World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosszú éjszaka elé nézünk...😊
Nos? <#circling>#circling>
Ha a csata végén megnézed az elszenvedett találatok számát, de csak egyet ír, akkor biztos az ammo rack volt a ludas...
Esetleg a záróképen a találatok száma elárulhatta volna ha vki mégiscsak rádlátott igy 2 lövést kaptál be egyidejûleg.
Ha ammo rack lett volna azt írta volna? Mert csak egy felirat volt hogy ki lõtt ki de olyan döbbenten néztem hogy mi történt hogy nem néztem meg pontosan mit írt ki de egy piros felirat volt. Tehát a szokásos ki lõtt ki üzenet.
Azon az ábrán mondjuk 20 fokra, tehát 70 fokos (vízszintestõl) pc.-ra adják meg az átütési értékeket.
Két távolságra nézve:
T33
1000 yard - ~5,7 inch - 145mm
2000 yard - ~5,25 i. - 133mm
M82
1000 yard - ~5,15 i. - ~131mm
2000 yard - ~4,45 i. - 113mm
Az M82 feje nehezebb egy picit. 😊 Van eltérés a két forrás között... lehet 10 fokos döntés már sokat jelent.
A Hunnicutt könyvben, miért csökken olyan keveset 1000 yardon (914m) az átütés mértéke 55 fokos (35 víz.) pc.-nál
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/22/1_snap2.jpg
A H.V.A.P.-T.(T30E16) úgy "viselkedik" a 30 fokos (60 víz.-tõl) becsapódásnál, mint a német 8,8cm-Kw.K. 43 L/71 Pzgr.40/43. Ezen adatok az interneten közel azonosak, bár nem tudni milyen minõségû volt az amerikai tesztpáncél.
A januári dokumentumban viszont a görbe mást mutat (itt van 30 fokos eset is).
Lemérve / átszámolva S.I.-re:
HVAP 914m - 173mm; 2012m - 129mm
Pzgr.39/43 1000m - 165mm; 2000m - 132mm
Pzgr.40/43 1000m - 197mm; 2000m - 152mm
Ezek a német ezen ágyú/lõszer ismertebb adatai. De van egy ilyen is bár a Pak43-ra (más szakirodalomból):
Pzgr.39 1000m - 167mm; 2000m - 139mm
Pzgr.40 1000m - 192mm; 2000m - 136mm
Hány találatot kaptál be amúgy?
info about about pre-orders will be posted tomorrow
végre!
WoT: Nishizumi77
<#heureka>#heureka> ha igen akkor ez→→
a modifikáció mi lesz?http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
World of Tanks Open Beta v.0.6.3.8 - v.0.6.3.9 patch notes:
- Fixed a couple of bugs in the tournament functionality
- Fixed the memory usage issue
- Fixed bug in the ban reason message
WoT: Nishizumi77
A JTvel csak nem érzem még a beállási szöget, hogy a lövedékek rendesen lepattanjanak róla, mint a Ferdi esetében is volt. Az ágyú kilengése is katasztrófa a JTnél.
A medve nem játék.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A legtöbb wittmann medált is JP-vel szereztem, a legtöbb killt is JP-vel és Stuggal.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
:-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nálam a rekord: KV-vel (t5) kényelmesen lelõttem szembõl 90%-ot egy ferdibõl, a 167-es pennel rendelkezõ ágyúval, ráértem, mert nem velem foglalkozott
irónikus a dologban, h közube a JP-t közben fullra felfejlesztettem, és amennyire nem tetszett végül csak megszerettem. a legnagyobb motorral már kellemesen mozgékony lett.
u.i.: Ferdiben csak én érzem azt h mindenki aki él és mozog a környéken csak engem kezd el löni, midnegy h hányan vannak még körülöttem? pedig nincs celkereszt felfestve a homlokpancelra...
Amúgy ebben a scoutolásban egy nagy problémám van. Akármilyen jó vagyok és hasznos a csapatnak, általam felfedezünk és szanaszéjjel lövünk mindenkit és kapom a zxp-t, de szinte 100%-ban halok. Kicsit olyan a statisztikám, mint Szergej közlegényé Leningrád ostrománál. <#bdead>#bdead>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tulajdonképpen a PzIII is mindig ki tudott akasztani. Csak szenvedés volt amíg átvergõdtem rajta.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
elsõ pár nap:KV, Tigris, német arty
majd a tigrist megtartva irány tovább a német hvy ág. A végén nagy tipródás, hogy egér vagy E100 legyen elõbb :-)
talán ez után panther vonal
Túl nagy, túl látható, zojjekt után csak szenvednék vele.