World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, nekem nem ez jött le... de sztem túlbeszéltük 😊

Mondom én, arra vártak, hogy kidugja az orrát és megfricskázhassák. <#hehe>

De most mé? Olyan nehéz elképzelni hogy az egyetlen látható T34-en kivül más is látta és már készült ara mikor dugja ki az orrát? 😄

Ha ez így van, akkor biztos ne fõzzek egy teát Sherlock? 15 potenciális gyanúsított. Vajon ki volt a tettes? Az orosz csoda, OP-34? Esetleg egy rakoncátlan arty és borsmenta szagú személyzete? Nos igen..., nem kizárt, többen is állhatnak a merénylet mögött. A színfalak mögött megbújva, az árnyak között lapulva várják következõ áldozatukat. Sikerül elkapnunk és megállítanunk õket még mielõtt elkövethetnék következõ gaztettüket? Ki tudja. Sietnünk kell, kifutunk az idõbõl.
Hosszú éjszaka elé nézünk...😊

Ez összeesküvés elmélet? Sztem a legvalószinûbb forgatókönyv...

Felismerte, mert nézte hogy nem volt kiirva 😄

Mindenki más is, aki mondjuk kicsit odébb áll a háztól mint a T34 😊

Persze, kicsi az esélye az ehhez hasonló összeesküvés elméleteknek. A leggyakoribb minden bizonnyal az ammo rack találat és aki elõször találkozik vele az esetek túlnyomó többségében nem ismeri fel.

Általában abba a hibába esnek bele az emberek (én is) hogy azt látom: nahát, nincs itt semmi csak egy xy tank, és úgy érzem hogy akkor az 1vs1. Pedig nyilvánvaló, hogyha az a tank lát engem, akkor további 13 másik ellenség is lát engem, akit viszont ÉN nem látok. De ettõl õk még lõhetnek rám...

Ki az, aki rálát, de nincs a közelében, ha nem az arty? 😊

Nemtom, az artyrobbanás az elég látványos, de nekem ez is belefér az "egyszerre 2 találat" fogalmába 😊

Esetleg még az lehetséges, hogy az arty belõtt mellé (ergo nem veszi találatnak, ha jól tudom) és annyira leamortizálta, hogy a T-34 már simán kinyírhatta egy lövéssel. Ha ez elég gyorsan történik semmit se észlel belõle az illetõ.

Nos? <#circling>

Ja és igen, ammo rackot ki szokta irni alul. Szóval ha az kizárható, marad a vki még rádlátott teória. Néha meglepõ helyeken lehetnek emberek...

Azért kérdezte, mert ebben a játékban két lehetõség van ennek, vagy hirtelen lõnek meg többen és véletlen pont az lõ ki, akit látsz; vagy a lõszered robban be.

Ha a csata végén megnézed az elszenvedett találatok számát, de csak egyet ír, akkor biztos az ammo rack volt a ludas...

Hát, eddig mindenki úgy tudja, hogy ammo rackon kivül más nem okozhat ekkora sérülést ilyen esetekben....

Esetleg a záróképen a találatok száma elárulhatta volna ha vki mégiscsak rádlátott igy 2 lövést kaptál be egyidejûleg.

1 lövés szembõl pontosabban úgy hogy átlósan áltam egy fal mögött és csak az egy lánctalp sarka lógott ki.

Ha ammo rack lett volna azt írta volna? Mert csak egy felirat volt hogy ki lõtt ki de olyan döbbenten néztem hogy mi történt hogy nem néztem meg pontosan mit írt ki de egy piros felirat volt. Tehát a szokásos ki lõtt ki üzenet.

Az a 1945 januári dokumentumban sok más érdekes dolog van még.

Azon az ábrán mondjuk 20 fokra, tehát 70 fokos (vízszintestõl) pc.-ra adják meg az átütési értékeket.

Két távolságra nézve:
T33
1000 yard - ~5,7 inch - 145mm
2000 yard - ~5,25 i. - 133mm

M82
1000 yard - ~5,15 i. - ~131mm
2000 yard - ~4,45 i. - 113mm

Az M82 feje nehezebb egy picit. 😊 Van eltérés a két forrás között... lehet 10 fokos döntés már sokat jelent.

A Hunnicutt könyvben, miért csökken olyan keveset 1000 yardon (914m) az átütés mértéke 55 fokos (35 víz.) pc.-nál , sõt 30 foknál sem annyit mint más ap/apc lõszer? Furcsa.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/22/1_snap2.jpg

A H.V.A.P.-T.(T30E16) úgy "viselkedik" a 30 fokos (60 víz.-tõl) becsapódásnál, mint a német 8,8cm-Kw.K. 43 L/71 Pzgr.40/43. Ezen adatok az interneten közel azonosak, bár nem tudni milyen minõségû volt az amerikai tesztpáncél.

A januári dokumentumban viszont a görbe mást mutat (itt van 30 fokos eset is).
Lemérve / átszámolva S.I.-re:
HVAP 914m - 173mm; 2012m - 129mm
Pzgr.39/43 1000m - 165mm; 2000m - 132mm
Pzgr.40/43 1000m - 197mm; 2000m - 152mm

Ezek a német ezen ágyú/lõszer ismertebb adatai. De van egy ilyen is bár a Pak43-ra (más szakirodalomból):
Pzgr.39 1000m - 167mm; 2000m - 139mm
Pzgr.40 1000m - 192mm; 2000m - 136mm
Ammo rack?
Hány találatot kaptál be amúgy?

az hogy a túróba lehetséges hogy egy t34 egyetlen lövéssel kapta szét a pz4-esem? Egy ház mögül kukucskáltam volna ki õ volt a másik oldalon más a környéken se.
Na holnap jön az infó pre orderrõl.
info about about pre-orders will be posted tomorrow
végre!

WoT: Nishizumi77

noname23

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

noname23
Valakinek van már Major rangú katonája?
<#heureka> ha igen akkor ez→→ a modifikáció mi lesz?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Tuvok
Tomorrow, March 23 from 6:30 to 8:00 GMT new v.0.6.3.9 patch will be implemented. During all the time game server will be unavailable.

World of Tanks Open Beta v.0.6.3.8 - v.0.6.3.9 patch notes:

- Fixed a couple of bugs in the tournament functionality

- Fixed the memory usage issue

- Fixed bug in the ban reason message

I.C.ram
Nekem is volt vele egy 8-as Wittmann medálos köröm vele. Sokkal használhatóbb, mint a VK3601. Fõleg, ha rá lehetne rakni a 155 mm-es KV ágyút. 😊
Na ilyen sem volt még, Sand Riveren kezdéskor egy VK1602 Leo poénból seggbe durrantott egy KV-t, az meg megfordult és egy lövéssel kinyírta, ezután a Leopardos elkezdte írni folyamatosan az ellennek hogy merre vannak a tankjaink és honnan támadunk, írta a koordinátákat, már az ellenfél is rászólt, hogy nem poén és kussoljon. Micsoda nyomorékok vannak.

Lehet egyedül engem kergetnek az õrületbe..., ki tudja. <#banplz>

a.carkey
Szerintem mindkettõ kóser.

A medve nem játék.

KV-1S egy teljesen jó tank lehet hogy nem nagy szám a páncélja de gyors úgy kell használni mintha egy med lenne, õ tartja a rekordomat 8 kill.

WoT: Nishizumi77

a.carkey
A Ferdi jó. Ua ágyúval (hiába a JTn a több HP) a Ferdi veri a JTt. A legnagyobb még nincs meg, de ég és föld volt a 10,5 és 128 közötti váltás is, szóval vsz a JT esetében is ez lesz.

A JTvel csak nem érzem még a beállási szöget, hogy a lövedékek rendesen lepattanjanak róla, mint a Ferdi esetében is volt. Az ágyú kilengése is katasztrófa a JTnél.

A medve nem játék.

Hunnicuttnál szerintem egyszerûen typo esete áll fenn. Ebbõl az eredeti Ordnance-táblázatból, igaz 20 fokra, de mást lehet kiolvasni a két nem ûrméret alatt 90-es lõszerrel kapcsolatban. Nála pedig valamiért a T33 a gyengébb, amit viszont a háború után szabványosítottak, szemben az itt "erõsebb", 2800 fps-es M82-vel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Aztán kiderül, hogy lyukas páncél, lejtõn lefele 15km/h és pukkanó 150mm-es golflabdák.

nagyrészt reményteli fikció :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jó páncél, gyorsaság, atom ágyú? Honnan ez a sok pozitív infó? :-D Aztán várjuk ki a végét. :-)

Nálam a sorrend: STUGIII,ISU,JP,Ferdi,JPzIV a többivel nem szerettem játszani, vagy még nem játszottam vele.

A legtöbb wittmann medált is JP-vel szereztem, a legtöbb killt is JP-vel és Stuggal.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

azok lesznek a fiktív német top hvy-k, jó péncél, gyorsaság + atom ágyúk
:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hehe, na igen, jelenleg a német hvytd-k nagy dagadt célpontok, mert jól láthatóak, szembõl is sebezhetõek a lyukas páncél miatt. Egy közepes képességû pilóta már tudja, hogy hol kell bántani.

Nálam a rekord: KV-vel (t5) kényelmesen lelõttem szembõl 90%-ot egy ferdibõl, a 167-es pennel rendelkezõ ágyúval, ráértem, mert nem velem foglalkozott

E100 az mi? Én Maust szeretnék.Most eladtam mindent wipe-ig csak arty-zom.Kiidegeltek.

A jagdpanther utan a Ferditõl nagy dolgokat vártam. nem nagyon jött be. aztán gondoltam majd a X-es ágyúja lesz a megváltás.. hát nem. csalodás mind a jármû mind az ágyú. fõleg az utobbi. 60e xp-ért nagyságrandlig többet váártam volna. JT-re már nem is gyúrok. 174e xp-t nem fogok kiszenvedni.

irónikus a dologban, h közube a JP-t közben fullra felfejlesztettem, és amennyire nem tetszett végül csak megszerettem. a legnagyobb motorral már kellemesen mozgékony lett.

u.i.: Ferdiben csak én érzem azt h mindenki aki él és mozog a környéken csak engem kezd el löni, midnegy h hányan vannak még körülöttem? pedig nincs celkereszt felfestve a homlokpancelra...
Pedig jó scout tank, miközben a 75-ös ágyúval még sebezhetsz is. Leoval nemigen sebzek meg senkit.

Amúgy ebben a scoutolásban egy nagy problémám van. Akármilyen jó vagyok és hasznos a csapatnak, általam felfedezünk és szanaszéjjel lövünk mindenkit és kapom a zxp-t, de szinte 100%-ban halok. Kicsit olyan a statisztikám, mint Szergej közlegényé Leningrád ostrománál. <#bdead>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Tono34
Amikor én játszottam vele a csatában folyamatosan az utolsó 3 tank között voltam, esélytelenként.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tuvok
Sokmindent szeretnék és szerettem volna, de a java elérhetetlen 😊

Nálam forditva mûködik: annak kell lennie ami szerethetõ 😊

Lol Pz3 szerintem nagyon jó.Nekem megvan még,pedig már magasabban járok,de szeretem,sokat játszom vele.

Azt reméled, erõsítenek rajtuk? <#vigyor2>

Tono34
Nem az volt a kérdés, hogy azt mivel lehet kilõni. 😊

Tulajdonképpen a PzIII is mindig ki tudott akasztani. Csak szenvedés volt amíg átvergõdtem rajta.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tuvok
Hidd el én is lecserélném Objectre, sokkal könnyebb lenne vele az élet, de azt kell szeretni ami van

Szerintem pz III/IV-et bármelyikkel kinyírod. 😊

jaja 1 kivétellel, jelenleg kb így képzelem el:

elsõ pár nap:KV, Tigris, német arty

majd a tigrist megtartva irány tovább a német hvy ág. A végén nagy tipródás, hogy egér vagy E100 legyen elõbb :-)

talán ez után panther vonal

Tono34
PzIIIA, M3 Lee, Su-85B, amivel nem játszottam, de sztem felesleges: KV-1S, T-54 (akkor sem ide való a jelenlegi formában), francia ág 😊

Sokat érek vele hogy egyszer majd felzárkóztatják ha 3 hét múlva törlés.

Túl nagy, túl látható, zojjekt után csak szenvednék vele.