ugye kapja az atomágyút, megtanulja az ember használni, de folyamatosan szembesül azzal, hogy bizony átlövik mindenhol, még szembõl is.
És akkor jön az ojjekt: ugyanaz az ágyú, viszont jön a páncélzat - pont amire szükség van. Minden más marad a régiben, de nem is kell több.
Na miért nem tudják ezt megcsinálni a többi ágon, fõleg az amerikainál....
E50.
Turrets - 1) Rheinmetall (Panther II stock one) 2) Standard turret planned for E50 according to the schemes.
Possible guns - 8,8cm KwK 43 L/71, 7,5cm KwK 45 L/100, 8,8cm KwK L/100.
E75.
Turrets - 1) Henschel (Pz.Kpfw.VI Ausf. top one) 2) Standard turret planned for E75 according to the schemes.
Possible guns - 8,8cm KwK 43 L/71, 10,5cm KwK 45 L/52, 10,5cm KwK 46 L/68, 10,5cm KwK 46 L/68, 12,8cm KwK 44 L/55.
The models are currently in development.
WoT: Nishizumi77
Tehát valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a T20 harctéri teljesítménye felülmúlja a T-43-ét, legalábbis ahogy tapasztaltam.
A Vk3002 (D😎 egyelõre nem tudok véleményt alkotni, de még eljön az ideje. 😊
Legközelebb az lenne a jó, sõt nagyon fontos hogy amikor gép elõtt vagytok gyertek fel a tsünkre, nem kell szólni senkihez se 😊, csinálunk egy elfekvõ szobát 😊 s ha van valami infó így megtalál benneteket.
Mentem volna szívesen,de amég nem bõvítek RAM-ot addig fölösleges kínlódás lenne.Már rajta vagyok az ügyön.😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Jelenleg vmikor április elejére eltolva.
[HUN]Kami*, kiskami*
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
T23 végsebesség: 56 km/óra
T-44 végsebesség: 51 km/óra
T23 torony: 48 fok/mp
T-44 torony: 56 fok/mp
A test forgatási sebessége T23-nál: 40 fok/mp
A test forgatási sebessége T-44-nél: 45 fok/mp
1 tonnára jutó lóerõk: T-44: 620/35 vagyis 17,7 tonna / lóerõ
1 tonnára jutó lóerõk: T23: 704/39 vagyis 18 tonna / lóerõ
Csak végsebességben jobb, bár közel vannak egymáshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A bokrokban egész jól lehet leskelõdni (távcsõ+camo net hasznos), és ha nem jön ellen, akkor lehet apránként bokorról bokorra elõrehaladni. Kb félúttól kezdve tokéletesen rá lehet látni a túloldali NAAGY kemphelyre (a hid tulsó oldala, ahol a másik csapatból biztos vannak legalább 4-en, MINDIG).
A mozgolódással viszont csínján bánni, mert ha rádlát valaki (mondjuk a feletted lévõ városból) akkor az a sok kemper bizony megtalál 😊
Általában meg szoktam várni, amig az ellenségtõl minimum 1-2 medet kivégzünk aki ebben az irányban jön, mert statisztikailag mindig jut oda 1-2 😊 Többnyire a keleti oldalon a fennsíkon jönnek, de a völgyben a falut is meg szokták próbálni (tipikusan ott a Heavyk).
Ha sok az arty, akkor 1-2 perc várakozás után gyors tankkal innen le lehet zúzni a zászlójukhoz (a hid alatt, lehetõleg minél közelebb a túlsó hegyoldalhoz hogy az elõbb említett kemperek ne tudjanak lõni ránk) és elkapni 1-2t
Tegnap T23-ban volt ilyen élményem, 2*4 GW tiger kaliberû arty volt mindkét oldalon, viszonylag hamar sikerült lejutnom a zászlóhoz ahol kivégeztem egy GW Tigert, spottoltam a többi artyt (akiket a mi artijaink hidegre tettek) és a végén elcsikicsukiztam egy késõn érkezõ T44-el (aki megölt volna ha nem érkezik be az erõsítés 😊 )
A lista, feketével kiemelve a magyar klánok:
1 SBP 13 Rota Husarii, 102th_Squadron, 205th Geronimos, 28.TGM, 79th soviet command - french, <UL> - Legion 3 "Narew", AOD Valkyries, Armoured As*as*ins, Balkan party, Beerpanzer, Black Devils, Black Devils 2, Britannia woad warriors, CS ARMY GREEN, CS ARMY GREY, CS ARMY PURPLE, CS ARMY YELLOW, CS Army ORANGE, CS Army Silver, D-efekt, Das letzte Aufgebot
No, tegnap volt alkalman platoonban menni egy kollégával (õ T44, én T23).
Gondolom õ is fullos volt, én biztosan 😊
Egyértelmûen mozgékonyabb a T44.
Igaz hogy a T23 helyben megfordul ha áll 😊 mig a T44-nek kell egy kis hely, viszont sebességben/gyorsulásban egyértelmûen jobb a T44, plusz nagyon hirtelen tud irányt váltani, mig a T23 lomhán, ívben fordul fordul.
[HUN]Kami*, kiskami*
Bibis lett a lánctalpad,és mégis sértetlen a hk?Kettõ együtt meg nem megy.Erre gondolsz Plata?
#atee73
én kommersz dombtetõn ragadtam be a semmibe.Álltam mint szamár a hegyen. 😊
Ez a tipp nem igaz,M5nek meglõtték lánctalpát de hp 100% volt,és lerohadtam vele.
WoT: Nishizumi77