World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy remélem nem szájkaratézok, hanem egyszer tényleg magadba nézel, s levonod a megfelelõ következtetést. S itt a megfelelõn van a hangsúly! Mert ugye, ha valaki odacsinál egy park közepére és ez õt nem érdekli, az nem biztos, hogy helyes...sztem.<#ejnye1>#ejnye1>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nem probléma,szíved joga.Nem megyek bele egy fölösleges,oldalakon át tartó szájkaratéba.
Te valahogy személyes sértésnek veszel minden T-54-el kapcsolatos megjegyzést.Ez már kóros!
Nem írtam neveket és nem személyeskedtem.Csak a véleményemet vázoltam,és minden szavát vállalom,mert ez a meggyõzödésem.Azt meg,hogy neked tetszik-e vagy sem,pont leszarom.
És itt be is fejeztem a témát.😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Panther II-vel a mazochista Német fanok rohangálnak inkább.Belõlük is van pár.Õk azért értelmesebbek egy fokkal.
Pershingel meg álltalában csak a "mûértõ" közönség próbálkozik.
Kivéve persze Hellt!😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Eddig 4-bõl 4 csatában ha objecttel mentem, az elsõ lövés amit kaptam MINDIG elvitte az ágyúmat. Panthertõl, T34-85-tõl - mindig 0% damage, és egy akkora célkör mint a fél képernyõ...
Nagy tank ellen csak 1vs1-be van esélye, de akkor szinte 100% hogy a t54 nyer. Amúgy nincs titok, lõni kell ai a csövön kifér 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
majdnem megfulladtam a rohogestol.....ez utos volt koszi<#taps>#taps>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
de szép is volt júliusban. ha a réten rejtõzve oldalba fingott egy pocok, máris besárgult vagy 2 modul, elájult a személyzet... i'm lovin' it!
Per Aspera Ad Inferi.
Akkor már hadrendebe is állítom. 😊
Amig nem lett meg a lánc meg a legjobb motor, átéltem én is a kííínt. De utána megdöbbentõen agilis lett. Csodálkoztam is.
http://www.youtube.com/watch?v=5LiaubM7L9Q&t=7m34s
Jeges (Adjunktus) kivételével sokan esküsznek a kimondottan HE-re kihegyezett ágyúkra alacsony tierben, és ebben a Stug nagyon menõ. Kevés tank tudja elmondani magáról hogy nála 4 Tierrel magasabbakat is kényelmesen és biztosan tud sebezni.
JagdPz IV szerintetek a maga tierjében ütõsebb mint a StuGIII?
Mert,h ma kifarmoltam rá a suskát+xp is.
Ez a Jumbo Sherman nagyon kemény lesz ha berakják, a MoW-ban vagy 4 db Pz. IVG lõtt egyszerre és nem tudták átlõni 😄 Aztán hülye voltam és támadni próbáltam vele...messzirõl meg oldalba kapott egy StuG Ausf. G.
Másik kedvencem a 17 fontos ágyú, Tigrist szembõl kiszedte viszonylag messzirõl. (felgyújtottam szembõl...hmm, hmm, mintha valahol már láttam volna ilyet 😄) Már csak a bónusz küldetések vannak hátra, remélem jó hosszúak lesznek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Orosz heavy IS-7,TD Object,medium T-34.
Német heavy Tiger II,TD JagdTiger,arty Hummel.
USA heavy T34.
Ennek tükrében,bátran kijelenthetem,hogy hard wipe után,halvány lila fingom sincs,hogy mivel induljak.
Hajlok rá,hogy a Németeknek kezdek neki.
Egyrészt mert mé ne?
Másrészt mer csak!
Harmadrészt meg má csak azért is!
Esetleg teszek kis kiugrót egy Objectért.😄
Én valahogy bízom benne,hogy megreformálják a Német gépeket és az E szériához is fûzök némi reményt.Dicker Max,Nashorn,Sturer Emil vonalról nem is beszélve!
Összesen hw elõttiekkel együtt már 10k csata környékén járok,de ha 10 HE gránátot ellõttem,lehet,hogy sokat mondok.
Kivéve persze amikor artyztam.
Még félelmetesebb,hogy néha még be is válik a dolog.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,