World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Orosz játékok

Mostmár értem a WOT fejlesztõket. 1:20-tól nézzétek, ehhez képest a WOT maga a realizmus 😊

Hehe, én voltam ennek a faroknak a másik oldalán egyszer, egy VK4502-es két lövése pattant le egymás után a VK3601-emrõl kb. 100 méterrõl, de megnéztem volna az ipse fejét, mert annak a legkisebb ágyúja is 200-as pennel rendelkezik. 😄 Persze nem sikerült kilõnöm, jött oldalról valamilyen IS és szétkapta egy lövésbõl, de sikerült lesebeznem elég jól.

gvarga12
te mivel hasznalod a VK3601-ed ?
en 10.5-el HE lovedekkel

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Nem mentem, de tudom, hogy közelharcra nem jó harckocsi. Ráadásul pár tierrel kisebb is volt, ezért volt nagy az arcom. Be is verték.

Persze ez az 1:1000000-hoz esélyes, de néha vannak ilyenek. Fõleg velem.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Sztem ne erõltesd, ebbõl nem tudsz jól kijönni <#papakacsint>

Hát, azért ezt nem tenném be egy gyakori esetnek... mentél már Leevel? 😊

Ne sajnáld attól a szerencsétlentõl...

"egy olyan ember aki hasznalja lenezi azt aki hasznalni szeretne"
Elõször is, én nem használom, csak megnéztm, hogy mégis mennyire "szabálytalan" a használata. De ezt már 2x leírtam. Egyébként is, csak p2-n van fent, azt meg teljesen mindegy, hogy hol lövöm, mindenhol átütöm. Másodszor nem nézek le senkit, csak nem akarok terjeszteni olyan dolgot, ami tisztességtelen elõnyhöz juttat valakit.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Nekem az a kedvencem, amikor VK3601-el befordulok a sarkon és ott egy M3 Lee 23m-re. Harc lefolyása:

1. Megállunk egymással szemben, én nagy arccal, õ gondolom behugyozva. Elsõ lövésem lepattan, övé talál.
2. Második lövésem nem sebez, mert aszondja nem ütöttem át a páncélt, övé talál és közben lõ mégegyet mire töltök.
3. Harmadik lövésem leszedi a láncát 100%-on marad. Ez azért érdekes mert végig ágyúcsõre célzok sniper módban, szinte látom a legyeket a kasznin. Õ lõ még közben kettõt és végem.

Az eredmény Lee 100%-on, én meg béna vagyok megint. <#falbav>

Mostanában én már a legkisebb ellenfélnek sem állok bele a lövéseibe, inkább lövés-bújás-sarok mögül huncutkodás.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Azzal is kalap szar, mindenki szétlõ..😉
Mióta ez a játék megy a tankok iránti tiszteletem igencsak megkopott. Anno azért megjelent a harctéren, akkor ott volt egy tank....most meg papírnehezékek rohangáltak a háborúkban a játék szerint 😉 Vagy csak díszletek voltak...
Szar ez az egész
Tuvok
A D-2-5 meg D-25 valóban pattog, mint deszkáról a szikkadt kecskeszar, mihamarabb applikáld rá a BL9-et, anélkül az IS-3 csak kutya faszán forgó stanyecli ..

Hát igen az a fos D-25ös 122es család annak kamu a 175ös penje, ott pattan le ahol csak tud.

WoT: Nishizumi77

Rohadék OP német tankok. :-)
Mondjuk VK3006 sztem nincs is.

A pattogás tényleg el van kefélve gyakorlatilag mindenhol, illetve igazán hülye szitukban is elõfordulhat, de lehet HE-vel lõtt rád, az meg akkor is sebez, ha nem üt át.

VK3600

Elõzõ 5 csatámat nézve ezt most is lehet unninstallalni.....

Mert az teljesen rendben levõ dolog hogy én egy szarfaszú VK3006-ról 4x lepattanok egy IS-3-al igaz a 175 penes gunnal igaz hogy 100 a legvastagabb helyen a páncélja ez nem baj.. ja és természetesen szembõl átlõ a 135 penes gunnal... egy konkrét vicc ez a játék

Nekem naponta 1-2 alkalommal elõfordul.

Más kérdés, hogy azért nem látványos, mert ha már eleve be van célozva a célpont akkor ugyanúgy tudok lõni rá, plusz sok esetben testtel ugyanúgy tudsz célozni 😊

Integessünk majd? 😛
Nekem IS-3-on elõfordul 10-15 játékból 1-2x.
Tuvok
Na még egy hónap, aztán végleg uninstall

Ááááá, tudtam, hogy valami nem stimmel. <#smile>

Nah, az még egy hónapnyi ingyen móka, hw után visszaszállok a ringbe a német med ágra kezdésnek.

Mágnest szedd ki belõle :-)

PzIV-el nekem volt, egy ilyen csatám emlékezetes maradt, mert már a legelsõ lövésre kicsinálták, a javítás után alig fordult és gyakorlatilag TD üzemmódban (ti. csak testtel célozva) harcoltam végig azt a csatát és túléltem.

M7-nél nekem most az ágyúmat lövik el folyamatosan. Tíz játékból három-négyszer elõfordult. Ja és hozzáteszem az M7-tel szinte meg sem állok sosem, tehát mozgás közben történik.

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

KV-val nekem is többször elõfordult. Meg kisebb tankoknál is volt. PZ4, 3601-nél, KV3-nál nem emlékszem.

Eagle16
A torony és test találkozása nem olyan nagy célpont, ezért ritka a torony beragadás. De nálam többször is elõfordult a KV-val, 2-3 hete.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Elõfordul még, de baromi ritka, legalábbis nálam jó ha 100 csatára jutott egy.

Bele kéne húznom a hétvégén, még mindig kell kb 110 K xp hozzá. 😞
mijki
Van T-43 meglett 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Én már letöröltem ezt a hitbix skint. CSúnya volt. Nem tetszett.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Achmed927
T23 ---- Perzsa

Ég és Föld !!!! Hatalmas változás van a 2 tank között. Amíg a t 23 egy labdatartó koporsó, addig a perzsa 1 igazi tank.

RatBaG
egy kérdés... benne van még a játékban egyáltalán a torony beragadása?
ne nézzetek hülyének, de a múltkor tûnt fel, hogy sose találkozom olyan esettel, hogy kilõtték volna valakinek a tornyát és nem forog. konkrétan amikor búcsút intettem a kt-nek meg a vk45-nek, a soft wipe óta nem láttam ilyen sérülést.
na most én vagyok a vaksi, vagy wtf?

Per Aspera Ad Inferi.

Arra azért kíváncsi leszek hogy a T23 -> Pershing váltás mekkora élmény lesz! A T29 -> T32 váltáson már túl vagyok, az nem volt nagy élmény, a T29 még mindig meg van a T32 már nincs. Nekem a T32 bõl nézve a KT erõsebbnek tûnt de ez csak azt igazolja hogy én egy átlagosan-gyenge játékos vagyok.

Most úgy gondolom hogy hw után kihúzom lesz ami lesz a német ágat: heavy, med, td (amúgy férfiasan)
De hat akkor miert nem mondtad + neki ??? ez nagyon unkorrekt volt sztem.... egy olyan ember aki hasznalja lenezi azt aki hasznalni szeretne????? kivancsi vagyok az ertelmes magyarazatra<#action>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

"Hitbox skin csak a p2-n van, és csak azért, mert megnéztem mennyire elõnyös azzal játszani, és még lusta voltam letörölni😄"

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Mert te mindennel OP vagy, a véleményed nem számít 😊
Átlag játékosokról beszéltem <#beka2>

Mondjuk a fület ellõni sztem nem olyan egyszerû T29-ben, csak közelrõl lehetséges igazán, elég sanszos hogy inkább sok HE-t kaptál vele...

Achmed927
A T 32 felül múlja a T 29-et. Jó én is tudom hogy ugyanaz mindegyik, csak nagyobb HP-val. 😄

Ami nincs a T 32-õn : nincs ostoba fülecske a tornyon. Na a T 29 tornya nagyon idegesített és szinte szarrá is lõtték ágyústól. Ez a T 32-ben elhanyagolható, vagyis sokkal jobban tûri a lövéseket. Nem 1 steel wallt kaptam már csak azért, mert a sivatagoson kidugom a tornyom a dûnébõl és csak lövik és pattan. 😄 ( mint ahogy a perzsát szoktam használni scoutra)

Mordak
valaki tud már valamit a bajnokságról? Mikor lesznek a csaták?
Kellene SOS válasz, kivegyek szabit szombatra vagy ne 😊

köszi!

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Igazad van :-) az adatok is pontosak :-) de hat elvbol utaljuk a t-54et...
hat mit mondhatnank?<#law>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

kerla
most olvastam csak el mi van rajta 😊))))

kerla
Huhh, kishazánkban is kapható lesz vagy kezdjem bújni az ebay-t??

Remek a Match-Marking rendszer... és állandóan ilyen blõdségeket látok!

Teljesen rendben van hogy 4db T7 az egyenlõ 4db T8-al😄 de végül is nézhetem úgy is hogy a fejlesztõk rájöttek hogy hurkák a Német tartályok😄

Tono34
Én is a német oldalt fogom választani, ha maradok a játékban 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Áh! Az igazi férfi a német oldalt választja! Abban van a kihívás!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Maradok. De mellette elkezdem az oroszt is. Ha meg lesz pénzem slotra akkor elkezdem a németet is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tudom különbözõ a véleményünk, de én a T32-t nem a KThoz hasonlítanám, hanem a T29-hez.
Aki látta a T29-et, az látta a T32-t is, ugyanaz a tank 10-15% fejlõdéssel minden területen (ami temészetesen nem rossz), kivéve az ágyút, amibõl ugye a ROF kivételével nem kap jobbat.

Viszont nem ad új élményt a T29-hez képest, ugyanazok a nyilvánvaló gyengeségei. (amit ugye a T30-nál sem fog változni)

Sztem a T29 brutál a maga kategóriájában, de a T32 már nem emelkedik ki annyira a Tier8-asok közül (tehát ebbõl a szempontból T29 > T32, nem véletlenül nerfelgetik a 29-est 😊 ). Természetesen még mindig jobb mint a KT, és mindenképpen versenyben van az IS3al a legjobb Tier8 heavy kategóriában 😊

A T-44 / T-54 váltás viszont ég és föld, szóval adott szituációban, amikor az a kérdés hogy az ember a T29->T32 vagy a T-44->T-54 v'lt'st próbálja ki, akkor én mindenképpen az utóbbira szavaznék.

Tono34
Rájöttem miért szivat ma a játék.
Tegnap volt egy igen durva körünk. Barátom T34, én VK4502 (105mm) 2-en maradtunk az ellenbõl még kb 8 tank volt (2 arti obj212, su-8).
Nem gondoltuk, hogy sokáig fog tartani a játék, de megnyertük. Az utolsó artit a vége elõtt 11 másodperccel vettük észre, kicsit szoros volt, de izgalmas.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Beszéltem a munkatársammal.Este munka után kipróbálom a T-54-esét.

Jeffjohnson
Sok sikert a keyloggerhez.

Köszi a segitséget! Te maradsz wipe után az amerikai ágon? Az oroszt végigittem, de a Maus javitása után vonzóbb lesz a német heavy.A T29 nagyon jó kis gép, holnap meglátom milyen a 32-es.