World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De akinek nem inge nem veszi magára😊

Persze, hogy szívem joga. Még jó, hogy nem kérek engedélyt. A személyeskedésrõl annyi, hogy az általánosítás is személyeket érint és sért. Hisz ezért írod le. A véleményed sértõ sok játékostársadra. A stílus maga az ember. Mondjuk ennek az írásnak a végén tett megjegyzésed, kifejezésed is sokat elárul errõl,rólad. Ha egyszer majd elgondolkozol esetleg rájössz, hogy csak azért kóstolgatlak, mert szerintem ez az alpári 8.keres duma és stílus nem idevaló. Ráadásul sérti az embereket, s bár azok nem szólnak érte, szerintem megér néhány sort, hogy egy kis kultúrát erõltess magadra. Jobban tennéd, mert ez így elég szomorú. Persze Te tudod, hogy mi is vagy igazán, s ebbõl mit közvetítesz a külvilágnak. Adjunktus....
Amúgy remélem nem szájkaratézok, hanem egyszer tényleg magadba nézel, s levonod a megfelelõ következtetést. S itt a megfelelõn van a hangsúly! Mert ugye, ha valaki odacsinál egy park közepére és ez õt nem érdekli, az nem biztos, hogy helyes...sztem.<#ejnye1>
Nekem a Pz3 és a Pz4 a kedvenc tankom,bár már továbbhaladtam de van belõlük 1-1 darab mert nagyon élvezetes játszani velük,szerintem legalábbis.

Miért a Pershing nem jó?én arra hajtok,de április 12-ig már biztos nem lesz meg.

erdos
Akinek nem inge, szokták mondani. Én is úgy látom hogy a t54 elviszi a top med tulajok 60-70 százalékát, a többin osztozik a másik kettõ. A nagy számok és a 10x szorzó miatt tényleg ott van a legtöbb birka. Néha magamat is beleértve, van hogy én is elsõnek halok meg, nem igazán áll rá a kezem, nekem valahogy a HVY ág jön be.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Te nagyon szeretsz engem kóstolgatni úgy veszem észre.😄
Nem probléma,szíved joga.Nem megyek bele egy fölösleges,oldalakon át tartó szájkaratéba.
Te valahogy személyes sértésnek veszel minden T-54-el kapcsolatos megjegyzést.Ez már kóros!
Nem írtam neveket és nem személyeskedtem.Csak a véleményemet vázoltam,és minden szavát vállalom,mert ez a meggyõzödésem.Azt meg,hogy neked tetszik-e vagy sem,pont leszarom.
És itt be is fejeztem a témát.😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Mindig elgondolkodom, hogy honnan veszed a bátorságot, hogy embereket osztályba sorolj ismeretlenül. Sztem ehhez nincs jogod, de csak mellékesen én is besoroltalak már egy osztályba....
Szerények?<#taps>
Igen,mert mindenki az elérhetõ legjobb gépre hajt.Az agyhalott hülyegyerekek meg fõleg!"Ráadásul ezzel még rallizni is lehet osztaaa!!"
Panther II-vel a mazochista Német fanok rohangálnak inkább.Belõlük is van pár.Õk azért értelmesebbek egy fokkal.
Pershingel meg álltalában csak a "mûértõ" közönség próbálkozik.
Kivéve persze Hellt!😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nálam a csúcs az volt aki el halluf nál elbujt a sziklák között olyan mélyre hogy vadászkutyákkal sem lehetett volna megtalálni, aztán mikor a csapatok fele elhullott elõbújt hogy arasson. Jellemtelen k*cs*g! 😞
Tuvok

Srácok, most szólnék, friss az élmény: Tuvokkal senki ne menjen platoonba, csak ha minimum jól meglocsolja elõtte szenteltvízzel... ez a srác egy rossz Ómen.

Eddig 4-bõl 4 csatában ha objecttel mentem, az elsõ lövés amit kaptam MINDIG elvitte az ágyúmat. Panthertõl, T34-85-tõl - mindig 0% damage, és egy akkora célkör mint a fél képernyõ...

Jó megfigyelés. Cserébe a T54-esek átlag hozzáértése fele a pershingesekének.. félelmetes milyen emberek szaladgálnak T54-el...

Az orosz tankok elõnye a kiváló páncélozottság, így T-54-gyel életveszteség nélkül tudod elpusztítani a kis páncélátütéssel rendelkezõ tankokat, amíg teszem azt egy Pershinggel elvesztesz pár száz HP-t és így 1vs1-ben is hátránnyal indulsz a nagy vasak ellen..., persze ha sikerül 100%-on maradni és így ütközöl meg pl. egy T30-cal, akkor már a Pershinggel lehetsz nyerõbb. Szóval elég összetett.

Nem kell sokat variálni, a nagyvasak átviszik a T54-et, annyira nem tápos a páncélja 😊
Nagy tank ellen csak 1vs1-be van esélye, de akkor szinte 100% hogy a t54 nyer. Amúgy nincs titok, lõni kell ai a csövön kifér 😊

Na kipróbáltam a munkatársam T-55 gyöngyszemét.Marha gyors, fordulékony mint állat.Simán szétkaptam vele egy VK45-öt városi pályán.Nagyon gyorsan tölt, viszont nem annyira sebezhetetlen mint ahogy sokan gondolják.Elsõ csatában kaptam dupla nélkül 1600 xp-t meg 56 ezer pénz, pedig kinyirt egy IS4.Második csatában belém sebzett rendesen egy T32, utána meg egy lövéssel kinyirt egy T-30.Aki szeret rohangálni annak a legjobb döntés.Viszont el kell vele kerülni a tier 9-10 nagyvasakat mert szétkapnak mint a rongyot.Mint ha lassan rájönnének hová kell lõni.

Szerintem teljesen mindegy mit csinálsz, mert Ferdinanddal is amortizáltam le 12%-ra Királytigrist, amíg én 100%-on maradtam, viszont a KT utolsó erejével belém durrantott egyet és kigyulladtam. Pár másodpercen belül vége is volt a csatának..., mondanom se kell, kicsit sem voltam ideges! <#vigyor2>

Met
Ma megint találkoztam vele 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Marha <#mf1>
majdnem megfulladtam a rohogestol.....ez utos volt koszi<#taps>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

RatBaG
emelek egy mindenféle javítás vagy buff elõtti, bugos tigrissel!
de szép is volt júliusban. ha a réten rejtõzve oldalba fingott egy pocok, máris besárgult vagy 2 modul, elájult a személyzet... i'm lovin' it!

Per Aspera Ad Inferi.

*hadrendbe

<#worship>
Akkor már hadrendebe is állítom. 😊

Április 12 : úúújrakezdés!!!!!!
Fullosról beszéltem.😄 Csak azóta már buffolták kicsit

..."fullos Ferdinand"...

Amig nem lett meg a lánc meg a legjobb motor, átéltem én is a kííínt. De utána megdöbbentõen agilis lett. Csodálkoztam is.

Na ja.Nekem még az ólomtehén korszakából volt Ferdim.20 km/h-val "repesztett".Összecsomósodott a mellszõröm a menetszéltõl.A fordulékonysága meg olyan menõ volt,hogy ha a hátam mögött bukkant fel egy célpont,akkor gyorsabb volt átszerelni a löveget a seggére,mint megfordulni.Akkoriban nem volt olyan nagy élmény,csak messzirõl.😄

Szerintem kijön az éles és nekifekszek ennek a sorozatnak....

Mégse, a tigris valami Zetorból készülhetett 😊

Istenem, de brutálisan néznek ki a német tankok... jó sok furnérlemezt elhasználtak, és mindegyiket T34re rakták... még a tigrist is abból farigcsálták 😊

Ez persze ne tartson vissza hogy megvedd a JPZIVet. Haladni kell felfelé, errõl szól a játék, de nekem a Stug után csak a fullos Ferdinand adott jó játékélményt a német TD ágon.

ximix
Az orosz apuskák jó hazafiakat nevelnek szerintem innen az ihlet
http://www.youtube.com/watch?v=5LiaubM7L9Q&t=7m34s
Sztem nem, a StugIII (tierjében) ütõsebb mint a JPZIV. Fõleg azért, mert ugyanazt a 10.5-es HEt rá lehet tenni amit JPZIVre.

Jeges (Adjunktus) kivételével sokan esküsznek a kimondottan HE-re kihegyezett ágyúkra alacsony tierben, és ebben a Stug nagyon menõ. Kevés tank tudja elmondani magáról hogy nála 4 Tierrel magasabbakat is kényelmesen és biztosan tud sebezni.

Üdv

JagdPz IV szerintetek a maga tierjében ütõsebb mint a StuGIII?
Mert,h ma kifarmoltam rá a suskát+xp is.

Eagle16
OFF:

Ez a Jumbo Sherman nagyon kemény lesz ha berakják, a MoW-ban vagy 4 db Pz. IVG lõtt egyszerre és nem tudták átlõni 😄 Aztán hülye voltam és támadni próbáltam vele...messzirõl meg oldalba kapott egy StuG Ausf. G.

Másik kedvencem a 17 fontos ágyú, Tigrist szembõl kiszedte viszonylag messzirõl. (felgyújtottam szembõl...hmm, hmm, mintha valahol már láttam volna ilyet 😄) Már csak a bónusz küldetések vannak hátra, remélem jó hosszúak lesznek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kiszenvedtem már pár tankot a 0-ról indulva.
Orosz heavy IS-7,TD Object,medium T-34.
Német heavy Tiger II,TD JagdTiger,arty Hummel.
USA heavy T34.
Ennek tükrében,bátran kijelenthetem,hogy hard wipe után,halvány lila fingom sincs,hogy mivel induljak.
Hajlok rá,hogy a Németeknek kezdek neki.
Egyrészt mert mé ne?
Másrészt mer csak!
Harmadrészt meg má csak azért is!
Esetleg teszek kis kiugrót egy Objectért.😄
Én valahogy bízom benne,hogy megreformálják a Német gépeket és az E szériához is fûzök némi reményt.Dicker Max,Nashorn,Sturer Emil vonalról nem is beszélve!

a.carkey
Most jön belõle a Koreás rész.

A medve nem játék.

Áhh, tényleg. Akkor kis mákkal nem rombolják tovább és így mérséklõdik a javítási számla.

a.carkey
Meghalt, mégha van is HPja. (Ls. a post effektet!)

A medve nem játék.

Nem tudom...
Összesen hw elõttiekkel együtt már 10k csata környékén járok,de ha 10 HE gránátot ellõttem,lehet,hogy sokat mondok.
Kivéve persze amikor artyztam.

Nem néha az, inkább gyakran.

Jellemzõ a játékra,hogy itt beválik olyan beteg ötlet,hogy rettenetesen idétlen,groteszk,gnóm,csonkokat pakolnak "ágyú" címszó alatt a gépeikre és HE gránáttal lövöldöznek más tankokra.
Még félelmetesebb,hogy néha még be is válik a dolog.

Lol, meghalt mindenki, akkor gondolom a Skynet bekapcsolt és úgy folyt tovább az ütközet a részedrõl :-)))

Hát sztem nem jobb a 88-as a rövidke 105-ösnél. Ugyan távolra jóval pontosabb, de ha közelharc van elkél az a magasabb DPS, hiába tölt újra lassabban. Például 105mm HE-vel egy lövés egy Pz III gyakorlatilag minden esetben, 88-assal minimum kettõ, de inkább három. Tier 7 fölötti célpontokra meg szinte semmit sem ér, HE-vel kicsit sebez, AP lepattan, a 105mm HE-vel meg azért lehet Tier 8-asokat is kilövöldözni.

üdv! Nekem eddig eza csúcs: 1 lövéssel kinyírták az összes! crew-t és -1000hp, hát GG! <#mf1>

Ugyanez. Még nincs meg a 88-as ágyú.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

hát õõõ, derék, asszem megyek iszom még egy vodkát.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tudom😊 már csak az hiányzik😄

<#banplz><#banplz><#nevetes1>

Na ugye hogy van minden gödörnél egy mélyebb lyuk! 😊
Atom! :-)