World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostmár értem a WOT fejlesztõket. 1:20-tól nézzétek, ehhez képest a WOT maga a realizmus 😊
en 10.5-el HE lovedekkel
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Persze ez az 1:1000000-hoz esélyes, de néha vannak ilyenek. Fõleg velem.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ne sajnáld attól a szerencsétlentõl...
Elõször is, én nem használom, csak megnéztm, hogy mégis mennyire "szabálytalan" a használata. De ezt már 2x leírtam. Egyébként is, csak p2-n van fent, azt meg teljesen mindegy, hogy hol lövöm, mindenhol átütöm. Másodszor nem nézek le senkit, csak nem akarok terjeszteni olyan dolgot, ami tisztességtelen elõnyhöz juttat valakit.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
1. Megállunk egymással szemben, én nagy arccal, õ gondolom behugyozva. Elsõ lövésem lepattan, övé talál.
2. Második lövésem nem sebez, mert aszondja nem ütöttem át a páncélt, övé talál és közben lõ mégegyet mire töltök.
3. Harmadik lövésem leszedi a láncát 100%-on marad. Ez azért érdekes mert végig ágyúcsõre célzok sniper módban, szinte látom a legyeket a kasznin. Õ lõ még közben kettõt és végem.
Az eredmény Lee 100%-on, én meg béna vagyok megint. <#falbav>#falbav>
Mostanában én már a legkisebb ellenfélnek sem állok bele a lövéseibe, inkább lövés-bújás-sarok mögül huncutkodás.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Mióta ez a játék megy a tankok iránti tiszteletem igencsak megkopott. Anno azért megjelent a harctéren, akkor ott volt egy tank....most meg papírnehezékek rohangáltak a háborúkban a játék szerint 😉 Vagy csak díszletek voltak...
Szar ez az egész
WoT: Nishizumi77
Mondjuk VK3006 sztem nincs is.
A pattogás tényleg el van kefélve gyakorlatilag mindenhol, illetve igazán hülye szitukban is elõfordulhat, de lehet HE-vel lõtt rád, az meg akkor is sebez, ha nem üt át.
Mert az teljesen rendben levõ dolog hogy én egy szarfaszú VK3006-ról 4x lepattanok egy IS-3-al igaz a 175 penes gunnal igaz hogy 100 a legvastagabb helyen a páncélja ez nem baj.. ja és természetesen szembõl átlõ a 135 penes gunnal... egy konkrét vicc ez a játék
Más kérdés, hogy azért nem látványos, mert ha már eleve be van célozva a célpont akkor ugyanúgy tudok lõni rá, plusz sok esetben testtel ugyanúgy tudsz célozni 😊
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ég és Föld !!!! Hatalmas változás van a 2 tank között. Amíg a t 23 egy labdatartó koporsó, addig a perzsa 1 igazi tank.
ne nézzetek hülyének, de a múltkor tûnt fel, hogy sose találkozom olyan esettel, hogy kilõtték volna valakinek a tornyát és nem forog. konkrétan amikor búcsút intettem a kt-nek meg a vk45-nek, a soft wipe óta nem láttam ilyen sérülést.
na most én vagyok a vaksi, vagy wtf?
Per Aspera Ad Inferi.
Most úgy gondolom hogy hw után kihúzom lesz ami lesz a német ágat: heavy, med, td (amúgy férfiasan)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Átlag játékosokról beszéltem <#beka2>#beka2>
Mondjuk a fület ellõni sztem nem olyan egyszerû T29-ben, csak közelrõl lehetséges igazán, elég sanszos hogy inkább sok HE-t kaptál vele...
Ami nincs a T 32-õn : nincs ostoba fülecske a tornyon. Na a T 29 tornya nagyon idegesített és szinte szarrá is lõtték ágyústól. Ez a T 32-ben elhanyagolható, vagyis sokkal jobban tûri a lövéseket. Nem 1 steel wallt kaptam már csak azért, mert a sivatagoson kidugom a tornyom a dûnébõl és csak lövik és pattan. 😄 ( mint ahogy a perzsát szoktam használni scoutra)
Kellene SOS válasz, kivegyek szabit szombatra vagy ne 😊
köszi!
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
hat mit mondhatnank?<#law>#law>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Teljesen rendben van hogy 4db T7 az egyenlõ 4db T8-al😄 de végül is nézhetem úgy is hogy a fejlesztõk rájöttek hogy hurkák a Német tartályok😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Aki látta a T29-et, az látta a T32-t is, ugyanaz a tank 10-15% fejlõdéssel minden területen (ami temészetesen nem rossz), kivéve az ágyút, amibõl ugye a ROF kivételével nem kap jobbat.
Viszont nem ad új élményt a T29-hez képest, ugyanazok a nyilvánvaló gyengeségei. (amit ugye a T30-nál sem fog változni)
Sztem a T29 brutál a maga kategóriájában, de a T32 már nem emelkedik ki annyira a Tier8-asok közül (tehát ebbõl a szempontból T29 > T32, nem véletlenül nerfelgetik a 29-est 😊 ). Természetesen még mindig jobb mint a KT, és mindenképpen versenyben van az IS3al a legjobb Tier8 heavy kategóriában 😊
A T-44 / T-54 váltás viszont ég és föld, szóval adott szituációban, amikor az a kérdés hogy az ember a T29->T32 vagy a T-44->T-54 v'lt'st próbálja ki, akkor én mindenképpen az utóbbira szavaznék.
Tegnap volt egy igen durva körünk. Barátom T34, én VK4502 (105mm) 2-en maradtunk az ellenbõl még kb 8 tank volt (2 arti obj212, su-8).
Nem gondoltuk, hogy sokáig fog tartani a játék, de megnyertük. Az utolsó artit a vége elõtt 11 másodperccel vettük észre, kicsit szoros volt, de izgalmas.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.